IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Komolyra fordítva Ha AZ Ultra Pack 2.0 ra gondolsz azazIl2 korszerüsitése és bövitése külsõ bedolgozók által azaz nem gyári hanem barkács pach!😊
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Nos a belsõ nézet használata számunkra kötelezõ. Azt hiszem soha nem is használtam külsõ nézetet,csak akkor szoktuk ha egymás repüléseit nézzük.
Szóval ezt jól csinálod.
Amúgy nem ördöngösség ez ,csak meg kell szoknod. Olvass utána ,az nagyon sokat segít,és a tanultakat próbálgasd megvalósítani.
Mellesleg ha online repülsz elõbb utóbb ismeretségekre teszel szert, akiktõl sok hasznos tanácsot fogsz kapni.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Én most, mivel AW-n olasz map van és nem kenyerem a nyugati gépek elleni harc, az Ukdedicated MDF szerón játszok. Elég pörgõs, mivel ha nincs senki az AI-kra akkor is lehet vadászni. De általában vannak fent 😊
És nem utolsó sorban UI2.0-val megy, aminek az elõnyeit nem kell magyaráznom 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Isten áldja a pogányokat!
www.pcpilot.hu
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
UI 2.0 az mire jó pontossan?
Sõt ITT is van...
Ja igen, torrent tanácsot sem adnék szívesen... maradjunk annyiban, hogy ahhoz sem árt érteni... 😉
www.smart-bus.hu
Én csak ezt a progit nyuzom ezért mindíg megvettem az aktuálisat!
De ha valaki mindenevõ és csak kipróbálni akarja az töltse le de nem fog sokáig probálkozni mert ez nem FPS...😊 A sikerélmény elmarad ha beesik egy csapat friss husira éhes cápa közé egy dogszerveren...😄
Ehez KITARTÁS KELLL!
Üdv: Drebil!
1: Egyéb topikban is eljátszotta ugyanezt!
2: Kapható az IL-2 DVD változata itthon. Tesco, MM, stb...
3: SG alapszabály, hogy tiltott a warez! Ahol ez még pluszba ki van írva, az a nagyon hülyék kedvéért van. Ide viszonylag kevesebb jár, ezért nincs kiírva külön!
4: Ha valaki egy szájba tekert torrent linket nem talál meg magától, az, hogy akar szimulátorozni?
5: Egyébként nem harapok! 😄
www.smart-bus.hu
Ja, és nem kiabálok, csak kiemelek, mert hátha túl kicsik a normál betûk, és ezért nem jut el odáig amit mindenhol a tudtodra szeretnénk adni!
Tehát, még utoljára szépen és érthetõen! NINCS WAREZ! Szimulátoroknál fõleg!
Tessék venni hülyegyerekképzõ dobozt ( konzol ) ott lehet warezolni... biztos rendesebbek azokban a topikokban az idõsebbek...
www.smart-bus.hu
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
www.smart-bus.hu
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Értsd meg, sehol nem fogunk warezban segíteni! Ezek rétegjátékok, és minden szitkozódásunk ellenére támogatjuk a fejlesztõket annyival, hogy az eredeti játékkal játszunk...
Arról nem is beszélve, ha egy nyomorult torrentet nem találsz meg, hogy a viharba akarsz komolyan repkedni?
Már ajánlották máshol is... HAWX... játssz azzal, mindenkinek jobb lesz így...
www.smart-bus.hu
Valaki belinkelne nekem egy jó IL2 STURMOVIK torrentet mert már párat leszedtem de mindegyik rossz volt ezért fordulok hozzátok és a Forgotten Battle nem érdekel.
#on#
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Elõször is üdvözlünk körünkben.
Elõl járóban felhívnám a figyelmedet a HELYES ÍRÁS alapvetõ szabályainak betartására😊))) Erre kérlek figyelj oda ,itt ez követelmény. Remélem nem haragszol meg érte ,hogy ezt szóvá tettem.
Nos akkor térjünk a tárgyra.
Elsõ problémádra ,miszerint hamar lelõnek egyetlen gyógyírt tudok javasolni.
Gyakorolni online. Ez sok mindent takar,de tudom ajánlani pl a PUMÁK honlapját ahol rengeteg információt találsz a légi harc mibenlétérõl.
De ha a lobbyn látsz minket és gondolod ,szívesen repülünk veled egy kis gyakorlást magyarázattal egybefûzve.
A statisztikádat nem minden szervernél tudod megnézni de ahol van ott a fejlécen mindig feltüntetik a honlapjuk elérhetõségét ahol elviekben nyomon tudod követni az eredményeidet.
Maradok kiváló tisztelettel HERR
Ne engedd, hogy a hátad mögé kerüljenek!
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ugye ez nem egy klasszikus Freud-i elszólás akart lenni?
Röviden csak azt tudom ajánlani, hogy tanulj és gyakorolj. Mi ezt itt páran már évek óta csináljuk, szóval kitartást!
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
a lobbyn van kb 10 szerver ami érdekel, ebbõl 5 könnyített (külsõ nézet stb)3 olyan, hogy fél órát kell repülni egy bazi nagy térképen hogy találkozz valakivel, a többin pedig elvétve akad ember
amikor még mûködött az all seeing eye, akkor lehetett válogatni a jobbnál-jobb szerverek k özött, ma egy-kettõ van ami le tud kötni
persze ez csak az én véleményem..
GOOBY, pls
A mi fõ problémánk, hogy nincs köztünk profi programozó és külsõ segitségre szorulunk!😞
Hát igen mi is tervezzük saját War üzemeltetését rengeteg ötletünk van és szereztünk pár motort is PL:CAD, SnowFox Pacific Warja,Stb. JÓ lenne esetleg ezügyben TS en összefutni!Többekközt ezért béreltünk 2.5Gb os tárhelyet!
Üdv Drebil!
Talán erre gondoltál?
http://www.adw.alkar.net/en/
www.pumaszallas.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
külsõ nézet, ilyesmik
uk ded 2, skies of valor...
GOOBY, pls