IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy az öthöz minimum a javatokra. Azt az egy darab jól használható "lány " gépet sajnálod tõlünk?
De hiába a propaganda😊 <#nezze>#nezze><#eplus2>#eplus2>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
KÉK OLDALI LÁNY GÉPEK: Bf109F4-G2
Lássuk hogy miért: 130-140Km/h nál emelkedve még jól kormányozható viszont 700km/h fölött zuhan remegés nélkül! Jobban emelkedik jobban ollózik és palástozik mint bármi a szövi oldalon! Aki a trimmes trükköt jól ismeri még a konstans fordulót is birja (bár az a Bf pilóta aki leáll fordulni az meg is érdemli a sorsát) A fegyverzete löszerkészlete általában jobb mint a versnytársaké, olajosra löve még 5-8 percig harcképes !(szövi oldalon ezt csak a P39 mulja fölül)
Úgyhogy ez is csak egy LÁNYGÉP!
Most mennem kell de folyt.köv.
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
A Lagg3 a 404 es patch ig szinte fölülmúlta a La5 öst kezdöként imádtam mert jó élményeket biztositott! Aztán Olegék bejelentették hogy BOCSI FIUK DE A GÉP KICSIT KÖNNYEBRE SIKERÜLT A KELLETÉNÉL!És a 404 ben kapott +300kg hályat (illetve nyirfaforgáccsal kevert bakelitot) a pociára. És a Lagg3 vissza esett a valós szint közelébe(Garantáltan lakkozott koporsó) ezalól a 66 os széria kivétel de az is csak FW ellen jó igazán a közepes és annál jobb Bf huszárok megeszik reggelire.
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
Igen, pont olyan lett, ahogy azt Norbert Hannig leírta, miután átképezték a Messerekrõl...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
az összes sokkal jobban fordul mint az alap 409-ben
a ruszki 20mm-es ágyúknak pedig úgy érzem visszavették kicsit az erejét
GOOBY, pls
A UKDed3 szerveren,Málta térkép.
Éppen felszálltam egy G-2 Trop-val,500kg bombával a hasam alatt,és ahogy fordultam irányra észrevettem,hogy valakire lõnek a hajóink,dobtam az ötszázast és a nyomukba eredtem,alig 200m-en menekültek hárman,ill. ketten üldöztek egy kollégát,mint késõbb kiderült. Már majdnem a saját szigetüknél értem csak lõtávolba,kicsit haboztam is tüzelni,mert az elsõt már lõtte a légvédelem,ezért még közelebb merészkedtem és lejjebb nyomtam az orrát,hogy jobban lássam a szárnyának az alakját,egy Shit MK Vc volt(még mindíg nem vettek észre a tükörben,lehet,hogy AI?-gondoltam).Közvetlen közelrõl tüzetnyitottam és le is esett a szárnya,a következõ delikvens pedig élesen felhúzta elõttem,egy rövid sorozat,és már füstölt is a motorja,a következõ fordulónál pedig becsapódott a vízbe.
Két Grij-es kolega volt kötelékben.Már rég repültek nekem agyag-galambot,pláne ketten 😊
Szepi engem nem is látsz ilyen gépekkel repülni csak ha nincs más! Én P39 ben P40 ben is jól érzem magam és a pilótáinkat is a nehezebb gépekre gyurom. De itt az SG-n túl sok a Messzer fun és kicsit elvakultságot is érzékelek, egyébként aki arra vágyik hogy jobbak legyenek a me-k meg az fw-k az repüljön ultra packal, azt kékek csinálták....😊!!
Nem kenyerem a fölös szálytépés! Én csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy nem csak az egyik oldalt kéne vizsgálni nagyítóval hanem a magunk házatályán is lehetne nézelõdni! Azt is vegyük figyelembe, hogy egy piros pilótának hány tipust és altipust kell jól repülnie és mennyit a kékeknek!
Valamint azt, hogy a játék valósága mint már említettem!
Apropó ... Van valakinek X-52 (Neadjisten x-52 Pro) IL-2-es profilja?
Persze az új .pr0 féle ...
Megköszönném, ha ideadná 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
-Amikor a kék oldal gépeire panaszkodunk az jogos felháborodás.
-A piros oldal meg ne rinyáljon,úgy is leszedjük õket.
Uff!<#crazya>#crazya>
Isten áldja a pogányokat!
Néhány régebbi játék nem indul el, pár programnál kell internetrõl letöltött .dll-ekkel barkácsolni, de ez csk a régebbi cuccokra vonatkozik.
Il-2 tök rendben fut, 2004-es installom másolgattam géprõl gépre, ezen sem volt semmi gondja.
Hyperlobby skin hiba ugyanúgy elõjön itt is, mint vistánál (skin.ini három pont a hivatkozásokban).
TrackIR progiból csak az 5.0 mûködik rendesen, ami azt jelenti, hogy csak TrackIR 4 Pro-tól fölfelé fogod használni a TrackIR-t. A 3 felejtõs.
Elvileg minden 32 bites progi felinstallálható, és mûködniük is kellene. Amiket eddíg próbáltam, azokkal ment.
www.pumaszallas.hu
Olyan kérdésem lenne, hogy az ultrapacjban lévõ bf-110 g4-es éjszakaivadásznál, a radar operátorra, hogy tudok váltani, Mert 3 ember látszódik a gépben. Elõl a pilóta, mögötte az operátor, és hátul a lövész. De, az operátorra nem tudok váltani, hiába nyomom a "c"-t. Tudja valaki mi a módja?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
www.smart-bus.hu
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
jáccik vki 64bites win7-tel? nem bugos?
meg egyáltalán, kell-e félni a 64bittõl? megéri váltani szerintetek?
hl, driverek, x52 mûködnek rendesen?
GOOBY, pls
hogyan tudok beszélni veletek team speakon?
regisztráltam a 102.Ricsi Vadászosztály oldalán.
G2-tõl felfelé nem vagyok hajlandó szopatni magam a szarrá modellezett Messerekkel de ezt már mondtam párszor. Azért van a Fóka hogy kompenzáljad Oleg "jóakaratát". Azzal sem érem el a P-47-et, de nagyon jól szórakozom ilyenkor is. Olyan, mint amikor kutya (Fóka) felkergeti a macskát(P-47) a fára. Azon a magasságon a P-47 is tehetetlen hiába van magasabban és elõbb utóbb le kell hogy jöjjön. Márpedig ha erre kerül a sor, csak az menti meg, ha kifogy a benyám és még haza akarok jutni. Amúgy ált. õ szívja meg de nagyon. Ez az igazi idegek harca. Bár nem érem el, de akkor is én stresszelem õt és nem õ engem. Általában elõbb utóbb mindig besokal, mert a hátam mögé nem bír kerülni (nemengedem) másrészt ha rám akar lõni, akkor akkora ívet kell leírnia hogy akár akar, akár nem, de szembe kerül velem és már gyakorlatilag el is dõlt a harc az én javamra <#eplus2>#eplus2><#violent>#violent><#mf1>#mf1><#bdead>#bdead>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
www.pumaszallas.hu
Kiköptem a kávémat.
Gondolj bele csak a szemüvegük ha bepárásodott(fagyott) már látni se láttak.
Nem hiszem ,hogy RayBan szemüvegekkel hatoltak.
Vagy a kétaraszos, széltõl hátrahajló fagyott takny.. öö kondenzet a pilóta két orrlyukánál....<#idiota>#idiota>
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Mindenesetre a minusz 30 fokos tajgán 6-7ezren lehet mondjuk minusz 50, plusz a menetszél.. biztosan dideregtek kicsit 😄
Mert annyira jók akik ezeket használják,hogy ha nem tennének semmit a megfékezésükre akkor ellenfél hiányában lövöldözhetnénk AI ra
<#mf1>#mf1><#eplus2>#eplus2>
Gondold el hogy nézett volna ki egy olyan jelentés, hogy a Shitek vagy a LA5-ösök motorját meg lehet fõzni? Bezzeg a fóka a gyenge német mrénöki teljesítmény miatt csak 4 percig bírja 😊
Amúgy az UI2-ben ezt megváltoztatták, zuhanásban 110%-on visszahûlt a mesza motorja. Néztem is nagyot 😊
Másik kérdésem lenne még, hogy Ratával hogy a pélóba mennek fel 6ezerre? Pláne télen.. ott kéne egy effekt, ami kis párapamacsokat rakna az égre ahogy a pilóta lélegzik 😄
1 repülés-1 pilóta kia (végzetes tüdõgyulladás)
Pár kérdés:
-Shitfire IX zuhanósebessége miért 100-zal több, mint a korabeli gépkönyv által engedélyezett? (A Messzereké 50-nel több, mint a gépkönyv szerinti)
-Hová lett a K4 valós végsebessége? A Compare jóval kevesebbet ad meg.
-Miért nem lehet megfõzni a Shitek motorját? Kipróbáltam, egy IX.25-öst, teljes gázzal addig ment, amíg ki nem fogyott a benya...
-Miért fordul az egyik MiG-3-as (azt hiszem az U változat) 18s alatt 360 fokot, amikor pont a rossz fordulékonysága miatt vonták ki a szolgálatból?
-Az évek folyamán kiadott Comparéket összehasonlítva: miért romlanak folyamatosan a német gépek?
Igaz, szerverbeállítással kapcsolatos, de:
-a '44-'45-ös mapokon miért csak nagyon ritkán adnak 262-est vagy 163-ast?
-a néhány példányban készült gépeket miért adják korlátozás nélküli számban? (Shit V.C 4x20mm, I-185)
Tudom, a másik oldalon is vannak kérdések...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Találkoztam már olyan gépekkel, amiket egyszerûen nem tudtam lelõni, mert mindig ugrált egy kicsit, amikor mögötte voltam.