IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kéne egy kis help.

Miért van az, hogy moddal nem indul el a játék? Stock 4.09m-el megy, tudok AW-t repülni, de ha más szerókra akarok felmenni, akkor nem indul el? Még a töltõ képernyõ se jön be, visszalép Lobby-ra egybõl.

Ötlet?

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Her Laca
Marad a jó öreg FIX 52😊 Olcsó ,jó.
Lehet begerjedek ,és veszek vagy három darabot,az elég lesz egy darabig.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

PhantomAss
ja sztem is
ebbõl tuti nem fog annyi fogyni mint a logi g940-bõl, vagy az új warthogból
ez kizárólag a jetekhez jó, abból pedig nincs túl sok szim
pedig látványra, kinézetre ez tetszik a legjobban, sztem a minõséggel sem lesz baj
300 font viszont kicsit sok érte

GOOBY, pls

Hm, az hogy a bot nem mozog fura lehet.

Egy kis OFFTOPIC (megbízható társaságról lévén szó nem hagyhatom ki 😊 ):

Laptopot akarok venni. Szoftverfejlesztésre fogom használni (igen igen, programozó létemre nem követtem a laptop piacot az elmúlt években, és nem vagyok kélpben a különféle mobil proceszorokról, videókártyákról, stb <#nemtudom>)

1. van olyan beszerzési hely, ahol nem kell kifizetnem a géppel együtt a ratyi Vista Home-ot, amikor úgyis linuxot fogok használni? (szóval jó üresen a gép)
2. megbízhatóság, ergonómia elõnyben a teljesítménnyel szemben (azért Mac-et ne ajánljatok 😊 ).
3. közepes vagy nagyobb kijelzõvel szeretném
4. grafikus teljesítmény nem prioritás, inkább hdd és proci legyen erõssebb

Többféle árkategória is érdekel.

Milyen márkában érdemes gondolkodni? Esetleg valami konkrét tippetek van?

Elõre is köszi!

Sanyo
PhantomAss
nálam a játék percenként kifagy, ha azon a szerveren játszok, valamelyik mod kavarhat be
egyébként az IBM-nél dolgozom, itt egy expert tesztet író bruttó 300 körül kap kezdésnek (fõiskola nem fontos, csak a tudás)

GOOBY, pls

Her Laca
Az internet világa😊 Szerintem ne is akard megérteni😄D

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

szekelyland
Láttam komoly rendszergazdával felszerelt cégnél szigszalaggal ragasztott utp kábelt már....

s most on topic: Veletek is fordult elõ már, hogy semmi elõzetes ok nélkül a ping pirosba megy át majd kidob a szerver az uk dedicated 3-ason, a modoson? A tegnap szepy-t dobált aok nélkül a múlt héten engem, a netnek semmi köze se volt hozzá, a ts és egyébb kifogástalanul ment

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Bucser
250 bruttó körül kérhetsz egy közepes vállalattól (vagy multitól 350 körül délalföldön) Vagy pesten 500 bruttó ha egyetemi /fõiskolai végzettség megvan és referenciáid+tapasztalatod kimutatható. (azaz nem hallottál már dolgokról hanem meg is tudod csinálni).

Kisvállalkozáshoz nem érdemes menni. ott szétkapják az embert nullabérért sajnos.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DummyBoy
Igen, sajnos az "informatikus" és a "rendszergazda" szakmáknak nagyon negatív a megítélésük, mivel túltelítettek itthon.

A gimnáziumot végzett informatikus már "szakembernek" hiszi magát, miközben pár fõiskolát végzett is olyan bamba magához a számítástechnikához, hogy azt nem engedném neki, hogy hozza utánam a laptopomat ...

Legnagyobb tiszteletem természetesen a kivételeknek, Hála istennek ismeretségi körömben és a munkahelyemen is olyan emberek dolgoznak ilyen pozíciókban, akik értemen is hozzá ...

De láttam és hallottam is már érdekeseket xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Her Laca
Ez lehet ,bár én nem értek eme szakterülethez.
Nem hiszem,hogy itt kevésbé számítana a felkészültsége valakinek ,mint bárhol máshol a világban. Meg kell próbálni oszt vagy sikerül ,vagy nem.😊

szekelyland
Jó, de mondjuk sok emberke rendszergazdának sõt kemény infósnak érzi magát miután feltett egy xp-t és összerakott egy gépet. Sztem amikor egy gentoo-t kell talpra tenni, domain controllert rátenni, sambat-t, stb vagy esetleg egy win 2003-as szeróba nyomogatni a parancsokat, akkor lehet kissé megcsappan a gizdák száma.....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

No, ha itt vannak a Pumák nb. képviselõi: a Hardball A.viewer 4.08 hibás adatokat közöl.
Legalábbis a Bf109-ek fesztávolságáról biztosan.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

VO101Tom
il-2 ben shift tab, majd beírod "fps START SHOW", enter, majd shift tab megint
leszedni az fps STOP SHOW -al lehet

www.pumaszallas.hu

Sanyo
Hé, ez az én szövegem! <#nevetes1>

www.pcpilot.hu

acidrain
letölt, telepít, hogykellezthasználni, árájöttem, indíccsadmá, tisztaidegvagyok, vert sync-el 70, anélkül 125, örül <#wink>

Köszönöm a segítséget <#eljen>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

LETÖLT, telepít, örül.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

briefingbe mindig le van írva hogy éppen mi az elfogadott felségjelzés.
acidrain
Áruljátok már el, hogy hogyan tudtok FPS-t mérni, megnézném mennyivel fut itthon az IL2. Köszi.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Menj a másik irányba...

Tengelyhatalomként csak német. A magyarral engemet is bannoltak régebben.

Úgy emlékszem a HardwareShaders=1 beállítás engedélyezi a Perfect módba kapcsolást. Ez a táj és a NV kártyák esetén a víz megejelenését befolyásolja.

A ForceShaders1x jó 0-án, ha 1 akkor régebbi árnyalást használ. Ha csak nincs problémád, vagy nagyon régi vid kártyád, akkor jó 0-án.

repvez
én is fenvoltam de kidobott. conecting lost hibával, de fennt irt a server egy üzenetet hogy ki kell cserélni a jelzéseket mert bannolják azt aki mást használ. én a defaultnak beadott magyar skines 109essel mentem . amugy ott mi az elfogadott?
Willenbrock
Hardwareshaders,forceshaders a conf.ini-ben 0-n van alapesetben,érdemes ezeken változtatani,mit befolyásolnak ezek?

Willenbrock
Spit vs 109-en az elõbb néhány magyar pilóta volt fennt.Nekem egy alacsonyra került spitet sikerült leszednem,egy jó helyzetet kihagytam,2X pedig leszedtek.Ezen a krími pályán közel vannak a vörös repterek,nincs mindíg idõ magasra emelkedni.

Sok dologtól függ:
- mekkora cég (multi vagy kis magánbiznisz)?
- vannak e ilyen-olyan szakmai minõsítéseid (tanfolyamok, xy certified professional bizonyítvány)?
- melyik város?

milyen csapatba kéne ember?
amugy igen én is nyomom, ahogy a csövön kifér 😊

...sszák meg... Karácsony elõtt még 60Ft volt...

Her Laca
Na ja!!!

Akkor kb egál az üzemanyag...

Ennél nálunk tuti jóval többet kap egy rendszergizda, de hülyeséget nem akarok mondani. Egy jó tanácsot viszont, ha elfogadsz. Ne kérj kevesebbet mint amennyit a helybéliek kérnek...

www.smart-bus.hu

Szevasz Drebil!!! Légcsavar hozott a klubba! <#nyes>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
Figyu😊 Rendszergizdából itt Dunát rekeszthetsz.
Komolyan mondom.

szekelyland
Én eddig mint rendszergizda kb 250 - 300 eurót kerestem havonta itt ahol élek (és nem a szomáliai szociális otthonnál melóztam...) mondjuk emellett bejött még havonta 1-2 weboldal készítés, de gondolom azért ennél többet szoktak nyújtani felétek....
A benzin nem gond, kerékpárral járok (nem röhög..) nálunk is rásegítettek a benzin árára 1 jétõl, most kb 1,1 euró literje

TG Gida
Hejj!Te is nyomod a Red Orchestrát?!<#violent>Kéne a csapatba egy két ember.Egyébként a nagy tekertyû két hét után már sokkal könnyebben forog.

Isten áldja a pogányokat!

Her Laca
Open Gl vagy DX van beállítva?

TG Gida
Nekem ez van: Athlon X2 6000,4 giga ram,8800gt,22" 1680x1050.Egyenesen elõre nézve fps hegyek vannak,de mondjuk Sztálingrád felett,viharfelhõben,miközben zárótüzet lõ a légvédelem,bizony igencsak megcsappan.Sajna a Zil2 eég szarul van(nincs)optimalizálva.

Isten áldja a pogányokat!

Már nem... kb ugyanannyi már ott is mint nálunk... max 10-20 forint a különbség...

www.smart-bus.hu

Azt fejbõl nem tudom, de a benzin minimum 70-80Ft-tal drágább nálunk...

szekelyland
Helló, kicsit off, felétek ott magyarországon kb mennyi egy átlagos rendszergizda fizu? Lehetséges hogy országprefixet váltok a közeljövõben, és megkérdezték az anyagi elvárásomat is, és nem tudom mit mondjak (persze én is éljek meg de legyek olcsóbb a konkurrenciánál )

77PXDrebil
Köszönöm a segitséget Laca!..😊

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

77PXDrebil
Gyere fel Laca TS re picit!

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

köszönöm uraim
én fordítva teszem szerintem, mert nekem a nagy nehézkesebb, csúszik

Her Laca
ÉLjen DREBIL😊)
Mi szél hozott erre?

77PXDrebil
Hát Köszöntök mindemkit!

Bejelentkezem mostantól olvasom én is ezt a forumot!

Nekem a magassági a nagy tekerön (a gázkaron) a kissebbiken meg az oldalkormány trim van!

Üdv Drebil

PhantomAss
én csak az elevator trimet használom tekerõn a hüvelykujjnál, a többi trimnek nincs értelme sztem, hacsak nem többmotoros géppel/bombázóval repülsz
a csûrõ trimet meg a joy egyik hatswitch-én jobbra-balra pöckölöm

GOOBY, pls

Én is. A kicsi "hüvelykujjas" meg a flaps.

Her Laca
Én special a felsõ nagy tekerentyûre.

kollégák mire állították a trimeket x52-õn?

Ha már szóba került a 3D. Én még nme próbáltam így nem tudok véleményt nyilvánítani.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb