IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
http://www.youtube.com/watch?v=_mc_Yk5HR_o
Valakinek van valami ötlete ?
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Viszont úgy veszem észre, hogy a UP 2.0-ban az AI-k eléggé korrekten viselkednek, szóval kétségbe esésre szerintem semmi ok.
GOOBY, pls
Nem tudna valaki linkelni egyet errõl a szép videóról??? <#nezze>#nezze>
- AI-nál nincs overheat -> mindig full WEP-pel nyomhatja
- nincs black-out/red-out
- mindig perfekt trim-et állít
- Ace-szintû AI-nál minden kormányfelület hatékonysága a játékos által vezetett gépének 120%-a, ergo jobban manõverez.
Ezek miatt ugyanolyan vagy egyen-teljesítményû géppel bármikor otthagy ha nem manõverez.
Elfogadom, hogy bizonyos szintig "marketing" szempontok is vezérlik a gépek teljesítményét, de a 4.00-nál volt egy teljes repmodell csere, onnan kezdve sokkal jobban kell figyelni az energiára. Az meg, hogy melyik gép volt jobb (pl Yak7 vagy 109G), csak spekulálni tudjuk nem készültek objektív összehasonlító tesztek, szóval én csak annak a vélyeményére adok, aki mindkettõt repülte élõben. Tudtok ilyet? <#rolleyes>#rolleyes>
Lásd a kommentem a videónál...
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Amiben különbözik a HSFX-tõl:
-más design 😊
-több hasznos apróság van benne (pl. wide screen a menüben, kisebb karakterek)
-a blackout másképp jelentkezik (vizuálisan)
-sokkal több variációs lehetõség van a modok variálására a JSGME keretén belül (kb 2x annyi)
Kb. ennyi eltérést vettem észre, ami nem jelenti azt, hogy nincs több.
Azt nem tudom, hogy mennyire kompatibilisek egymással multiban.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Most akkor melyiket kell feltenni hgy mindegyik benne legyen és hogy tudjak választani ha szerverekhez a másik verzio kell?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Letöltöttem a demót, hááát... én is maradok az Il-2-nél...
Ha szimpla 4.09-ed van akkor neked
EZ!!! kell!
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Tudnátok a HSFX 4.0 -hoz linked adni (torrent is jó).
Letöltöttem a 4.1-et, fölraktam, de nem mûködött, aztán visszább olvastam, h a 4.0-ra kell föltenni. 😊
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
Hogyan tudom az FPS számlálót kikapcsolni a játékban? Feltettem egy Omega Driver-t, és azóta folyton kiírja, és idegesít.
A képernyõt érdekes módon most már nekem is összecsukta kicsire a laptopon, de sikerült orvosolni úgy, hogy repülés közben teljes képernyõn megy, a menü meg a kis kockában..
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014