IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Ide is belinkelem mit találtam ma ... megjelent a Wings of Prey ...

http://yuplay.com/story.php?title=Wings-Prey-9

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Hello!

Valaki megmondaná, hogy melyik modot kell aktiválni az UI 1.8-ban ahhoz hogy az eddigi nem repülhetõ gépek repülhetõek legyenek?

Föltelepítettem a HSFX modot, de nem történt semmi. Nem találok új gépeket.
Én rontottam el valamit ?

Sanyo
Köszi a segítséget.
Közben megnéztem, a 4.09m van fönn, tehát már csak a mod kell. 😊

acidrain
4.08m-re 4.09m, arra a HSFX mod és már repülhetsz is a Storch-al.
hogy mit honnan tudsz letölteni, ahhoz csak visszább kell olvasnod.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Boldog Karácsonyt Mindenkinek! 😊

\"Meg sem lepődött rajta, hogy szóban kell írásbeliznie!\"

Tudna valaki segíteni a, hogy az AAA modban lévõ gépe repülhetõk legyenek, megvan az UI 1.8, de nemtudom hogy melyik modot kell aktiválni, összevissza meg nem próbálgato mert egyszer orosz nyelvû lett és amikor leléptem az asztalra kilépet a 46.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok

A sirályok tudvalevõleg sohasem hibáznak, sohasem esnek át. Szégyen és gyalázat egy sirályra, ha átesik

acidrain
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
Aztán nem nagyon berúgni estére 😊))

Sziasztok!

Nekem a Sturmovik 1946 van meg. Láttam pár olyan videót, ahol Fi-156-ost repülnek. Én is szeretnék "berakni" Storch-ot. Hogyan lehetne ezt megtenni a legegyszerûbben (gondolom vmilyen mod kell hozzá). Ha lehet konkrétan írjátok meg, hogy mit kell tennem, nem vagyok egy számítógépzseni 😊
Elõre is köszi a segítséget.

Boldog karácsonyt!

Chazz76
Kellemes karácsonyi ünnepet kívánok minden bajtársnak és családjának!

Kellemes Karácsonyt kívánok mindenkinek!

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

PhantomAss
sztem mindenki így volt vele amikor multizni kezdett
gyakorolj sokat online, nézd át amit Sanyo adott, és szerintem még fontos az is, hogy tisztába légy az ellenfél gépeivel, a repülési tulajdonságaival
kellemes karácsonyt mindenkinek <#integet2>

GOOBY, pls

Toby0501
Köszöntem szépen!

Sanyo

www.pcpilot.hu

Toby0501
Sziasztok! Buta, amatõr kérdés lesz, de már kezd elegem lenni.. 😊
Szóval: létezik valami leírás vagy útmutató a vadászat/védekezés/menekülés mikéntjérõl? Állandóan lelõnek és elmegy a kedvem a multizástól..<#zavart1>

Értem és melyik részét kell aktiválni, hogy benne legyenek repülhetõ verzióban?

Her Laca
nem

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Az UI 1.8-hoz kell az AAA mod hogy a kb. összes eddigi nem repülhetõ gép repülhetõ legyen?

Willenbrock
És ír valami hibát ki fagyáskor?Nézd meg megvan-e a rendszerkövetelményed.A korábbi kiegészítõkre nincs szükség,elég a V2.10-et rételepíteni,meg a V2.10 multiskint.
Egyébként a BoB2-vel mostmár menjünk át a saját topikjába talán,mielõtt besokalnának itt a többiek😄

nekem az a baj ,hogy lefagy,pedig a kiegeket sorban pakoltam fel a 2.1 ig

A sirályok tudvalev&otilde;leg sohasem hibáznak, sohasem esnek át. Szégyen és gyalázat egy sirályra, ha átesik

Willenbrock
Utoljára beteszem még a legújabb patch bemutatóját:BoB2 V2.10 patch

Willenbrock
Az ikonokat a kép szélén én sem tudtam kikapcsolni,de ha az ellenség pár ezer méterrel lejjebb halad úgy be tud olvadni a földháttérbe hogy hasznos az ikon.(csak a távoli gépeket jelzi ikonnal ha úgy van beállítva)Az AI tényleg elég jól harcol,fõleg a V2.10-es legújabb patchel.A grafikában sokat lehet variálni,a kontraszt is állítható,amit csináltam képeket azok hajnali fénybeállítással vannak azért sötétebbek.Ezzel a patchel már könnyebben dugóba esik a 109-es is,élethûbb a fizika.Én már kezdtem bele dinamikus hadjáratba,egészen történelmi hangulata van,csak azt nem sikerült megoldani hogy ne én legyek a századparancsnok,hiába jelöltem ki a kísérõ helyét indulás elõtt.Volt vagy 4-5 gyõzelmem de a század többi tagja gyenge volt,hiába utasítottam õket,de a fedezést mintha végrahajtották volna.Hiába voltam sikeres,a század morálja nálam lett a leggyengébb az ezredben.Ami még bosszantó volt hogy a földön gurulva az utánam jövõ gyakran belémjött felszálláskor,ez elvileg javítva van,majd megnézem.A multi lehet a legjobb ezzel a játékkal,még nem sikerült kipróbálnom-nincs kedve valakinek?Stuka is repülhetõ,meg a Bf 110 is.
A bevetések végén néha az bosszantó hogy a leszállás nem sikerül,nekem elég ritkán jön össze,azt hiszem a szélirány is befolyásolja-de nagyon büntet😊

Ja és mindig mutatta az össze gépe helyzetét a képernyõ szélén, nem tudom ezt ki lehet e kapcsolni.

Videókok:
Vid1
Vid2
Vid3

Én is nekifutottam párszor, de nem tudott tartósan megfogni.Volt néhány idegesítõ hülyesége: a meletted elhaladó gépeknek mindig ugyanaz volt a hang effektje, bármilyen irányból, és sebességgel közeledett. Nekem valahogy túl életszerûtlen a grafikája, talán túl sötét az összes táj textúra és az égbolt.

A klikkelhetõ cockpit tetszett, és tényleg nehéz a leszállás. Élvezhetõ harcig nem jutottam el vele, de állítólag az AI-ja is egész okos, nem ugyanazt a sémát követi mindig.

Willenbrock
Rakok be pár képet róla,ezeket most csináltam

Willenbrock
Megvan-szerintem nem rossz,a grafikája elég szép,a gépek és fülkék is részletesek.Komplex motorvezérlés is van benne és kampánygenerátora is van a programnak,és a patch felrakása után minden gép történelmileg hiteles skint kap-amilyen festést az egység használt olyan lesz a játékban is.A fizikája is elég jó,fõleg a legújabb patch-el(a fel és leszállás határozottan nehezebb mint az IL-2ben-fõleg a leszállás)A hangok sem rosszak,és ma vettem észre hogy a 2.10-es patch már a multizást is lehetõvé teszi.
Itthon nem forgalmazták de azért be lehet szerezni😉Szerintem érdemes kipróbálni,mert a multiplayer lehetõség izgalmasabbá teheti ezt a szimet.

Ez neked megvan?

Ha van vki akinek megvan, az írjon már pár sor összehasonlítást BoB 2 vs. IL2!

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Egy 4.09m-escrack segíthet rajta, mert az UI 1.8 -on kívül mást nemtudok kitalálni.

Nem indul-t el 2 perc után sem, ami várható is volt, ha eltûnik a futó programok közül.

Lehetséges, de a futó programok közül eltûnik és sztem akkor nem telt el még 10 mp sem.

Willenbrock
Ja igen látom már hogy van egy verzió switcher a gyökérmappájában.Igazából a HSFX-moddal kevertem össze hirtelen,az UI 1.2 van fenn nálam is.
Egyébként ismeritek a BoB 2 Wings of Victoryt?Eddig multiban nem volt játszható,de most már igen.A multis verzió címe:Air Battles:Sky Defender,ebben viszont kampánygenerátor nincs.

Her Laca
mivel váltogatni tudok gyakorlatilag mindenhova.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Willenbrock
És ezzel melyik Lobby-s szerverekre lehet belépni?

töröld le és hagyd úgy, vagy tedd fel újra vagy inkább rakj rá mást vagy csinálj bármit, de az így most nagyon gáz. Mi van ha aw-t mész? Mindenki beül a legjobb gépekbe neked, meg csak a bombázók maradnak és közbe vagy 3x kiakarnak vágni, mert azt hiszik, hogy inaktív vagy?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

VO101Tom
Nálam az AAA CUI 1.2 MOD van fent, az -lemértem- 34 másodperc semmittevés után indul csak el. Az il2fb.exe azonnal megjelenik a futó programok közt, de ennyi idõbe telik, míg megjelenik az indítóképernyõ is. Offline és Lobbyból indítva is ugyanez van (MOD nélkül jó). Lehet, hogy túl hamar feladod a várakozást?

www.pumaszallas.hu

Köszönöm.

Her Laca
Ultra Pack

Na a fenti linken elvileg megtalálod vagy mi😊

Köszönöm, az UP minek a rövidítése?

Her Laca
Hú hát már azt se tudom honnan töltöttem le de azt hiszem itt volt link megadva. Majd jönnek mások akik tudják de én is keresek.

Szóval azzal van esély hogy elinduljon? Tudnál egy linket adni majd, köszönöm hogy segítesz.

Her Laca
Próbáld meg az UP 1.8 at. Ott tudod állítgatni,hogy sima 4.09 legyen meg egy csomó mod ot is tudsz aktiválni. Én most azt használom.

Nem tete mfel egy modot, se a 4.09m-et akartam kipróbálni tiszta 4.08m-re tettem fel és nem indul.

Her Laca
Mire telepítetted? Mert csak mod nélküli 4.08 ra lehet felrakni!!
Ha van töröld a mods mappádat.

Fletettem a patch-et és mikor indítanám a a játékot, az egér homokóra lesz és kb 5 másodperc múlva semmi.
Az biztos, hogy vesz le a memóriából mert azt kiírja a listában, de nem indul el, máshol is olvastam errõl, de választ nem láttam sehol, tudsz segíteni?

Her Laca
Aszongya nem megy😊
Tudod ez tiszta X akták.

Mit csinál?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Tudna valaki segíteni?

Feltettem a 4.09m patch-et, de nem indul el a játék, már 3 napja keresem a választ, fontos lenne, kösz elõre is.

acidrain
Kösz a képeket! Grafikailag durva játék lesz az biztos. Remélem a játék fizikája is legalább ilyen jó lesz.