91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
majonur #85967 sziasztok! csak erdekelne a velemenyetek. egy ember aki eljutott arra a szintre, hogy vadaszpilota legyen, 25 ev repules utan, ennyire le tud aljasodni, hogy ami megtortent az o hibajabol,undorito modon az aldozatara keni, ezt igy le tudja rendezni magaban? mindig ugy gondoltam, hogy ez egy elit csoport, kiveteles embereknek adatik meg, hogy tenyleg repuljenek, mondjuk vadaszgeppel. hat meg vagyok lepodve, nem erre szamitottam, foleg hogy eloszor beismerte a hibajat.
http://index.hu/belfold/2016/05/04/pusztaszer_kecskemet_repulobaleset/
ok tudom, hogy index.hu rol blablabla, de ez tenyleg igy tortent. -
Indi69 #85966 köszönöm -
#85965 Küldtem privátot. -
Indi69 #85964 sziasztok tudna valaki adni egy pcpilot ts címet és jelszót. köszi -
sulyid #85963 Visszatértünk a CLOD-ra... A BOS-sal az a baj hogy nem igazán láttam olyan szerót ahol a duelen kívül bármi más ment volna. A CLOD-ban viszont ott van a jó öreg ACG Public ahol mennek a bombázások és az elfogások akkor is ha a playerek éppen nem repülnek...
-
trafficjam64 #85962 Sziasztok!
Sok videót láttam (pl.: Fantasy18 #85158)
ÉN most kezdtem repülni BoS-al. A Joy-om MS Sidewinder 2 USB.
A problémám az, hogy nincs, illetve nem találok training küldetéseket. A másik, hogy milyen joy beállításokat használtok a plane kontrollnál az érzékenységre, és a dead zónákra?
A 3. problémám, hogy a videókon stabilan tartjátok a célon a keresztet, hogy kell repülni, hogy én is így vezethessem a gépet?
Köszönöm a segítséget. -
55manfred #85961 Sziasztok ! Miért szaggat az il-2 1946 ha offline küldetés közben ha beszólnak a rádión? Főleg ha nekem címezi azt a torony vagy szövetséges pilóta... Köszi! -
#85960 Sziasztok, kicsit off, eladnám pár DCS Word modulom,
DCS: Bf 109 K-4 Kurfurst,
DCS: Fw 190 D-9 Dora,
DCS: UH-1H Huey
Mindegyiket a hivatalos oldalról vettem, vagyis nem steam-os, 20 dollárt kérek darabjáért.
A DCS fórumban nem találtam érdeklődöt, talán itt érdekelnek valakit a világháborús gépek.
Akit érdekel privátban irjon. -
#85959 B. Stenge Csaba a 23. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon a Millenárison 2016. április 23-án szombaton délután 13 és 14h között a Zrínyi kiadó B63-as standjánál dedikálni fogja az Elfelejtett hősök új, bővített kiadását (400 oldal körülire bővült), melyet a kiadó könyvfesztiváli újdonságként jelentet meg. A helyszínen a könyv kedvezményes áron lesz megvásárolható (a kedvezmény mértékéről nincs információm).
Könyvdedikálás -
#85958 Hogy sikerült ezt összehozniuk? -
Fürtös #85957 Visszatértem :D
Majd 2 hónap net nélkül... Senkinek se kívánom
Éljen az angol professzionalizmus...
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2016.04.20. 21:54:35 -
Fantasy18 #85956 Yak -1 próbálkozások alacsonyan.....
-
55manfred #85955 Sziasztok ! Próbálta valaki az il-2 1946 -hoz a C.U.P. módot ? CUP Ha valakinek van tapasztalata vele légyszi osszátok meg, ill vannak -e vele telepítési turpisságok ? Köszönöm. -
#85954 -
lala42 #85953 Ubiszezon :-) -
lala42 #85952
Savas! -
Fantasy18 #85951 Első próbálkozás Ju88 al online... jó kis gép lett BOM ban!
Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2016.04.10. 15:48:20 -
#85950 Repkán mi is nagyon sok killt szoktunk gyűjteni (nekem egy este 55 a rekord ), az, hogy valaki sok gépet lő, az még nem jelenti azt, hogy csalna. Volt, hogy Poginak meg nekem is 20 fölött volt, a többiek nem érték el a 10-et. Viccesen nézett ki a score táblázat :) Aztán van, hogy mi is belefutunk olyanokba, akik ketten hárman összedolgoznak, és segítik egymást, akkor könnyen megesik, hogy ők dominálják a légteret, már emelkedés közben elkapnak, és úgy elég nehéz harcolni. De soha nem tűnt úgy, hogy csalnának. -
sulyid #85949 Én mostanság a BOS-t repülöm, Múlthét szombat este óta 37 órát toltam bele. :)
Eddig csak 1x repültem online, megnéztem hogy rendesen működik-e, a reptér felett amperkodott egy jak, felmásztam a fokkéval és kb 3 percen belül gondoskodtam róla hogy ne amperkodjon többet.
Most úgy vagyok vele hogy először végigtolom a kampányt (tetszik az a dinamikus küldetésgenerálás) és "kifullozom" az összes gépet, utána már nyugodtan mehetek majd online is.
Kezdetben próbáltam orosz oldalról is csinálni, az első sztálingrádi kampány első fejezetében még fel is oldottam az összes repteret il-2-vel, de később kénytelen voltam rájönni hogy szinte felesleges is felszállni szovjet vadásszal ha nem mc 202 v. bf 110 van az ember ellen...
Gyors vélemény/álláspont a játékbeli vadászokról:
- LaGG-3: Garantáltan Lakkozott Koporsó... Nem véletlenül kapta ezt a nevet, az egyetlen pozitívuma hogy később lehet másik 23mm-est (az Il-2-nél is a VJa gépágyút pártolom, valahogy a SVAKR-al nem igazán jövünk ki) vagy egy 37mm-es gépágyút ráhelyezni. Iszonyat lomha, elég nehezen fordul, de vízszintesben nincs akkora baj a sebességével.
- Jak-1: 1db 20mm-es s kettő 7,62-es géppuska. Fordul mint az állat, de fából van.. Ha nincs magassági fölénye elég nehezen veszi fel a versenyt a messzerekkel, főképp ha azok ki is használják a kitűnő emelkedésüket.
- La-5: a szovjet csillagmotoros csúcsvadász. Szemből nehéz mást ellőni rajta mint a motorját, az viszont bírja a találatokat (igazi csillagmotor:D). A két darab 23mm-es mindenre elég, a sárkány továbbra is fából van... de ettől függetlenül ez a legveszélyesebb a szovjet vadászok közül (a BOS típusai közül persze)
- I-16: ezen típussal nem repültem, csak ellene. Idegesítő kis dög, de jobban odafigyelek rá mint egy LaGG-ra vagy egy Jak-ra.
- P-40: Veszélyes fegyverzet, rohadt strapabíró sárkány, de legalább nem tudja tartani a tempót a német vasakkal...
- Mig-3: kb 4x ha találkoztam vele, nem igazán győzött meg hogy félnem kéne tőle.
A szovjet vadászok tápláléklánca alulról felfelé: LaGG-I16-Jak-Mig-P40-La.
Német vadászok:
- Bf 109 F-4: vessetek rám követ, de mire elértem vele a maxot már szabályosan gyűlöltem repülni vele a motorja miatt. A 2db 20mm-es poddal elég veszélyes tud lenni a bombázókra és az il-ekre. Gyors, eszméletlen jól emelkedik és lehet húzni mint az állat (Még soha nem sikerült dugóhúzóba vágnom). Ha sikerül megőrizni a sebességfölényt nem kell félni 1v2-ben sem.
- Bf 109 G-2: na ezt már imádom. Nagyon. Repjellemzői kicsit jobbak mint az F-4-esnek, de nem fordul annyira (én többre tartom az emelkedést és a gyorsaságot mint a fordulást, ha fordulóharcba keveredek akkor már rég elkúrtam valamit).
- Fw-190 A-3: eszméletlenül sokan szidták a hivatalos fórumon és itt is illették kritikákkal, ettől függetlenül nekem a szerelmem. Elég egyedi repülési stílust képvisel, imádja a hirtelen rántás - dugóhúzó kombit (aki ezt eltudja kerülni vele annak már nem lehet problémája szerintem). A messzerrel ellentétben ez beletanulós gép, nem fog előre menni én is vagy 3x vágtam oda kis magasságban dugóhúzó miatt, elég csúnyán szitkozódtam, de minden géptörés után tanultam valamit a gép repjellemzőiről, mostanra szerencsére már ösztönösen kerülöm az olyan szituációkat ahol dugóhúzóba eshet a gép (tudom, ez más gépekkel repülve még problémát jelenthet majd). A fegyverzete toronymagasan a játék legjobbja még az alap 20mm-essel is, nem hogy a 4 db 20mm-essel, volt olyan hogy 3 légiharc győzelmem volt 1 felszállásból és a lőszer fele még megvolt, máskor 2 légiharc győzelem után még csatarepültem egy keveset hogy ne vigyem már haza a lőszert. Sokkal jobb a leszállás vele mint a messzerrel, az erősebb futóműve miatt van egy kis hibahatár. Repstíiusra azt a módszert fejlesztettem ki hogy mindig nagy magasságban vagyok (4-7km között), ha ellenséges látok megvárom míg elrepül alattam, lenyomom a gép orrát 500-700 km/-h val rácsapok, ha úgy ítélem meg hogy rendes tüzelési helyzetben vagyok akkor tüzelek ha nem akkor kiemelem a gépet és vissza magasságra, ezután újra ráfordulok a gépre, de úgy hogy minél kevesebb sebességet veszítsek és továbbra is min 450-550 km/h-s sebességem legyen vízszintesben, és újra rácsapok 500-700 km/h-val. Soha nem állok le fordulózni és nem maradok egy szintben az ellenséggel, a magassági és sebesség fölény megőrzése sokkal fontosabb annál, így gyak nem tudnak elérni az ellenséges vadászok. Fontos szabály még a rácsapásnál, ha az ellenséges gép fordulóban van és az utána húzás lehetséges, de nagy sebesség vesztéssel (50 km/h-nál többel) akkor inkább visszaemelkedem és újra helyezkedem úgy hogy a következő rácsapásnál már ő maga fog belefordulni a Revimbe.
Ennyi lett volna.
Zárásként: :D
-
Indi69 #85948 Lehet én vagyok béna, de ez a ficak kimagasló. Mindenkinek 3-4 győzelem, neki 15 ! Tegnap kb ötszáz méter magassági fölényem leküzdötte úgy, hogy én végig finoman emeltem. 4/n Messerrel voltunk mind ketten. Majd minden nap repül, ha valaki nálam képzettebb gépkezelő repülne vele kiderülne, hogy én vagyok e béna. -
lala42 #85947 Most néztem Mr'X repülését a youtub-on. Valami miatt néhány nem elérhető. Vajon miért?
Azóta én sem láttam ilyet. Vannak furcsaságok, de nem csalások.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2016.04.09. 22:26:48 -
#85946 MrX, meg a többi orosz ufó akkor tűnt el clodból, amikor TF installálta a cheat védelmet. Feltörhetetlen szoftver nincs, de ilyen mrx féle ufókkal azóta én nem találkoztam (vagy csak nem repkedek eleget :) )
@Indi? Mit értesz azon, hogy UFO? Oroszoknál, ukránoknál nagy hagyománya van az 1v1, 2v2 légi harcnak, nagyon ügyesek, és nehéz megszívatni őket. Ha gyanús, vegyél trekket és majd megszakértjük :) -
lala42 #85945 Volt hajdanán egy Mr'-X is, akit nem értettünk. Azután eltünt a sülyesztőben. -
Indi69 #85944 üdv Gelmec_UA nevű embert ismeri valaki? Az ax dogon szoktam látni, vagy ufo vagy nem értem -
#85943 Talán az is belefér...
Berlinbe megyek az ILA 2016-ra az biztos. -
#85942 Tervezi valaki hogy megy? -
Solt #85941 BoS update -
#85940 Ügyes -
#85939 -
RepeszElek #85938 köszi! -
#85937 Jó ötlet, figyelni fogom, köszi! -
#85936 zeltwegbe szoktak lenni ww2es gépek,de még nem láttam hogy milyen felhozatal lesz , egyébként most szeptemberbe lesz, -
#85935 Urak,
tudja vki hogy idén nyáron hol lehet repülőképes Bf 109-est látni? Nézegetem a repnapokat a neten de annyi lesz hogy jövő nyárra sem érek a végére.
Nincs valami infótok? -
Solt #85934 Szia,
Az alap verzió nem, a TF mod igen. -
RepeszElek #85933 Sziasztok, win 10-el vajon mükszik a cod? -
-
#85931 Éljen a nyúl! :)
-
lala42 #85930 Kellemes Húsvéti ünnepeket és kellemes kijózanodást a Tisztelt társaságnak. Kezetekre vigyázzatok.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2016.03.28. 13:55:12 -
#85929 Spit ellen Meszával csak B&Z, vagy hit&run. Spit II ufo magasan, alacsonyan lassú, Spit I-a tól tartani kell, de én személy szerint a Hurrikántól f@sok a leginkább.
Meszával a fordulóharcot felejtsd el, ha nem akarsz gyorsan ugrani.
Itt egy szemléltető videó, az elején eléggé jól látható, hogy a rosszul kivitelezett hit&run hová vezet ha nem vagy a végén energiafölényben, és a hátad mögött sok az ellen. A többi része egészen jó (naná, hiszen én repültem a Meszát )
Utoljára szerkesztette: acidrain, 2016.03.24. 20:27:00 -
Indi69 #85928 Értem, köszi