IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
Egyébként tanulságos volt, hogy a Messer koncentrált fegyverzetével sokkal messzebröl elkaptam a gépeket mint a lányos gépekkel...😊
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
"Itt a kettes, nem lehet!" -ennek fõképp a hangja nagyon ott van....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
www.smart-bus.hu
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
kedvencem az "A picsába, eltaláltak!!!" fejhangon😊
Amit át lehet, és érdemes írni, az az AI-k üzenetei, és az online játék rendszerüzenetei. Talán mást is érdekelhet, felraktam a pumaszállás programletöltések közé ezt a két file-t, aki nem akarja saját maga sorról-sorra lefordítgatni ezeket, az innen töltse le:
Magyar feliratok
A rar-t kicsomagolva az IL-2/i18n mappában lévõ azonos nevû file-okat írjátok felül.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
Hanoi ba Diem bim phu elött egy amcsi katonai küldötség megy tárgyalni meg felmérni a helyzetet ...az amcsi tábornok a tárgyalás közepén a szárnysegédnek sugja:
Joni irja fel ezeknek a francia tiszteknek a nevét, ha el akarunk veszteni egy háborut legyen kit hívni...
A Korea mod 1.2-õt szeretném feltelepíteni(innen) az 1946-ra. Sajnos nem tudom hogyan kell, mert franciák csinálták, és nem mellékeltek hozzá angol nyelvû readmet.
Tudna valaki segíteni hogyan kell?
www.pumaszallas.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Repkedtem egy kicsit.
Szerintem magasság rekord.<#idiota>#idiota>

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Persze Miskolcon azért a hegedûvonók is muzsikáltak, ugye? <#vigyor2>#vigyor2>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
<#wilting>#wilting><#levele>#levele> Nem vagyok benne biztos, hogy jövõben is akarok majd játszani veled <#schmoll2>#schmoll2>
Bocs, de ezt nem bírtam ki <#crazya>#crazya><#worship>#worship><#worship>#worship>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Állat
Nem tettem be másikat,csak simán kivettem.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Eleve azzal kellett volna kezdeni... <#hehe>#hehe>
Viszont Mods mappástól bemásoltam az IL-2 könyvtárába és mûködik."
Elolvastad a readme file-t? (Ultimate Sound Mod V2_EN.doc). Idézek:
"For users HSFX packs and / or UP 2.0 you should not install this mod via JSGME failing to have big problems in conflict and other crashes (verified by the team of "beta testers" pack C6 1.3.)Manual installation only!"
Sem a JSGME, sem a MOD-s mappáról nem írtam egy betût sem, csak az IL-2/FILES mappáról. Én abba másoltam mindent, mert nálam abban voltak ezek a mappák. Ha UP mellett/elõtt/helyett más mod is fent volt, akkor lehet, hogy az csinált MOD, -MOD, stb mappát, de nálam ilyen nincs.
A Menetszél nekem is erõsnek tûnt, tettél be helyette más file-t, vagy csak egyszerûen kivetted?
www.pumaszallas.hu