IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Nem.
Asszem már tárgyaltuk itt a fórumon ezt,és arra lyukadtunk ki ,hogy nem😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ilyen nagy felbontáson nem kisebb a távoli enemy-t jelzõ pixelnagyság?

Annak idején az egyik V.4-es repült 800x600-as felbontással, mert bár a kabin baromi szögletes volt, messzebbrõl kiszúrta az enemyt, és az erdõháttérben sem tûntek el a gépek.

Én azt csinálom, hogy az objektumok megvilágítását leveszem, a földét meg felviszem, így a sötét jobban látszik a fényesen.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Her Laca
Utána jártam ennek a dolognak.
Az igazság ott van,hogy sajnos bármennyire jók az Ati kártyák,az Il2 valamiért nem szereti õket.
Próbálkozások vannak ,meg hegesztgetik a felhasználók a dolgokat ,de sajnos ez van. Majd a BOB biztosan megoldja ezt is,lévén muszáj úgy megcsinálni,hogy az Atikon is gond nélkül fusson.
Jelen pillanatban sajnos azt kell mondanunk,hogy aki Il2 õzni szeretne,és nem akar nyûglõdni az NV kártyát használjon.
Gondold el ,Zpogi egy 5850 es kártya birtokosa,amit lássuk be bármelyikünk szó nélkül elfogadna,mert biztos remek egy cucc és ennek ellenére nyûgös ,hogy finoman fogalmazzak 😊
Paraszt mondta tegnap,hogy annó nem készítették fel a játékot az Ati kártyákra teljesen,bár azt azért nem értem,hogy az egymilliomodik patc után ezt mért nem orvosolták.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

30fps??? Nekem 50-60-nal megy az öreg 8800GT-vel (1680x1050), minden max.-on, kivéve a táj részletesség (medium)
És én még régebben le akartam cserélni a kártyámat egy 4870-re...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Na hála a magasságosnak😊)
Örülök ,hogy megoldottad.

Zpogi
Úgy néz ki megoldódott a problémám az ATI kártyámmal! Oleg fórumán utána olvastam és van egy atioglxx.dll(a 9.10 verzió volt fel telepítve amikor ezt a fájlt bemásoltam) nevezetû fájl,amit bekell másolni az IL-2 mappájába. Így már mûködik a 9.12-es driver és gyorsult a játék is.

Volt olyan is,hogy a földön állva,ha elhúzott elõttem egy repülõ akkor leesett az fps-em 15-20-ra,most viszont nemigen megy 30 alá(UP2.0 alatt)

Ezek a beállításaim:

TexQual=3
TexMipFilter=3
TexCompress=2
TexFlags.UseDither=1
TexFlags.UseAlpha=0
TexFlags.UseIndex=0
TexFlags.PolygonStipple=1
TexFlags.UseClampedSprites=0
TexFlags.DrawLandByTriangles=1
TexFlags.UseVertexArrays=0
TexFlags.DisableAPIExtensions=0
TexFlags.ARBMultitextureExt=1
TexFlags.TexEnvCombineExt=1
TexFlags.SecondaryColorExt=1
TexFlags.VertexArrayExt=0
TexFlags.ClipHintExt=1
TexFlags.UsePaletteExt=1
TexFlags.TexAnisotropicExt=1
TexFlags.TexCompressARBExt=1
TexFlags.TexEnvCombine4NV=1
TexFlags.TexEnvCombineDot3=1
TexFlags.DepthClampNV=1
TexFlags.SeparateSpecular=1
TexFlags.TextureShaderNV=1
HardwareShaders=1
Shadows=2
Specular=2
SpecularLight=2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3
Sky=1
Forest=2
LandShading=3
LandDetails=2
LandGeom=2
TexLarge=1
TexLandQual=3
TexLandLarge=1
VideoSetupId=17
Water=2
Effects=1
ForceShaders1x=1
PolygonOffsetFactor=-0.15
PolygonOffsetUnits=-3.0

És így néz ki:

acidrain
"gáz 0, ívelõ Combat-ra" nah innen lemaradt hogy hasra húzom a botot

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

acidrain
"Egyszerûen még nem tudok mit kezdeni a velem egy szintben lévõ gépekkel."

Én úgy szoktam (persze csak ha érdekel), zuhanás kb 650km/h körül, ha még mindig követ, és nem maradt le, akkor szintbe hozom a gépet, kissé döntöm valamelyik oldalra 110 gázon, megvárom míg elég közel ér, akkor koppon kanyarodásba viszem a gépet, gáz 0, ívelõ Combat-ra, és általában nem tudnak lekövetni, túlrepülnek rajtam. Ekkor gáz vissza és +próbálom lelõni. Persze nem mindíg jön be.

Ezenkívül meg mindenféle trükk, amit éppen hoz a helyzet.

Persze én nem vagyok profi, csak lelkes amatõr.

Nohab
Egy Spit üldöz, én egy Fw190 A6-al megyek 3500-4000 méteren. Lövõpozícióban van, ezért megy a zuhanás. Néha füstcsíkok a gépem mellett. 860 km/h-nál egyenesbe hozom, spit távol (kb. 4km-re) magasabban nálam. Elkezdem a spirált felfele (lehet itt hibáztam?). 2000 méter körül elhúz mellettem, és közeben követem hat switch-csel. Ez annyiból áll, hogy amire bal hátra néztem, addigra a spit megérkezett 6 órára és kb 300 méteren belül, egyezõ sebességgel. Próbáltam még egy elkeseredett zuhanást, de elkapott.

Egyszerûen még nem tudok mit kezdeni a velem egy szintben lévõ gépekkel. Most a legjobb eshetõség, ha gyanús pontot látok, akkor elhúzok az ellenkezõ irányban, és enyhén emelkedek (4000 méteren szoktam a csaták fölé szállni).

Ez a spit, meg idegesítõ, egy normálisabb pilóta kezében. Energiafölényben megpróbáltam segíteni egy társamnak, de elkéstem a spit meg rám ragadt. Csináltunk kettõ nagy sebességû orsót, majd egyenesbe hoztam, és elkezdtem lehagyni. De az a disznó felrobbantott.
Itt "egy" hangos káromkodással ki is léptem.

Pedig szépen indult a nap. Egy menekülõ Miget leszedtem, majd egy (klános) La-5-ös hitt könnyû prédának. 8000 méterig felkergetett, de ott már nem tudta használni a keverék szabályzót, és lemaradt.

Remélem a helyesírásom és a hosszú szöveg nem akasztott ki senkit, mint engem most ezek a spitek.
Aham, közben megtaláltam a sok repülõs modot, nemtudom most melyik az de arról le van a gond.
Kösz az infókat.

Her Laca
Figyu. Azt kiírja ,ha ütik egymást a modok.
Viszont ha gyönyörû Il2 -õt aakarsz akkor még a config inibe is be kell állítanod ezt azt.
pl az enyém ilyen ,de még ezen is faraghatsz pl a forestet nagyobb értékre stb

TexQual=3
TexMipFilter=2
TexCompress=0
TexFlags.UseDither=1
TexFlags.UseAlpha=0
TexFlags.UseIndex=0
TexFlags.PolygonStipple=1
TexFlags.UseClampedSprites=0
TexFlags.DrawLandByTriangles=1
TexFlags.UseVertexArrays=1
TexFlags.DisableAPIExtensions=0
TexFlags.ARBMultitextureExt=1
TexFlags.TexEnvCombineExt=1
TexFlags.SecondaryColorExt=1
TexFlags.VertexArrayExt=1
TexFlags.ClipHintExt=0
TexFlags.UsePaletteExt=0
TexFlags.TexAnisotropicExt=1
TexFlags.TexCompressARBExt=0
TexFlags.TexEnvCombine4NV=1
TexFlags.TexEnvCombineDot3=1
TexFlags.DepthClampNV=1
TexFlags.SeparateSpecular=1
TexFlags.TextureShaderNV=1
HardwareShaders=1
Shadows=2
Specular=2
SpecularLight=2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3
Sky=2
Forest=2
LandShading=3
LandDetails=2
LandGeom=2
TexLarge=1
TexLandQual=3
TexLandLarge=1
VideoSetupId=17
ForceShaders1x=0
PolygonOffsetFactor=-0.15
PolygonOffsetUnits=-3.0
Water=4
Effects=1

Kösz az infót, annyit még, hogy melyik modokat nem használjam egyszerre, illetve, hogy melyik modban van az a sok vezethetõ repülõ?

Her Laca
A szép grafika az nem csak a mod tól függ.
De pl van a HP effects uranium edison,aztán a perfect map textures.
Ezekkel própálkoz elõször aztán bekapcsolhatsz minden mást is.
Képet nem csinálok mert lusta vagyok.

Hello!

Letöltöttem az UP 2.0-t, azt szeretném megkérdezni, hogy melyik modokkal lehet szép grafikát csinálni és hogy elyik mondban vannak a nem repülhetõ gépek repülhetõre megcsinálva?

Ha kérhetném, hogy a JSGME-ben lévõ listát fényképként kaphatnám meg?

Az egyszerûbb is talán mint leirogatni.
Bocs ha elirtam a progi nevét, elég kezdõ vagyok ezzel a moddal.

Elõre is köszönöm.

Sanyo
Máténál van, ha nincs meg a száma, elküldöm. Ha éppen Bp-en van és nem Szolnokon... 😊

www.pcpilot.hu

VO101Tom
Megnéztem ennek a mûszaki leírását, sajnos egyetlen jó dolog van benne, hogy 3D-s.

Negatívumok:
- azt írja akkora képet látsz, mintha egy 266 centis képátlót néznél 3,6 méterrõl. Az nem rossz. Viszont a felbontása csak 800x600. Nekem egy Toshiba TDP-S9 projectorom van itthon, ez is 800x600 és tudja ezt a képátlót is, de IL-2-höz ez a felbontás kevés (próbáltam 😛 ). Nem olvashatók a mûszerek, a gépeket nehéz távolról felismerni, de ezt kipróbálhatod monitoron is. Szerencsére rohadt éles képe van, így DVD filmekhez még jó (amikor vettem 4-5 éve, HD még nem volt sehol), de többre nem.

- A kijelzõ kontraszt aránya 200:1-hez, ez elég gagyi érték.

- Head tracking 360 fok horizontálisan, az ok, de vertikálisan a 60 fok rohadt kevés. Az 30 fok fel, 30 fok le. Semmit nem ér.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ez ugyanaz az X3D Extreme 3D System, amire Lacusch kérdezett a 22889-ben. Szerintem mai programokkal már nem mûködne, nagyon kevés infó van róla.

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
a wings of prey megy 3d-ben, de sokkal rosszabb úgy
semmit sem segít, sõt összezavarodsz csak, ráadásul nem is igazán 3d-s
ha olyan lenne mint mondjuk az avatar akkor okés lenne, de semmi köze hozzá sajnos

GOOBY, pls

Zpogi
A Prohardware-on találtam eladó 2D-3D átalakító szemüveget.
3D szemüveg

akkor még talán ment a vef is😄 bezzeg az én idõmben ... 😄

ezen jót mosolyogtam
Errõl anno azt írták, hogy kompatibilis az Il-2-vel. Volt valami bemutatóterme Budapesten. Soha nem jutottam el oda, most már meg is szünt. Ez sem mai darab, a jó benne, hogy headset és trackIr is egyben. A rossz a sima szemüveghez képest, hogy nem bõvíthetõ, azaz nem tud az ember még hozzáadni két monitort, hogy a látóterét kibõvítse.

Egyébként nagyon-nagyon kíváncsi lennék az Il-2-re 3D-ben. Pl, hogy a távolságbecslést megkönnyíti-e változik-e valamit a háttér elõtt mozgó tárgyak érzékelhetõsége, stb.
Sanyo, hol dolgozol most?

Az Apache-os könyvet kölcsönkérhetem? Mondjuk pesti átvétellel?

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Zpogi
Köszönöm a segítséget,meg próbálom.

VO101Tom
bocs, most olvasom, hoyg a technika 2002-es (Webdesign sem rossz 😊, csak Mo.-on van 2005-tõl. Akkor még tényleg ment a VEF1 is 😄

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Nem ismerem, de így a képek alapján ez ugyanolyan elven mûködik, mint az nvidiás 3D Vision kit. Két folyadékkristályos kijelzõ, ami mögött nincs tükörréteg, így átlátni rajuk. A kristályokat felváltva elsötétíti, azzal szinkronban váltogatja a monitor képét is, és így alakítja ki azt a 3D érzetet, mikor a két szem más képet lát. Infrával sznkronizálja össze a hardware-t és a software-t.

De... a minimális rendszerigényt (Win98, 32MB RAM, CRT monitor(!)), és a mellékelt játékokat elnézve szerintem ez nem kell neked 😊 Az, hogy milyen játéknál tudod használni a drivertõl függ, de gyártó oldalát nem találtam, csak egy magyar fórumot. Így utánanézni elég gáz, de ez 2005-ös cucc. Akkor még talán ment a VEF is 😄

ui. Azt mondjuk nem értem TV tuner kártya a videokártya mellé mi a ráknak hozzá...

www.pumaszallas.hu

ERRÕL tudsz valami konkrétat?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Dumbo a 77 esektõl aszt mondja hogy a 9.6 os catalistot tedd fel.
Azon felül egyik sem jó. Neki 4890 ese van vacakolt az is ,de egy hete mióta ezt használja úgy látszik megjavult. mondjuk szívás de ez van😊

Nálam is ez a helyzet a Swordfish-sel...😞
HSFX van nálam is.
acidrain
Nálam a 9.2es Catalyst vált be, mikor azt kiadták akkor még nem volt ATI 5850 es .
Abban biztos vagyok, hogy az IL2 baromira nem szereti az ATI kártyákat csak az Nvidiát csipázza.
Nálam olyan laggok voltak (HD4850 OC-m van), hogy nem akartam elhinni.

Aztán addig álligattam a config.ini-t hogy sikerült belõni annyira az IL2-t, hogy még nagy mapokon és alacsony magasságokon sem laggol, és persze nem kockák repülnek az égen.

De jó sokat pöcsöltem vele, senkinek sem kívánom.

Nálam a HSFX 4.1-ben is és az UP 2.0-ban is jó, szóval nem programhiba.

PhantomAss
egyébként nekem a vidáokártyához volt gyárilag csomagolva papírszemcsi 😊

GOOBY, pls

PhantomAss
nem, pont most próbáltam ki, de nagyon gáz..ha nem akarsz hányni akkor ne próbáld ki
az nvidia kontrolpanelben kell engedélyezni, az nvidia oldalán le van írva
de nem igazán mûködik, inkább idegesítõ mint használható
még van hová fejlõdni ezen a téren

GOOBY, pls

TG Gida
Olvastam,hogy a lockonnak is van 3d támogatása,de vajon hogy lehet bekapcsolni?A játékban biztos nem.Talán a vezérlõpultról?

Isten áldja a pogányokat!

VO101Tom
Két fajta, két eltérû mûködési elven mûködõ cucc van. A "szemletakarós" cucc 199 USD az USA-ban, de ehez 120 Hz-es monitor vagy TV is kell, hogy a váltakozó letakarással meglegyen a 60Hz szemenként 😊. Ez infrásan szinkronizál az lcd-vel, elemes, nem szeretem az ilyet lemerül, macerás, viszont ennek a színhûsége a legjobb, nem változtat a képen.

A másik, a régebbi vörös-kék szemüveges megoldás, ami a színeket eltolja, deszaturálja kissé, ahoz hivatalos oldalt nem találtam, e-bayen viszont 6,47USD a szemüveg, tehát durván olcsóbb , mint a másik. Mozis papírszemüveggel is mûködhet, ha a vörös és a kék ugyanazt a színárnyalatot használja, mint ami ennek kell (filmeket "kódolnak" le így, hogy a dvd-hez kapott szemüveget csak egyhez tudod használni, mert a másiknál már más a színeltolás. Vedd meg megint, az a lényeg. Nemrég néztem, a papírszemüveget is 800Ft környékén adják, ha egyátalán lehet venni. Láttam már kék-sárga, magenta-zöld szemüveget is.)

A videokártya sem mindegy milyen van a gépben, a lista itt van (mindkettõhöz ugyanezt írja a weblap).

www.pumaszallas.hu

Sziasztok ! Volna egy kis problémám a Hsfx-vel. A "Swordfish" kabinja helyén csak rózsaszín ürességet látok. Külsõ nézet, hátsó lövész mind jók, és a többi játszható röpcsi is ok, csak ez az egy nem.(xp sp3)
Szerintetek?
Zpogi
A CoD 4-nél is tapasztaltam lassulást,de vissza raktam a Vista-t meg állítgattam még rajta egy kicsit,így valamivael jobb lett.

Nekem eddig Nvidiám volt,azzal nem volt soha ilyen jellegû problémám. Kicsit nehézkesen is választottam ATI-t,látva Laca korábbi rossz tapasztalatait,de a Rof és a BoB miatt ez tûnt a legjobb választásnak számomra(Dx 11,jól húzható,nem melegszik).

Lassan már egy hónapja szívok vele, ha a Vista nem hozott volna változást eladtam volna és vettem volna egy nvidiát. Az újabb ATI driverekkel nem mûködik az IL-2,tehát reményem se lehet,hogy majd a következõ megoldja a gondom,talán valamelyik régebbi 😞.

Majd a BoB! Két hét múlva! :-)))

Egyébként tényleg király lenne. Anno volt olyan szerkezet, hogy 3D visor. 800*600-as felbontást tudott, track ir is volt egyben, csak valami 300 ezerbe került.
Her Laca
A sima mozis papírszemcsivel is mûködik a dolog.
Próbáld ki.

TG Gida
Bizony az igen komoly lenne.Mennyibe kerülhet egy ilyen szemüveg?

Isten áldja a pogányokat!

Her Laca
Szepy😊
Én az egész mondaton nevettem ,nevetek még most is ,csak ezt emeltem ki😊

Akkor biztos élvezted volna a dinamika, statika, rugalmasságtan meg úgy általában a mechanika elõadásokat.<#hehe> Hát mi annak idején nem nagyon tudtunk rajta röhögni...<#schmoll2>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

VO101Tom
Én azt sajnálom (Avataron felbuzdulva), hogy az NVIDIA 3D-s cuccai nem jönnek ki több repülõgép szimulátorokra. Pedig mennyire király lenne, ha mûködne itt is. De csak Lock-On meg flight Simulator :/ Meg Arma2 mondjuk, ami engem érdekel, de valami Il-2 modot erre is igazán összedobhatnának 😊

www.pumaszallas.hu

Her Laca
""geostacionárius ívbõl""

Dummy!!! Ezen még mindig röhögök😊<#eplus2><#mf1><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

PhantomAss
van a játéknak saját fóruma, esetleg kérdezd meg ott:

WoP fórum

GOOBY, pls

Megvette esetleg valaki a most megjelenõ Wings of Preyt???

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

PhantomAss
én dettó ugyanezt gondolom
nem érdekel, hogy ki milyen fan, én a saját dolgaim miatt választok kártyát
volt régebben atim is, kb 4 évig (8500, 9700pro, x1800), azt a szívást senkinek sem kívánom amit végigjártam velük
most vettem egy gtx260-ast (8800gt-t cseréltem le), de 5850/70-est akartam
végigolvastam a fórumokat, és még a az ati fanok is elégedetlenkednek(!)
sorra adják el õket, mert az alkalmazások fagynak, a képernyõ csíkoz, van ami el sem indul, stb, szal a szokásos dolgok
pedig most váltottam volna atira..
ja és az sem elhanyagolható, hogy a gtx260-ast 35-ért vettem, és nincs olyan játék ami 1920x1200-ban megfektetné full grafon, persze egy erõs procival
ezzel szemben az 5850-es 60e fölött van, igaz hogy erõsebb, de ha úgysem tudom kihasználni akkor minek...
bocs az offért

GOOBY, pls

DummyBoy
OFF:

Engem ezért köveztek már meg az Ati topikban 😊

Sosem voltam igazi "Fan" , mindig olyan HW-eim voltak amik ár/teljesítmény viszonylatban megérték, vagy lehetett velük trükközni (pl: 4 magosítható 2 magos Phenom, anno 9600-ból 9800-asítható Radeon, stb ...)

Nincs értelme azt ajnározni mi van ráírva a HW-ekre ...

Aztán ezt most én is benyeltem ... Az Ati 48xx-es kártyák, mind árban, mind teljesítményben lenyomták az nvidia kártyákat, ezért ilyen rendszer lett, Phenom, AMD lap CF lehetõséggel és Ati 4870 ...

8800 GTS-rõl váltotam ... és bánom is egy kicsit ... Bár a driverei az nVidia-nek sem sokkal jobbak, de a 3rd party SW-ek fényévekkel megelõzik az Ati-s cuccokat ... a lehetõségekrõl nem is beszélve ...

Az nhancer rengeteg olyan beállítást tartalmaz, amivel kisebb-nagyobb játékbeli anomáliákat lehet megszüntetni, kombinált AA (Ez pl.: megoldaná a Rise of Flight grafikai gondjait is ... Persze az Ati-nál nem lehet ilyet csinálni ...) különözõ kompatibility settingsek ...

Szóval most bebuktam az ár/teljesítmény arány dolgot ... igaz, nem sok helyen van gondom, de ott nem tudom megoldani, mert nincs rá lehetõségem sem ...

DX 11-re teszek geostacionárius ívbõl, mûködjön az AA mindenhol normálisan, utána gyúrjanak erre ...

Erõsen morfondírozom a cserén, de mivel a VGA-val ellentétben az AMD-nek igen jó cuccai vannak amik segíthetnek a rendszer gyorsításán, ezért még várok ... hátha ...

Aztán majd a Fermi megmondja, lesz-e kártya csere...

Persze a nagy nevekkel nincs gondom, de aki rétegdolgokkal (szimulátorok pl.) játszik annak késõbb lehet jobb lesz odafigyelni arra, hogy hiába isten az Ati ... ha nem krájzisszel meg koddal játszik az ember akkor lehet bukta lesz az új kártya ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Her Laca
Javasolnám az Ati -nak ,hogy bérmukába csináltassák a drivert az NV nél.
Remek dolgok sülnének ki belõle😊
Mondjuk az engem is meglepett ,hogy bár mindenki (szóval majdnem mindenki)
ati ra esküszik,de az apróhirdetések tele vannak egy két hónapos Ati kártyákkal. Mintha szabadulni akarnának tõle.

PhantomAss
de az, röhej....
két lehetõséged van: vagy veszel nvidiát, ami korszerûtlenebb, mindenki leszólja, és gyengébb, viszont még így is megy vele minden játék, és bõven elég mindenre
vagy veszel atit, ami a mai technológia csúcsa, ár-érték arányban a legjobb, viszont nem tudod használni, állandóan a szívás van vele
hol itt a probléma? 😄

GOOBY, pls

Her Laca
De nem közröhej? Veszel egy 60-70 ezres kártyát ,majd még matekolnod is kell ,hogy normálisan fusson alatta egy egy játék. Én ezt nem akarom elfogadni.
EZ SKANDALLUM😊