IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A spit vs bf109 szerveren jatszom.Neha akadozik a jatek egyszer pedig lefagyott egeszen[kiirta:il-2fb exe...s a tobbi nyavaja:dont send /send error report.Normalis ez szervern? a gepem adatai:Intel dual core 1800mhz,2gb ram.vga:geForce8400-256mb...az alap jatek:il-2 sturm.1946-eredeti,uzletbol...a crack-internetrol volt letoltve....igaz a Windowsom mar 2 eves...-vajon ez lenne? nagyon koszonom a segitsegeteket Megj,-offline-n meg soha nem volt igy
Éppen azért is lánygépek azok amik. Mert nem kell/lehet célozni velük. Csak elég sprézni bõnyállal.

VO101Tom
Légcsavartengelybõl, vagy szárnytõbõl nagyon pontosan lehet lõni, én ezért is szeretem a német gépeket. Jártam már úgy emillel, hogy olyan közelrõl lõttem, hogy a két nagykaliber elment a szpit jobb és bal oldalán, csak a kiskalibert kapta be <#gonosz3><#idiota>. Ilyenkor "mellécélzol" kicsit, de az meg pazarlás <#rolleyes><#zavart1>

www.pumaszallas.hu

77PXDrebil
Azt azért a kezdõk és a kiképzés miatt raktam be! De elfajult a helyzet mindenféle csatlakozók miatt!!😊))Aztán már mindegy volt!<#csodalk><#awink><#nevetes1>

Egyébként tanulságos volt, hogy a Messer koncentrált fegyverzetével sokkal messzebröl elkaptam a gépeket mint a lányos gépekkel...😊

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

Matthew Baker
Az én kedvencem a: "Gyönyörûûûûû ég mint a fáklya!" <#idiota>

Új logó by: berczely (Y)

az nem úgy van inkább, hogy: "...nem lehetségeeees" <#eplus2>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

szekelyland
Az én kedvencem az: " A büdös francba! Merre vagy? " meg:
"Itt a kettes, nem lehet!" -ennek fõképp a hangja nagyon ott van....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Sanyo
Yosser kollégiumi szobájában készültek a képek, talán õt kellene megkérdezni. 😊

www.pcpilot.hu

Szerintem az "szilvia"... 😊

www.smart-bus.hu

szekelyland
Én a wc papíron töprengtem el az elsõ fotón.....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

VO101Tom
Abban én sajnos még nem vettem részt, kb. a szinkron után pár hónappal csatlakoztam a VO101-hez.

www.pumaszallas.hu

TG Gida
Komolyabb dogban nincs külsõ nézet sem.<#csodalk>

Isten áldja a pogányokat!

Sanyo
Másnap már nem volt erõm sört inni. 😊

www.pcpilot.hu

Hát a tej minek oda? Volt veletek kiscica? 😄 😄

www.smart-bus.hu

Sanyo
elvileg a magyar hangokat ti adtátok nem?!

kedvencem az "A picsába, eltaláltak!!!" fejhangon😊
VO101Tom
Magyarosításra tudom azt mondani, hogy ha megérted angolul a játék menüt, akkor magát a játékot szerintem fölösleges, pár elírásról és érdekes megfogalmazásról hallottam, mondjuk én sosem állítottam át.

Amit át lehet, és érdemes írni, az az AI-k üzenetei, és az online játék rendszerüzenetei. Talán mást is érdekelhet, felraktam a pumaszállás programletöltések közé ezt a két file-t, aki nem akarja saját maga sorról-sorra lefordítgatni ezeket, az innen töltse le:
Magyar feliratok

A rar-t kicsomagolva az IL-2/i18n mappában lévõ azonos nevû file-okat írjátok felül.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Azzal nincs gond, hogy ki ellenség, ki saját, de a Spit vs 109-en pölö nincs ikon, csak német felségjellel repülhetsz, és csak default skinnel. Ilyenkor egy rácsapás után qrva sok idõ megy azzal, hoyg összeszedjük a többieket, ami csak úgy lehet, hogy naviznak (tré módszer igaz? 😊 ), billegtetnek, vagy leolvasom a számukat. Online warban mennyivel egyszerûbb, már festés alapján tudom kit kell figíelnem. Géppárban még elmegy, ha jól össze tudunk rádiózni, de ha 3 vagy 4 saját van ott, esélytelen figyelni mindegyiket, hogy ki hol van, ki mögé megy pl ellenség, kinek szólj. Ez az egy dolog, ami szerintem nagyon rossz a Spit vs 109-ben (no, meg az új, keleti frontos mapokon lévõ plane-set, nemtom miért divat, hogy meszából mindíg egy évvel fiatalabbat adnak, mint a többi gépbõl)

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Na ja. Churchill meg azon akadt ki, hogy az összes katonájukat a frontvonalra küldték, stratégiai tartalék nélkül, vagyis olyan hátvéd csapatok nélkül, akiket egy esetleges áttörés helyére lehetett volna azonnak küldeni. Egy ilyen hosszú frontvonalon mindíg a támadók vannak elõnyben, koncentrált támadásnál mindíg lesz hely, ahol a védõket többszörösen felülmúlják. Ez akkora hiba volt, hogy Churchill nem is tért magához, mikor megtudta, és ennek semmi köze a "modern" hadviseléshez, ez azóta így van, mióta országhatárokat védeni kell...

www.pumaszallas.hu

De, kell az h szelektíven lehessen válogatni 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

77PXDrebil
JA és nem tudom ki akart a dogomban ikonokat de az szokjon le róla komolyabb dogban olyan nincs...😊))

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

77PXDrebil
Az egy kedvenc íróm könyvében volt!

Hanoi ba Diem bim phu elött egy amcsi katonai küldötség megy tárgyalni meg felmérni a helyzetet ...az amcsi tábornok a tárgyalás közepén a szárnysegédnek sugja:
Joni irja fel ezeknek a francia tiszteknek a nevét, ha el akarunk veszteni egy háborut legyen kit hívni...

Sziasztok!
A Korea mod 1.2-õt szeretném feltelepíteni(innen) az 1946-ra. Sajnos nem tudom hogyan kell, mert franciák csinálták, és nem mellékeltek hozzá angol nyelvû readmet.

Tudna valaki segíteni hogyan kell?

Willenbrock
Hát igen az 1940-es hadjárat emlékezetes pofon volt a francia nemzeti büszkeségnek.Alaposan elbaltázták az öreg tábornokaik,folyamatosan hagyták magukat megtéveszteni és nagyon bíztak a Maginot-vonalban.Mikor a AASF jelentette hogy német gépesített alakulatok keltek át a Meuse-ön 3 ponton is,továbbra is Belgiumba irányították a tartalékaiket,mondván hogy az csak elterelõ hadmûvelet lehet.

VO101Tom
E-bayre is feltettek egy ilyen hirdetést, hogy "megkímélt állapotban eladó egy második világháborús francia gyalogsági puska, nem lõttek vele, csak egyszer rakták le..." 😊

www.pumaszallas.hu

van ertelme magyarositani az alapjatekot?-il-2sturm 1946] es ha igen hol kapnam meg? szerverben ha leszallok a repteremre visszatoltodik a kifogyott loszerem? Koszonom a vallaszokat
kamaszaki
magyarosítás

Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.

Willenbrock
Hát ha egyszer szerinte Hitler istenkirály volt akkor nem is csoda hogy nem szereti a kakas-népet😄 A legtöbb filmben a németeket szokták utálni,valamelyik filmparódiában volt hogy megjelent Darth Vader egy nyüzüge csávó mögött gonosz ábrázattal,sisakjában szuszogva és a csávó azt kérdezte tõle:"maga német?"-nem tudjátok melyik paródiában volt?

TG Gida
Szerintem nem.

?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

adikakk
Jó estét
Repkedtem egy kicsit.
Szerintem magasság rekord.<#idiota>

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Csak azért nem válaszolok vissza valami sértõt, mert anyám családja felvidéki volt, és a tót vérvonal nem teljesen zárható ki.
Persze Miskolcon azért a hegedûvonók is muzsikáltak, ugye? <#vigyor2>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

"Elméletileg lehetséges némi francia vér is bennem."

<#wilting><#levele> Nem vagyok benne biztos, hogy jövõben is akarok majd játszani veled <#schmoll2>

Bocs, de ezt nem bírtam ki <#crazya><#worship><#worship>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Tudom. Poénnak szántam.

Her Laca
Az nem kérdés akart lenni ,hanem idézet😊 Csak elfelejtettem jelezni😄D

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Elméletileg lehetséges némi francia vér is bennem. (Az apai ágról való távoli õseim elzásziak voltak (ez egy állandóan vitás német-francia terület), és a Jóisten se tudja, hogy mi a fenének jöttek ide a XVIII.sz.-ban...)

Her Laca
Igazad van😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Laggolunk én úgy hallom de most mégegyszer megnézem.😊

TG Gida
logolunk

Her Laca
Ja és "Ha mind együtt laggolunk be"😄DDDD

Her Laca
Te francia vagy?😊))

Nekem is... az egy állat! 😄

www.smart-bus.hu

Nekem Cartman a kedvencem... <#worship>

Her Laca
Ez nagyon OFF de már vagy 10 szer megnéztem😊
Állat

battle of BRITAIN. szted?😄
Zpogi
Igen elolvastam, amit én letöltöttem azt csak manuálisan lehetett telepíteni/bemásolni,nem volt hozzá telepítõ.

Nem tettem be másikat,csak simán kivettem.

Lehet hogy csak a végére tartogatják a finomságokat.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

"remélem lesz majd Messzeres videó is"

Eleve azzal kellett volna kezdeni... <#hehe>

VO101Tom
"Nekem is 2.0-ám van csak az kavart be a Fly-by moddal,hogy a jsgme mappába másoltam mert normál mods mappám nem volt,és ez így nem jó.
Viszont Mods mappástól bemásoltam az IL-2 könyvtárába és mûködik."

Elolvastad a readme file-t? (Ultimate Sound Mod V2_EN.doc). Idézek:
"For users HSFX packs and / or UP 2.0 you should not install this mod via JSGME failing to have big problems in conflict and other crashes (verified by the team of "beta testers" pack C6 1.3.)Manual installation only!"

Sem a JSGME, sem a MOD-s mappáról nem írtam egy betût sem, csak az IL-2/FILES mappáról. Én abba másoltam mindent, mert nálam abban voltak ezek a mappák. Ha UP mellett/elõtt/helyett más mod is fent volt, akkor lehet, hogy az csinált MOD, -MOD, stb mappát, de nálam ilyen nincs.

A Menetszél nekem is erõsnek tûnt, tettél be helyette más file-t, vagy csak egyszerûen kivetted?

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Persze csak a Meszánál tapasztaltam ezt a dolgot,a Spitmél meg a Hurrinál jó.