IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szekelyland
Elindult az elsõ magyar Balatoni pályás mozgó dogszerver.
Egyelõre statikus, jó sok B-24 meg P51 és P38 amik ellen szerény G6 osaink, G 10 eseink, meg pár 210 -es próbálja felvenni a harcot.
Szerver ip : 89.46.237.176:21000
Ultrapack 1.8-on van. Ha leszálltál, nincs refly, újra kell tankolj meg töltsd a fegyvert. Csak akor van refly ha kiugrottál v meghaltál. Várom a jelentkezõket. Egyelõre csak kék oldalon van repülési lehetõség

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

szekelyland
Utalod? Én imadom!!!!<#idiota>

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

TG Gida
Köszej!Küldjél bankszámlaszámot!Utalom a dollárt.

Isten áldja a pogányokat!

galimatika
Gida! Csomag postázva.

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

És a Bob se kéne már? <#ravasz1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Ha a 4.0 repmodellt tennék bele eredetiben, azonnal mennék videokártyát venni...😊

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

😊

TG Gida
Ja bocs😊 Azon már rég túl vagyunk.(Az a fránya sör.)

TG Gida
Micsoda?! 4.0?

Ennél többet tán csak a Stalker-re kellett válrni.

"2010 Szeptemberét szokták emlegetni,elvileg az Angliai Csata 70. évfordulójára fogják kiadni."

Ja, vagy a fejlesztés kezdetének 5. évfordulójára...
Részlet a 2005 május/június környékén megjelent Il-2 4.0 patch readme-jébõl:
"V4.0 introduces the next generation pre-Battle of Britain Flight Model (FM). In this add-on we are introducing a part of the FM from our next simulation (BO😎 for worldwide open beta test in our current engine."
<#fejvakaras>

ja bocs hazudtam! Most jutott eszembe, hogy nem p-39, hanem p-63-assal mentek. Tényleg erre azért is emlékszem, mert ekkor találkoztam elõször ezzel a géppel az IL-2-ben. Addig azt sem tudtam, hogy létezik ilyen gép...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Egyszer betévedtem egy szerverre, ahol mint kiderült két francia csóka gyakorolt p-39-el. Mondták, hogy nem zavarok, ha nem kezdek el lövöldözni meg egyéb butaságokat csinálni 😊

Hát, beültem én is egy gépbe és ha nem is csináltam azt mint õk, de legalább megpróbáltam lekövetni, vagy legalább is lépést tartani velük. Mondanom sem kell, hogy a fix távolságot is alig bírtam tartani.

Jó móka volt, de egy idõ után inkább odébb álltam oda, ahol lõni is kell<#nyes>

galimatika
Nagyon szép videók.

Willenbrock
Spit vs. 109mod szerveren is van néhány profi.Usa-Pepper meg Harpia Mafra meg még páran,igaz elõnyben vannak annyiból hogy mindíg csapatban repülnek.Eleinte azt hittem az amcsiknak biztos nem megy ez annyira-csak az FPS-de sok köztük a jó pilóta ahogy látom.Meg a Brazilok is elég erõsek.

akit érdekel: Virtual-horsemen
péntek óta nézegetjük már ezt az oldalt KP-val, de ma amikor felmentünk, éppen az egyik VH-s (virtual horsemen) írta, hogy akkor nyitják meg a szervert IL2ben. bemásztunk szépen és ott gyakorolgattak p51-el. mondták, hogy mi is menjünk, erre mi becsücsültünk két heinkelbe és azzal repkedtünk, õk meg mellettünk. mit ne mondjak eléggé nagy élmény volt. kíváncsi vagyok mi fog kisülni a trekkbõl, de már egy kis ideje tervezgetjük, hogy egy ilyen kötelékesdis,bombázõs, földicélmegsemmisítendõs videót összedobunk 😊ja amúgy mondanom se kell, hogy a srácok eléggé profik voltak 😊
jövõhéten elérhetõ lesz minden nap.
vissza kehet nézni, az on-demand gombra (on-air mellett jobbra) kattintva bármit.
TG Gida
Ma is lesz még?

Willenbrock
Igen egy hadjárat volt nem egy csata,de az angolok Szeptember 15-ét máig úgy ünneplik hogy a Battle of Britain gyõzelmi napja.Végülis ez érthetõ mert minden nemzetnek szüksége van jeles dátumokra ha meg akar emlékezni egy eseményrõl.Ebben az esetben azért Szept 15 mert H. e napon halasztotta el a partraszállást "bizonytalan idõre".

Konkrétan nem tudom kiket láttam, mert szörföztem az aw hosjta és show között, de láttam egyként igencsak "azt a hídrobbantó hétszázát<#wow1><#wilting>" manõvert <#worship>

PhantomAss
láttad a berkutokat? eszméletlen volt...

GOOBY, pls

Dec 4-6-ig tart. Srácok Online bemutatóznak Lock-On-nal elõzetes regisztrációval és program füzet alapján. Tisztára mint a valóságban. Jelenleg 500-an élvezzük a mókát.

Online AIR SHOW by Lock-On érdemes megnézni bár nem tudom meddig tart.

repvez
milyen mapot használt a Vfaton a virtual horseman formácio?sokkal másabb volt mint amik benne vannak a játékban
Mi a t*köm van a WarCloudssal? Pár perce még ment...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Köszi <#eljen>

galimatika
Chazz-nek abban igaza van, hogy teljesen fiktív dolog angliai csatáról beszélni a valóságban. Ez olyan, mint ha én azt mondanám, hogy az öt évvel ezelõtti önmagam volt az igazi Galántai Zoli és ami elõtte és utánna voltam és vagyok az nem, de ez persze már már metafizikai fejtegetés. Kétségtelenül jó ürügy.

Chazz76
Micsoda süket duma ecsém,megideológizálják a többéves csúszásukat.
Tökömet se érdekli a 70.évfordulója valaminek,ami nem is egy csata volt,hanem egy folyamat.

Willenbrock
2010 Szeptemberét szokták emlegetni,elvileg az Angliai Csata 70. évfordulójára fogják kiadni.

Willenbrock
Van a Spit vs. 109 szerver oldalán valami szégyenlista?Olyan ahol a hónap legrosszabb pilótái vannak vagy hasonló?

VO101Tom
Lebowski. Ja. Igen. A hyperlobby skin.ini-kre értettem 😊

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Van egy TS Display nevû program, indítás elõtt kell olyan helyre tenni (vagy kitaszkolsz), ahol nem zavar a játékban, aztán il-2-t indítva is látható marad. Innen letöltheted.

www.pumaszallas.hu

ts disply vagy valami ilyesmi a neve

A sirályok tudvalev&otilde;leg sohasem hibáznak, sohasem esnek át. Szégyen és gyalázat egy sirályra, ha átesik

Ahhoz egy TS mod kell 😊

Amúgy egy újabb TS progival lehet megcsinálni. Ne kérdezd melyikkel, én hang alapján azonosítok 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Tényleg valaki árulja már el, hogy lehet azt elérni, hogy kiírja a játékban ha valaki beszél TS-en.

Engem ez a bob annyira izgat mint a modok. Elvagyok nélküle. Majd kijön, ha kijön. Ennyi.

galimatika
<#nyes><#nyes><#nyes>Ez jó. BoB, mint költséghatékony szimulátor<#hehe>

szekelyland
Sebaj majd karácsonyra egy diavetítõ gépet rendelek x52 és trackir 4 helyett, hogy azt a sok-sok gyönyörûszép képet végignézzem a Bob -ról....

Szép szép, de speciel a külcsíny nálam másodrendû. Jó lenne már valami infó a játék mikéntjérõl. A végén elröppen ez a 2 hét és itt állunk felkészületlenül. <#awink>

szekelyland
Na ne nincs mikrofonod?
Ha van egy rossz telefonkihangositod, segitek neked mikrofonna alakitani....
Uk dedicated 3 nem nez ki rosszul. probalta vki?

Lehet róla szó, de mikrofon problémák miatt eléggé egyoldalú kommunikációra számíts <#szomoru1>

acidrain
köszönjük a képeket

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

acidrain
kezdjünk el 109 est építeni, hamarabb készen lesz, mint a SOW

acidrain
még 2 hét <#hehe> <#zavart1>

Her Laca
Jó jó😊 De mikor repülhetünk vele??
Ezt mondja meg Oleg ,hogy a .......tenné bele.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sanyo
Új Storm of War képek. Hurri, hajók, pilóta modellek.

www.pcpilot.hu

acidrain
részemrõl rendben <#eljen>

szekelyland
Syepz mester, ma valami akció? Van felszállási engedélyem 20:00 óra magasságában