IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
És te épp azt mondtad, hogy:"digitálismûf@sz mama! Éppen maszturbálok!" mi? <#eplus2>#eplus2>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
honnan lehet ezt leszedni?
GOOBY, pls
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Szerintem a legjobb, ha balra-elõre nyomod, és teljesen belépsz az oldalkormánnyal balra.
Vagy mindezt a másik oldalra.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Én igazából ilyen helyzetben néha visszanézve próbálom megállapítani, hogy mi lõtt rám, ha a fényjelzõkbõl nem sikerült.
Ha Mustang, Thunderbolt vagy Lightning, akkor megpróbálom fordulóharcba vinni, ha Shitfire, akkor igyekszem nagy sebességgel eltûnni onnan.
De az elsõ mindig a neg.G-s manõver.
A Puma-pilóta nem azt mondta, hogy a WarClouds pilóták legalább olyan jók, mint a warosok, hanem azt, hogy némelyik dogszerver (pl.WarClouds, WoE, Spit vs. 109) simán eléri a warok nehézségi színvonalát.
Én lerepültem, szerény becsléseim szerint is, vagy 1000-et. Még a VEF3-nál kezdtem. De az 1000 külditõl még nem lettem jó pilóta 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ha túlmelegszel vedd vissza 105%-ra, akkor magától visszahûl.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
www.pumaszallas.hu
Isten áldja a pogányokat!
Na jó remélem nincs harag <#worship>#worship>
De hisz nem is dolgoztál csak itt kötekedtél <#eplus2>#eplus2><#integet2>#integet2>
Drebil mesternek az "aki nem repült le x-y db war küldestést az ne is tekintse magát képzett pilótának!..." kijelentésével én sem értek egyet.
Nincs mindenkinek ideje és kedve, hogy össuehangoljon 5-10 embert 1 idõpontra egy war küldetés lerepüléséhez. Igen is vannak komoly dogszerverek. Feladatokkal. Navigációval. Távoli reptérrõl felszálással.
A fõ különbég annyi, hogy nem kell megtervezned a küldetést, és nincs hatással az elkövetlkezõ küldetésekre az, amit véghezviszel.
A stratégiát ugyanúgy ki kell alakítanod, az eredményességedet ugyanúgy nyomon követheted.
Sokan repülnek kötelékben dogszervereken is. Én soha nem tanultam hivatalosan géppárharcot, mégis néhány emberrel eredményesen tudok géppárban repülni, még TS nélkül is.
Lehet, hogy a hozzám hasonló játékosok megbuknának egy war küldin, de én is láttam és látok azokon a bizonyos nívósabb dogszerevereken próbálkozni században repülõ pilótákat (sok magyart is), akik csúfos kudarcélményeket gyûjtenek.
Van olyan, ahová be nem teszem a virtuális lábam. Ezek általában a csihipuhi szerverek mindenféle könnyítéssel, Vérpistikéknek.
Vannak valamivel komolyabbak, ahová kikapcsolódni jár az ember, de itt is "instant action" van.
Aztán vannak egész komolyak, ahol az ember (legalábbis én) figyel a statjára. Nem nyom ész nélkül "refly-t", nem megy bele az elsõ lövöldözésbe, hanem megtervezi az útvonalat.
Egy virtuális Pumát idéznék, nem szó szerint: "A WarCloudson például legalább olyan jó pilóták vannak, mint a warokon"
de kinek van arra ideje hogy állandóan egy cimbivel repkedj párban? én max egy órára szoktam belépni ha van idõm, feszültséglevezetésként
minden tiszteletem a waros pilótáké, mert oda sokkal több fegyelem kell
én viszont inkább magányos bárány vagyok 😄
GOOBY, pls
a dongóknál kb 2 hétig voltam századtag, aztán kiléptem, mert nem volt idõm rá
GOOBY, pls
Ezek egymásra épülnek mint a kiképzésben.
Mindíg azt a példát hozom fel a diákoknak hogy ez olyan mint az autóvezetés! Amikor elkezded örülsz ha a pedálokra kormányra sebváltóra figyelsz aztán eljön a nap amikor már a jó csajokat nézed és automatikusan mozog kezed lábad!
Itt is ha már nem esel át tudod rendesen vezetni a gépet elkezdhetsz dogolni 1v1 ha azt már elsajátitod a célzást manövereket szemmeltartást stb. és ezekre már nem kell annyira koncentrálni jöhet a 2v2 és a végén ott a War nagyobb egységekkel....
No lépek 6 után othonról folytatjuk....
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Majd a virtuális légtérben elrendezzük.<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Bocsi Laca kötözködõs hangulatom van!😄
Kösz a segitséget én még most megyek haza melóból! Bocs, hogy nem repülök vele melóhelyen,,,?😄
A lexikális tudás, és a taktikai érzék, hogy a különbözõ gépek erõsségeit, gyengeségeit ki tudd használni, legalább olyan fontos. Dogszerveren ezt, és a géppárban való összedolgozást lehet gyakkorolni. A Dogfight EB, amit a JETfly szervezett még 2006-2007-ben, az sem 1v1, hanem 2v2-ben szervezték. A világon a legtöbb hasonló verseny 2v2-ben fut, mert ennél a létszámnál az egyéni reptudás is fontos még, viszont a géppár összedolgozása is nagyon számít. Hidd el, az 1v1-hez képest sokkal nehezebb, mikor nem csak az ellenfeledet, hanem a géppárodat is figyelned kell. Nem mindegy, hogy milyen formációban közelítitek meg a másikat, ki kire támad, mikor válsz ki hogy segíts a másiknak, satöbbi satöbbi. Nekem jobban is tetszett, mint az 1v1 😊
Az online war viszont elég bonyolult is tud lenni, ha valaki veszi a fáradtságot, és beleássa magát a stratlgiai részbe is. Ha csak bevágódsz, generálsz egy bomber küldit egy tetszõleges városra, akkor tényleg laposnak tûnhet, de itt -elvileg- komolyan egymársa kellene épülniük a küldetéseknek, a felderítés, bombázás, területfoglalás, valamit a saját városok fejlesztése, mit mikor támadj, a küldibn prioritásokat felállítani, és persze nem utolsó sorban eredményesen harcolni. Sokszor kerülhetsz a küldetés végrehajtása miatt olyan szituba, amibõl dogszerveren már rég leléptél volna, itt viszont próbálsz kitartani, amíg lehet. És az is tévhit, hogy a csapatmunka pótolja ez egyéni reptudást, attól nem lesz jó egy csapat, hogy nyolcan vannak egy TS-en, max élõben hallgatod az "mögöttem vannak hárman is...áááá... vazzeg, csíter k*csög" beszólásokat 😊
www.pumaszallas.hu
Papírra vetem és majd megmutatom.
És a Gibicnek ......hogyis van a másik mondás .......ja igen
Gibicnek halgass a neve!😊<#duma>#duma><#crazya>#crazya><#nyes>#nyes>
Mi az hogy számít? Különben is<#conf>#conf>
Most tanítottam dogolni az egyik fiadat. Ezt is nekem kell csinálnom bakker😊)
Azt meg hogy nem repülted onnantudom, hogy mit írsz róla!
Egyébként egy war küldi átlagban 40perc és abból max 15 perc a tétlen repülés!
Egy dog szerverrel tudod az a gond, hogy lelönek refly és javithatsz visszamész stb.
Ha egy online pilóta úgy tud teljesíteni hogy közben a (ha minimális is)felelösség van a vállán ami nemcsak a feladat teljesitése miatt, hanem a társak tulélésért is!És még életben is maradsz akkor jó vagy!
Lehet unni fikázni de aki számít akár kék akár piros oldalon az kipróbálta magát a warokban is ! még Laca is!😄
Hngsulyozom ez az én véleményem és .

www.smart-bus.hu
Pont.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
www.smart-bus.hu
abban egyetértünk, hogy 1vs1 dog a legnehezebb? vagy szerintetek nem?
a war sztem inkább a taktikáról és a csapatmunkáról szól
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
ezzel abszolút nem értek egyet
sztem a jó pilóta az, aki gyõztesen kerül ki egy összecsapásból, mégha rosszabb géppel is repül
akkor vagy jó pilóta, ha tökéletesen ismered a gépet és a taktikát, ha a helyzetet fel tudod mérni és a javadra fordítani, ha nem mész bele kétes harcba, stb
speciel engem sosem vonzott, hogy órákat repüljek alakzatban valami feladat miatt, ezért nem is érdekelnek az online századok, nekem erre nincs idõm
(egyik kedvenc szerverem a cz ah ded., aki ismeri tudja hogy egész komoly szerver, nos lõttem már a5-ös fókával 7 la5-öst egy felszállásból,sérülés nélkül, de a végére leizzadtam rendesen)
lehet ellenkezni, de sztem aki egyedül jól dogol az jó pilóta, és nem az, aki jól megold egy taktikai feladatot
GOOBY, pls