IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torrentrõl szedd le egyben. 2.5óra alatt lejött tegnap este

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Az enyém az alap 1946 4.09m-re telepített UP 2.0 9.5GB

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Mert gondolom innen szedted le ugye? Nézd meg hol akadt el és szedd le újra valamelyik mirror-ról.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

az UP 2.0-nak 18 giga szabad hely kell ? wtf ? hehe-nincs annyi helyem 😞

Találtam egy videót, nem tudjátok melyik "kampányt" kellene elkezdenem, hogy ehhez a küldetéshez eljussak ?
http://www.youtube.com/watch?v=_mc_Yk5HR_o

az elõbb azt akartam írni, hogy elkezdi kitömöríteni magát...

Fel akartam telepíteni az UP 2.0-át, de amint elindítom, elkezdeni kitömöríteni (amit nem értek, mert nem tömörített a fájl), majd 3%-nál megáll a kitömörítés. Se hibaüzenet, semmi ?
Valakinek van valami ötlete ?

Elvileg igen. Ha mégsem, akkor vedd ki a zuti-t és próbáld anélkül.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Jaaaa tudom már! Anno még én linkeltem be. De hogy melyik fórumra, az már passz. Sajnos nincs meg a kedvencekben, ezért nem tudom újra elküldeni <#szomoru1>

DonZorro
Eddig úgy fest hogy jól sikerült ez a 2.0! Repülhetõ vele a legtöbb szerver a lobbyn??? <#kerdes>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

DonZorro
Nem. Ha jól emlékszem egy Fókás volt, tigris mintával... <#fejvakaras>

Hát mit szólnék? Semmit. Sosem érdekelt, hogy hogy repül az AI. Akkor lennék ideges, ha a humánok is így repülnének de szerencsére nem.

Viszont úgy veszem észre, hogy a UP 2.0-ban az AI-k eléggé korrekten viselkednek, szóval kétségbe esésre szerintem semmi ok.

PhantomAss
nem egy mustang pilóta volt, aki a me109-eseket lõtte le?
akkor talán erre gondoltál:
link

GOOBY, pls

DonZorro
Valamikor régebben láttam egy videót a Jútúbon, melyben a pájlot egy igen szép és tanúságos manõvert csinált. Felfelé küzdte magát, majd fordulva lefelé lõtte le a kapaszkodó ellent... <#violent>

Nem tudna valaki linkelni egyet errõl a szép videóról??? <#nezze>

Ráadásul a '46 modjaiban az AI-kat meg is gyúrták egy kicsit, nem annyira bénák mint régen.

Ez ha jól sejtem AI ellen ment. AI-k teljesítményén nem kell csodálkozni.
- AI-nál nincs overheat -> mindig full WEP-pel nyomhatja
- nincs black-out/red-out
- mindig perfekt trim-et állít
- Ace-szintû AI-nál minden kormányfelület hatékonysága a játékos által vezetett gépének 120%-a, ergo jobban manõverez.

Ezek miatt ugyanolyan vagy egyen-teljesítményû géppel bármikor otthagy ha nem manõverez.

Elfogadom, hogy bizonyos szintig "marketing" szempontok is vezérlik a gépek teljesítményét, de a 4.00-nál volt egy teljes repmodell csere, onnan kezdve sokkal jobban kell figyelni az energiára. Az meg, hogy melyik gép volt jobb (pl Yak7 vagy 109G), csak spekulálni tudjuk nem készültek objektív összehasonlító tesztek, szóval én csak annak a vélyeményére adok, aki mindkettõt repülte élõben. Tudtok ilyet? <#rolleyes>

Mit szólok? 😊

Lásd a kommentem a videónál...

Zpogi
Képzeljétek,ha úgy hagyják,akkor senki nem repülne vörös oldalon,így is mindig hiány van belõlük😊.

Zpogi
Hopp,kicsit késõ van már...

Ecran Wide akart lenni.

Zpogi
Az UP 2.0 modváltójában válaszd ki az Ecran wid-ot.

Willenbrock
Jól repült a srác,jól is céloz,ezt meg már megszoktuk hogy a Messzer kínlódik és döcög,a szövi gépek meg emelkedve,figurázva és fordulók közben is állva hagyják.A RoF-ban szerencsére nem játszották el ezt hogy a német gépek gyengék lennének😊

acidrain

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

A menüs widescreent hol tudtad beállítani? Nekem a menü még mindig kicsi, csak a repülés közben vált át szélesvásznúra..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Felraktam az eddigi tiszta 4.09-re az UP 2.0-t.
Amiben különbözik a HSFX-tõl:
-más design 😊
-több hasznos apróság van benne (pl. wide screen a menüben, kisebb karakterek)
-a blackout másképp jelentkezik (vizuálisan)
-sokkal több variációs lehetõség van a modok variálására a JSGME keretén belül (kb 2x annyi)

Kb. ennyi eltérést vettem észre, ami nem jelenti azt, hogy nincs több.

Azt nem tudom, hogy mennyire kompatibilisek egymással multiban.

Her Laca
Mindenbe benne van minden😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Bucser
JA már csak idõ kéne repülni. Legalább Singleben...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

jó újra látni Bucser kollega 😊
repvez
most akkor hogy is van ez a modolás Eddig nem ugy volt hogy a HSFX4.1-be benne van minden az UP1.8 is, most meg azt irjátok hogy forditva van és az UP2.0ban benne van a HSFX.
Most akkor melyiket kell feltenni hgy mindegyik benne legyen és hogy tudjak választani ha szerverekhez a másik verzio kell?
Her Laca
Mért ne lehetne?? 😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Bucser
Srácok steamen vásárolt 1946-ot lehet modolni+lehet vele lobbyra csalatkozni??

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Köszi a figyelmeztetést, azt töltöm.

Szerintem maradj az Il-2-nél.
Letöltöttem a demót, hááát... én is maradok az Il-2-nél...

Vigyázz, Gida csak az UP 1.8-as 2.0-ra patchelését adta meg!

Ha szimpla 4.09-ed van akkor neked
EZ!!! kell!

acidrain
Igazán nincs mit <#papakacsint>

HSFX 4.0

Downloading rész, második pont.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Értem, köszi. Elkezdtem letölteni az Ultra Pack 2.0-át. Ha ezt fölrakom a Sturmovik 1946-ra, akkor mûködni fog, vagy kell az UP korábbi verziója is ?

Her Laca
Most már semmi asszem. A két fejlesztõ csapat hosszú évek cívódása után kibékült oszt egyesítették az erõket,így a Ultapack 2.0 update -vel már AZ ULTRAPACK is ugyanazt tudja vagyis a tököm se tudja már ki kivel meg hol de ahogy nézem így minden egybe van már. Evvel be tudtam menni a BOB 1940 es serverre is pedig az ugye hsfx . Na most már belebonyolódtam😊

Este megmondom, most jön le az UP v_2.0

Mi a különbség az UP és a HSFX között ?

samsung123

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Her Laca
Gidas linkelte alant az Ulltrapack update-t. Abban benne van a HSFX mod is.

Her Laca
Most mi a retek ez? Il2 vagy Wings of Prey fórum?????

És köszönöm az eddigi segítséget acidrain-nek.

Hali!

Tudnátok a HSFX 4.0 -hoz linked adni (torrent is jó).
Letöltöttem a 4.1-et, fölraktam, de nem mûködött, aztán visszább olvastam, h a 4.0-ra kell föltenni. 😊

bandika64
Szevasztok felraktam a wings of preyt és hozzá az 1.0.2.1-es patchet demó módban szeretném kipróbálni de egyszerûen netmudom beállítani h. mûködjön a logitech force 3d prommal, nem ismeri fel a tüzelés gombot stb... a poén az h. az IL-2 1946 több éves játék és ott semmit nem kellett beállítani egybõl mûködött 100%-ban valaki tud segíteni? Elõre is köszi.

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

Üdv!

Hogyan tudom az FPS számlálót kikapcsolni a játékban? Feltettem egy Omega Driver-t, és azóta folyton kiírja, és idegesít.

A képernyõt érdekes módon most már nekem is összecsukta kicsire a laptopon, de sikerült orvosolni úgy, hogy repülés közben teljes képernyõn megy, a menü meg a kis kockában..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

samsung123
másoljátok ki ugy beadja a torrent fáljt, ezen az oldalon gyorsan lejön

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

samsung123

PhantomAss
oké, de tudsz adni linket? én nem találom sehol a demót

GOOBY, pls

DummyBoy
Üdv Urak!

Aki ki szeretné próbálni a Wings of Prey Demo-t, az fel ne tegye a legújabb 1.0.2.2-es peccset!!! Ugyanis akkor megszünik a Demo mod 😞

Csak az 1.0.2.1-est!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"