IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

galimatika
Valakinek van tapasztalata arról, hogy a hivatalos 4.09-ben , hogyan lehet mûködésre bírni a 6dof-ot?

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

A HSFX-nél ki-be lehet kapcsolni a mod-ot.

Ha arra gondolsz, hogy pl. 4.08m, 4.09b1m, 4.09m között akarsz váltogatni, akkor este mail-ben el tudom küldeni a régit version konvertert, de azon még barkácsolni kell, mert alapból 4.04m,4.05m, 4.07m között váltogat.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

PhantomAss
ja, a menü az nem is lesz soha, az egy fix kép
de elõször én is a tiéddel próbáltam, és nem mûködött
<#nemtudom>
na mindegy, lényeg hogy már mindenkinél jó 😊

azt nem tudja vki, hogy 4.09-re lehet-e telepíteni vmi modpack-ot?
(aminél lehet váltogatni a verziókat)
ty

GOOBY, pls

DonZorro
Már mûködik, csak a menüt nem húzza szét... Amúgy minden KIRÁLY!!! <#vigyor2><#kacsint><#vigyor><#vigyor0><#finom><#smile><#wink><#pias><#awink><#taps>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Egyáltalán nem vettem cseszegetésnek, csak nagyon nem értem, hogy nálatok nem mûködik, nálam meg igen.
Igaz, nekem a menü nem teljes képernyõs (Zorrót idézve:"Olyan mintha csak 1024x768-ban lenne") , de a játék igen.
Lehet, hogy innen származik a félreértés.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

PhantomAss
bocs, nem téged akartalak cseszegetni hogy miket írkálsz már ide, csak nekem sem mûködött azzal amit adtál, ezért néztem én is utána
<#wave>

GOOBY, pls

PhantomAss
tennap harcoltam egy spit IXc-vel, ellõttem a bal oldali csûrõjét (tehát kiesett a helyérõl), és olyan szépen manõverezett utána ugyanúgy, mintha sértetlen lenne
rálõtt a kiskaliberével a fókámra (már csak az volt neki) és paff a motor meg is adta magát
sirály

GOOBY, pls

Ez most a "rohaggyakmeghaértem" kategória, mert a saját, mûködõ játékomból másoltam ki, csak a felbontás értékét írtam át 1680x1050-rõl...

DonZorro
Köszi Szépen, így már mûködik is frankón... <#worship>

többek közt ezért utálom azt a servert

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

A kill-t ellopni és a sajátod háta mögül lõni nem megengedett.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Willenbrock
Ja és ez a mondat mit jelent pontosan?-gyakran kiírják:Shoulder shooting kill stealing NOT allowed!

Willenbrock
Ma a Sh.vs.109 szerveren befordultam egy P-38 mögé de nem lõttem rá mert hátha Bf 110.Mire egészen megközelítettem akkor derült ki hogy P-38 de leborított.Aztán láttam pár Hawkot-gondoltam biztos angolok mert kokárda is van rajtuk,rálõttem egyre erre kiderült hogy Vichy-franciák...Magyar jelzésért néha szólnak de a Vichy-francia az mehet,na mindegy.1 P-38 és 3 teherautó így is áldozatul esett ma,1 spit meg benyelt pár 20mm-est de úgy látszik hazaért):

Ugyan, nem kell megsértõdni 😊 De psszt, figyu, hallkan megsúgom, hogy: ***menj fel egy online szeróra DE EGY TISZTESSÉGESRE! és hamarosan meglátod, hogy sokkal izgalmasabb ellenfelekre találsz*** <#awink>

PhantomAss
nem jó az amit Lacus adott
itt nézd meg:
widescreen il2
az "enableclose"=1
a "saveaspect"=0 legyen
nekem így tökéletesen megy 1920x1200-ban

GOOBY, pls

Igen ennek megvolt az összes része, de ez a legjobb.

A sok sound mod meg mod megsem közelíti ezeknek a legyeknek az effektjét... <#szomoru1>

Sanyo
Ne haragudj rájuk, ez a "fõellenség" dolog csak vicc, senki sem akart megbántani téged. Az igazság az, hogy itt mindenki online repül, a kapmányt szerintem senki sem harcolta végig. Ezért nincs válasz, nem azért mert nem akar segíteni senki.

www.pcpilot.hu

Willenbrock
Single kampányokat már nem nagyon játszik senki,általában csak online játszanak az ide írók.Van egy csomó küldetés,így elég nehéz megmondani hogy azon a pályán pontosan mi a cél(briefing mindíg leírja).Én is már rég játszottam a Sztálingrádos offline kampányban,nem emlékszem rá.Egyébként én mindíg úgy csináltam hogy csak azt néztem milyen irányban kell repülni és hol a célterület aztán együtt repültem a társakkal.Mikor ellenséges gépet láttam leszedtem és annyi.Földi célokat csak géppuskázni szoktam mert a Jabo bevetéseket rühellem.

Chazz76
Na figyelj,nem toltam ezt a kampányt,de a p betüs hely az Pitomnik a várostól nyugatra,ez volt a fritzek fõ reptere a katlanban.Oda mennek a Tanték szerintem,hordják a vaskereszteket ládaszám-)),de a briefingben biztos le van írva,mit kell tenned.

dave9004
hogy itt mindenki milyen rendes ember..... kár értetek
Willenbrock
Ha a szállítókat elküldöd a p nevû helyre ott már jó helyen lesznek😄 Utána már csak a fõellenséget kell legyûrni(Reichmarschall Göring-egy levitációs náci ufóval érkezik-õt kell lelõni úgy hogy élve maradjon,aztán fogyókúrára kell kényszeríteni a talpa alá leadott célzott sorozatokkal😊
Egyébként minden bevetés elõtt van egy ismertetõ ahol megadják a küldetés célját,másodlagos célját stb-t.

DonZorro
Eddig OKÉ a dolog, köszi! Már csak az a kérdés, hogy a képernyõn miért látom csak középen a játékot szerinted??? Valamit még állítani kell rajta??? Olyan mintha csak 1024x768-ban lenne...

repvez
de ezután tilos bemenni játékon belül az optionsba, mert felülirja .
Állat.. a hangeffektek is 😄

A legjobb a kényszerszálló légy 😄😄😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

DonZorro
Eddig én is eljutottam... Nem marad úgy... <#fejvakaras><#falbav>

Ebben is fõellenség, sok kicsi ellenség, meg dogfight is... <#nevetes2>

LINK

Conf.ini-be bemásolod ezt:

width=1920
height=1080
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=1
EnableClose=0
SaveAspect=1
Use3Renders=0

DonZorro
Valaki tudja hogyan lehet áttenni a játékot FULL HD-be??? 1920x1080...<#fejvakaras><#help><#falbav>

Her Laca
Asszem megtaláltam a Fõellenséget.
Itten van ni.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
FÕELLENSÉG😊)))) Imádom😄

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

TG Gida
Bekapcsolod az instant success-t(csak víz kell hozzá) és nem kell mindent kinyírni.

Isten áldja a pogányokat!

Igazából a többségnek (mindenkinek?) fogalma sincs errõl, szinte kizárólag online vagy gyakorló quick mission-t játszunk.

Ne szopasd már szerencsétlent...<#nevetes1>

dave9004
2. campaign uccsó küldetése
TG Gida
Ez a fõellenség elõtt van vagy utána?<#buck>

Isten áldja a pogányokat!

dave9004
hali!
a harc Sztálingrádért Címû campaignban van az a küldetés hogy pusztítsd el az ellenséges szállítókat, és jön rohadt sok repülõ(Ju 52-esek) és a földön is van pár célpont.
Kérdésem:mindent le kell lõni, vagy csak a repülõket?
A repülõk(JU 52) hova tartanak? Mi elõtt kell megállítani õket(reptér falu vagy mi) amíg ki nem írja hogy elértek vmi p-betûs helyre?
ráfogom inkább a tanulásra 😊
galimatika
...és ilyen sokat....<#eplus2>

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

Ejnye már korán reggel inni<#eplus2>

emlékszem.

NA
emrégszem 😊😊

szóval emélkszem 😊
régebben ez akkor fordul elõ, ha indítás után rákattintasz még a tálcára vagy másra. de úgy vettem észre, hogy ezeknél az új verzióknál már mindig csinálja. amúgy szerencsére nem nagy kunszt az IL2nek, úgyhogy nyugodtan nyomogathatod az alttabot 😊 emrégszem régen még bellum közben a mapot néztük neten, hogy elfoglalták e az alattunk levõ szektorokat 😊
Nohab
Nálam is ez van, de nem érdekel.
Sikerült köszönöm, érdekes hiba jött elõ ami nemgond, amikor belépek nem mozg az egér akármennyira akarom, leteszem tálvára a játékot és mikor visszalépek már jó, de ezt hagyom így nehogy valami bekrepáljon, köszönöm a segítséget, jó repülést a továbbiakban is!

Nohab
Érdemes felrakni. Mindegyik kérdésre igen a válasz. Szlovákia, Szlovénia, Tobruk stb.
Sanyo
Nem kell újrarakni, csak dobd rá amit találsz a gcworldön.

www.pcpilot.hu

Most nézegettem pár kedvcsináló videót, a 4.09 mennyire nagy frissítés?
Úgy értem új gépek, pályák (ha jól tudom felvidék illetve Szlovákia többi része van modellezve), új kampányok is vannak?

Sanyo
Csak megrendelés kérdése. 😊

www.pcpilot.hu

Köszönöm a segítséged, még annyi, hogy ha yasuzgattam meg minden akkor újrategyem a rendes exe miatt vagy hagyhatom így is?

Gondban vagyok, karácsonyra új gépem lesz, de így nem tudo mmegvenni saját erõbõl, nemtudod meddig lehet még venni 1946-ot?

Sanyo