IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbáld ki.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Én az egész mondaton nevettem ,nevetek még most is ,csak ezt emeltem ki😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pumaszallas.hu
Dummy!!! Ezen még mindig röhögök😊<#eplus2>#eplus2><#mf1>#mf1><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
GOOBY, pls
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
nem érdekel, hogy ki milyen fan, én a saját dolgaim miatt választok kártyát
volt régebben atim is, kb 4 évig (8500, 9700pro, x1800), azt a szívást senkinek sem kívánom amit végigjártam velük
most vettem egy gtx260-ast (8800gt-t cseréltem le), de 5850/70-est akartam
végigolvastam a fórumokat, és még a az ati fanok is elégedetlenkednek(!)
sorra adják el õket, mert az alkalmazások fagynak, a képernyõ csíkoz, van ami el sem indul, stb, szal a szokásos dolgok
pedig most váltottam volna atira..
ja és az sem elhanyagolható, hogy a gtx260-ast 35-ért vettem, és nincs olyan játék ami 1920x1200-ban megfektetné full grafon, persze egy erõs procival
ezzel szemben az 5850-es 60e fölött van, igaz hogy erõsebb, de ha úgysem tudom kihasználni akkor minek...
bocs az offért
GOOBY, pls
Engem ezért köveztek már meg az Ati topikban 😊
Sosem voltam igazi "Fan" , mindig olyan HW-eim voltak amik ár/teljesítmény viszonylatban megérték, vagy lehetett velük trükközni (pl: 4 magosítható 2 magos Phenom, anno 9600-ból 9800-asítható Radeon, stb ...)
Nincs értelme azt ajnározni mi van ráírva a HW-ekre ...
Aztán ezt most én is benyeltem ... Az Ati 48xx-es kártyák, mind árban, mind teljesítményben lenyomták az nvidia kártyákat, ezért ilyen rendszer lett, Phenom, AMD lap CF lehetõséggel és Ati 4870 ...
8800 GTS-rõl váltotam ... és bánom is egy kicsit ... Bár a driverei az nVidia-nek sem sokkal jobbak, de a 3rd party SW-ek fényévekkel megelõzik az Ati-s cuccokat ... a lehetõségekrõl nem is beszélve ...
Az nhancer rengeteg olyan beállítást tartalmaz, amivel kisebb-nagyobb játékbeli anomáliákat lehet megszüntetni, kombinált AA (Ez pl.: megoldaná a Rise of Flight grafikai gondjait is ... Persze az Ati-nál nem lehet ilyet csinálni ...) különözõ kompatibility settingsek ...
Szóval most bebuktam az ár/teljesítmény arány dolgot ... igaz, nem sok helyen van gondom, de ott nem tudom megoldani, mert nincs rá lehetõségem sem ...
DX 11-re teszek geostacionárius ívbõl, mûködjön az AA mindenhol normálisan, utána gyúrjanak erre ...
Erõsen morfondírozom a cserén, de mivel a VGA-val ellentétben az AMD-nek igen jó cuccai vannak amik segíthetnek a rendszer gyorsításán, ezért még várok ... hátha ...
Aztán majd a Fermi megmondja, lesz-e kártya csere...
Persze a nagy nevekkel nincs gondom, de aki rétegdolgokkal (szimulátorok pl.) játszik annak késõbb lehet jobb lesz odafigyelni arra, hogy hiába isten az Ati ... ha nem krájzisszel meg koddal játszik az ember akkor lehet bukta lesz az új kártya ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Remek dolgok sülnének ki belõle😊
Mondjuk az engem is meglepett ,hogy bár mindenki (szóval majdnem mindenki)
ati ra esküszik,de az apróhirdetések tele vannak egy két hónapos Ati kártyákkal. Mintha szabadulni akarnának tõle.
két lehetõséged van: vagy veszel nvidiát, ami korszerûtlenebb, mindenki leszólja, és gyengébb, viszont még így is megy vele minden játék, és bõven elég mindenre
vagy veszel atit, ami a mai technológia csúcsa, ár-érték arányban a legjobb, viszont nem tudod használni, állandóan a szívás van vele
hol itt a probléma? 😄
GOOBY, pls
EZ SKANDALLUM😊
Nézd meg Oleg fórumon, mintha láttam volna ilyen fórum topicot.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Igaz ehhez letöltöttem a legfrissebb (asszem 2009 októberi) Dx9.0c drivert.
Az 5850 ahogy utána néztem egy brutál kártya.
Még jobban nem értem😞(
Vissza is vittem.
Pontosan 28 órámba telt mire rájöttem ,hogy fogalmam sincs mi lehet a baj😊
A tied egy "modern fejlett kártya" még ha nem is egy csúcskategória ahogy én a tesztekbõl leszûrtem ,elméletben az IL2 õt vinnie kéne mint a vajat.
Fórumokon feltettem a kérdést én is és a nagy szakértõk azt válaszolták,hogy mit akarok én egy közel százéves programmal,de vegyem tudomásul hogy béna vagyok😊 különben is.
Szóval még egyszer ,fogalmam sincs mi lehet a baj.
sok velük a szívás még mindíg, nem te vagy az egyedüli
majd talán a legközelebbi driver...
GOOBY, pls
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
www.pumaszallas.hu
Lehet,hogy a Directx 11 miatt?
Az Ed Macy: Apache könyv vége most ment le az Aranysasban, csak több részletben. Ed új könyve a Hellfire sem kevésbé érdekes, de itt van amit még ajánlani tudok:
- Strike Eagle: Flying the F-15E in the Gulf War - F-15E pilóták története, 2000-ben a bázisuk közelében laktam (Seymour Johnson AFB, Goldsboro, Észak Karolina), szóval ezért is közel állnak hozzám. 😊
Nem repülés, de Marcus Lutrell - The Lone Survivor c. könyve az egyik legjobb amit mostanában olvastam, egy 4 fõs SEAL egyetlen túlélõje. És amit most olvasok: Dalton Fury - Kill Bin Laden. Rendszeresen éjfélig fent vagyok és olvasom, mert nagyon nehéz letenni.
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Ez mekkora jó 😊
Az ideális pilóta ezek szerint akkor a kaméleon:
- Megvan a technikája a fenti készség kivitelezésére!
- Jól rejtõzködik bármilyen háttérben, legyen az ég, föld, erdõ, hegyvonulat.
- Lesbõl csap le ellenségére, mely egyben az üzemanyagát is jelenti, ezért nem sunnyog a harcban.
- A nyelve az igazi Boom&Zoom támadásokra lett kifejlesztve.
<#nyes>#nyes>
szegény elég erõteljesen kapta a hímsovin dumát a találkozókkor de elég tudatosan rájátszott a modell mivoltára 😊 (gondolok itt a bemászós kicsit pucsítok de mégse pózolok, csak egy kicsit, mert nekik az jó <#finom>#finom> )
Asszony is kezd rákapni az il2 ízére, offline szokott bombázgatni meg 1/4-edes gyorsításon unlimited ammo + invulnerability kombóval G2 vs ShitV felállásban gyakorolni. Mindenki így kezdi 😊
A ruszkik a valóságban komplett ezredeket is szerveztek nõi pilcsikbõl,állítólag egyáltalán nem voltak rosszak.A németeknél meg ott volt pl. Hanna Reitsch,aki berepülte többek közt a Kometet,a V1 pilótafülkés(!) változatát,ahol jópáran otthagyták a fogukat.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
nagyon durván nyomja a d9-cel, dehát Ultima az oktatója...
manapság 357th-FG=KRAS= néven nyomul, ha esetleg öszeakadsz vele ne csodálkozz ha lelõ
a másik csaj akit ismerek SarahZOOM, õ Hawaii-on él, inkább éjszaka lehet vele telálkozni, de már régen láttam
õ is jól repül, de csak a csajos gépekkel, pl spit, la, ezekkel nagyon keményen nyomja
volt még egy kiscsaj akivel sokat repültünk Sindelnek kollégával együtt, Lone Varg, õ most kb 14-15 éves lehet, az apja volt a Mighty Demond (MD) klán feje, régen elé jól összehaverkodtunk velük, sajnos õket is régen láttam
GOOBY, pls
Az utolsó letöltés
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Elég kemény volt a hölgyemény...
Amúgy a való életben is pilóta.
(PhantomAss is repült vele/ellene)
Azt hiszem van ,vagy volt egy hölgy század is sajnos a honlapjuk linkjét nem találtam meg.
Szerintem nincs összefüggés a nem és a játéktudás közt😊
Lányom13 éves és néha játszi a Battlefield Hero val.
Mindig vezeti a a statot😊 nem is akarják a fiúk elhinni hogy lány.