IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit kell csinálnom, hogy támogassa a játék a wide monitoromat? valamint ti milyen szerveren szoktátok tolni és milyen nehézségen? Full realisztikuson?
Forza Ferrari
Aztám átültem fókába, leszedtem 1 P40-est, üzemanyag híján hazafelé fordítottam a gép orrát, 3000-en B17-es kötelék repült, azokat még megsoroztam. Elérem a repteret, szállnék le, erre kifagy a game.
Alig lettem ideges<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#guluszem1>#guluszem1><#conf>#conf>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Kis taktikát gyúrhatnátok beléjük, meg navigációt, csapatmunkát, "hallgatunk a veterán játékosokra" elvet..
www.pcpilot.hu
Herr. Nem zavar a dolog annyira, csak nem nagyon szeretem, ha nem tudom valaminek az okát. Ennyi, csak szimpla érdeklõdés. Ugyanis az a leghülyébb kérdés, amit nem teszünk fel.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Egyébként pedig BUÉK minden kedves szobapilótának! <#integet2>#integet2>
Stat ,meg ki nyeri a mapot engem momentán egy picit sem érdekel ,meg se nézem ,mi több még nem is regeltem magam sem a századot. Lõjetek le jó sok verest aztán nem kell a többivel foglalkozni😊
Ha meg valamelyik host rendetlenkedik ,hát basszátok ignorra és ne is üljetek be hozzá ha ez zavar benneteket.😄
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Nem látszik a gépe, mert más skint,modot használ. Repülök, lenézek látom a gép árnyékát, gép meg sehol. Kérdezem a Ts-en hol az ellen, válasz 6 clock. És már lõ is a szellemgép.<#merges2>#merges2><#vigyor>#vigyor>
Online, ha tehetem modok nélkül repülök, de így is vannak problémák amikor mások modokkal mennek.
( na jó az ernyõsöket sem )
(pedig ép ember, ép ésszel, ép gépbõl nem ugrik ki :-) )
B.U.É.K.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
nem tudja vki mitõl lehet?
milyen moodkat kell aktiválni?
GOOBY, pls
Másnak is szól a kérdés.
Ty
Mi a csodálkozás tárgya? A P40 egy nagyon jó kis gép,Emilt bármikor lefordulja.
Szóval én anno jól szórakoztam. De nem úgy ma a UKDED3 zutis serveren! Itt ma én is felbaxtam magam! 1940-es Emilekkel mentem 41-es évjáratú p-40 meg hurrik ellen (volt F2-es de kell a ****-nak). Hát csak döbbentem, hogy milyen rövid sorozatokkal azonnal kigyújtották a motoromat, vagy füstöltek meg egybõl úgy, hogy ki sem láttam aztán persze egybõl lángolás--->robbanás! Ja ás a '41-es p40 lefordulta az Emilt és még le is emelete! <#duma>#duma><#boxer>#boxer>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Tudom sokadjára merül fel, de megkérdezem:
Mi a faxtól van az, hogy egy elõttem kiforduló Shitfire szárnyán robban 4-5 20mm-es lövedékem (meg sok kiskaliber), és megy tovább gond nélkül?
De 15mp múlva leesik a G2-esem szárnya néhány .50-es találattól, ami ráadásul hátulról a kilépõélt találta el?
<#violent>#violent><#boxer>#boxer>
Én a War Clouds serveren találkoztam a kérdéssel, ott nincsenek olyan gépek amik modokkal kerültek be. Azzal van a gond, amikor olyan felségjelzést választ valaki, ami nincs benne az alapjátékban (pl USA alternative, stb).
Vagy az A3-as Fóka. Alapjátékban nincs benne, és így láthatatlan, és sebezhetetlen, de õ sem tud leszedni senkit. Párhuzamos valóságok, ha találkoznak. :-)))
amúgy nekem is simán megy win7 alatt 😊
Úgy fest nekem a Win7 nem igazán csípi az OpenGL futtatást. DirectX-ben viszont pöpecül viszi (azt meg az Xp nem szerette). Az ember gyõzzön kiigazodi rajta 😊)
Más: Win7 alatt másnak is jelentkezett, hogy a játék elvesztette kb a fele fps-t? Mintha az elvesztett fps-eket másodpercenként próbálná meg "pótolni", és lassú-gyors-lassú-gyors ütemeket produkál, a normál-normál-normál-normál helyett..
Próbáltam XP kompatibilis módban és adminként is futtatni, de nem segített. Ötlet? <#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Több szerveren megy most úgy a játék, hogy bármilyen 4.09 kompatibilis klienssel lehet csatlakozni. Na most bizonyos esetekben a mod-os játékos gépe láthtatalan a modot nem használók számára. Nem hallatszik a hangja, nem látszanak a nyomjelzõi. Tud lõni a nem modos játékosra, de nem okoz sérülést (bár a WC fórumon volt ellenkezõ tapasztalat is). A modos-s játékos számára mindez úgy látszik, hogy a célpont sérül (pl füstöl). Elviekben nagy csalást nem lehet vele véghezvinni, de pl kémkedésre ideális.
Ehhez azt hiszem olyan nemzetiséget kell választani, ami a gyári változatban nincs benne (valamelyik mod csomó új nemzetet és felségjelzést tartalmaz, nem ismerem a részleteket).
Tracken nem tudom, hogy látszik e láthatatlan gép. Vagy, hogy pl ütközés esetén mi van.
Valakinek tapasztalat? Vélemény?