IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még talán a PCX ami árban és választékban is elég jónak tünik.
Az, hogy mit kapsz a nagykeren múlik! Nekik nincs raktárkészletük! 😉 Nem védem őket, de én még nem hallottam olyan számítógépes üzletről akivel mindenki elégedett lenne! 😉
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az a baj, hogy nincs olyan cég akivel mindenki 100%-ban elégedett lenne. Ráadásul sok múlik a nagykeren is, sok esetben ők a ludasak. Asus esetében például most kitalálták, hogy nincs semmilyen helyi bevizsgálás, mindent vissza kell vinni a nagykerbe, ott meg kezdődik az üldögélés. :S
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
www.smart-bus.hu
Ugyanis most ez jött nálam elő, ha kiépek a ts3ból akkor megy rendesen.
Si vis pacem, para bellum
www.smart-bus.hu
Ha kicserélik is, én simán felnyomnám őket. Rohadtak.
www.pumaszallas.hu
Azokat a mozgásokat amit a Ka-26 forgószárnylapát végez, egy fő és farokrotoros helikopter rotorlapátja is ugyanígy elköveti.
A legyezést ( a lapát fel le mozgása) csapkodásnak hívják. A csapkodó csukló segítségével tartható kordában ez a mozgás.
A rotorlapát másik mozgása jól látható (1:42 és 1:44 között figyelhető meg a legjobban),ez pedig a matatás. Láthatjuk, hogy a lapát az agytól a gyorsuló mozgás közben elkezd lemaradni, majd 1:44-nél mintegy véghelyzetben megáll és ottmarad,megjelenik a szemünk előtt egy addig nem látható gumiharang bal oldalon. A lapát ilyen vízszintes irányú előre,vagy hátra mozgása a matatás, ennek a szabályzására van a matató csukló kitalálva. A lapát ezen kívül a csapkodáson túl a hossztengelye körül még csavarodik is, ezt a mozgást is jól látható, jobbra balra dőlve "hintázik", bekötési pontok és a rotoragy között megfelelő csapágyazás segíti ezt a szintén nem rendellenes mozgást. De ez még csak nagyon alapja az egésznek, a dinamikus rudakról amik a ciklikus kartól(botkormány), kollektív kartól,és az oldalkormány pedáloktól futnak a rotoragyhoz és a csuklókhoz, a lapátok illetve ciklikus (és a Kamovokon differenciáltat is) állásszög beállítását végzik, vagyis a gép kormányzását, még nem is volt szó. és nem is akarok róla írni, mert nem szeretnék nagy hülyeségeket írni.
A Sea King-es animáció bemutatja, azt,hogy,hogyan működik a kormányvezérlés egy fő és farokrotoros helikopternél.
A Kamovokon ez még bonyolultabb.
Lysandus kérdésére válaszolva, hogy mi bírja ezt és milyen anyagból van?
Ez jó kérdés. A Kamov Ka-26 típus 1965 augusztus 18-n végezte első felszállását, tehát hamarosan az 50. születésnapját ünnepli.
A rotoragy, a csuklók és egyéb teherviselő elemek anyagösszetétele a mai napig titkos.
A rotorlapát belépőéle fém, de maga a lapát üvegszálas anyagból készült. Egy lapát súlya 24 kiló, amikor normális üzemi fordulaton forog, akkor 6,2 tonnás erővel hat a bekötési pontokra. A lapát profilja nem állandó állandó húrhosszú. A lapát profilszekciókból áll, ezeken különböző mértékű geometriai elcsavarást is alkalmaznak, ahhoz, hogy a legjobb légerőeloszlást kapják.
A lapátok minőségét jól jellemzi,hogy a gyártó 6 éves élettartamra tervezte őket. A rendszerváltás előtt amikor még létezett a MÉM Repülőgépes Szolgálata,akkor mg helikopter szerelők elmondása alapján ezt annyira komolyan vették, hogy a budaörsi központi raktárban, ha volt olyan, 6 éves komplett lapátsor ami még soha sem volt helikopteren, azt is megsemmisítésre ítélték a vezérek. "Majd rendelünk újat az oroszoktól helyette" felkiáltással. Aztán jött a rendszerváltás, a SZU megszűnt, Oroszország nehéz gazdasági és politikai helyzetbe került, a Ka-26 lapátjának tömeggyártása megszűnt, az esetleg felhasználható fiatalabb lapátokat pedig Budaörsön megsemmisítésre ítélték a vezérek még korábban, így azok már nem voltak. Jelenleg az a jellemző, hogy 18-20-24 éves életkorú lapátokkal repülnek a gépek, a lapátokat évente felülvizsgálja egy orosz szakembercsoport speciális műszerekkel, és eldöntik,hogy tovább repülhetnek e,vagy sem.
Itt több kamera állásból meg lehet nézni. a csapkodó mozgás meg annak köszönhető, hogy minden helikopternél ugye a forgó mozgáshoz még az egyik oldalon hozzáadódik a másik oldalon meg kivonodik a helikopter sebessége is . emiatt egy szinus görbe mozgást végez egy körbeforgás alatt.
Ja és a rotoragy nem döl meg semerre , legalább is nem az egész.
Ha esetleg bővebben is érdekel valakit akkor keresek még anyagot hozzá.
Amúgy a repülésben sokan úgy tartják hogy a heli olyan csúnya hogy taszítja a föld amiatt repül így nem érdemes nagyon kutatni a miérteket 😊 😛
Utoljára szerkesztette: mustangdc3, 2015.08.15. 17:52:17
ui: a lényeg kb. 1:30-nál kezdődik.
Régi il 2 höz használja még valaki ezt a ts csatornát?
Még az oculus dev 2. is használhatatlan játékra a felbontása miatt, akkor egy full hd telefon sem lesz jobb.
Persze ez csak az én véleményem...
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.08.14. 08:21:05
GOOBY, pls
A triniusVR ami eddig egész jó,de a játékokon belül a felbontás és aspect ratiot nem nagyon lehet megfelelöen beállitani és a telefonon a lencséhez a kalibrációt, hogy éles kép legyen és a 3d hatás is megjelenjen.
HA bárki már próbálkozott és sikerült egy folyamatot kidolgozni rá azt szivesen venném.

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Feltettem a 4.12.2ig a patcheket aztán a hsfxet utána meg következett update amit írtál rar a linkelt oldalról. Kitömörít, és nekem ment, nem állt be sehol.
de ha 4.12.2 re teszem fel akkor a szerverre be tudok menni csak kifagy a játék. A betöltéskor 4.12.1 et ír ki (és a jsgme-ben is a stock 4.12.1)
de nem értem miért
Utoljára szerkesztette: Willenbrock, 2015.08.10. 08:08:19
Nekem is hasonló gondom van. csak nekem bejön a játék. Akkor fagy ki ha az ellenséges gépeket kellene "betölteni" tehát mikor meg jelennének a képernyőn a kis pontok hopp kifagy. mikor futtattam az auto updatert akkor az ms visual c++ra jött ki egy ablak hogy törölni vagy javítani akarom e mind2 opciót próbáltam nem használt
degu61. Az install leírásban van egy olyan, hogy a SAS 5.3 install után az ultrapack SFS fájljait is be kell másolni az il2 alapkönyvtárba. A lista az első post közepén van:
http://www.sas1946.com/main/index.php?topic=40015.0
Nem tűnik egy egyszerű installnak így átolvasva, szóval én a helyedben egy külön másolatot csinálnék az il-2 mappáról, és arra próbálnám feltenni.
www.pumaszallas.hu
Ez a TFM-412 mod a Team fusion féle mod lenne, vagy az IL-2 46' való mod?
Köszi.
?(???)?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Amúgy ne aggódj, az enyémet sem kell nagyítóval keresgélni az arcberendezésemen.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Viszont ezekről az Aviákról olvastam hogy nagyon rosszindulatú gépek voltak, nehéz volt velük repülni.
Bár a pilóta számít ugye 😊
GOOBY, pls
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."