IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Presets mappából kivettem az aircraft.common.prs nevû fájlt és így már nem nyomja el a menetszél a motorzajt,bár szerintem túl halkra csinálták a belsõ nézet hangját.
remélem lesz majd Messzeres videó is <#eljen>#eljen>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Viszont Mods mappástól bemásoltam az IL-2 könyvtárába és mûködik.
Viszont a Messzerekbõl belsõnézetben hiányzik az az öblös hang,szinte csak a menetszél hallatszik,külsõ nézetben meg tökéletes.
Szóval igazából ezt nem tudom megoldani.
Én lelöttem Krauz-t
Thomas lelötte Dobint
Dumbo me Buriat-ot
Egy missönben Azért az jó nem!
A miss egyépként égés szar lett de vigasztal a névsor!
3vs3 brutalizálás volt 6000 röl 0m ig!
http://war.by-airforce.com/rep/rep_08062.html
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
Tehát fogtam az UP2.0 már feltelepített könyvtárait (Il-2/FILES mappában), kimozgattam belõle azokat, amik a Hang-modban is megvannak. Igen, PRESET mappa nincs, ezért írtam, hogy a "GUI" és a "SAMPLES" mappákat átmozgattam egy másik helyre, velük együtt a ".preload" file-t is.
Mikor ez megvolt, a kicsomagolt UV2 FINAL mappából a GUI, PRESETS, SAMPLES mappákat és a .preload file-t bemásoltam az IL-2/FILES mappába. Nem írt felül semmit, mert ami elõtte bent volt, azokat mozgattam.
Ha ez megvolt, akkor az IL-2 alatt lévõ conf.ini file-ban a módosításokat, amiket a doksiban írt a csávó, azt átírtam, elmentettem, és kész.
Nálam ez így mûködik.
www.pumaszallas.hu
Természetesen járnak pontok a bevetésre,és van részletes statisztika,én csak a spit vs 109 oldalát ismerem de van más szervereknek is stat oldala.
Spit vs 109 szerveroldal
Jó lesz ez nagyon,csak mint az elõttem szóló Richtofen kollega is megjegyezte
lehet nem az idén fogunk vele játszani.
Minden esetre én nagyon várom már,ha megjelenik azonnal hatolok megfelelõ konfigot vásárolni kerül amibe kerül😊 Mindent maxra aztán lõni a spitit,meg a Hurrit😄
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
végre egy élettel teli játék
a mutatók ugrálnak, az egész fülke remeg....
ez beszarás!!!!
és végre nem egy húzom a botot amíg sötétedik arcade hülyeség, hanem szenvedni kell vele 😄
GOOBY, pls
Attól tartok nem biztos, hogy ezzel játszunk az idén. A videó és a képek alapján a grafikus motor és a flight modell elég jól áll már, de nincsenek hangok, fegyverzet (damage modelling?), idõjárás. Leglábbis ebbõl még nem mutattak semmit.
Pl. Preset könyvtár nekem nincs is.
www.pcpilot.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Más verzió, 4.09m +MDSv1.11 for Ultr@pack
Tudtok ebben segíteni, hogy mit kell ehez letölteni? UP2.0 van fent...
www.pumaszallas.hu
Isten áldja a pogányokat!
www.pcpilot.hu
A hang pack tartalmaz egy GUI, PRESETS, SAMPLES mappát és egy .PRELOAD fájlt. Ezek mind a /FILES mappába valók.
Il2/FILES alól én kimozgattam a GUI, SAMPLES mappákat, és a .PRELOAD fájlt, amiket még az UP2.0 telepített oda (késõbb bármikor vissza lehessen tenni). Ezután ezek helyére bemásoltam a hang modban lévõ összes mappát, és a .preload file-t.
www.pumaszallas.hu
Lehet, hoyg nem 100-as, mert a videón öblösebbnek, jobbnak tûntek kicsit a hangok, de ez lehet már csak egyéni beállítás. Az biztos, hogy a hangokat lejátsza, légvédelem durrog, gép nyikorog, minden ahogy kell.
www.pumaszallas.hu
http://www.megaupload.com/?d=K69L6VX8
http://www.vimeo.com/6667705
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Tetszik, hogy ha elfogy a nagykala akkor is van keresnivalónk, még ha nem is túl sok, de nem kell hazakullogni mint a vert sereg.
Amúgy a fõkönyvtárban van egy config ini file amibe alul az open GL opcióknál át tudod írni a water-t 1 tõl 5 ig. De a FAQ ban le van írva.
Kérdezd meg az új kollégát, õ tegnap töltögette.
AFW két napja:
http://war.by-airforce.com/rep/rep_07964.html
Az AI P-40-es 40db vegyes Mk108(!)- Mg131 lövedék-koktélt bekapot, majd köszönte szépen, a pilóta szép kényelmesen dobbantott a teljesen épnek tûnõ gébõl (benya és vékony füst a motorból folyt azért, és valszeg egy kontrolja is elment). Gyors fejszámolás, kb 10db 30-asnak kellett találnia... bakker, ennyitõl el kellett volna szublimálnia <#conf>#conf><#zavart1>#zavart1>
Mivel AI, a belepiszkálás fel sem merül (monjuk humánnál sem szoktam erre fogni), tényleg ennyire random a sérülés. Pedig a P-40 nem egy taff plane, máskor bumm-wuff és csak a tûzgömbön repül át a messzer... vissza a magasba... a csillagok közé... ahova született <#eplus2>#eplus2> <#nyes>#nyes>
www.pumaszallas.hu
Ez az imént befejezett háborus küldi eredmény oldala.
http://war.by-airforce.com/rep/rep_08028.html
Löttem egy Ju87 est B25 el ledogoltam,..mint látható 188db 50 cal ost evett meg az már kilóra sem semmi...😊
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
Nincsenek sokan, azok se az ászok, és van egy csomó AI, amikre lehet vadászni. Kisebb gócok szoktak lenni a harcban (na jó, most a csatornánál 15-20 gépes gócok voltak), ott lehet lesipuskázni magasról bezuhanva.
Nem mellesleg a mod nekem jobban tetszik mind hangban mind hatásokban mint a sima 4.09m 😊
hát nem szólok bele, túl kevés vagyok én ahhoz
viszont ha idõm engedi, repülök offline quick missiont, online utoljára tavaly karácsonykor repültem, UKDed3on, és meglepõdtem, hogy nem is vagyok olyan béna, mint elõtte pár hónappal (tehát fejlõdõképes vagyok<#eljen>#eljen>)
War Cloudson, kb 1 éve voltam utoljára, szerintem még ahhoz a szerverhez kevés a tudásom, miután csak lelkes amatõr vagyok.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."