IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bator92
Hellosztok!

Mit kell csinálnom, hogy támogassa a játék a wide monitoromat? valamint ti milyen szerveren szoktátok tolni és milyen nehézségen? Full realisztikuson?

Forza Ferrari

acidrain
Most jövök az UKDED3-ról, Messzerbe szálltam 4 felszállásból 4X kaptam PK-t.<#wow3>
Aztám átültem fókába, leszedtem 1 P40-est, üzemanyag híján hazafelé fordítottam a gép orrát, 3000-en B17-es kötelék repült, azokat még megsoroztam. Elérem a repteret, szállnék le, erre kifagy a game.
Alig lettem ideges<#boxer><#boxer><#guluszem1><#conf>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Reméljük 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Her Laca
Van benne valami😊)) De majd csak belejönnek😄

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

TG Gida
Na persze.Kapcsolgatja a router-t.<#wow3>

Isten áldja a pogányokat!

Tobzoskáéknak tök mindegy, hogy oldanak-e vagy sem, ugyanis 10 körömmel ragaszkodnak a repülési tervhez amit a generátor kioszt, állandóan célvektort kérnek, hogy az oroszok mindig tudják merre járnak, hiába mondom nekik hogy mi oldunk a kempre õk akkor sem az enemí tankokat dobják, hanem 2 bf110-essel õk is beoldanak, és kivisznek összesen 6 célt..

Kis taktikát gyúrhatnátok beléjük, meg navigációt, csapatmunkát, "hallgatunk a veterán játékosokra" elvet..

acidrain
Boldog új évet mindenkinek!

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Zpogi
Ezt csináld utána egy messzerrel!!

Willenbrock
BUÉK! Jövõ ilyenkor már Dover sziklái felett lehet kergetni a RAF gépeket a SoW-BoB-al ha igaz.

Willenbrock
De emelkedésben simán alatta maradt a valóságban.

Sanyo
Az év utolsó híre, újStorm of War képek. BUÉK mindenkinek. 😊

www.pcpilot.hu

Belaggoltatja a szerót. Pillanatnyi ki-be kapcs.
Herr. Nem zavar a dolog annyira, csak nem nagyon szeretem, ha nem tudom valaminek az okát. Ennyi, csak szimpla érdeklõdés. Ugyanis az a leghülyébb kérdés, amit nem teszünk fel.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

A routerrel trükközés pontosan mit jelent?

Egyébként pedig BUÉK minden kedves szobapilótának! <#integet2>
Her Laca
Hagyad már😊 javaslom repüljetek a játék,meg az élvezet kedvéért.
Stat ,meg ki nyeri a mapot engem momentán egy picit sem érdekel ,meg se nézem ,mi több még nem is regeltem magam sem a századot. Lõjetek le jó sok verest aztán nem kell a többivel foglalkozni😊
Ha meg valamelyik host rendetlenkedik ,hát basszátok ignorra és ne is üljetek be hozzá ha ez zavar benneteket.😄

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ja és ne felejtsük el a 300-as csapat router baszogtatásait sem. Track van róluk, de nem tudom,hogy hova lehetne elküldeni reklamációra. Egyáltalán érdemes-e?

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Ja-ja!
Nem látszik a gépe, mert más skint,modot használ. Repülök, lenézek látom a gép árnyékát, gép meg sehol. Kérdezem a Ts-en hol az ellen, válasz 6 clock. És már lõ is a szellemgép.<#merges2><#vigyor>

Hát akkor nem tudom. Most, hogy többféle modpack van, mindegyik ezer külön kapcsolgatható moddal, semmi se biztos. Online sok gebaszt okozhat, ha eltér az A játékos változata a B játékosétól, esetleg még a szerverétõl is. Sok kukacos kombináció elõfordulhat.

Online, ha tehetem modok nélkül repülök, de így is vannak problémák amikor mások modokkal mennek.

Igaz nem -nem robbant fel- hanem egyszerûen a kioldás pillanatában a messer hasa alól eltûnt. Volt-nincs. Nem esett le, nem szállt el, csak ott volt és nem lett. A track-en látható, hogy földet sem ér, nem robban semmi. A kisérõjének viszont (minden mod-nélkül mentek) esett robbant, és meghalt<#nyes>

Kívánom, hogy az új évben naponta molesztáljon a szerencse, az egészség vegyen üldözõbe, menjen az agyadra a gazdagság, s nyugton ne hagyjon a boldogság,egy repülõst sem, legyen az valódi, vagy virtuális.
( na jó az ernyõsöket sem )
(pedig ép ember, ép ésszel, ép gépbõl nem ugrik ki :-) )

B.U.É.K.

Látod, ezt nem is néztem. Valszeg ez lehet a dolog. Holnap meg is nézem, ha hazamegyek. Ty.

2010-es Il-2 naptár (francia):

ITT

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Ha esetleg valaki nem járt volna a RoF fórumán, nekik is:

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
BUÉK! ::FUT::

Boldog új gépet mindenkinek ! <#integet2>

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Érdekes dolgokat mûvel ez a hülye modolgatás. Tegnap Ata, Nuke meg én együtt repültünk a UKDed3-on. Ata nem látta az AI-kat, de látta magát a térképen. Nuke meg én láttuk az AI-kat, de nem láttuk magunkat a térképen <#fejvakaras>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Nesu
Boldog ÚjEsztendõt Kívánok Mindenkinek !!!

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

PhantomAss
nálam az md ultrapack szerver 1-2 percenként totál lefagy és kidob
nem tudja vki mitõl lehet?
milyen moodkat kell aktiválni?

GOOBY, pls

Kioldás pillanatában? Nem lehet, hogy földet ért, csak nem robbant? Nem tudom, hogy az AW-n modokkal repültök e. Ha igen, akkor a HSFX-ben és UP-ban van valami "realistic torpedo and bomb fusing" mod. Ha az aktív, akkor kell egy bizonyos miniális magasság, hogy a bomba beélesedjen, egyébként nem robban. Más tippem nincs.

Az fasza :-)

Her Laca
Fogalmam sincs😞

Herr Lacc. Az elõbb ment az AW-n a gyerkõc. Tobzoska. 500 Kg-os bombát vitt Gelendzhik meletti kempre. Kioldotta és (megjegyzem vette a tracket :-) ) és kioldás pillanatában eltünt a bomba. Ez már nem az elsõ eset. Feladatban nem volt kikötés a bomba súlya. Ez miért történhetett meg. A pingje sem volt nagy 65. Azért kérdezlek Téged, mert együtt mentetek, ha Te voltál a Herr Lacc.
Másnak is szól a kérdés.
Ty

Bizony, a P-40 lassú, de jól fordul, és kicsi az átesési sebessége, nem érdemes közelharcolni vele. És sok sérülést kibír.

Her Laca
"Ja ás a '41-es p40 lefordulta az Emilt és még le is emelete!"

Mi a csodálkozás tárgya? A P40 egy nagyon jó kis gép,Emilt bármikor lefordulja.

Azon a mapon már én is repültem. A p11-esek vadul vúlcsoltak minket alig bírtunk felszállni. Ha sikerült is, akkor is kihasználva hogy éppen emelkednénk a földtõl, egybõl elkezdtek szegecselni minket. Ennek ellenére én jól éreztem magam, mert ha valahogy mégis sikerült meglógni, akkor az emillel méltó bosszút álhattam rajtuk. Pl: a két gépágyúból elõtték az egyiket, de még így "félkézzel" is leszedtem vagy két p11-et <#violent><#bdead><#mf1>

Szóval én anno jól szórakoztam. De nem úgy ma a UKDED3 zutis serveren! Itt ma én is felbaxtam magam! 1940-es Emilekkel mentem 41-es évjáratú p-40 meg hurrik ellen (volt F2-es de kell a ****-nak). Hát csak döbbentem, hogy milyen rövid sorozatokkal azonnal kigyújtották a motoromat, vagy füstöltek meg egybõl úgy, hogy ki sem láttam aztán persze egybõl lángolás--->robbanás! Ja ás a '41-es p40 lefordulta az Emilt és még le is emelete! <#duma><#boxer>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Zpogi
Nekem is belassult Win7 alatt az IL-2,és ha átkapcsolom directx-re nyerek vagy 100 fps-t,de sokkal csúnyább lesz 😞

Ja ez a a valoron volt. Nekem még nincs fenn a 4.09m. Valszeg az egész il2-t újra kell raknom. Úgy látszik a mod könyvtár törlése nem volt elég.

samsung123
ME262 belsõ

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

A p11 nagyon ócska gép. Én is repültem vele. Nehezen irányítható, instabil, lassú, gyenge. Le is vették a mapot a szerverrõl. Helyette kaptak tempestet, meg spitit.

Chazz76
Tegnap a CZ-AH Dedicated szerón volt egy P11 vs. 109 E4,Ju87 B2 map.Na az egy kész vicc volt,elõször a kehes P11-el próbálkoztunk,persze ledaráltak mindenkit,tiszta 1.vh kontra 2.vh fíling volt.Rémülten menekültem a Stukák elõl is<#nyes>,a messzereknek csak messzirõl integettünk.Aztán átültem egy Stukába,és B&Z!,annyira életszerû volt,hogy ihaj.

Gondolj bele mennyivel kevesebben repülnének a vörös oldalon, ha nem így lenne.

DonZorro
Biztosan eltalált egy X-Wing... <#vigyor5>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Most jövök a Riga dogfight (sima 4.09m) szerverrõl. Jól felbaxtam az agyamat...

Tudom sokadjára merül fel, de megkérdezem:

Mi a faxtól van az, hogy egy elõttem kiforduló Shitfire szárnyán robban 4-5 20mm-es lövedékem (meg sok kiskaliber), és megy tovább gond nélkül?
De 15mp múlva leesik a G2-esem szárnya néhány .50-es találattól, ami ráadásul hátulról a kilépõélt találta el?
<#violent><#boxer>

Ja, idõutazók lehetnek. 😉

Én a War Clouds serveren találkoztam a kérdéssel, ott nincsenek olyan gépek amik modokkal kerültek be. Azzal van a gond, amikor olyan felségjelzést választ valaki, ami nincs benne az alapjátékban (pl USA alternative, stb).

Nem azért van, mert alapjátékban nincs benne egy csomó gép? Pl. a Hawk. Ha nincs benne az adatbázisban, akkor olyan, mintha nem is létezne, nem?

Vagy az A3-as Fóka. Alapjátékban nincs benne, és így láthatatlan, és sebezhetetlen, de õ sem tud leszedni senkit. Párhuzamos valóságok, ha találkoznak. :-)))
winwinwin WINFOS 😊
amúgy nekem is simán megy win7 alatt 😊
Közben rájöttem a megoldásra..

Úgy fest nekem a Win7 nem igazán csípi az OpenGL futtatást. DirectX-ben viszont pöpecül viszi (azt meg az Xp nem szerette). Az ember gyõzzön kiigazodi rajta 😊)

PhantomAss
nekem jó volt win7 alatt, sztem még lassabb sem volt mint xp alatt

GOOBY, pls

Nekem semmit nem nyit meg..

Más: Win7 alatt másnak is jelentkezett, hogy a játék elvesztette kb a fele fps-t? Mintha az elvesztett fps-eket másodpercenként próbálná meg "pótolni", és lassú-gyors-lassú-gyors ütemeket produkál, a normál-normál-normál-normál helyett..

Próbáltam XP kompatibilis módban és adminként is futtatni, de nem segített. Ötlet? <#help><#help><#help>

Nohab
Nem szép<#szomoru1>
Szepy mesterrel diskuráltunk az elõbb a következõ témában.

Több szerveren megy most úgy a játék, hogy bármilyen 4.09 kompatibilis klienssel lehet csatlakozni. Na most bizonyos esetekben a mod-os játékos gépe láthtatalan a modot nem használók számára. Nem hallatszik a hangja, nem látszanak a nyomjelzõi. Tud lõni a nem modos játékosra, de nem okoz sérülést (bár a WC fórumon volt ellenkezõ tapasztalat is). A modos-s játékos számára mindez úgy látszik, hogy a célpont sérül (pl füstöl). Elviekben nagy csalást nem lehet vele véghezvinni, de pl kémkedésre ideális.

Ehhez azt hiszem olyan nemzetiséget kell választani, ami a gyári változatban nincs benne (valamelyik mod csomó új nemzetet és felségjelzést tartalmaz, nem ismerem a részleteket).

Tracken nem tudom, hogy látszik e láthatatlan gép. Vagy, hogy pl ütközés esetén mi van.

Valakinek tapasztalat? Vélemény?