IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten áldja a pogányokat!
Nem, ez most õt érinti.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ata!
Privátot küldtem a gmail-es címedre az állással kapcs.
ON
A "Késsel" jobb harcolni mint "lavórral". És a "Fóka" tényleg vadállat <#eplus2>#eplus2>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
bátrabb vagyok 😄
GOOBY, pls
Amúgy meg egy feles nem feles.. ki is ürül hamar. Pláne, hogy a mai gépeken a pilóta csak a gurulás, a felszállás alatt és a leszállás elõtti 5 percben vezetik kézzel a gépet. De akkor se lenne muszáj 😊
Azt hiszem ez választ ad(hat) sok megmagyarázhatatlan légikatasztrófára amiket csak mint "emberi hibából fakadó"-t minõsítettek.
Elhiszem, hogy neked kellemes emlék, de én elég gyakran repülök (by work) és most kicsit megrendült a bizalom!
Anekdota következik:
Történet 1984 ben játszódik már puhol a szocializmus de még müködik böven! Apám a Malév vezetõ müszerésze bátyám középsulis én éppen végeztem az általánossal (a szüleim kb 2 éve váltak ez akkortályt divat volt).
Nos vissza a töténethez: Elhatároztuk hogy emlékezetessé tesszük a nyarat és fater másodállással gyüjtött pénzét egy nagy szüneti csavargásba feccöljük.A apám malévosként kapott ingyen jegyeket persze csak free2 est ígyhát össze ált a menetrend Bp-Madrid-Laspalmas-Teneriffe-Barcelona-Bp.(több mint 3hétig tartott!)
El is indultunk: Elsõ komoly pilótafülkés élményem szinte a fél utat elöl töltöttük (fater utazó szerelö volt és jóban volt a pilótákkal)
Anekdóta az anekdotában:A kapitány (veröfényes nyári délután Kb 10 000men egy Tu-154 esen) odaszól a másodpilótához: te józsikám szerinted is sötét van? -Ja alig látok valamit!Kapitány a Stevardnak bélám becsavarnánk egy körtét!Mi a bratyoval nézünk mint moziban majd kiég a szemünk a vakító fényben! Erre a sztevard szó nélkül eltünik!Mi nyugisan beszélgetünk tovább a fedmérnökkel, csak apám vigyorog meg a két pilóta mint a napközis csoport. Egyszercsak függöny félre béla be egy tálca békebeli malévos müanyag pohárral, bennük sárga folyadék ..Lacival(bratyó) nézünk?Nos akkor ittam elöször vilmos KÖRTE pálinkát elösször!
4-5 nappal késöbb a madridi reptéren váltunk a járatunkat és Ultiztunk a váróban ! egyszercsak a tömegbõl kiválik egy fazon olyan ötvenes kopaszodó tipikus nyugati turista tipus!Néz minket csóválja a fejét és somolyog. egyszer csak odaszól :Ugye Magyarok? Hárman kártyáznak akkor ez Ulti és maguk magyarok!
Azok voltunk sokat beszélgettünk 56 os magyar volt londonból ment nyaralni! Sok hasznos tanácsot adott szállás ügyekben.
Emlékeim szerint akkor Ultiztam útoljára.
Tudom nem vagyok egy aranytollú író de ez a történet most kikivánkozott!
Bocs az ide nem illõ témáért!
Üdv Drebil
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
www.smart-bus.hu
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
Én 2004 óta vagyok századtag kb akkortól vagyok ONLINE. Azóta Szpk lettem és kikerült a kezem alól pár igen jó pilóta (77phoenix.hu)
(ez a reklám helye) Csak azért logok ki a Magyar sorból mert az egyetlen müködö szövi századot vezetem...😊
Leírnád pontosabban?
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Amit biztosan tudok még, hogy a pumaszállás 2007 szeptemberében költözött a mostani helyére, azóta én egy doksit sem szedtem le az oldalról 😊
www.pumaszallas.hu
Nem tud nekem valaki egy linket adni, ahol részletesen le van írva, hogy egyes manõvereket miképpen kell pontosan végrehajtani?
Régebben a pumák oldalán volt ilyen, ha jól emlékszem, de most nem találom...
www.smart-bus.hu
Ha offline akarsz repkedni, akkor tökéletes.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Offline külsõ nézetben repülsz, és folyamatosan emelkedsz. Amikor elkezd barna csíkot húzni a repülõ, visszaveszel a keverékbõl, és megjegyzed a magassági értéket.
A feltöltõt ennél a gépnél 2500-2800m körül kell kapcsolni.
Bónusz: régebben ezzel vertük át az ellenfelet. Dús keveréket adott a csali gép pilótája, és füstölt a gépe. A füst persze úgy vonzza az ellenfelet, mint sz@r a legyeket.
A magasabban várakozók meg elkezdtek fentrõl csapkodni, a zûrzavarban a csali pilótája pedig visszavette a keveréket, és beszállt a buliba.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ha látod,hogy barna füstöt húzol,akkor lejebb veszed a mixet.Másik a supercharger(feltöltõ),én azt 3000 körül kapcsolom 2-es állásba,ez is gépfüggõ,de nem olyan jelentõsek az eltérések,+-párszáz méter.
A spit sárga alsójára rádobom a mk ászt (értsd mk 108... )
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
www.smart-bus.hu
Orosz illetve némely angolszász ,no meg japán gépeknél (na a japo az nem is biztos,majd kijavítanak) magasság függvénye a keverék állítás.Holnap majd keresek neked irodalmat errõl ,de most megyek filmet nézni😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Viszont ha komolyabban gondolja az ember a szimulátorozást, akkor megéri 😊 Olcsóbb, házilag barkácsolható változata a FreeTrack.
Bõvebben itt olvasgathatsz róluk:
TrackIR bemutató
FreeTrack leírás
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Megtanultam ball kézzel egerezni 2honapig csak azzal egereztem..😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu