IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zpogi
Na sikerült rajta faragnom.
A Presets mappából kivettem az aircraft.common.prs nevû fájlt és így már nem nyomja el a menetszél a motorzajt,bár szerintem túl halkra csinálták a belsõ nézet hangját.

acidrain
mondtam én hogy dúúúrva lesz<#worship><#eljen><#wow1>
remélem lesz majd Messzeres videó is <#eljen>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Zpogi
Nekem is 2.0-ám van csak az kavart be a Fly-by moddal,hogy a jsgme mappába másoltam mert normál mods mappám nem volt,és ez így nem jó.
Viszont Mods mappástól bemásoltam az IL-2 könyvtárába és mûködik.

Zpogi
Igen,köszönöm már részben megoldottam.
Viszont a Messzerekbõl belsõnézetben hiányzik az az öblös hang,szinte csak a menetszél hallatszik,külsõ nézetben meg tökéletes.
Szóval igazából ezt nem tudom megoldani.

77PXDrebil
Hát Laca ! Történelmi esemény volt😊!!

Én lelöttem Krauz-t
Thomas lelötte Dobint
Dumbo me Buriat-ot

Egy missönben Azért az jó nem!
A miss egyépként égés szar lett de vigasztal a névsor!
3vs3 brutalizálás volt 6000 röl 0m ig!

http://war.by-airforce.com/rep/rep_08062.html

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

VO101Tom
Én feltettem az UP2.0-át, elvileg, ha ez nincs fönt, akkor más modokat kellene feltenni (ahogy a dokumentumban le van írva).

Tehát fogtam az UP2.0 már feltelepített könyvtárait (Il-2/FILES mappában), kimozgattam belõle azokat, amik a Hang-modban is megvannak. Igen, PRESET mappa nincs, ezért írtam, hogy a "GUI" és a "SAMPLES" mappákat átmozgattam egy másik helyre, velük együtt a ".preload" file-t is.

Mikor ez megvolt, a kicsomagolt UV2 FINAL mappából a GUI, PRESETS, SAMPLES mappákat és a .preload file-t bemásoltam az IL-2/FILES mappába. Nem írt felül semmit, mert ami elõtte bent volt, azokat mozgattam.

Ha ez megvolt, akkor az IL-2 alatt lévõ conf.ini file-ban a módosításokat, amiket a doksiban írt a csávó, azt átírtam, elmentettem, és kész.

Nálam ez így mûködik.

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
Csodás,tényleg nagyon realisztikus.A nap még a vízrõl visszatükrözõdve is vakít,realisztikus de nincsenek az effektek olyan Sky kapitányosra dramatizálva mint pl. a WoP-ben.

Willenbrock
A felszállás elõtt van a térképen egy briefing,ott leírják hogy mik nem célpontok és mik azok,a szektor jelölést is odaírják.Hogy mit csinálsz az rajtad áll ha szólóban repülsz.Minden repülõtéren más tipusú gépet választhatsz-vadászt vagy bombázót,ennek megfelelõen választasz célokat,bombázhatosd a megadott célt,torpedózhatod,vagy vadásszal fedezni próbálod a harcoló bajtárs gépeket,vagy csak vadászgatsz ellenséges gépekre(én ezt szoktam).
Természetesen járnak pontok a bevetésre,és van részletes statisztika,én csak a spit vs 109 oldalát ismerem de van más szervereknek is stat oldala.
Spit vs 109 szerveroldal

Her Laca
Ammábiztos ,hogy nem lesz egyszerû harcolni,lévén ahogy elnézem az erõ hatások igencsak hatnak a pilótára.A feje nincs odaragasztva a revi elé így nem is lesz egyszerû ,legalábbis annyira nem mint az Il2 bem a célzás.
Jó lesz ez nagyon,csak mint az elõttem szóló Richtofen kollega is megjegyezte
lehet nem az idén fogunk vele játszani.
Minden esetre én nagyon várom már,ha megjelenik azonnal hatolok megfelelõ konfigot vásárolni kerül amibe kerül😊 Mindent maxra aztán lõni a spitit,meg a Hurrit😄

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

PhantomAss
wooooaaahhhhh
végre egy élettel teli játék
a mutatók ugrálnak, az egész fülke remeg....
ez beszarás!!!!
és végre nem egy húzom a botot amíg sötétedik arcade hülyeség, hanem szenvedni kell vele 😄

GOOBY, pls

Gyönyörû, az biztos. De elárulhatnának már valami érdekeset is. Láttunk már szép, de nem túl jó játékokat. 😊

Attól tartok nem biztos, hogy ezzel játszunk az idén. A videó és a képek alapján a grafikus motor és a flight modell elég jól áll már, de nincsenek hangok, fegyverzet (damage modelling?), idõjárás. Leglábbis ebbõl még nem mutattak semmit.

Zpogi
Tom,letudnád írni pontosan mit melyik könyvtárba másoljak,mert így nekem nem mûködik 😞
Pl. Preset könyvtár nekem nincs is.

Sanyo
Spitfire videó Luthier megerõsítette, hogy Storm of War, egyszerûen beszarás.

www.pcpilot.hu

sikerult barat?
eddig ahany szerverben voltam mindegyik dogfight volt.Az en gyenge angol tudasom szerint voltak olyan missziok ahol bombazni is lehetett.Azt szeretnem kerdezni hogy elvegre mit is kell elerj miutan felszalsz? probalsz lelonni minel tobb ellenseges gepet,mennyit es mit szamit ha kilosz nehany agyut tankot vagy egyebb foldi celpontot pontoznak-e,hol tudod kovetni az eddig elert legi vagy foldi gyozelmeidet,le is kell szalj? Ha leszalsz mit ersz el? Egy par kerdes ,s ha ezekre vallaszt kapok ez mar nagy segitseg szamomra---koszonom fiuk
MDSv1.11 letoltottem koszonom
nvidia G Force 8400
VO101Tom
Köszönöm.

www.pumaszallas.hu

TG Gida
Volume up!

Isten áldja a pogányokat!

Nohab
Szerintem is a videóban sokkal jobbak voltak a hangok.
Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Spit vs 109 szerver ezzel nem enged be:
Más verzió, 4.09m +MDSv1.11 for Ultr@pack
Tudtok ebben segíteni, hogy mit kell ehez letölteni? UP2.0 van fent...

www.pumaszallas.hu

TG Gida

Isten áldja a pogányokat!

Köszi, már megy😊, de talán azért mert levette 22khz-re a hangot, akad néha, ami nekem zavaró. Így visszatettem az eredeti fájlokat.
Sanyo
Storm of War - pénteki frissítés, Fiat BR-20M rádiósfülke és a bombacélzó munkahelye, egy Lorenz vakleszállító rendszer és egy tankerhajó.

www.pcpilot.hu

Zpogi
Nekem olyan furcsának tûnik a Messzer hangja,mintha halk lenne.

VO101Tom
Ne mindent!
A hang pack tartalmaz egy GUI, PRESETS, SAMPLES mappát és egy .PRELOAD fájlt. Ezek mind a /FILES mappába valók.

Il2/FILES alól én kimozgattam a GUI, SAMPLES mappákat, és a .PRELOAD fájlt, amiket még az UP2.0 telepített oda (késõbb bármikor vissza lehessen tenni). Ezután ezek helyére bemásoltam a hang modban lévõ összes mappát, és a .preload file-t.

www.pumaszallas.hu

Mindent töröljek ki a files és a mods mappákból akkr, ha jól értem, és utána csak másoljam be ami a zip-ben volt. De azért sináljak egy másolatot az eredeti mods és files mappákról, illetve írjam át a conf.init, ahogy a sác írja ugye?
VO101Tom
Én UP2.0 alá tettem fel. Ami a zipben voltak mappák, azt a játék könyvtárából kimozgattam (bizt. másolatnak, és hogy ne maradjon bent semmi oda nem illõ cucc), ami a zipben volt, zt meg betettem a helyére. Conf.iniben át kell még írni azt, amit a .doc-ban ír a csávó.

Lehet, hoyg nem 100-as, mert a videón öblösebbnek, jobbnak tûntek kicsit a hangok, de ez lehet már csak egyéni beállítás. Az biztos, hogy a hangokat lejátsza, légvédelem durrog, gép nyikorog, minden ahogy kell.

www.pumaszallas.hu

Bár, ha valakinek megy az up 2.0-val, leírhatja, hogy mi a normális menete annak, hogy jó legyen.
Itt, de állítólag csak azup 1.8-hoz jó teljesen, a 2.0-val bibi lehet.
http://www.megaupload.com/?d=K69L6VX8
Toby0501
w77d
egész jónak tûnik.. hol lehet leszedni??

Toby0501
Fel.

Ezt a soundmodot feltette már valaki? (ultimate sound mod v2)
http://www.vimeo.com/6667705
Nem feltétlen.. pont ez volt a lényeg, hogy régen ha kifogyott a nagykala spurizhattál haza az ellenfél 6 órájából, mert kiskalával max csiklandozni lehetett, esetleg rágyúrni a PK-ra, de ez 6 órából szinte lehetetlen vállalkozás. Most meg.. lehet gépelni tovább, mert van hatása. Egy sima La5 mögül nem szívesen válnék ki G2-vel pusztán lõszerhiány miatt, pláne ha nagyon megverettem elõtte.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

hazakullogni nem is kell. haza kell sprintelni teleport gyorsasággal újratölteni a fegyverkészletet 😊nem olyan rég KPval 3szor szálltunk le és töltöttük újra magunkat majd megnyertük a mapot mert a földi támogatás mint olyan megszûnt létezni 😊
Bizony, én is csak lestem. Mondjuk nem pont hátulról, hanem akkor lõttem mikor a "lapját" mutatta, de érdekes volt. A szárnytõbõl jött a füst. Abajgattam volna még, de kaptam egy orvlövést, és 1 koppal elment minden control, ugranom kellett.

Tetszik, hogy ha elfogy a nagykala akkor is van keresnivalónk, még ha nem is túl sok, de nem kell hazakullogni mint a vert sereg.

Zpogi
Tegnap Gloval repültünk a UKDed3-on(UP 2.0),és az a meglepõ dolog ért bennünket,hogy G2-vel,kiskaliberrel leszedtünk egy-egy La5-öst.Máskor,ha belengedtem a teljes tárat a kicsibõl max füstölt a motorja.

Ja, természetesen torrenten próbálkozz 😊

Her Laca
Milyen a videó kártyád?
Amúgy a fõkönyvtárban van egy config ini file amibe alul az open GL opcióknál át tudod írni a water-t 1 tõl 5 ig. De a FAQ ban le van írva.

Elõúször lassú, de aztán begyorsul az.

Kérdezd meg az új kollégát, õ tegnap töltögette.

i robot
Jó reggelt! Tud valaki egy jó linket ahonnan gyorsan le lehet tölteni a UI 2.0? Én csak olyat találok, hogy 14 óra alatt jönne le.

a viz szinet hol allitom be? az ultra pack 2.0 utan sotetebb lett. kosz elore is
VO101Tom
Húú, gyorsan kell egy ellenpélda: 😉

AFW két napja:
http://war.by-airforce.com/rep/rep_07964.html

Az AI P-40-es 40db vegyes Mk108(!)- Mg131 lövedék-koktélt bekapot, majd köszönte szépen, a pilóta szép kényelmesen dobbantott a teljesen épnek tûnõ gébõl (benya és vékony füst a motorból folyt azért, és valszeg egy kontrolja is elment). Gyors fejszámolás, kb 10db 30-asnak kellett találnia... bakker, ennyitõl el kellett volna szublimálnia <#conf><#zavart1>
Mivel AI, a belepiszkálás fel sem merül (monjuk humánnál sem szoktam erre fogni), tényleg ennyire random a sérülés. Pedig a P-40 nem egy taff plane, máskor bumm-wuff és csak a tûzgömbön repül át a messzer... vissza a magasba... a csillagok közé... ahova született <#eplus2> <#nyes>

www.pumaszallas.hu

77PXDrebil
Na csak hogy ilyet is lássatok!

Ez az imént befejezett háborus küldi eredmény oldala.

http://war.by-airforce.com/rep/rep_08028.html

Löttem egy Ju87 est B25 el ledogoltam,..mint látható 188db 50 cal ost evett meg az már kilóra sem semmi...😊

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

MEnj fel UKded3MDF-re. Kell hozzá a Zuti 1.11, Szepy belinkelte valahol lejjebb.

Nincsenek sokan, azok se az ászok, és van egy csomó AI, amikre lehet vadászni. Kisebb gócok szoktak lenni a harcban (na jó, most a csatornánál 15-20 gépes gócok voltak), ott lehet lesipuskázni magasról bezuhanva.

Nem mellesleg a mod nekem jobban tetszik mind hangban mind hatásokban mint a sima 4.09m 😊

acidrain
végigolvastam az uccsó 2 oldalt
hát nem szólok bele, túl kevés vagyok én ahhoz
viszont ha idõm engedi, repülök offline quick missiont, online utoljára tavaly karácsonykor repültem, UKDed3on, és meglepõdtem, hogy nem is vagyok olyan béna, mint elõtte pár hónappal (tehát fejlõdõképes vagyok<#eljen>)
War Cloudson, kb 1 éve voltam utoljára, szerintem még ahhoz a szerverhez kevés a tudásom, miután csak lelkes amatõr vagyok.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Az 1.11 már kijött.

Willenbrock
22-ére,tehát holnapra egy patch-et ígérnek az UP 2.0-hoz.Ez az AAA oldalról lesz letölthetõ?