IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Ja most olvastam Samsung kollega írását😊) Hiába kicsit másnapos vagyok😄
Akkor tárgytalan az elõbbi hozzászólásom. Max az uccsó mondat helytálló.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Most akkor ez mi a retek? Il2 újra dolgozva ? Ahelyett ,hogy a BOB al foglalkoznának . Egyáltalán Olegék csinálták?
Van olyan szintû mint az IL2 õ? Mert ha csak a látványra gyúrtak rá ,hát kell a kutyának .

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Igen, ez így van! A javaslatodra pedig volt már példa, de akkor sem láttam ilyen színeket amik itt vannak. Ennyi...

www.smart-bus.hu

Bucser
Nézz ki az ablakon. Vagy szálljá repülõre. a környezeted és a nap állása határozza meg, hogy milyen színeket látsz. (azaz milyen színek verik vissza a napfényt)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

PhantomAss
de ez akkor most egy pc-s játék?

GOOBY, pls

samsung123
azért zöld minden, mert a gép és atalaj zöl, egyazon pályán és idõpontban készültek képek, más idõpontban más helyszínen másak a fényviszonyok!
pl:

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Azt hiszem Urak öregszem... engem ez zavar... 😞 No mindegy, még szerencse, hogy nem kötelezõ... 😊

www.smart-bus.hu

Willenbrock
A "Sky kapitány és a holnap világa"-ban volt ilyen drámai színvilág,szerintem onnan jött nekik az ötlet.

Willenbrock
A Storm of War sokkal élethûbb és szebb lesz csak gyõzzük kivárni.

Willenbrock
Szerintem így akartak drámaibb vagy antokosabb hatást elérni.Olyan füstösnek látszik tényleg az egész atmoszféra,szép de az árnyalatokkal valamit tényleg túlvariáltak.

Toby0501
Valóban túl színes minden, de manapság ez jellemzõ mindenre, aminek köze van valamilyen módon a számítógéphez.. Túlszínezik a filmeket és a játékokat egyaránt, mert így jobb látványt nyújt a szemnek. Aztán kimész az utcára és csak pislogsz hogy hát az nem olyan. 😊

Velem van a gond, vagy valóban túl zöldnek látom ezeket a képeket? 😄 Nekem olyan furák színek... :S

www.smart-bus.hu

samsung123
Rakok pár képet eme gyönyörû játékbol, sry az offért, bár ez is il2 XD

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Her Laca
Gyertek háborúba😊) A HVS esekkel berúgva ,beszívva remek repüléseket lehet abszolválni😊 Kiváló csapatmunka ( a kutyát sem érdekli ki mit csinál)😄D
de azt legalább jól és elkenjük a veres kollegák száját. Komolyan mondom egy vicc az egész de kúr...a jól éreztem magam .😄 Elmebeteg egy társaság 😊)
Imádom õket.

Willenbrock
Persze nem könnyû egyedül harcolni úgyhogy gratula a kettõs gyõzelemhez.Én a shit vs 109-en szoktam csak repkedni egyedül és viszonylag ritkán sikerül leszednem valakit,legutóbb egy amcsi pilóta P-38 asán túlrepültem és sikerült leszednie.Ezen felbuzdultak és írták egymásnak a tippeket hogy kell lerázni a Bf 109-et,lassító manõvereket csinálni stb.Újra felszálltam,jó magasra felmentem aztán megtaláltam õket megint.Kezdte az egyik a belassítást,hátha túlmegyek rajta,de rálõttem egy hosszú sorozatot és az utolsó pillanatban sikerült kitérnem elõle és leesett a szárnya.Ezután valami olyasmit írt a gyerek a társainak hogy a taktika nem jött be😊elég mókás volt.

A WarCloudson (szerintem) elég nehéz gyõzelmet elérni, ha egyedül repülsz. Kettõt meg pláne.
Ikon csak annyi van, hogy közelrõl feketével kiírja a csapattárs nevét, illetve az ellenfél gépének típusát, de a pilóta nevét nem.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

samsung123
a patch kijavítja a HDR hibát is

TG Gida

Isten áldja a pogányokat!

Willenbrock
War Cloudson nincsenek név ikonok a gépek felett?Régebben azt hiszem voltak.

Willenbrock
Te aztán alaposan bele tudod élni magadat,jó ez az IL-2 hogy így 10 év után is élvezhetõ maradt,de azért a SoW BoB kiadása már idõszerû lesz😊

DummyBoy
Hogyan szedted le a peccset? ... lol láma vagyok ... megvan ...

Engem 1 dolog idegesít, de az nagyon ... qrvára világos minden ... mintha elcseszték volna a HDR-t ... mindig szembesüt a nap vagy mi 😞

Én nem repültem érdemben semmit IL-2-vel, szóval nem tudok nyilatkozni ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

samsung123
na tesztelgettem a wings of preyt demot kicsit jobban!
felraktam a az 1.7 gigás patch-et, ezután már sokkal reálisabban volt irányíthatóság, a repulés maga nem anyira árkád, sõt eléggé simes, DE minden más az, azaz pl:sérülésmodell, fel le szállás stb...DE még igy is a legjobb 2vh repjáték árkád katerógiában, sok mindent örökölt az õstõl, lehet trimellni, motor buzerálása superhengerek, flapsek állitása, Track IR támogatás, mûködõ mûszerek,stb...
tehát az IL2 "kicsit árkádosítva" valhogy igy tudnám leirni, mert a sok kommersz árkád repülõstõl sokkal összetetebb és jobb.
olyan mintha azt mondanám hogy kb egy NFS Shift. keverék de a jobbik fajtából, sõtt a sokat fognak még foglakozni DLC-k és pachek.
Ja igen és HIHETETLEN JOLNÉZ KI, és jol optimalizált.
ajánlom mindenkinek kipróbálásra a demot,pachet feltétlen érdemes felrakni!

DummyBoy
Még csak a Traininget próbáltam ... Megnéztem ... Lehet 😊

Bucser
És a demo kampányban lehet állítani nehézséget?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DummyBoy
Öööö ... Tudom, hogy nincs warez meg minden, de ha neadjisten valaki véletlenül megtalálja valahol az eredeti telepítõt és elindítja kód nélkül, akkor az Demo modban indul el, és akkor a Training-et és a Demo kampányt engedi végigjátszani ...

így le lehet tesztelni xD

Bucser

Ezen Video alapján nem tûnik annyira árkádnak már. Bár kéne valaki aki kipróbálta esetleg valóban tesztelve.

Pumák közül nem vett részt senki a beta tesztben?

Tegnap áthelyeztek a nyugati front háborús felhõktõl (WarClouds) sötét égboltjára.
Egyedül az én gépem volt a reptéren, a többiek még nem érkeztek meg, illetve a fronthoz közelebbi reptérre települtek.
A hangármester szomorúan közölte, hogy a G10-esem ugyan bevetésre kész, de póttartályt nem vihetek magammal, még nem érkeztek meg. Viszont szívesen felszerel a gépemre 20mm-es vagy akár 30mm-es ágyúkonténereket is a szárnyak alá.
Nem tartottam rá igényt, engem idegesít a gép lomhasága, ha a túlterhelik.
Rendben felszálltam, egy búcsúkört csináltam a reptér felett. A földi személyzet némán állt a hangárok elõtt..
Kb. 15 perc múlva, 6000-en értem el a célterületet. Tõlem északra a legnépesebb ellenséges reptér, hátam mögött a Nap. Így szinte láthatatlan vagyok.
A reptéren legalább 5 percig semmi mozgás, inkább tovább megyek a front felé.
Lent a mélyben vörös és sárga fényjelzõk, vagyis egy Shitfire lõ valakit a mieink közül!
A lehetõ legnagyobb süllyedési sebességgel spirálozva vesztem a magasságomat 6000-rõl.
Sajnos elkéstem, egy robbanás és egy fekete füstfelhõ jelezte egyik gépünk vesztét...
El akarom kapni a Shitet, de hirtelen kék és sárga fényjelzõk csapódnak bele hátulról. A levegõben felrobban.
Itt nincs már dolgom, vészteljesítménnyel emelkedek, szinte függõlegesen.
5000-en vízszintesbe hozom a Messzert és szétnézek.
Egy fekete pöttyet látok a felhõk elõtt, nálam jóval alacsonyabban, nagy sebességgel tart ÉK felé.
Megyek ellenõrizni, hátha egy bandita...
A megfelelõ pozíció felvétele elõtt körbe nézek: a hátam mögött, velem szintben egy ismeretlen gép, elég messzire.
A távolodó repülõ mögé veszem az irányt, a kb. 3000-es magassági fölényem birtokában gyorsan utolérem a gyanútlan Shitet.
Bár eléggé remeg a gép 700km/h felett, elég egyetlen rövid sorozat mindhárom fegyverbõl, kb. 100m távolságból hátulról lövöm a célt..
Látom a 30mm-esek becsapódását követõ robbanást: ezzel a géppel nincs több tennivalóm...
Meredeken felhúzok, közben a hátsó légteret figyelem. Sajnos az elõbbi még távoli ismeretlen gép jóval közelebb került.
Kb. 20 fokos süllyedésbe viszem a Gusztávot a legnépesebb repterünk irányába, gáz 110%, methanol befecskendezés bekapcsolva, a hûtõk bezárva, de még a fülem is hátrahajtva a haube alatt a kisebb légellenállás érdekében...
Kb. 1000m-en, 750-770km/h-nál vörös fényjelzõk süvítenek el a pilótafülke körül.
Ilyenkor két eset lehetséges: vagy egy amerikai gép lõ próbasorozatot, vagy egy Shitfire szurkál "balkezeseket" a géppuskáival.
Bízom benne, hogy az utóbbi eset, mert a Shitek kis magasságban jóval lassabbak a mi gépeinknél.
A fényjelzõk megszûnnek, picit késõbb egy nagy ívû fordulóval próbálok leszálló irányba állni.
Elõtte szétnézek, és vérfagyasztó meglepetés ér: nem egy, hanem két pont követ...
Laposan rácsapok a repterünkre, hátha ki tudok hozni valamit ebbõl a nem túl szimpatikus helyzetbõl a flak segítségével.
Úgy néz ki, a srácok elvesztettek szem elõl, mert az egyik gép, egy P47-es, a légvédelmet igyekszik semlegesíteni a rakétáival.
A töklámpa pont elém fordult... Nem hagytam ki a lehetõséget, hosszú sorozat az összes fegyverbõl, legalább 2-3db 30-as robban a bal szárnyán. Le is esik a szárny is, és a gép is...
Közben látom, hogy kissé késõn ugyan, de startolnak a vadászaink.
Ebben a pillanatban szól a repülésirányító, hogy a flak leszedte a másik gépet.
Megkönnyebbülten lebegtetem ki a Messzert, picit ugrándozva szállok le.
A roncsok vizsgálata során kiderült, hogy az elsõ áldozatom egy ukrán zsoldos, Yan gépe volt. A pilóta kiugrott a saját területük felett.
A második lelõtt gépem az USAAF cseh származású pilótája, Migin volt.
A harmadik (flak által leszedett) gépet és a pilótáját nem sikerült pontosan azonosítani.

Ezzel az eredményemmel jelenleg a front második legeredményesebb G10-es pilótája vagyok!

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Egész pontosan Olgának mi a feladata? <#crazya>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Sanyo
Közben kiderült, hogy a scannelést már más megcsinálta, most próbálok hozzájutni...

www.pcpilot.hu

Sanyo
Uraim, befutott az antikváriumba egy kb. 2 éve elõjegyzett könyv, a "Tomor László: Harcok az orosz égen". Tomor László CR-42 pilóta volt, a könyvet 1942-ben adták ki. Az antikvárium 20 rongyot kér érte, aki szeretne és tud is segíteni, írjon privátba, megadom a számlaszámom. 5 napig van félretéve. Be fogom scannelni és a Pumaszállásról lehet majd letölteni.

www.pcpilot.hu

Her Laca
Asszem maradok az IL2 nél.

samsung123
tejesen egyet értek veled😊 bár pcn kicsit fejlõdött, de szimulátor fokozat tényleg csak annyiba különbözik az árkéádtól, hogy hirtelen, semmi elõjel nélkül besokkal a gép és stall lesz, és irrányithatalan.
de, ettõl eltekintve jól összerakott játék, és remélem kijön egy két mod hozzá amitõl simesebb lesz, mert akkor kötelezõ vétel nekem.

i robot
Kíváncsiságom csillapítása végett tegnap én is elrohantam megvenni a játékot X 360-ra. Gyorsan "röppentem" is vele egy órácskát. Hát...
Nagyon-nagyon szép. Leginkább a (film)Pearl Harbour-ban látott égi jelenetekre hasonlít, fõleg a hangok.
De az irányítás... tökéletes árkád játék. Elég az ellen mellé lõni és már hullik lefelé.
Ha bekapcsolod a simulation-t(amit csak úgy lehet ha megcsinálsz egy küldetést, hogy te alkalmas vagy a sim-ra kapcsolásra) csak annyi változik hogy hiper érzékey lesz a joy és mindig túl fogod húzni a gépet, vagy nem fogsz kanyarodni.
Átesnek, sõtt még dugóhúzóban is hullanak alá (ilyenkor megjelenik a helyes mozgatása a karoknak a képernyõn).
A legszebb, hogy mindenféle figyelmeztetéseket ír ki a fedélzeti számítógép pl.: STALL, PULL UP stb.

Jó kis játék, de már jöhetne a BOB!

az azt jelenti bizony. mint minden fps-ben 😊
samsung123
huh még ezeket konkrétan nem néztem😊 mert nem volt idõm, de utánanézek.

Her Laca
Ja és mint Willenbrock kollega is említette. Van e Fõellenség? Mert az fontos,legalábbis nekem elmaradhatatlan😊

Her Laca
A legalsó képen mi az a piros csík a szárny végénél?
Csak nem azt jelzi,hogy honnan érkezett a támadás?
Ezek kikapcsolható dolgok ,vagy ilyen és kész.
Meg ez a radaros iránytõ a jobb felsõ sarokban?
Amúgy szép.

samsung123
jah hogy árkád, de mégis hamar elveszem az uralmat néha mert nemérzem mikor kezd besokkalni forduláskor stb..meg a sebbességet se ugy érzem mint az il-be sajan sim fokozaton is arkad, de lehet be kell jönni és akkor élvezetesebb az irányitás 20perc repülés után ez jön le, erre értem hogy szokni kell, de nagyon minõségi repjáték, jol összevan rakva és sokmindent támogat.

Chazz76
EZen a "NO HAND HOLD" feliraton mindig röhögnöm kell,eszembe nem jutna könyöklõnek használni<#heureka>.

Willenbrock
Már csak a fõellenség hiányzik belõle😄

Matthew Baker
szerintem is :S

Új logó by: berczely (Y)

Willenbrock
Ez tiszta belsõnézetes árkád lett nem?

Mit értesz azon, hogy szokni kell?

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

samsung123
A wing után az s lemaradt😊 amugy hihetetlen szép...csak szokni kell rendesen az il2 után

samsung123
rakok pár képet a WING OF PREYrõl

i robot
Olga-ról is feltehetnének még egy-két képet.<#buck>

acidrain
Kösz a képeket!

Mondon én, hogy dúúúrva játék lesz ez<#eljen>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Kellemes ünnepeket mindenkinek.
Beindult az Airforce War II

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

acidrain
Elindítod a JSGME.exe-t a játék fõkönyvtárán belül, és a bal oldalról átpakolod a jobbra amire szükséged van.
Ha a modokat használni akarod, a Stock 4.09m maradjon a bal oldalon
valahogy így----->

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Sanyo
Kösz az infót, rövidhír. Remélem nemsokára tesztelhetem is. 😊

www.pcpilot.hu