IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.08.21. 23:10:58
a linken letölthető hozzá a pdf amiben az összes adata szerepel a feszültségek és amperek.
Ért valaki a légpuskákhoz és az azokat szabályozó törvényekhez?
Azt tudom, hogy 7,5 joule-ig ill. 170 m/s torkolati sebességig nem kell fegyvertartási engedély.
Ha veszek ilyen puskát, azt is be kell jelenteni? Hogyan történik a folyamat?
Illetve ha erősebbet akarnék venni, akkor mit kellene elintéznem és főleg hogyan?
Mennyire veszik komolyan a hatóságok ezt az egész légpuska dolgot?
Ezeket néztem ki:
Benjamin 397
Diana 21 panther
Crosman 1377
Most viszont baromi sok időm van, úgyhogy szívesen fogadnék némi instrukciót ez ügyben - amennyiben a "találmány" gazdája még olvassa a topicot.
Itt
És itt
Ez pedig már nagyon a mély víz, de mindenképpen érdekes. Szilágyi Dénes doktori dolgozata a forgószárnylapátok terheléseinek dinamikai és aerodinamikai vizsgálatáról.
Itt
Dr. Szilágyi Dénes neve ismerős lehet innen
Tegnap hazaértünk nyaralásból és "csak" 8 órát repültünk a géppárommal online. 😊
Újraraktam a gépem, és bár szerintem azt mentettem el a dcs-ből amit kell nem műkszik.(mármint a joy beállítások g940) Ha valaki pontosan tudja , hogy kell, kérem írjon át a dcs topikba!!
Köszi.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.08.20. 16:01:55
Az a videó valszeg elég régi lehet, korábbi patcheknél ez még igaz lehetett, hogy a documents alatti 1CSoftclub mappát először létre kellett hozni (első indítás), aztán mehetett rá a TF patch. A TF4.0 és fölötte biztos nem kell, mert én sem indítottam el soha az alapot peccselés előtt.
www.pumaszallas.hu
Amúgy kösz a segítséget! <#integet2>#integet2>
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.08.20. 00:41:15
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?p=34209106
www.pumaszallas.hu
szorri, én is csak találgatok, atagon a vc edist hibára írta egy srác, hogy gondja volt vele (nem indult el a játék, ahogy neked), de TF modok felrakása után neki jó lett...
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.08.19. 10:19:57
www.pumaszallas.hu
Apropó, pár éve láttam egy kis könyvecskét ami SZD-ről szólt, történetek, anekdoták voltak benne a Maléves korszakból azt hiszem. Nem tudod mi lehet a könyv címe? Régóta keresem.
GOOBY, pls

www.pumaszallas.hu
Nem jobb egyik sem a másiknál elvileg. Innentől már az dönt, hogy kinek milyen szín tetszik és ilyenek. Általában amúgy kingstonokat szoktam látni, gamerpc összerakós videókban, de különleges okot még nem találtam rá...
Utoljára szerkesztette: Lebowski, 2015.08.18. 19:13:46
Kingston 16GB DDR3 1600MHz Kit(2x8G😎 HyperX Savage Intel XMP Red
vagy
Kingston 16GB DDR3 1866MHz Kit(2x8G😎 HyperX Fury Black Series
Ezekről mit lehet tudni? Egyáltalán melyik a jobb?
Jelenleg ilyen van/volt:
http://ipon.hu/webshop/product/corsair_16gb_vengeance_ddr3_1600mhz_cl9_kit_cmz16gx3m2a1600c9/210558
A Corsair jobb, mint a Kingston?
Ha a clod-ot kérdezed, a legutolsó Team Fusion patch a 4.312. A játék jobban fut és optimalizáltabb mint előtte, de csodát ne várj. Egy próbát azért megér, "papíron" nem tűnik kevésnek az a notebook...
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Elég régóta nem jelentkeztem, ezért "kissé" kimaradtam a dolgok menetéből.
Látom sok szép és új dolog vár rám, annyira kioptimizálva, hogy a fiam 30e Ft-os táblagépén is simán megy (vagy nem??)
Komolyra fordítva a dolgokat - van rá esélye hogy notebook-on értékelhető eredményt lehessen elérni ? (tudom, notebook az nem PC, de na - i7, 8Gb ram, GTX950 ) - van remény?
A PC-met megették az egerek és a rozsda az utóbbi 4 év alatt amíg távol voltam...
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
#84633: Nincs semmilyen bolthűség, csak próbálom kerülni a szar boltokat.😊
#84634: Ezt nem tapasztaltam, pont az ellenkezőjét.😊 Végül is mindegy, ott kell vásárolni, ahol jó az embernek!😊
#84635: Nem is azért írtam, hogy bárki ott vásároljon, csak érdekesség szempontjából, hogy pl nekem ott minden jól zajlott, de az iponnál nem.
#84638: Én azokat kerülöm.😊 Szerintem egy e-mail és/vagy telefon a bolt felé, és ha később kiderül, hogy hazudtak, akkor gondolom érthető a válasz!?😊
Egyébként régen azért választotta az ember az Ipont, mert olcsóbb volt akkoriban majdnem minden boltnál.
#84643: Ezután pénzt fogunk kérni!😄 Csináljuk nekik itt a reklámot!😄 A negatív reklám is reklám, hogy rohadjanak meg!😄
Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.08.18. 02:20:04
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.08.17. 20:44:28
www.smart-bus.hu
Vagy azon az áron már pont nincs vagy soha nem is vót... 😄
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
@Palladin: A bolt hűség szerintem nem fura... Amennyit vásároltam már náluk, van renomém, másképpen állnak hozzám. Arról nem is beszélve, hogy nincs annál kellemetlenebb, amikor a sarki bolt beadja a kulcsot, aztán kezdődhet a levelezés, szarakodás, ha valami gond van. A DigitalTrend egyik napról a másikra bezárt, pedig az sem volt kis cég.
www.smart-bus.hu
Már sokszor megfogadtam hogy nem vásárolok tőlük.
De amúgy meg a nagy számok törvénye alapján ahol pörgés van ott nagyobb eséllyel csúszik be hiba is.
GOOBY, pls
Fura ez a bolthűség 😊
Én árukeresőn nézem mindig, ha kell valami, és onnan rendelem, ahol összességében legolcsóbb. (Ofc rápillantok a bolt értékelésére is). Akkora szórás van, sokszor egy boltnál, ahol valamit legolcsóbban kapsz meg, más cikk sokkal drágább az átlagnál.
A garanciális viselkedésük úgyis lutri. Kivétel az Ipon, az az egyetlen, amiről már sok rosszat hallottam (még mielőtt itt is szidtátok volna 😊 ).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elég nagy baj!😄 Egyszer fogod beszívni velük, azt majd meggondolod...
Érdekes, az AQUA-val még nem volt semmilyen gondom. Pedig 2003 óta ismerem.