IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GOOBY, pls
Általános leírás, sokaknak semmi új nem lesz benne, de hátha valakinek bármiben is segíthet...
www.smart-bus.hu
A Tempesteket én is gyûlölöm tiszta szívembõl. Lehet, hogy azért is, mert nem tudom még átlagosan sem repülni azt a gépet. Egyszerûen nem érzem, hogy hogy használjam ki a motort.
Isten áldja a pogányokat!
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A segítségeteket szeretném kérni.
Elõször is a gépem: CPU: 1800Mhz AMD/64, Mem: 1024/400 Vid: 3450/512
A problémám az volna, hogy a játék mindössze 25-30 FPS-el fut. A felbontás és a modell részletezettség teljesen mindegy mire van állítva, a különbség elenyészõ. Mit lehetne tenni, hogy több FPS-t kapjak?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Én a tempesttõl jobban félek mint a spittõl
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Engem jobban zavarnak a páncélozott szárnyak,radarvezérlésû dum-dum lövedékek stb.
Másik dolog, hogy azokat a szép nagy szárnyakat könnyebb eltalálni (húúú de jó érzés amikor a 20 (30 ) millisek egy, elõtted keresztbe elvonuló spit szárnyain megpihennek......... aahhhhh.... )<#idiota>#idiota>
GOOBY, pls
egy felszállásból lõttem 8 g2/g6-ost, azok meg sem tudtak karcolni
persze ez a pilótától is függ, biztos kezdõk voltak, aki a g2-vel nem tud megszorongatni egy spitet az elég kezdõ lehet
kb fél óra alatt összeszedtem 1500 pontot
ez a durva nem a h1n1 😄
viszont amit megfigyeltem, hogy szinte csak én repültem spittel, lehet rájöttek hogy csajos gép és nem akarták magukat égetni😊 nekem viszont újdonság, jó ha az ember tudja mire készüljön egy spittel szemben
hát most már tudom: ha gyakorlott pilóta vezeti akkor kb semmi esélyem sincs ellene
GOOBY, pls
én mindig bekapcsolva hagyom, mert így nem lesznek ilyen "néha látható" csíkok a képernyõn, nemtom megfogalmazni jobban de biztos láttál már ilyet, pl amikor gyorsan körbenézel, egy vízszintes vonalat lehet látni egy pillanatig az egész képernyõn
GOOBY, pls
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
ha az pl 60hz-en megy, az fps is annyi
GOOBY, pls
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Bár én magam egy gépet se lõttem, csak asszisztáltam ahol kellett, nagyon jó repülés volt. Mint a régi szép idõkben!
Akinek több ideje van és részt vett benne leírhatja részletesebben is.
A gépek: G2, A4, vs La5F, Yak9, Pe2, Il2.
<#violent>#violent><#bdead>#bdead>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Az a baj, hogy az idiótáitok átjönnek hozzánk is, éppen eleget látok belõlük a 43-ason...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
----------
Required Mods:
01_TougherBridges
01_TougherTrains
01_Zuti_DSMod_v1.1_UP
For TrackIR I recommend
00_6DOF_Tracker_2_0_sHr
----
Engem most kitiltottak állítólagos vulching miatt. A poén, hogy kurvára nem szoktam földre lõni soha...
Autó az aminek üvegbõl van a lámpája és van benne gázbowden.(copyright by "Fürtike")
Minden más csak fogyasztási cikk.
Más:
Ezt a Knocke féle kampányt honnan is lehet leszedni?
A Béna.
Link
Egyébként igen, sajnos a GM-féle Saabom van (de legalább a motor Saab benne, nem Opel)
A legjobb benne, hogy roncsolásmentesen lehet megcsinálni, ergo ha nem jön be akkor vissza lehet csinálni az eredeti verziót ...
Nekem bejött, én megcsináltam, arra kell figyelni hogy valami ideiglnes módszerrel (kétoldalas ragasztó, stb ...) állítsd be, aztán ha jó akkor próbálgass le mindent, és csak utána ragaszd oda végleg ...
Én melegragasztót (ezt a pisztolyosat ...) használtam, mert azt késõbb ha nem kell egyszerûen és láthatatlanul le lehet szedni, de annyira viszont tart, hogy ne kelljen attól félni, hogy leesnek a mágnesek ...
A beállítgatásnál 2 dologtól fogsz hülyét kapni: az egyik, hogy pont a megfelelõ pozíció mellett 2 centivel van egy csavar, amihez állandóan odaugranak a mágnesek 😊 A másik pedig, hogy ha fordított polaritással rakod fel a mágneseket, akkor pont fordítva fognak mûködni az irányok 😊
És persze mindezt csak akkor fogod észrevenni, mikor már minden kész, joy meg összeszerelve 😊
Ha bármi kérdés van akkor jöhet nyugodtan ...
És bocs, hogy ideoffolok, de hátha mást is érdekel 😊
Szerintem megérte ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
megéri megcsinálni?
ha van vmi összefoglalód róla pls dobd át nekem, mire kell figyelni, ilyenek
köszi elõre is
GOOBY, pls
Itt a link, ROF topikban egyszer leírtam mi ez ...
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1233011989&no=1494
Az egész lényege az, hogy az X52 tengelyei fogas cuccal kapcsolódnak egy tartóhoz, amiben a Hall sensorhoz való mágnesek vannak ...
Ennek van egy kis holtjátéka ... viszont ha a mágneseket átragasztod a tengelyekre akkor ki lehet iktatni az egyik mozgó alkatrész, megszûnik a holtjáték, valamint könnyebb lesz a joy mozgása is ...
A trükk csak annyi hogy jól be kell lõni, hova rakod a mágneseket, különben lehet hogy a + irány érzékenyebb lesz mint a - ... Ennyi ...
Oda kell figyelni, hogy minden állítás után ki kell húzni a joyt az USB-bõl, majd visszadugni és jól megmozgatni, akkor ugyanis látni fogod mekkora kitérés kell a + és a - végállás eléréséhez ...
Ha ezek ugyanakkorák, akkor jó a cucc 😊
Nem veszélyes, csak sokkal bonyolultabb leírni mint kipróbálni ... Én azt a hibát követtem el, hogy összeraktam, megnéztem, azt hittem jó ... aztán valami nem stimmelt, kiderült hogy rossz helyen vannak a mágnesek és + irányba dupla olyan érzékeny volt mint - ... Megint szét kellett szedni, belõni, és kész 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"