IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://yuplay.com/story.php?title=Wings-Prey-9
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Valaki megmondaná, hogy melyik modot kell aktiválni az UI 1.8-ban ahhoz hogy az eddigi nem repülhetõ gépek repülhetõek legyenek?
Én rontottam el valamit ?
www.pcpilot.hu
Közben megnéztem, a 4.09m van fönn, tehát már csak a mod kell. 😊
hogy mit honnan tudsz letölteni, ahhoz csak visszább kell olvasnod.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
\"Meg sem lepődött rajta, hogy szóban kell írásbeliznie!\"
A sirályok tudvalevõleg sohasem hibáznak, sohasem esnek át. Szégyen és gyalázat egy sirályra, ha átesik
Aztán nem nagyon berúgni estére 😊))
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Nekem a Sturmovik 1946 van meg. Láttam pár olyan videót, ahol Fi-156-ost repülnek. Én is szeretnék "berakni" Storch-ot. Hogyan lehetne ezt megtenni a legegyszerûbben (gondolom vmilyen mod kell hozzá). Ha lehet konkrétan írjátok meg, hogy mit kell tennem, nem vagyok egy számítógépzseni 😊
Elõre is köszi a segítséget.
Boldog karácsonyt!
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
gyakorolj sokat online, nézd át amit Sanyo adott, és szerintem még fontos az is, hogy tisztába légy az ellenfél gépeivel, a repülési tulajdonságaival
kellemes karácsonyt mindenkinek <#integet2>#integet2>
GOOBY, pls
www.pcpilot.hu
Szóval: létezik valami leírás vagy útmutató a vadászat/védekezés/menekülés mikéntjérõl? Állandóan lelõnek és elmegy a kedvem a multizástól..<#zavart1>#zavart1>
Egyébként a BoB2-vel mostmár menjünk át a saját topikjába talán,mielõtt besokalnának itt a többiek😄
A sirályok tudvalevõleg sohasem hibáznak, sohasem esnek át. Szégyen és gyalázat egy sirályra, ha átesik
A bevetések végén néha az bosszantó hogy a leszállás nem sikerül,nekem elég ritkán jön össze,azt hiszem a szélirány is befolyásolja-de nagyon büntet😊
A klikkelhetõ cockpit tetszett, és tényleg nehéz a leszállás. Élvezhetõ harcig nem jutottam el vele, de állítólag az AI-ja is egész okos, nem ugyanazt a sémát követi mindig.
Itthon nem forgalmazták de azért be lehet szerezni😉Szerintem érdemes kipróbálni,mert a multiplayer lehetõség izgalmasabbá teheti ezt a szimet.
Ha van vki akinek megvan, az írjon már pár sor összehasonlítást BoB 2 vs. IL2!
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Egyébként ismeritek a BoB 2 Wings of Victoryt?Eddig multiban nem volt játszható,de most már igen.A multis verzió címe:Air Battles:Sky Defender,ebben viszont kampánygenerátor nincs.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ha van töröld a mods mappádat.
Az biztos, hogy vesz le a memóriából mert azt kiírja a listában, de nem indul el, máshol is olvastam errõl, de választ nem láttam sehol, tudsz segíteni?
Tudod ez tiszta X akták.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Feltettem a 4.09m patch-et, de nem indul el a játék, már 3 napja keresem a választ, fontos lenne, kösz elõre is.