IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
NA
szóval emélkszem 😊
Úgy értem új gépek, pályák (ha jól tudom felvidék illetve Szlovákia többi része van modellezve), új kampányok is vannak?
Gondban vagyok, karácsonyra új gépem lesz, de így nem tudo mmegvenni saját erõbõl, nemtudod meddig lehet még venni 1946-ot?
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
-
Ez a marhafaggyú dolog tetszett nagyon. Az IL-2 fanatizmus újabb gyöngyszeme <#vigyor2>#vigyor2>
\"Meg sem lepődött rajta, hogy szóban kell írásbeliznie!\"
Biztos votl ez a kérdés már vagy 300-szor de felteszem újra. Szóval, nem eredeti 1946-om van megvan a telepítés pontjai de az isntenért nem indul el mindig a securom-os linkket irja ki és ennyi. Legújabb Yasu-m van legújabb Daemon tools-om.
Nagyon megköszönném, ha valaki egy stabil telepítési útmutatót tudna adni, tehát ami biztos mûködik.
Tudom, hogy ott a bolt, de a környékünkön nem találtam már vagy 2 hónapja.
De ezért nem mérgezem meg magam. Szal nem biztos de azért próbáld meg.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Nekem is Evo joyom van...
Tudja valaki, hogy milyen fajta potméterek vannak benne, lehet esetleg rendelni hozzá valahonnan?
A kábelkötegelõset megoldást én is használtam, de annál már (szerintem) jobb a rugómentes "lankadt farok" konfiguráció.
Sajnos ez utóbbi elkészítésekor az egyik 52-esem vezetékinek egy része elhalálozott, és nincs idõm megoldani a problémát. (Esetleg két ünnep között)
A kenést illetõen: Cyborgnál a marhafaggyút találtam a legjobbnak (mûanyag csúszik mûanyagon),
52-esnél (mûanyag csúszik fémen) meg mezei hõálló gépzsírt használok (nem túl tartós, de elmegy)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Nem szép ember, de gavallér.
Felteszi a muksó az IL2 alap játékot, rá a 4.08m-et amit szépen meghekkel és megy rá a 4.09m??? Ehhez nincs külön crekk??? <#vigyor>#vigyor>
Nincs benne a köcsög nyomótányér-központi rugó-csúszószár megoldás (ezt kifejezetten rühellem a Saitekekben)
Meg amit Te is írtál, a fogása is sokkal jobb.
Ha lenne belõle valami normális HOTAS, egyszer sem használnám az X52-est.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ha mod nélkül akarsz repülni, akkor 4.09m kell. Gondolom ezt tudod és meg is van már. Az 1.8-at erre kell pakolni és betudsz menni pár szerverre.
Ezzel a HSFXpack-al felenged az összes szerverre már? Vagy még nincs kész teljesen??? <#conf>#conf>
Van itthon 2db Cyborg Evo, 2db X52, meg egy ehhez hasonló Microsoft.
A faxba nincsenek hozzá a Saitekek...
Két ok miatt használok mégis X52-õt:
1. HOTAS
2. A MS-om gameportos.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Mint tudjuk,gombból soha nem elég<#nyes>#nyes>.
vagy az már sok lenne?
GOOBY, pls
Thrustmastert vagy Saitek Cyborg X joystickot vegyek? Lehet megint felraknám az IL2t ha lenne joystickom.. elõre is köszönöm a válaszokat 😊
http://www.detektorweb.cz/index.4me?s=show&lang=1&i=27661&mm=2&xb=2&vd=1
Azért a tegnapelõtt Szepyvel a CZ-AH dedicateden 20 perc alatt kb 10-10 spittet lõttünk, pár lavocskinnal meg yakkal keverve vmi félóra alatt A4 -essel
Aztán a következõ mapon La-7 meg egyébb ûrlények ellen sajna nem voltunk vmi jól mert közel volt az ellenséges reptér és magasság hiányában semmi remény nem volt így mentünk aludni
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...