IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
OK😊
Egy az öthöz minimum a javatokra. Azt az egy darab jól használható "lány " gépet sajnálod tõlünk?
De hiába a propaganda😊 <#nezze><#eplus2>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

DonZorro
Na azért ez, ebben a formában nem teljesen igaz ám Drebil kolléga... <#fejvakaras> <#vigyor>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

77PXDrebil
Ja és már mióta itt olvasgatom a szövi oldal "LÁNY" gépeit Tennék néhány ezirányú megjegyzést!

KÉK OLDALI LÁNY GÉPEK: Bf109F4-G2
Lássuk hogy miért: 130-140Km/h nál emelkedve még jól kormányozható viszont 700km/h fölött zuhan remegés nélkül! Jobban emelkedik jobban ollózik és palástozik mint bármi a szövi oldalon! Aki a trimmes trükköt jól ismeri még a konstans fordulót is birja (bár az a Bf pilóta aki leáll fordulni az meg is érdemli a sorsát) A fegyverzete löszerkészlete általában jobb mint a versnytársaké, olajosra löve még 5-8 percig harcképes !(szövi oldalon ezt csak a P39 mulja fölül)
Úgyhogy ez is csak egy LÁNYGÉP!

Most mennem kell de folyt.köv.

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

Zpogi
Hoppsz,kicsit elírtam a címét 😊

Zpogi
Egy kis könyv ajánló:
A Kisherceg titka
Még nem olvastam,de azt hiszem mindenképp beszerzem.

77PXDrebil
😄 Nem tudom mióta repülsz ZIL2 vel(ahogy itt emlegetik) de a Lagg3 story nem így volt!😄
A Lagg3 a 404 es patch ig szinte fölülmúlta a La5 öst kezdöként imádtam mert jó élményeket biztositott! Aztán Olegék bejelentették hogy BOCSI FIUK DE A GÉP KICSIT KÖNNYEBRE SIKERÜLT A KELLETÉNÉL!És a 404 ben kapott +300kg hályat (illetve nyirfaforgáccsal kevert bakelitot) a pociára. És a Lagg3 vissza esett a valós szint közelébe(Garantáltan lakkozott koporsó) ezalól a 66 os széria kivétel de az is csak FW ellen jó igazán a közepes és annál jobb Bf huszárok megeszik reggelire.

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

77PXDrebil
Nos a Lényeg Szepy! IGAZAM VOLT!😄

"probáld ki az A3 as fókát az dog fighter lett!"

Igen, pont olyan lett, ahogy azt Norbert Hannig leírta, miután átképezték a Messerekrõl...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Na, épp az imént repültünk Pogi polgártárssal a legújabb patch-el az Ukded3-on. Örömmel tapasztaltuk, hogy az AI-k olyan agresszíven dogolnal ahogy talán a humán se. Ennek ellenére 1 felszállással 6 vadászt lõttem nagyobb részt humánt. <#crazya>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Willenbrock
Ja a fókát azt nem tudom,csak messzerrel szoktam repülni régóta az a kedvencem mégha nem is vagyok túl eredményes vele.Formára a La-5 is nagyon szép gép szerintem,sõt az LaGG-3 is,de sokak szerint ezek "lánygépek" ezért könnyû velük sikeresnek lenni.Én is próbálgattam már ezeket a gépeket és az LaGG-3 jobban manõverezik mint a Bf 109,az elsõ IL-2 ben még talán nem(abban még olyan nehézkesen emelkedik)de a késõbbiekben biztos,pedig a valóságban arról volt híres hogy manbõver közben túl gyorsan vesztett sebességet,a játékban ez inkább a 109-re jellemzõ.

PhantomAss
viszont a fókák sokkal jobbak sztem
az összes sokkal jobban fordul mint az alap 409-ben
a ruszki 20mm-es ágyúknak pedig úgy érzem visszavették kicsit az erejét

GOOBY, pls

77PXDrebil
Mi belenéztünk a progiba és nem kis plusszolás van egy két gépen a 408 hoz képest egyépként probáld ki az A3 as fókát az dog fighter lett!

Zpogi
Van is erre egy pozitív példám.
A UKDed3 szerveren,Málta térkép.
Éppen felszálltam egy G-2 Trop-val,500kg bombával a hasam alatt,és ahogy fordultam irányra észrevettem,hogy valakire lõnek a hajóink,dobtam az ötszázast és a nyomukba eredtem,alig 200m-en menekültek hárman,ill. ketten üldöztek egy kollégát,mint késõbb kiderült. Már majdnem a saját szigetüknél értem csak lõtávolba,kicsit haboztam is tüzelni,mert az elsõt már lõtte a légvédelem,ezért még közelebb merészkedtem és lejjebb nyomtam az orrát,hogy jobban lássam a szárnyának az alakját,egy Shit MK Vc volt(még mindíg nem vettek észre a tükörben,lehet,hogy AI?-gondoltam).Közvetlen közelrõl tüzetnyitottam és le is esett a szárnya,a következõ delikvens pedig élesen felhúzta elõttem,egy rövid sorozat,és már füstölt is a motorja,a következõ fordulónál pedig becsapódott a vízbe.
Két Grij-es kolega volt kötelékben.Már rég repültek nekem agyag-galambot,pláne ketten 😊

Willenbrock
Én ultrapakkal repülök a Spit vs 109mod szerveren és szerintem nem igazán változott a fizikája a messzernek,ugyanúgy körberepüli a spit mint ezelõtt,továbbra sem fordulóharcos gép.A motorja is igen könnyen túlmelegszik ahogy ezelõtt,nem veszem észre miben változtatták meg a gépeket vagy azt hogy most csökkent volna a 109 és a vörös gépek közti teljesítménykülönbség.

77PXDrebil
Igen ez egy ördögi kör sokáig sorolhatnám a kérdéseket!

Szepi engem nem is látsz ilyen gépekkel repülni csak ha nincs más! Én P39 ben P40 ben is jól érzem magam és a pilótáinkat is a nehezebb gépekre gyurom. De itt az SG-n túl sok a Messzer fun és kicsit elvakultságot is érzékelek, egyébként aki arra vágyik hogy jobbak legyenek a me-k meg az fw-k az repüljön ultra packal, azt kékek csinálták....😊!!

Nem kenyerem a fölös szálytépés! Én csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy nem csak az egyik oldalt kéne vizsgálni nagyítóval hanem a magunk házatályán is lehetne nézelõdni! Azt is vegyük figyelembe, hogy egy piros pilótának hány tipust és altipust kell jól repülnie és mennyit a kékeknek!

Valamint azt, hogy a játék valósága mint már említettem!

DummyBoy
FreeTrack és X52 is megy szépen alatta, profil ügyben pedig csak akkor kell újat csinálnod, ha régi SST-s profilod van (nem .pr0 a kiterjesztés ...)

Apropó ... Van valakinek X-52 (Neadjisten x-52 Pro) IL-2-es profilja?
Persze az új .pr0 féle ...

Megköszönném, ha ideadná 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

ja és máshova kell elmenteni a profilt, és nem kezeli a 32 biteset, hanem újat kell csinálni.
x52-nek kell új controllert beszerezni, de azt egy pinanyalat alatt beállítod magadnak itt.

Willenbrock
A La-5 ösrõl meg azt olvastam hogy a motor hõje úgy visszaáramlott hogy 45C fok körüli hõmérsékletek voltak a fülkében.Egyik Aranysasban volt róla cikk.

UKded3_MDF nem enged be mert már az 1.11-es Zuti kell hozzá<#conf><#fejvakaras><#kocsog>

Willenbrock
Múltkor pedig túlment rajtam egy Tempest,rálõttem egy hosszú sorozatot és ezután hirtelen eltûnt és 2 óránál tûnt fel újra jóval magasabban.Az ilyen az csalás vagy a net akadozik csak?

TG Gida
A végkövetkeztetés:
-Amikor a kék oldal gépeire panaszkodunk az jogos felháborodás.
-A piros oldal meg ne rinyáljon,úgy is leszedjük õket.
Uff!<#crazya>

Isten áldja a pogányokat!

VO101Tom
Én azt használok, il2 teljesen jó, hardware driverek is vannak hozzá. A programok kezelése u.a mint vistánál.
Néhány régebbi játék nem indul el, pár programnál kell internetrõl letöltött .dll-ekkel barkácsolni, de ez csk a régebbi cuccokra vonatkozik.

Il-2 tök rendben fut, 2004-es installom másolgattam géprõl gépre, ezen sem volt semmi gondja.
Hyperlobby skin hiba ugyanúgy elõjön itt is, mint vistánál (skin.ini három pont a hivatkozásokban).
TrackIR progiból csak az 5.0 mûködik rendesen, ami azt jelenti, hogy csak TrackIR 4 Pro-tól fölfelé fogod használni a TrackIR-t. A 3 felejtõs.

Elvileg minden 32 bites progi felinstallálható, és mûködniük is kellene. Amiket eddíg próbáltam, azokkal ment.

www.pumaszallas.hu

Sziasztok !

Olyan kérdésem lenne, hogy az ultrapacjban lévõ bf-110 g4-es éjszakaivadásznál, a radar operátorra, hogy tudok váltani, Mert 3 ember látszódik a gépben. Elõl a pilóta, mögötte az operátor, és hátul a lövész. De, az operátorra nem tudok váltani, hiába nyomom a "c"-t. Tudja valaki mi a módja?
Her Laca
És? Nyomjál rá oszt hajrá. Várlak és elmondhatod a mondanivalódat😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

adikakk
igen tudom megtaláltam már.

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Én azon játszadozom... egyelõre minden ok... X52 témában nem tudok nyilatkozni... viszont a saitek cyborg drivere nem az igazi w7 alatt...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Na a honlapunkon van egy olyan hogy belépés a ts re

adikakk
igen van teamspeak rc2.

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Her Laca
van ts ed?

PhantomAss
lányok
jáccik vki 64bites win7-tel? nem bugos?
meg egyáltalán, kell-e félni a 64bittõl? megéri váltani szerintetek?
hl, driverek, x52 mûködnek rendesen?

GOOBY, pls

adikakk
Jó napot
hogyan tudok beszélni veletek team speakon?
regisztráltam a 102.Ricsi Vadászosztály oldalán.

"Nem tudom, hogy kergettél-e már 8k körül/felett P47-est 109G10-zel. Elméletileg utol kellett volna érnem..."

G2-tõl felfelé nem vagyok hajlandó szopatni magam a szarrá modellezett Messerekkel de ezt már mondtam párszor. Azért van a Fóka hogy kompenzáljad Oleg "jóakaratát". Azzal sem érem el a P-47-et, de nagyon jól szórakozom ilyenkor is. Olyan, mint amikor kutya (Fóka) felkergeti a macskát(P-47) a fára. Azon a magasságon a P-47 is tehetetlen hiába van magasabban és elõbb utóbb le kell hogy jöjjön. Márpedig ha erre kerül a sor, csak az menti meg, ha kifogy a benyám és még haza akarok jutni. Amúgy ált. õ szívja meg de nagyon. Ez az igazi idegek harca. Bár nem érem el, de akkor is én stresszelem õt és nem õ engem. Általában elõbb utóbb mindig besokal, mert a hátam mögé nem bír kerülni (nemengedem) másrészt ha rám akar lõni, akkor akkora ívet kell leírnia hogy akár akar, akár nem, de szembe kerül velem és már gyakorlatilag el is dõlt a harc az én javamra <#eplus2><#violent><#mf1><#bdead>

Mondjuk 5500 felett mehetne egy kis vörösödés a pilótának, mint mikor háton repülsz, vagy meglõnek. Vagy szemüveg fel, és akkor egy nagy fehér képernyõ.. Ha már realistic 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

VO101Tom
Meszában is be kellett öltözni, valamelyik Tobak könyvben írja, hogy az egyik pilóta sietségbõl elfelejtette felvenni a kesztyût, és fagyási sérülésekkel szállt le.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Menj a pi...ába😊))))))))
Kiköptem a kávémat.

Bazeg ata, én komoly helyen dolgozok, most tettessek sírást, hogy a röhögéstõl rázkódó vállaimat leplezzem? <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Her Laca
Olvastam ,hogy az I.VH-ban is felkecmergett egy két bátrabb angol pilóta 5-6 ezerre léghajót üldözni. Talán az AranySas-ban volt. Szerintem nem volt lehetetlen a dolog,de ,hogy légi harcot nem vívtak az tuti.
Gondolj bele csak a szemüvegük ha bepárásodott(fagyott) már látni se láttak.
Nem hiszem ,hogy RayBan szemüvegekkel hatoltak.

szekelyland
Elképzelem, amint Iván nagyban káromkodik, mert 6000m-en belefagyott az üvegbe az ejtõernyõ zsákjába rejtett vodka....
Vagy a kétaraszos, széltõl hátrahajló fagyott takny.. öö kondenzet a pilóta két orrlyukánál....<#idiota>

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Ja, biztos volt szkafanderjük 😊

Mindenesetre a minusz 30 fokos tajgán 6-7ezren lehet mondjuk minusz 50, plusz a menetszél.. biztosan dideregtek kicsit 😄

Her Laca
Nem volt oxigén maszkjuk? Mert ha jóól felöltöztek akár még csak csak ,de hogy vezették a repülõt a hacukában.

Her Laca
"miért romlanak folyamatosan a német gépek?"
Mert annyira jók akik ezeket használják,hogy ha nem tennének semmit a megfékezésükre akkor ellenfél hiányában lövöldözhetnénk AI ra
<#mf1><#eplus2>

Egy mondatban válaszolnék: Mert a fejlesztõk oroszok, és csak a "mindenben tárgyilagos, politikai propagandát nem ismerõ, félrevezetést-csúsztatást-hamisítást mélyen megvetõ" orosz levéltári adatoknak, jelentéseknek hisznek.

Gondold el hogy nézett volna ki egy olyan jelentés, hogy a Shitek vagy a LA5-ösök motorját meg lehet fõzni? Bezzeg a fóka a gyenge német mrénöki teljesítmény miatt csak 4 percig bírja 😊

Amúgy az UI2-ben ezt megváltoztatták, zuhanásban 110%-on visszahûlt a mesza motorja. Néztem is nagyot 😊

Másik kérdésem lenne még, hogy Ratával hogy a pélóba mennek fel 6ezerre? Pláne télen.. ott kéne egy effekt, ami kis párapamacsokat rakna az égre ahogy a pilóta lélegzik 😄
1 repülés-1 pilóta kia (végzetes tüdõgyulladás)

Ezekben mi a túlmodellezett? (Oké, G2 emelkedõképesség egy kicsit igen. De a többi?)
Pár kérdés:
-Shitfire IX zuhanósebessége miért 100-zal több, mint a korabeli gépkönyv által engedélyezett? (A Messzereké 50-nel több, mint a gépkönyv szerinti)
-Hová lett a K4 valós végsebessége? A Compare jóval kevesebbet ad meg.
-Miért nem lehet megfõzni a Shitek motorját? Kipróbáltam, egy IX.25-öst, teljes gázzal addig ment, amíg ki nem fogyott a benya...
-Miért fordul az egyik MiG-3-as (azt hiszem az U változat) 18s alatt 360 fokot, amikor pont a rossz fordulékonysága miatt vonták ki a szolgálatból?
-Az évek folyamán kiadott Comparéket összehasonlítva: miért romlanak folyamatosan a német gépek?

Igaz, szerverbeállítással kapcsolatos, de:
-a '44-'45-ös mapokon miért csak nagyon ritkán adnak 262-est vagy 163-ast?
-a néhány példányban készült gépeket miért adják korlátozás nélküli számban? (Shit V.C 4x20mm, I-185)

Tudom, a másik oldalon is vannak kérdések...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Sõt, rakd rá valamelyik gombra az X52-n 😊

Nem tudom, hogy kergettél-e már 8k körül/felett P47-est 109G10-zel. Elméletileg utol kellett volna érnem...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Hát igen, tudom mik mennek odabent, és mi mindenre meg lehet kérni õket, csak a rövidítést nem tudtam 😊

Nyomkodod a PrintScreent amikor üldöznek (állítólag).
Találkoztam már olyan gépekkel, amiket egyszerûen nem tudtam lelõni, mert mindig ugrált egy kicsit, amikor mögötte voltam.

Én még nem nyúltam hozzá, kenõanyaggal sem.