IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézd meg Oleg fórumon, mintha láttam volna ilyen fórum topicot.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Igaz ehhez letöltöttem a legfrissebb (asszem 2009 októberi) Dx9.0c drivert.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Az 5850 ahogy utána néztem egy brutál kártya.
Még jobban nem értem😞(
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Vissza is vittem.
Pontosan 28 órámba telt mire rájöttem ,hogy fogalmam sincs mi lehet a baj😊
A tied egy "modern fejlett kártya" még ha nem is egy csúcskategória ahogy én a tesztekbõl leszûrtem ,elméletben az IL2 õt vinnie kéne mint a vajat.
Fórumokon feltettem a kérdést én is és a nagy szakértõk azt válaszolták,hogy mit akarok én egy közel százéves programmal,de vegyem tudomásul hogy béna vagyok😊 különben is.
Szóval még egyszer ,fogalmam sincs mi lehet a baj.
sok velük a szívás még mindíg, nem te vagy az egyedüli
majd talán a legközelebbi driver...
GOOBY, pls
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
www.pumaszallas.hu
Lehet,hogy a Directx 11 miatt?
Az Ed Macy: Apache könyv vége most ment le az Aranysasban, csak több részletben. Ed új könyve a Hellfire sem kevésbé érdekes, de itt van amit még ajánlani tudok:
- Strike Eagle: Flying the F-15E in the Gulf War - F-15E pilóták története, 2000-ben a bázisuk közelében laktam (Seymour Johnson AFB, Goldsboro, Észak Karolina), szóval ezért is közel állnak hozzám. 😊
Nem repülés, de Marcus Lutrell - The Lone Survivor c. könyve az egyik legjobb amit mostanában olvastam, egy 4 fõs SEAL egyetlen túlélõje. És amit most olvasok: Dalton Fury - Kill Bin Laden. Rendszeresen éjfélig fent vagyok és olvasom, mert nagyon nehéz letenni.
www.pcpilot.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pcpilot.hu
Ez mekkora jó 😊
Az ideális pilóta ezek szerint akkor a kaméleon:
- Megvan a technikája a fenti készség kivitelezésére!
- Jól rejtõzködik bármilyen háttérben, legyen az ég, föld, erdõ, hegyvonulat.
- Lesbõl csap le ellenségére, mely egyben az üzemanyagát is jelenti, ezért nem sunnyog a harcban.
- A nyelve az igazi Boom&Zoom támadásokra lett kifejlesztve.
<#nyes>#nyes>
szegény elég erõteljesen kapta a hímsovin dumát a találkozókkor de elég tudatosan rájátszott a modell mivoltára 😊 (gondolok itt a bemászós kicsit pucsítok de mégse pózolok, csak egy kicsit, mert nekik az jó <#finom>#finom> )
Asszony is kezd rákapni az il2 ízére, offline szokott bombázgatni meg 1/4-edes gyorsításon unlimited ammo + invulnerability kombóval G2 vs ShitV felállásban gyakorolni. Mindenki így kezdi 😊
A ruszkik a valóságban komplett ezredeket is szerveztek nõi pilcsikbõl,állítólag egyáltalán nem voltak rosszak.A németeknél meg ott volt pl. Hanna Reitsch,aki berepülte többek közt a Kometet,a V1 pilótafülkés(!) változatát,ahol jópáran otthagyták a fogukat.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
nagyon durván nyomja a d9-cel, dehát Ultima az oktatója...
manapság 357th-FG=KRAS= néven nyomul, ha esetleg öszeakadsz vele ne csodálkozz ha lelõ
a másik csaj akit ismerek SarahZOOM, õ Hawaii-on él, inkább éjszaka lehet vele telálkozni, de már régen láttam
õ is jól repül, de csak a csajos gépekkel, pl spit, la, ezekkel nagyon keményen nyomja
volt még egy kiscsaj akivel sokat repültünk Sindelnek kollégával együtt, Lone Varg, õ most kb 14-15 éves lehet, az apja volt a Mighty Demond (MD) klán feje, régen elé jól összehaverkodtunk velük, sajnos õket is régen láttam
GOOBY, pls
Az utolsó letöltés
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Elég kemény volt a hölgyemény...
Amúgy a való életben is pilóta.
(PhantomAss is repült vele/ellene)
Azt hiszem van ,vagy volt egy hölgy század is sajnos a honlapjuk linkjét nem találtam meg.
Szerintem nincs összefüggés a nem és a játéktudás közt😊
Lányom13 éves és néha játszi a Battlefield Hero val.
Mindig vezeti a a statot😊 nem is akarják a fiúk elhinni hogy lány.
nekem meg pont az a5 1.65 ata jön be mert baromi gyors, persze szigorúan manuál proppal+weppel+hûtõ zárva ha menekülni kell
pont múlt héten játszottam egy szerveren, ahol a spit IXc-vel nem tudtak elkapni, akárhogy jöttek utánam
meg is gyanusítottak hogy csaj vagyok mert nem akarok leállni fordulózni a shiitel 😄
mondtam a srácnak, hogy ugyanmá' te repülsz shittel és nekem mondod hogy lány vagyok? 😄
irtó pofátlanok néha, biztos frusztrálta hogy nem tud lelõni
GOOBY, pls
UP 2.0-át tegnapelõtt feltettem, próbálgattam pár gépet, dícséretes módon a Vmax közelében flattert is beleprogramoztak, elkezdi rázni a gépet hossztengely mentén mint a veszedelem 😊 Persze közben elhagy ezt-azt.
Hogy melyik gép hol esik szét, az IL-2 Compare 4.07 progiban pontosan meg van adva, a gép neve melletti kis <+>+> jelre klikkelve kiírja. (Van egyébként valaki, aki nem ismeri ezt a progit? 😊 ) Sajnos 4.07 a legutolsó verzió, amihez kiadták, de az ilyen adatok nagyságrendileg nem változnak a peccsekben (hogy a MOD-ok mit írnak át, azt meg senki nem tudja). (Ebbõl volt már félreértés, az IL-2 Compare mindent TAS-ban (levegõhöz viszonyított) sebességben ír, ne IAS (sebességmérõ) szerint nézzétek az adatokat). (Ha valakinek nincs meg: IAS-TAS táblázat)
www.pumaszallas.hu
Fókánál ha túl hirtelen rántod ki zuhanásból akkor az egész szárny is letörhet, és 600-nál már ugrani se tudsz.
Le kellett szállnom harc nélkül😊
Ja és nem meredek zuhanást kell érteni ez alatt hanem olyan 60-70 fokot.
Már másodszor veszem eszt észre.
Bírom az egyéniségedet, ahogy bírom Moruska "utálom az egész világot de leginkább titeket" vagy Kakukk "mindenki levanszarva" vagy Tiger "mindenen felkapom a vizet de Wosiek kapja be" és még sorolhatnám még.
Ha nem így volna nem mennénk egy csatornára nem? Néha eljátszom a gondolattal, hogy a TS-en olyan hangulat van, hogy az egy kívül állónak talán úgy tûnhet, hogy itt mindjárt kitör az "ereszd el a hajamat"<#wow3>#wow3>
Ami valjuk meg könnyen és gyakran meg is esik, de legalább zajlik az élet nem?
Szóval tedd le kérlek azt a vizet és egy gúnyos mosolyú "muhahaha" kíséretében lépj túl az egészen ahogy szoktál <#vigyor2>#vigyor2>
A németek gépparkját ha megnézzük alig pár gépre korlátozódik. Már ami nagy számban rendelkezésre állt.
Ugye a Messer a Fóka vadász volt közepes magasságig jók voltak de megvoltak a maguk gyengéi.A meser a fegyverzet gyengesége okán a nagy négymotorosok ellen nem volt a legeredményesebb.Az ,hogy a vadászok ellen jó volt másodlagos,hiszen a bombázók csinálták az érdemi munkát. Magasan az Amerikai gépek pl Póni ,Létra ,P47 jobb teljesítményt nyújtottak,meg hát több is volt.Az orosz vadászok kisebb magasságban tevékenykedtek arra voltak jók bár késõbb azért õk is fejlõdtek.
A németek ipara nem tudott lépést tartani vagyis pl a messerhez ragaszkodtak mert a gyártás arra volt ráállva. Tudom a fejlesztésekben élen jártak de az hogy csináltak jetet megint csak semmit nem jelentett az öszképhez viszonyítva. De jó példa a zéró is. Szart nem ért akkor amikor nem álltak le vele fordulózni. Szóval el lehet filozofálni ezekrõl de szerintem semmi értelme.
az volt, amikor megjelent, és az angoloknak csak a spit mk V volt
akkor tényleg fostak tõle
de ahogy kijött a IX-es spit 42 nyarán, a fóka szinte mindenben alulmaradt (kivéve a remek orsózási sebességet)
és ez így is maradt, a d9 viszont gyors gép volt, és ezt ki is használták a pilóták, már ha tudták
(Alfred Price : A fw szolgálatban, részletes elemzéseket lehet olvasni, ahogy a szövik tesztelték és összevetették a saját gépeikkel, spitekkel, pónival, létrával, stb)
szal szerintem nagyjából jól adja vissza ezt a játék, én általában fókával repülök, bár az a5-a6-ost lomhának tartom
de ez nem szentírás, csak az én véleményem, nyilván más máshogy látja
<#integet2>#integet2>
GOOBY, pls