IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Ez a Wings of Prey az IL-2 grafikailag korszerüsített változata ahogy látom.A fülkék nagyjából az eredetiek maradtak,a tájtextúrák és effektek változtak a legtöbbet.(a múltkor arról volt szó hogy a fülkék nem térnek el egymástól uganazon típusnál verziónként.Ez 1 visszalépés ha komoly szimulátorként nézzük,mert az IL-2 ben azért eltérnek.)Szerintem a fizikát is lebutítják,de bár ne legyen igazam😊
A BoB azért jóval komolyabbnak néz ki szerintem,abban minden autentikusan néz ki és nyilván a fizika is sokkal komolyabb lesz-legalábbis remélem.

sikerült teljesen megzavarodnom. Szóval van a Birds of Prey ami egy csilli villi, de lényegében egy xar arcade. És most van ez a Wings of Prey, ami tulajdonképpen a BoP javított verziója? Egy kész játéknak minek lenne béta verziója? Meg minek lenne kis változtatással, de új neve, ha nem egy másik játékról van szó?

És van ügye a Battle of Brittain, aminek már 2 hete a polcokon kéne lennie.

Na jó, feladom késõ van már jóéccakát!

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Szerintem vérkomoly szimulátort (most nem a motorindításra gondolok) ugyanúgy nem fognak kiadni, mint ahogy két egyforma játékot sem😊

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

Hát ez így szép és jó, de ez most mi? Ez is egy vacak arcade lesz mint a Bop? Vagy ez már végre egy normális szimulátor? Akkor tényleg nem sok értelme lesz a Bob-nak.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

szekelyland
kitettem a 4.1 es patch linkjet is a 22403 ban

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Nohab
Igen, de háttérképkészítõnek jó lesz, ahogy elnézem 😊
De csak "early" változat.
Egyébként nekem idáig ez a mod tetszik a legjobban.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Galántai Z. beszélt a középkori hajós felfedezésekrõl.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

galimatika
Nem. Pedig meghívhatnának már, mert rengeteg mondani valóm volna<#nyes>
Mi volt a sztori egyébként?

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

Zpogi
Ha kiadják a Wings of Prey-t,minek a BoB? Ez ennyivel árkádosabb lesz?

szekelyland
Ezt a HSFX 4,0 ra kell rátelepíteni (ez egy 750 megás patch)

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

szekelyland
Itt a HSFX 4.1 torrent link
Van benne Mig 17.... Az az érzésem hogy a Mig 21 következik....

Sanyo
TG Gida
Elég szólni a Nemzetbiztonságnak,hogy terrorgyanús,szélsõjobb,kormányellenes anyagok lehetnek a gépén,aztán lesz nemulass<#eplus2>

Isten áldja a pogányokat!

Galiba, Te voltál ma délután a Kossuth rádióban?

Vagy Dodymaster fejére pottyantani egy 500 kilóst. Esetleg 2 kéttonást. :-)))
szekelyland
Én azt szoktam tenni az ilyen kocsogok esetén, hogy elég nyilvánvaló módon vagy 20 proxin keresztül megpróbálok rámenni. Elsõ lépésként megnõnek az aranyai, juhai, feleségei, mittoménmi.
Második lépésként az adminok pár óra múlva törlik aranyastól, juhostól, feleségestõl, IP - stõl <#idiota>

Chazz76
Hogy mit akarok?Bevágódni egy messzába,aztán pofánlõni a 30 milissel Dodymastert.

acidrain
barbikám, ha az IL2 -vel kapcsolatban semmilyen írandód nincs, megkérnélek, hogy húzz másik topicba URL-eket beszúrogatni

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

acidrain
az jó! én már most szeretem a nunit <#vigyor>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Fiad gépén letöltöd, áthúzod egy pendrive-ra, átmásolod a tiedre...

VALAKI BANNOLJA MÁR EZT A KIS PÖCSÖT!

szekelyland
Na a ma esti mozgó dogszerver csak félig volt mûködõképes, sajna a tehnika ördöge miatt becsúszott pár apró hiba, pl az ai nem akart újra feltámadni, remélem holnap estig ezt kiküszöbölöm.

Her Laca
Tudom használni😊) A fiam egész nap filmeket tölt le,de a saját gépemre nem engedek torrentet😄 Ez elvi kérdés . Letöltés feltöltés miegymás😄

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

PhantomAss
hát srácok, kicsit más az élmény 1920x1200-as felbontásban 😄
hadd dicsekedjek, na

GOOBY, pls

Akkor azért utálod, mert még nem használtad 😊

Nem ördöngõsség, egyszerû beállítani. Próbáld ki bátran! Ha nem megy segítünk.

Te Laca, nem olyan bonyolult az. Én is sokáig utáltam, de mostanában elég sokat használom.

Her Laca
És nem torrent? Mert én aztat utálom,és soha nem használtam még😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

szekelyland
Nem, ez lesz a Nagy Uj Népszerû Installer, röviden a N.U.N.I
Ezentúl nem lesz Ultrapack (még lesz az 1.8 -hoz egy patch állítólag, Hades szerint), sem Unified installer, miután lemondtak a 1.25 rõl. mindenki a HSFX be fog beállni, ami azt a jót jelentheti, hogy nem kell 14 darab 4.09, 21 darab 4.08m és a hardcore 1.21 a gépre hanem minden egy installerbe benne lesz. Nopersze, ahogy Glo mester is mondta, ez nem fog olyan hamar menni mert amíg az összes szerver átáll addig kijön a Bob is lehet....

szekelyland
Igen mert közben kiesett a netem. 19 órai kezdettel fogom újraindítani.
A cím ugyanaz

TG Gida
Engem nem enged be.

Úgy néz ki, hogy a WarClouds is átáll erre az új modra, végre 4.09m játékkal.

TG Gida
Ajjaj!Akkor ezzel lehet váltani a HSF és az ultrapack között?

Ata, ez csak akkor lesz megvalósult álom, ha minden szeró átáll rá..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Végre megvan amit vártunk!

Este zúzunk <#eplus2>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

szekelyland
Jó hírek a modok kedvelõinek/a sok - sok féle mod utálóinak
Megjelent a HSFX 4.1 , ami ezentúl egyesíti az ultrapacket és az unified installert, ezután várhatóan csak HSF lesz. torrent link: itt

szekelyland
Elindult az elsõ magyar Balatoni pályás mozgó dogszerver.
Egyelõre statikus, jó sok B-24 meg P51 és P38 amik ellen szerény G6 osaink, G 10 eseink, meg pár 210 -es próbálja felvenni a harcot.
Szerver ip : 89.46.237.176:21000
Ultrapack 1.8-on van. Ha leszálltál, nincs refly, újra kell tankolj meg töltsd a fegyvert. Csak akor van refly ha kiugrottál v meghaltál. Várom a jelentkezõket. Egyelõre csak kék oldalon van repülési lehetõség

szekelyland
Utalod? Én imadom!!!!<#idiota>

TG Gida
Köszej!Küldjél bankszámlaszámot!Utalom a dollárt.

galimatika
Gida! Csomag postázva.

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

És a Bob se kéne már? <#ravasz1>

Ha a 4.0 repmodellt tennék bele eredetiben, azonnal mennék videokártyát venni...😊

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

😊

TG Gida
Ja bocs😊 Azon már rég túl vagyunk.(Az a fránya sör.)

TG Gida
Micsoda?! 4.0?

Ennél többet tán csak a Stalker-re kellett válrni.

"2010 Szeptemberét szokták emlegetni,elvileg az Angliai Csata 70. évfordulójára fogják kiadni."

Ja, vagy a fejlesztés kezdetének 5. évfordulójára...
Részlet a 2005 május/június környékén megjelent Il-2 4.0 patch readme-jébõl:
"V4.0 introduces the next generation pre-Battle of Britain Flight Model (FM). In this add-on we are introducing a part of the FM from our next simulation (BO😎 for worldwide open beta test in our current engine."
<#fejvakaras>

ja bocs hazudtam! Most jutott eszembe, hogy nem p-39, hanem p-63-assal mentek. Tényleg erre azért is emlékszem, mert ekkor találkoztam elõször ezzel a géppel az IL-2-ben. Addig azt sem tudtam, hogy létezik ilyen gép...

Egyszer betévedtem egy szerverre, ahol mint kiderült két francia csóka gyakorolt p-39-el. Mondták, hogy nem zavarok, ha nem kezdek el lövöldözni meg egyéb butaságokat csinálni 😊

Hát, beültem én is egy gépbe és ha nem is csináltam azt mint õk, de legalább megpróbáltam lekövetni, vagy legalább is lépést tartani velük. Mondanom sem kell, hogy a fix távolságot is alig bírtam tartani.

Jó móka volt, de egy idõ után inkább odébb álltam oda, ahol lõni is kell<#nyes>