IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Tudom sokadjára merül fel, de megkérdezem:
Mi a faxtól van az, hogy egy elõttem kiforduló Shitfire szárnyán robban 4-5 20mm-es lövedékem (meg sok kiskaliber), és megy tovább gond nélkül?
De 15mp múlva leesik a G2-esem szárnya néhány .50-es találattól, ami ráadásul hátulról a kilépõélt találta el?
<#violent>#violent><#boxer>#boxer>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Én a War Clouds serveren találkoztam a kérdéssel, ott nincsenek olyan gépek amik modokkal kerültek be. Azzal van a gond, amikor olyan felségjelzést választ valaki, ami nincs benne az alapjátékban (pl USA alternative, stb).
Vagy az A3-as Fóka. Alapjátékban nincs benne, és így láthatatlan, és sebezhetetlen, de õ sem tud leszedni senkit. Párhuzamos valóságok, ha találkoznak. :-)))
amúgy nekem is simán megy win7 alatt 😊
Úgy fest nekem a Win7 nem igazán csípi az OpenGL futtatást. DirectX-ben viszont pöpecül viszi (azt meg az Xp nem szerette). Az ember gyõzzön kiigazodi rajta 😊)
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Más: Win7 alatt másnak is jelentkezett, hogy a játék elvesztette kb a fele fps-t? Mintha az elvesztett fps-eket másodpercenként próbálná meg "pótolni", és lassú-gyors-lassú-gyors ütemeket produkál, a normál-normál-normál-normál helyett..
Próbáltam XP kompatibilis módban és adminként is futtatni, de nem segített. Ötlet? <#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Több szerveren megy most úgy a játék, hogy bármilyen 4.09 kompatibilis klienssel lehet csatlakozni. Na most bizonyos esetekben a mod-os játékos gépe láthtatalan a modot nem használók számára. Nem hallatszik a hangja, nem látszanak a nyomjelzõi. Tud lõni a nem modos játékosra, de nem okoz sérülést (bár a WC fórumon volt ellenkezõ tapasztalat is). A modos-s játékos számára mindez úgy látszik, hogy a célpont sérül (pl füstöl). Elviekben nagy csalást nem lehet vele véghezvinni, de pl kémkedésre ideális.
Ehhez azt hiszem olyan nemzetiséget kell választani, ami a gyári változatban nincs benne (valamelyik mod csomó új nemzetet és felségjelzést tartalmaz, nem ismerem a részleteket).
Tracken nem tudom, hogy látszik e láthatatlan gép. Vagy, hogy pl ütközés esetén mi van.
Valakinek tapasztalat? Vélemény?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
http://www.youtube.com/watch?v=_mc_Yk5HR_o
Valakinek van valami ötlete ?
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Viszont úgy veszem észre, hogy a UP 2.0-ban az AI-k eléggé korrekten viselkednek, szóval kétségbe esésre szerintem semmi ok.
GOOBY, pls
Nem tudna valaki linkelni egyet errõl a szép videóról??? <#nezze>#nezze>
- AI-nál nincs overheat -> mindig full WEP-pel nyomhatja
- nincs black-out/red-out
- mindig perfekt trim-et állít
- Ace-szintû AI-nál minden kormányfelület hatékonysága a játékos által vezetett gépének 120%-a, ergo jobban manõverez.
Ezek miatt ugyanolyan vagy egyen-teljesítményû géppel bármikor otthagy ha nem manõverez.
Elfogadom, hogy bizonyos szintig "marketing" szempontok is vezérlik a gépek teljesítményét, de a 4.00-nál volt egy teljes repmodell csere, onnan kezdve sokkal jobban kell figyelni az energiára. Az meg, hogy melyik gép volt jobb (pl Yak7 vagy 109G), csak spekulálni tudjuk nem készültek objektív összehasonlító tesztek, szóval én csak annak a vélyeményére adok, aki mindkettõt repülte élõben. Tudtok ilyet? <#rolleyes>#rolleyes>
Lásd a kommentem a videónál...
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Amiben különbözik a HSFX-tõl:
-más design 😊
-több hasznos apróság van benne (pl. wide screen a menüben, kisebb karakterek)
-a blackout másképp jelentkezik (vizuálisan)
-sokkal több variációs lehetõség van a modok variálására a JSGME keretén belül (kb 2x annyi)
Kb. ennyi eltérést vettem észre, ami nem jelenti azt, hogy nincs több.
Azt nem tudom, hogy mennyire kompatibilisek egymással multiban.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Most akkor melyiket kell feltenni hgy mindegyik benne legyen és hogy tudjak választani ha szerverekhez a másik verzio kell?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Letöltöttem a demót, hááát... én is maradok az Il-2-nél...
Ha szimpla 4.09-ed van akkor neked
EZ!!! kell!
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."