91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • acidrain
  • Lysandus
    Marha jó ez a trackIR (az eredeti). Mindenkinek ajánlani tudom, aki rászánja magát.
  • sulyid
    Nekem volt a szar mert pont mögülem jöttek, a géppáromnak nem volt annyira vészes, ő kettőt is leszedett mielőtt lezúgott. Viszont a srác olyan közel repült be mögém hogy majdnem levágta a gépem farkát, de helyette végül beérte azzal hogy 0 méterről végiglőtt gyújtólőszerrel. :)

Legközelebb ha jönnek akkor visszarepülünk a csigaevők földjére és ott várjuk meg őket...
    Magassági fölénnyel...
    Üzemanyag mennyiségi fölénnyel....
    Mennyiségi fölénnyel... na oké ez kamu volt valszeg megint 2v12-16 lesz a menü, de legalább az erkölcsi fölény velünk lesz :D
  • Solt
    Azt ne tedd szerintem... akkor inkább a lángolva a zuhanás! :)
  • sulyid
    Megvolt az eddigi leggyorsabb halálom onlájn a CLOD-ban. Ketten voltunk német oldalon, bejött 12 angol, pont Manston felett voltunk, 1 fordulót alig tudtam csinálni de már lángolt a gépem... Most mondhatnám azt hogy megalázó volt, de ez legyen a legrosszabb vereségem. :D
    A kis köcsög simán utána húzta az E-4-esemnek a hurrit...

Szerintem ha látom hogy megint bejön a teljes ACG akkor inkább kilépek előre a szeróról. :D
  • i robot
    juuujjjj
  • sakkay
    a gondok nem kicsik.
    Jaj. Ezt nagyon kellemetlen volt nézni.....
  • LeonSilver
    Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D
  • VO101Tom
    Engem múltkor ATAG-on lőttek le így le, még felszállás előtt melgítettem a motort, amikor egy retek végiglőtte a parkoló gépeket. Qrvára idegesített engem is, de sokat nem tudsz ellene tenni. Amíg a küldetés ilyen dogfight szerveren megy, és nincs igazán nagy büntetés abból ha megdöglik (sőt, nem kell végigrepülnie az unalmas hazautat), addig mindig lesznek olyanok, akik a földön álló gépekre vadásznak. Az angol vadászok ráadásul fordulózásban jobbak, nekik nem gond az sem, ha egy-két német elkezd velük kergetőzni nullán. Haza már nem mennek, de gépet lőhetnek úgy is. Német géppel ezt nem tudod megcsinálni (hozzáteszem nem is lenne sok kedvem erre, akkor már inkább a Repka dogszerver) Erős légvédelem lenne a megoldás, hogy kétszer is meggondolják, hogy berepüljenek-e egy repülőtér fölé. Majd megnézem, hogy ATAG fórumon van-e erről topik.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.02.25. 16:02:35
  • VO101Tom
    Unbeatable hyper realistic phisics of BoS :)

https://www.youtube.com/watch?v=aSl3ZHEUkUs
  • sulyid
    ACG Public-on történt az eset, oda járunk repülni (nem vagyok dogfight szerver párti, jobb szeretem ha van valami háttértörténet is, tehát nekem azzal sincs különösebb bajom ha pl 1 órát járőrözünk egy lövés nélkül, a valóságban sem volt légiharc minden felszálláskor).
    Én úgy vagyok vele, hogy szóljanak rám hogy csúnyán beszélek, de nekem legalább van becsületem hogy nem lövök másik pilótára mikor az teljesen védtelen.
    A légvédelem eddig kb 0 alkalommal ért el bármit is ellenem, pedig már repültem alacsonytámadást 110-esel és zubóztam Ju-88-al is.
    A spitfire nem rossz gép, én is szeretem, azzal van a repült időm nagyobbik része, ismerem. Szerintem annyi hátránya van csak hogy ez még nem az Mk Vb/Vc változat ahol végre 20mm-es is van. Bombázók ellen nagyon lesújtó véleményem van az angol gépek irányából.
    Ettől függetlenül nagyon várom már az F szériás messzereket, nem rossz az E4/B-se, de az F széria lesz majd a nagybetűs messzer. :)
    Ja meg örülnék ha tényleg jönne az a máltai pálya is. :)

Egyébként a 109-esnél ha ellövik a pneumatika tartályát akkor az milyen hatással van a gépre? Nekem múltkor szembetámadáskor kiszedték de csak annyi tűnt fel hogy nem volt fék leszállásnál...
  • acidrain
    Gondolom az ATAG-on történt. Bár lehet, hogy máshol is vannak gyökerek.
    Engem a múltkor kilebegtetés közben lőttek sz@rrá, leraktam a gépet, és kiléptem. Ha elküldöd az anyjába, akkor még rád is szólnak, hogy ne írj csúnyán, és hozzáteszik: "this is war".
    Gusztustalan dolog az ilyen vulch-olás, anno az 1946-ban gondolkodás nélkül kibannolták az ilyen embereket a szerverekről. Miután a Clod-ot a megjelenéskor jól elkúrták, szinte alig van szerver, mert nincs rá nagy igény, így az ATAG "monopól" helyzetben van, mert mindenki ott repül, és nincs tiltva a vulch.
    Vérpistike a wártündérből is simán elvezeti a Spitet, nagy ész nem kell hozzá, ha meg nem bír senkit lelőni a levegőben, akkor lövi a földön állókat. Ha pedig van repülési rutinja, akkor meg röhög a markába, hogy a Meszák vért hugyoznak hogy levakarják az égről a reptér felett. A légvédelem pedig egy vicc, csak nem tudok rajta röhögni.
    Utoljára szerkesztette: acidrain, 2016.02.24. 21:21:20
  • sulyid
    Mai CLOD életérzés: lelőnek oké, leakarom rakni a gépet hogy túlélje a személyzet (mivel 0 méteren voltam így szóba nem jöhetett a kiugrás), földetérés után 3x lőtte végig a 110-esemet hogy véletlenül se lehessen benne túlélő. Írtam is neki egy "baráti" útbaigazítást (kihasználva az angol nyelv szépségeit) a légi erkölccsel kapcsolatban. Magyarul elküldtem a büd** kur** anyjába és jeleztem neki hogy csak a nyomorékok és az seggfejek lőnek lelőtt gép személyzetére. :)
  • RepeszElek
    jól teszed!
  • Lysandus
    Oké, csak aki hat switch-csel nézelődött, annak a barkácsváltozat is elképesztően növeli a játékélményt. Egyszerűen olyan új lehetőségeket ad, amiről korábban nem is álmodott az ember. Viszont a TrackIR jobb, elsősorban szoftveresen. Ezért veszem meg.
  • RepeszElek
    Nah látjátok ezért éri meg trackirt venni, ha nem tetszik 1 nap alatt eladom ha garis vagy nagyon új max 10 rongyot bukom vele.
    Volt egy thrustmaster váltóm autószimulátorhoz, elég keresett darab az is, egy szimulátoros oldalon 4 óra alatt adtam el, ilyenek ezek :)
  • Indi69
    nagyon szívesen :)
  • Solt
  • Lysandus
    Lecsaptam rá. Indi, Solt, köszi!
  • Solt
    Ilyen állapotban van gyárilag csomagolva.
  • Lysandus
    Miért van ez szétszedve?
  • Kurfürst
    Meghalt Eric Brown. Nyugodjon békében, egy újabb legenda távozott el.

• Indi69
    track ir 5 nem az enyém csak találtam.
  • RepeszElek
    Saitek pedálom van.
    Ebből egyedül amit nem csinálok hogy hasra húzom a botot, nah majd kipróbálom úgy!
    Köszi!
  • feca1229
    Ha egyenesen kell haladnod akkor az a legegyszerőbb módja, valóban nehéz úgy forgolódnod ha rögzitve van! Kerékféket használsz? Mert nekem nincs ilyen problémám mint neked, nekem simán fordul bárhova, bár kicsit játszani kell a vonóerő növeléssel, de én hasra húzom a botot és pl. ha balra akarok fordulni ballábbal belépek és ugyanazon az oldalon belépek a pedál fékbe is és fordul! Nekem mondjuk saitek pedálom van, de lehet ezt akár gombokkal is a klaviaturán is ha nincs pedálod! Csak figyelj a sebességre, és fékezd a fordulás irányába a kereket is. Én úgy gondolom így mennie kell.
  • LeonSilver
  • RepeszElek

Azért ez nagyon vagány, főleg a vége

Jah és persze simán fordul a gép taxizáskor :P
    Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2016.02.16. 21:56:16
  • RepeszElek
    nem szoktam rögzíteni a farokfutót, gondolom akkor még nehezebben kanyarodnék vagy nem?
  • sakkay
  • LeonSilver
    Nem rossz :)
  • VO101Tom
    OFF.

Leon és Sakkay, ez lehet, hogy érdekel titeket :

• repvez
    Így volt legutóbb Zeltwegben is :)
  • Zpogi
    Került fel néhány új kép a TeamFusion FB oldalára, a készülő F-4 es meszáról.

LINK
  • feca1229
    Farokfutó rögzitést
  • feca1229
    Farok fut rögzitöst használsz, persze amelyik gépnél van?
  • RepeszElek
    Felszállásnál úgy csinálom ahogy mondod, megtartom és ahol jó belépve tartom aztán szépen lassan visszaengedem mikor a gép már emelkedésbe kezdett, de taxizásnál lehet hogy csapkodom...
    Viszont csapkodom vagy sem a fő baj nem az hogy nem tudok egyenesen menni hanem hogy nem fordul jól a gép, vagy megpördülök vagy alig alig fordul azért is megy a felszállás mert ott nem kell kanyarodni :)
    Mindegy ennek a csapkodásnak azért utánanézek gyanús hogy igazad van! :P
    nvidia gtx 660m
  • VO101Tom
    Milyen videokártyád van? Ha nem túl régi, akkor az fel tud venni ShadowPlay-al.

Ha jobb pedál belépve, jobb fék rálépve, és nem fordul jobbra, ott valami nagyon el van qrva...
    Igazi gépeken is kerékfékkel kanyarodnak, a meszánál olyan 70 km/h alatt az oldalkormány nem elég hatékony.

Most ez nagyon alap dolog lesz, de ugye a pedált nem lépkeded folyamatosan?
    Ez jó pár éve történt, még IL-2 alatt, egy egyébként nagyon jól repülő pilóta panaszkodott rá, hogy nem megy neki a texizás és a felszállás. Aztán egyszer amikor mögötte szálltam fel, láttam, hogy folyamatosan lépkedte az oldalkormányt, és csapkodott mint a hal uszonya. Amikor elindult a gép a pálya széle felé, belépte, amikor megfogta, akkor vissza is lépte középre. Az a szerencsétlen gép persze megint kezdett kitörni oldalra, ő megint reagált rá, de amikor megfogta, megint vissza is lépte középre. Ez ment végig, amíg el nem emelte. Így persze, hogy qrva nehéz egyenesben tartani, túl is reagálta a saját maga okozta hibát, aztán csodálkozott, hogy "szar az egész" :) A pedált beléped, és ahol jó, ott belépve tartod. Nem lépkeded folyamatosan, és nem léped vissza, amíg utazósebességen nem repülsz (golyó középen legyen repülés közben, golyó ellen csűrsz vagy golyóra lépsz az alapszabály)
  • RepeszElek
    jaja csinálni kéne egy videót de kell hozzá találnom valami progit ami felveszi, egy tárhelyet ahová közzétehetem, ezek tudom ! hogy nem nagy dolgok de semmi kedvem nincs vele foglalkozni, majd talán ha nagyon ráérek....
    Nem is az hogy nem tudom meg csinálni a taxizást csak nem akarom elhinni hogy ez ilyen nehéz, simán feltudok és letudok szállni, a levegőben is jól elvagyok tudom melyik műszer micsoda dehogy a játék legnehezebb része az legyen míg eljutok a kifutóra sokszor úgy felcsesz agyilag hogy inkább kilépek és játszom mással ha mindig egyből a kifutóról indulhatnék semmi gondom nem lenne ha már ott vagyok felszállok! :)

Amúgy úgy csinálom ahogy Lysandus én is kimozdítom és visszaveszem a gázt persze sokszor be kell lépni valamelyik pedállal mert képtelen egyenesen menni de igazán csak akkor van baj ha megáll a gép mert az ismételt kimozdításához sok gáz kell de akkor viszont nagyon meglódul...
    Én is fékkel szoktam kanyarodni mert az oldalkormány szinte szart sem ér messzer esetében legutóbb jobb oldali fék plusz jobb pedál csutkára betolva sem bírta jobb kanyarodásra, de ha akartam balra nagyon szépen kanyarodott, kár hogy jobbra volt a kifutó!!
    Az igazi életben is fékkel kanyarodnak???
    Amúgy tudom hogy ennél többet videó hiányában nem tudtok segíteni és köszönöm az eddig türelmeteket is! :)

• lala42
    A névhasználat levédve. A jogdíj eladásról beszélhetünk.
    Nem komoly.
    Utoljára szerkesztette: lala42, 2016.02.11. 22:08:56
  • VO101Tom
    Nem tudok olyanról, hogy a Steam bárhol hátrány lenne. Az új patcheknek szokott lenni átfutási ideje, és a beta javítások arra általában nem tehetők fel. Játék közben viszont semmilyen probléma nincs, teljesen kompatibilis online is.