IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igaz már másként nevezték.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Menekült.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.07.30. 21:54:25
Az meg ki? Én már nem is emlékszem ilyen nevű emberre...<#eplus2>#eplus2>
Addig várjunk vele.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.07.29. 21:16:48
Ezzel szemben ennél meg csak annyi a különbség a mostani 2 monitoros kiépitésnél, hogy 5,5"-osak a kijelzök.
Igy bármelyik video kártyán lehet használni kiterjesztett asztal ként a játékokat, mégha csak 2d-t is támogatva.A 3d hatáshoz már kell a fáziseltolás a 2 kijelző között ,de ez mégis kevesebb macera.
Infiniteye, vagy StarVR
Ha a 210 * 130 fokot tényleg tudják hozni, ők lesznek a befutók. Az már bőven lefedi a teljes perifériális látómezőt.
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2015.07.29. 14:32:14
Utoljára szerkesztette: Willenbrock, 2015.07.29. 08:00:57
Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.07.28. 18:43:12
1/3_vszd_Tazar
Legfeljebb spannolsz másik géppel :-)<#nyes>#nyes>
De azért a CloD-ban is lehet érezni, hallani, hogy milyen tartományban mennyire húz, ill. hangos a motor. Nekem elhiheted. Ott legfeljebb a harc hevében felejtkezel el róla. De ott is, ha csak E-3 van, akkor mindegy, mert az ATAG szerint úgy is mi huzzuk a rövidebbet. Mert ez "történelmileg így hiteles"
Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.07.27. 20:56:01
De csak próbáld ki, hogy három spittel a nyakadon mennyivel többet facsarsz ki, ha még azzal is b...akodni kell.
Elslisszolásnál viszont valóban jól jöhet egy kis kézi finomállítás.
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.07.27. 14:00:26
Azt tudtam, hogy az E4-től automatizálták, viszont azt olvastam, hogy ott még nem volt olyan kifinomult és lassabban reagált a dolgokra mint a későbbi szériákban, illetve Chuck guidejában is azt írja, hogy lényegtelen, hogy E3 vagy E4 manuálisan állítsuk, mert úgy hamarabb és valamivel nagyobb teljesítményt tudunk kifacsarni a gépből, gondolom tényleg célszerűbb ha már ráérzett az ember akkor az E4-esen is manuálisan állítani, de kérlek erősítsetek meg.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A clodban van egy olyan rendszer, hogy megpróbálták az eredeti kezelőszervek működését – kisebb nagyobb sikerrel – átültetni a PC-s kontrollerekre. A 109-esen a PP-t manuálisan egy kapcsolóval állítottad, aminek 4 állása volt: fel - semleges - le - vitorla. Fel és le állásban egy elektromotor állította a légcsavar állásszöget - nem volt gyors, de sérülésálló volt. Ha ezt te clod-ban tengelyre teszed, akkor ő azt hiszi, hogy az ugyanúgy egy kapcsoló, mint valóságban, és úgy működik, hogy alapra húzott gázkarnál "le", középre tolva "semleges", teljesen rátolva "fel" állásban van. Egyszóval szarabb, mintha gombokra tennéd.
A legjobb, ha a gázkaron a hüvelykujjnál keresel két gombot, és azokra teszed, hogy folyamatosan állíthasd.
A valóságban a legelső típusoknál a műszerfal közepén volt a kapcsolója, amiről nagyon hamar kiderült, hogy intenzív légi hacban nehézkes, és rossz helyen van. Át is tették a gázkarra (hüvelyujjnál van egy "Drehzahl" feliratú háromállású billenőkapcsoló) és egyúttal automatizálták is az egész rendszert. Az az E-4-estől kezdve már az angliai csata elején megjelent, és folyamatosan szerelték be a régebbi altípusokba is. A kapcsoló azért kellett továbbra is, mert az automatika lekapcsolható volt (le és felszállásnál pl kézi módban kellett használni), és akkor kellett kézzel állítani.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.07.26. 21:30:00
www.pumaszallas.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
JSGME-t próbálgattam hogy csak a hsfx legyen benne, de úgy sem ment.
Viszont eddig úgy töltött be a játék hogy 4.12.2 és hsfx 7.0.3
az újra telepítés után meg 4.12.1 és hsfx 7.0 és betölt a küldetés
pedig feltettem először a 4.12.2-t és az auto updatert futtattam a hsfx-hez
Utoljára szerkesztette: mustangdc3, 2015.07.24. 15:11:56
Si vis pacem, para bellum
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.07.24. 11:42:53
nem sokkal azután hogy kijött a cliffs of dover eltűnt az összes il 2 es szerver és nem is tudtam hogy vannak még akik repkednek vele a neten.
Ki is próbáltam a szervert! de akadt egy kis gond elsőre sikerült belépni és repülni viszont azóta nem tudok újra csatlakozni mert a küldetés betöltése megáll 90%nál(loading humans)
valakinet esetleg van ötlete?
Legújabb HSFX-el.
Esténként vannak is fönn egy páran <#idiota>#idiota>.
(Na jó, néha 30-40-en is.)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: Willenbrock, 2015.07.20. 04:04:57
www.smart-bus.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb