IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PhantomAss
az újabb videokártyákon már nyugodtan lehet 4-esen (nvidia 8-as sorozattól), a radeon asszem 3-ast tud, de nem biztos

GOOBY, pls

Willenbrock
A textúratömörítéssel is lehet memóriát spórolni:a fõkönyvtárban van a setup fájl,a grafikai beállításnál a customra kell menni és ott kiválasztani az S3TC tömörítést,lehet hogy ez javít a futáson.

ATI vga tulajoknak: CCC használata

Általános leírás, sokaknak semmi új nem lesz benne, de hátha valakinek bármiben is segíthet...

www.smart-bus.hu

Én pl sokkal jobban szeretem a tempestet, mint a spitet. stabilabb, és jobban zuhan szerintem. Nwekem, fordulni is könnyebb vele, és a 4x20-asa is jobban üt, mint a spit fegyverkészlete. Emellett, szerintem még a mkV-ös gyorsabb is, mint a mkIX spit. Egy hiánya van, hogy nagy sebességnél 700 fölött nem szereti, ha jobban húzom emelkedéshez a botot, hajlamos elhagyni a szárnyát, míg a spit Ix nem hagyja el, csak beszürkül a pilóta. Bár, tempesttel, még nem sikerült zuhanásban elhagyni az alkatrészeket.
Tanuló gépnek ideális, mert kezes, ezért repülnek velek sokan kezdõként. Ettõl függetlenül ismerek egy-két igen veszélyes spit pilótát, akit csak túlerõben vagy jelentõs energiaelõnnyel érdemes megtámadni.

A Tempesteket én is gyûlölöm tiszta szívembõl. Lehet, hogy azért is, mert nem tudom még átlagosan sem repülni azt a gépet. Egyszerûen nem érzem, hogy hogy használjam ki a motort.

Igen, szerintem is orsózni sokkal lassabban tud mint a fóka. És nagy sebességen nehezen irányítható. 600 fölött már nehezen reagál a botra. Meg hát szintben sem olyan gyors, mint a fóka. Simán le lehet hagyni/utol lehet érni, ha egyedül van.

Willenbrock
A water hányason van a conf.ini-ben?Úgy tudom a perfekt vízmegjelenítés sok memóriát eszik.Érdemes 2-esre vay 1-esre venni,ebben a conf.ini. fájlban részletesebb beállítások vannak mint a játékon belül.Ma egy Mustangot szedtem le,pedig elõször magassági fölénybõl elhúzott mellettem és rátámadt egy fókára.Addig emelkedtem míg föléjük kerültem aztán egy emelkedõfordulóban sikerült elkapni,lángolt,szétesett.(egy 6,8 gyõzelmes portugál az áldozat)Társa csak épp hogy eltalált engem-csak az olaj csapott ki a motorból,felhõbe menekültem és szerencsésen hazaértem.Jó a Spit vs. 109 is ezzel az UP2.0 moddal.Nem sokkal a találatom után azt írta valaki a csetbe hogy szerencsés találat-lehet hogy nekem írták-na persze ilyenkor szerencse csupán...Ezen a Normandia pályán mostanában szerencsém van a G-14-el és a G6 AS-el.

Az a baj, hogy ezek le vannak véve és így is kevés. Valamivel jobb értéket vártam.
TG Gida
Szerintem ettõl a cucctól nem is olyan rossz ez az érték.Esetleg az élsimítást és az anizotróp szûrést vedd le.Mipmap természetesen bilinear.

Isten áldja a pogányokat!

TG Gida
Hiába éred utol,ha simán meglát és rögtön kifordul.

Isten áldja a pogányokat!

Tényleg bakker!! most már leesett, hogy honnan olyan ismerõs. A BG server a <#kocsog> bulgárok azon servere volt, ahol kipróbálták és tesztelték a csítjeiket! Akkor most már minden gyanúm elszállt a gyerek repülési képességeivel kapcsolatban. De szégyelheti magát, mert még így megtámogatva is fele fele arányban szedtem le az égrõl mindig.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Sziasztok.

A segítségeteket szeretném kérni.
Elõször is a gépem: CPU: 1800Mhz AMD/64, Mem: 1024/400 Vid: 3450/512

A problémám az volna, hogy a játék mindössze 25-30 FPS-el fut. A felbontás és a modell részletezettség teljesen mindegy mire van állítva, a különbség elenyészõ. Mit lehetne tenni, hogy több FPS-t kapjak?
Ismerem. Egy köcsög... (anno a BGszeveren vagy 3-4szer lõtt le egymás után felszállás közben, még kiengedett kerekekkel...)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Minden elismerésem azoké akik Tempestel, P-38-47-51-el repülnek. De van egy szlovén gyerek elég buzis névvel: MATILDA. Ördögien repüli a p-51-et. Olyan jól, hogy néha gondolkodóba ejt, hogy vajon tisztességes eszközöket használ-e. Egyszer mondtam is neki hogy úgy fordúl és repül, mintha Spitben ülne. Erre vigyorogva azt válaszolta, hogy a P-51-el könnyû. Mondom, ja mert arról híres.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

szekelyland
Jó, vannak kivételek is... (sajnos 😞 )

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

szekelyland
A legnagyobb hátránya, hogy spitet inkább a gyengébbek repülnek, amelyik pilóta ad magára valamit az inkább p47-et v P51 et repül.
Én a tempesttõl jobban félek mint a spittõl

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Chazz76
A IX-es sorozatot elég könnyen túl lehet húzni,aztán bedugózik.Dogfightra szerintem a VIII-as sorozat vagy akár az V-ös sokkal alkalmasabb,azok rohadt stabilak alacsony sebességnél is.
Engem jobban zavarnak a páncélozott szárnyak,radarvezérlésû dum-dum lövedékek stb.

szekelyland
meg akkor van a baj amikor haza kéne vele menni, a fóka utoléri
Másik dolog, hogy azokat a szép nagy szárnyakat könnyebb eltalálni (húúú de jó érzés amikor a 20 (30 ) millisek egy, elõtted keresztbe elvonuló spit szárnyain megpihennek......... aahhhhh.... )<#idiota>

PhantomAss
és szerinted mi az ellenszere? én úgy tapasztaltam, hogy az ollózást nem szereti, fõleg alacsony sebességen

GOOBY, pls

Ha a piros oldal nagyon létszámgyenge, én gyakran ülök SpitIX-be vagy P-47D-be. Sokan szeretik fikázni a spitty-t, pedig akármilyen jó gép, egyáltalán nem könnyû vele életben maradni olyan környezeteben, ahol jó Luftwaffe ármádia van. Mint minden gépnek, megvan az ellenszere.

PhantomAss
egyébként, hogy egy kicsit il2-zünk is, tegnap valami külsõ nézetes szerveren kipróbáltam egy spit IXc-t, hát eszméletlen egy ufo
egy felszállásból lõttem 8 g2/g6-ost, azok meg sem tudtak karcolni
persze ez a pilótától is függ, biztos kezdõk voltak, aki a g2-vel nem tud megszorongatni egy spitet az elég kezdõ lehet
kb fél óra alatt összeszedtem 1500 pontot
ez a durva nem a h1n1 😄
viszont amit megfigyeltem, hogy szinte csak én repültem spittel, lehet rájöttek hogy csajos gép és nem akarták magukat égetni😊 nekem viszont újdonság, jó ha az ember tudja mire készüljön egy spittel szemben
hát most már tudom: ha gyakorlott pilóta vezeti akkor kb semmi esélyem sincs ellene

GOOBY, pls

Hypo
LCD nel jobb bekapcsolva hagyni 60fps nel nem lehet tobb az fps-ed igy viszont 60 fps es 120 kozott nem fogod latni a kulonbseget viszont tearing lesz utanhuzas, ergo kapcsold csak vissza jobb ugy

PhantomAss
😊
én mindig bekapcsolva hagyom, mert így nem lesznek ilyen "néha látható" csíkok a képernyõn, nemtom megfogalmazni jobban de biztos láttál már ilyet, pl amikor gyorsan körbenézel, egy vízszintes vonalat lehet látni egy pillanatig az egész képernyõn

GOOBY, pls

Her Laca
De én eztet nem is tudtam😊) Gida mondta a minap amikor nem értettem,hogy neki mért 100 fps nekem meg csak hatvan.😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

PhantomAss
ebben semmi különös nincs... a szinkronizáció tartja a monitorod frissitési frekvenciáját
ha az pl 60hz-en megy, az fps is annyi

GOOBY, pls

Her Laca
Vagyis ha forgatom a fejem a kereten azért látszik. De akinek gyengébb a gépe kipróbálhatja.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
SkaCOK. kIKAPCSOLTAM A VERTIKÁLIS SZINKRONIZÁLÁST ,OLYAN 120 FPS LETT STEBILAN HOGY CSAK NÉZTEM. éS SEMMI KÜLÖNBSÉGET NEM VESZEK ÉSZRE.

Tegnap este AW-n akkora hentelés volt a Tom-E által hosztolt missionben, hogy még mindig a hatása alatt vagyok. 10v10-es mission volt, mindenki egy szektorba jött. Lekentünk minden ruszkit, az utolsókat elhajtottuk, közben mi 1 gépet vesztettünk csak.
Bár én magam egy gépet se lõttem, csak asszisztáltam ahol kellett, nagyon jó repülés volt. Mint a régi szép idõkben!

Akinek több ideje van és részt vett benne leírhatja részletesebben is.

A gépek: G2, A4, vs La5F, Yak9, Pe2, Il2.

<#violent><#bdead>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Off

Az a baj, hogy az idiótáitok átjönnek hozzánk is, éppen eleget látok belõlük a 43-ason...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Willenbrock
Fura hogy a stat nem mutatja hogy engem ki szedett le,csak az amit én lõttem le,lehet hogy akkor belémjött valaki és nem is lelõttek?

Willenbrock
Na megvan az elsõ killem az UP 2.0-val,egy P-47 lett az áldozat Caen felett,elõvigyázatlanul repkedtek az amcsik mert úgy gondolták alig van német oldalon valaki,lecsaptam rájuk kb 1000m magassági fölénybõl és lelõttem a P-47-et,igaz sajnos valamelyik társa szinte rögtön leszedett engem is.Jó ez az UP,a felhõk különösen szépek,a hangok is jók de az oldalkormány mintha lomhább lenne kicsit,belenyúltak volna a fizikába is?

Willenbrock
Leszálláskor meg sajnos leért a propeller,a gép orrára állt és itt kifagyott a program,csak az feladatkezelõvel sikerült bezárnom,remélem ez egyedi eset volt.

Willenbrock
Én most csak a Zuti modot aktiváltam,ez elég volt mert engedett belépni.Mentem egy kört a csatorna felett,a francia partok felett kicsit akadozni kezdett(biztos kezd kevés lenni a 2Gb DDR2) aztán üldözõbe vettem egy gépet ami tutira spitnek nézett ki és direkt közel repültem hozzá hogy jobban lássam,annyira nem vett észre hogy semmiféle kitérést nem csinált.A RoF-os beidegzõdés miatt azonban csak a géppuskákkal tüzeltem rá,talált is de ezután sem tért ki igazából,csak enyhén kezdett a tengelye körül átfordulni aztán rögtön kilépett.Leszállás után néztem a statot,de semmit nem mutatott,tehát mintha senkit nem lett kill belõle.

Ja én is vadászta a Spit109 weboldalon, hogy mi a túróval kell belépni, elavult ami oda van írva. A fróumon találtam ezt:

----------
Required Mods:
01_TougherBridges
01_TougherTrains
01_Zuti_DSMod_v1.1_UP

For TrackIR I recommend
00_6DOF_Tracker_2_0_sHr
----

Engem most kitiltottak állítólagos vulching miatt. A poén, hogy kurvára nem szoktam földre lõni soha...

Willenbrock
kösz,tényleg ott van,talán azért nem vettem észre mert csak a sorok elejét néztem...<#lama>

Matthew Baker
igazából gyalogosok ellen legjobb egy AMMSz 😉

Új logó by: berczely (Y)

Chazz76
Ott van az,alulról a 3. a listában.

szekelyland
nekem egy Matizom volt, ideális fordulóharcra gyalogosok ellen... de most A4-essel csak boom and zoomolni lehet õket. Sajna az én a4-esemet nem Kurt Tank csinálta.....de ennek is van turbója, csak a 20-asokat hiányolom belõle, pedig elkelnének ez idiótákkal tele romániai utakon....

Willenbrock
1946-ra feltettem a 4.09m-et és a UP 2.0-át,így próbáltam belépni a spit vs. 109-re,(a Zuti mod van aktiválva csak)és nem engedett be,valami MDsv1.1-et hiányol az ultrapakkhoz.Mi ez az MDsv1.1,?Mert ilyen modot nem látok a mod aktiválóban sem.

Uraim csak,hogy tisztázzuk:
Autó az aminek üvegbõl van a lámpája és van benne gázbowden.(copyright by "Fürtike")
Minden más csak fogyasztási cikk.
Más:
Ezt a Knocke féle kampányt honnan is lehet leszedni?

A Béna.

Her Laca
Hagyd😊 Szepy kibékíthetetlen a nagy honvédõk ellen😊

Willenbrock
Tényleg megvédték Oroszország-anyácskát még ha jelentõs amcsi-angol segítséggel is-de igen sok áldozatot hoztak érte.Az hogy büszkék magukra és kissé elfogultak érthetõ,minden hazafi elfogult egy kicsit saját nemzete iránt.Bár ha LaGG-ket tettek volna a Mig-ek helyébe akkor még hihetõbb lenne ez a film,az azért viszonyleg jól manõverezhetõ gép volt rossz tulajdonságai ellenére,a Mig-3 magassági elfogóvadász volt,leginkább 41 telén voltak sikeresek a magasan repülõ német bombázók ellen amik Moszkvát támadták,de a Migek kis magasságú harcra nem voltak valóak.Bár Pokriskinnek egyik kedvenc gépe volt és számos gyõzelmet elért vele.

Willenbrock
Micsoda dogfight😄 A landolás elég keményre sikerült.

Hacsak Ecclestone meg nem veszi, és F1-es gyártót csinál belõle...

Link

Egyébként igen, sajnos a GM-féle Saabom van (de legalább a motor Saab benne, nem Opel)

DummyBoy
Nincs igazán ... én is ezek alapján álltam neki ... ha van egy kis affinitásod a szerelgetéshez akkor meg tudod csinálni ...

A legjobb benne, hogy roncsolásmentesen lehet megcsinálni, ergo ha nem jön be akkor vissza lehet csinálni az eredeti verziót ...

Nekem bejött, én megcsináltam, arra kell figyelni hogy valami ideiglnes módszerrel (kétoldalas ragasztó, stb ...) állítsd be, aztán ha jó akkor próbálgass le mindent, és csak utána ragaszd oda végleg ...

Én melegragasztót (ezt a pisztolyosat ...) használtam, mert azt késõbb ha nem kell egyszerûen és láthatatlanul le lehet szedni, de annyira viszont tart, hogy ne kelljen attól félni, hogy leesnek a mágnesek ...

A beállítgatásnál 2 dologtól fogsz hülyét kapni: az egyik, hogy pont a megfelelõ pozíció mellett 2 centivel van egy csavar, amihez állandóan odaugranak a mágnesek 😊 A másik pedig, hogy ha fordított polaritással rakod fel a mágneseket, akkor pont fordítva fognak mûködni az irányok 😊

És persze mindezt csak akkor fogod észrevenni, mikor már minden kész, joy meg összeszerelve 😊

Ha bármi kérdés van akkor jöhet nyugodtan ...

És bocs, hogy ideoffolok, de hátha mást is érdekel 😊

Szerintem megérte ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

PhantomAss
😊 gyors voltál
köszi

GOOBY, pls

PhantomAss
igen ez volt, köszi srácok
megéri megcsinálni?
ha van vmi összefoglalód róla pls dobd át nekem, mire kell figyelni, ilyenek
köszi elõre is

GOOBY, pls

DummyBoy
Na megvan:

Itt a link, ROF topikban egyszer leírtam mi ez ...

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1233011989&no=1494

Az egész lényege az, hogy az X52 tengelyei fogas cuccal kapcsolódnak egy tartóhoz, amiben a Hall sensorhoz való mágnesek vannak ...

Ennek van egy kis holtjátéka ... viszont ha a mágneseket átragasztod a tengelyekre akkor ki lehet iktatni az egyik mozgó alkatrész, megszûnik a holtjáték, valamint könnyebb lesz a joy mozgása is ...

A trükk csak annyi hogy jól be kell lõni, hova rakod a mágneseket, különben lehet hogy a + irány érzékenyebb lesz mint a - ... Ennyi ...

Oda kell figyelni, hogy minden állítás után ki kell húzni a joyt az USB-bõl, majd visszadugni és jól megmozgatni, akkor ugyanis látni fogod mekkora kitérés kell a + és a - végállás eléréséhez ...

Ha ezek ugyanakkorák, akkor jó a cucc 😊

Nem veszélyes, csak sokkal bonyolultabb leírni mint kipróbálni ... Én azt a hibát követtem el, hogy összeraktam, megnéztem, azt hittem jó ... aztán valami nem stimmelt, kiderült hogy rossz helyen vannak a mágnesek és + irányba dupla olyan érzékeny volt mint - ... Megint szét kellett szedni, belõni, és kész 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bucser
Olyan Saab amit idén felszámolnak??

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF