IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
nemtom hogy ez mennnyire szólhat bele a flightmodellbe
GOOBY, pls
Joy
trigger1=kiskaliber, trigger2=kicsi+nagy, pinkie+trigger=bomba, C=nagy kaliber, Fire=ugrás, A,B=régen ts gombok voltak,felsõ hat-switch= zoom,ráülés revire,kiülés revibõl, alsó hat= nézelõdés, T-ket nemtom csak ha repülök 😊 azt tudom hogy M2-ben a T2=bal motor, T4 össz motor, T6 jobb motor.
Gázkar
csúszka=flaps, D=fék, M3-D=rakéta, nagy tekerentyû=ailron (csûrõ) trim, kis tekerentyû=elevator (magassági) trim, hat-switch jobb=hûtõ, hátra térkép, bal=ülésváltás, E=airbrake
és még van jópár billentyûkombináció is ugye 😊
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
Az öreg "Király"(IL2) Új "RUHÁI" (MOD-ok)! És a Király mégiscsak meztelen..
<#wow1>#wow1><#beka3>#beka3><#finom>#finom><#worship>#worship><#nevetes1>#nevetes1>
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
Ezzel tökéletesen tisztában vagyok mármint, hogy nehéz ha nem lehetetlen elvárás egy végsõsoron játéktól az amire mi itt vágyakozunk! Azaz, hogy tökéletesen átéljük a korabeli repülés izgalmát és egyébb kapcsolt részeit. És bár sokat szidjuk ostorozzuk a BoB ig :-D ez az elérhetõ leg jobb fealing a piacon.
De mivel ember és ráadásul Magyar vagyok azért jó szekálni szegény öreg IL2 est!<#eljen>#eljen><#crazya>#crazya><#duma>#duma><#wave>#wave><#email>#email>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Valami hasonlót szerettem volna én is kiokoskodni, csak a joy belsejébe 😊
És egy gyakorlatias kérdés: Jobb így?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
www.pumaszallas.hu
Sebességet a Compare a levegõhöz képest (TAS) adja meg, a géped sebmérõje (IAS) mindíg kevesebbet fog mutatni. IAS/TAS táblázattal kiszámolható az eltérés.
www.pumaszallas.hu
De biztos én vagyok a béna..😊
Szal az egy dolog, hogy ez így hülyeség, nagy valószínûséggel az Il-2 ben így van benne.
www.pumaszallas.hu
Amikor elszállt a gépem, és vele együtt az összes joy profilom, akkor utána sokáig nem repültem, mert úgyis 2 hetes orális szeksz mire mindent megint beállítgatok xD
Én speciel nem a bállításokra gondoltam, hanem a hardware-es modokra, mint pl: az elõbb említett rugók, stb 😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ülj le ,fogd a kezedbe,és gondolkozz el,hogy neked mi lenne a legkézenfekvõbb.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
(gázkar: E ugrás, D hûtõ, tekerõk csûrõ és magassági trim, POV föl/le a flaps, görgõ proppitch, görgõgomb autoprop
botkormány: safe alatt a bomba kioldó, A rakéta, B gépágyú, C snap/pan, ravasz 1 géppuska, második állás géppuska+gépágyú)
a lock on-ban úgy használom, de il2-ben nem láttam ilyen opciót
GOOBY, pls
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
de honnan szedsz állítható rugókat?
az kellene a center finom belövéséhez, de anélkül félek szívás lenne a pontossággal
GOOBY, pls
(Off: Épp kerestem vissza rá, hála a jó kis SG-s keresõnek semmit sem találtam ,csak azt hogy miért nincs X-52 Pro-n kétállású trigger, mint a simán ... Meglett azóta? xD )
Én két apró moddolást csináltam eddig az X-52 Pro-mon, az egyik a mágneses cucc, a másik pedig hogy kiapplikáltam belõle az "afterburner detent"-et ... szép magyar szóval ugye ... szóval az akasztót ami megröccen 20 és 80%-os állásnál ...
De ha vannak még jó ötletek, azokat is szivesen hallgatom <#integet2>#integet2>
(Off: Épp kerestem vissza rá, hála a jó kis SG-s keresõnek semmit sem találtam ,csak azt hogy miért nincs X-52 Pro-n kétállású trigger, mint a simán ... Meglett azóta? xD )
Én két apró moddolást csináltam eddig az X-52 Pro-mon, az egyik a mágneses cucc, a másik pedig hogy kiapplikáltam belõle az "afterburner detent"-et ... szép magyar szóval ugye ... szóval az akasztót ami megröccen 20 és 80%-os állásnál ...
De ha vannak még jó ötletek, azokat is szivesen hallgatom 😊
Ugye elõjön a feladat kezelõ. A második fül a folyamatok. És oot lesz az. Ha restart után jó akkor tuti ez a baja.
Az ötlet már megvan, csak idõ kellene...
Restart után meg megy. A programkezelõbe nem ragadt be az il2fb.exe, mert nincs ilyen futó folyamat. Vagy mást keressek?
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..