IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De miután sikeres a regelés akkor elég a nickname keresõbe beírni a nickneved és jelszót már nem is kéri.
vagy ez csak nálam van? illetve lehet-e valahogy kiküszöbölni ezt?
Van valami linked hozzá?
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Offtopicos kérdés!
Készül az új honlapunk házilagosan! Pár animációt csinálnék de az ADOBE Fireworks CS4 nem nyerte meg a tetszésem (nincsenek benne olyan funkciók amit elvárnék).
Tudna valaki ajánlani egy tuti progit!
Köszönettel: Drebil
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
Tegnap életemben elõször repültem és dogoltam Lagg3 35 el. Bakker az egy csoda masina.
140-nél stabil mint a telefon fülke. Hihetetlen. Nem is tudtam ,hogy az ilyen egy jó kis gép. Ez is csajos😊) Mindent meg lehet vele csinálni.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ez az egyik kedvenc Il-2 es esetem...
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Pont az a szép amikor felmászol szépen a gerincére, és közelrõl téped darabokra, hogy azt se tudja mi történt 😉
Hát ez nem tudom mitõl függ, de te is megnyerheted így a team-killt.
Pont ma esett meg a Spit vs 109-en: nagyban darál egy ellenséges gép (én talán P40, õ 109), rajtam van ahogy illik, de azért érzem, hogy nem annyira profi, úgyhogy szépen ollózgatok, palástorsózok. Már majdnem mögé kerülök, amikor megjelenik egy friendly (Hurri) és ahelyett, hogy segítene belém(!) rohan. Nekem semmi bajom, neki leesik egy szárnya és én kapom a friendly killt 😞
Persze a jófej csapattársak még a pilóta nélküli gépet is kivégzik néha, nem csak a sérülteket, de hát ez már csak fair play kérdése.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
+ még 1 trükk: ha a csapattársad ellopja a killedet, és bosszút akarsz állni, akkor leszállás közben szép finoman repülj neki. Megkapja gyõzelmet érted, de mivel csapattársak vagytok, "friendly plane destroyed"-del és -300 ponttal honorálják. Jobb szerveren még lehet, hogy bannolják is.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Felfedeztem magamnak egy jó gépet: Go-335 (1944-es verzió). Gyorsabb 2500 felett a La-7-nél, és piszok jól emelkedik. Egyhuzamban felmászik 4000-re overheat nélkül, és akkor elég csak 104%-ra leszedni. Sc1000-et simán felvisz, egyszer észre sem vettem, hogy vittem magammal egyet. Ütközések tekintetében elég masszív. Egy mustáng szárnyát a csûrõvel letörtem, míg egy Yak a felsõ függõleges vezérsíkommal ismerkedett meg, de õ nem zuhant le. Piszok jó nézni ahogy 2000 méterrõl próbálnak elkapni a szuper gépek, mikor te 2500-on mész 500-al. A túlélési esélyek is nagyok hála a két motornak, amik távol vannak egymástól, illetve a katapultülésnek.
Egy felszállással az imént szereztem vele 1000 pontot.
Ha a tied, akkor õ kap meg téged, ha az övé akkor neked húzzák be a strigulát.
A pontozásnál (amit menet közben az S gombbal hívhatsz elõ) az egymotoros gép 100 pont, a 2 motoros 200 stb stb.. a földi célokat nem tudom, a hajó 200-tól indul, a romboló 300, és így felfele.
Amit Szepy ír az igaz. Csak akkor kapsz teljes pontot, ha le is szálltál a géppel a reptéren.
Azaz:
Leszálltál: 100%
Ugrottál saját területen: 50%
Ugrottál ellenséges területen és elkaptak, vagy meghaltál: 10%
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rádión ezt úgy is mondjuk, hogy "Q11 keypad 6", "Q11 numpad six". Chatben még szokot rövidítve leírva "Q11kp6", "Q11np6"
Arrol már mindent leirtunk amit tudni kell!
Adalék info: a térképen a szektorok 10x10km esek ha ráközelitesz egy kis kocka 1km!
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
Arra fele veszed az irányt és közben megpróbálod belõni merre is lehetsz a térképen.
Nekem a legnehezebb a Szlovákia térkép tele hegyekkel.
Mielõtt elindulsz alaposan tanulmányozd a térképet,írd le hogy melyik szektorból indulsz,és azt is hova akarsz menni. Az egyszerûség kedvéért szerezz egy papír szögmérõt és mérd meg ,hogy hány fokon kell repülnöd a célig ,és persze vissza. Persze a tereptárgyakat,folyókat,erdõket ,városokat is jó megjegyezni amik útba esnek. Elsõre ez jó támpont a navigációhoz,késõbb már nem fog kelleni segédeszköz.