IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Mondom ,hogy a 1.11 miatt. Menj a BOB 1940 re vagy a Wings Over Europe ra vagy az UK DEd 3 ra.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

pentium4. intel dual core1800mhz❤️600mhz> ram-2gb; vga-256mb,Gforce 8400 .......hely szarasig van!Offline-n soha nem fagyott le.......ja a windowsom szinte 2 eves, nos mindent leirtam tudja fene mi lehet!Tegnap valaki emlitett egy 1.11 patch-ot ,hogy neki is fagyott le mig nem rakta fel ezt.EZ nem tudom hogy mi az.Alegbiztosabb szerintem egy par napot jatszodni fogok sima 4.09-en mod nelkul,s majd meglatom hogy fagy-e meg le
A kis rohadék akik áll a tûzben lõtt le. de én rázuhantam. Nem kifejezetten bosszúból.
Eredmény: neki semmi baja, a mellette álló ütegnek sincs baja, de a kép jobb sarkában a teherautók legalább felrobbantak a becsapódástól.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
Én deaktiváltam,és jó lett. Látszik minden.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

"Úgy olvastam-ha jól értem-hogy installálás elõtt mindíg inaktiválni kell egyébként a modokat."

Jól értetted én meg elfelejtettem. Akkor vettem észre, hogy nem inaktiváltam, amikor már feltelepítettem. Valszeg ez volt a baj. Szóval azt mondod, hogy vissza rakod a 1.11 és minden ok, nem ütik egymást?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Willenbrock
LaGG-3-ast én is kipróbáltam,egy gyönyörû helyzetet kihagytam vele mert a célzónézetet állítgattam éppen mikor bekerült egy 109-es a célkeresztbe.Utána a harc közben zuhanórepülésben üldöztem egyet de elkezdtem nyomkodni a propellerszögállítót mivel kezdett nagyon túlgyorsulni az LaGG,a lelkes nyomogatás közben meg leszedett a társa.Amúgy még az IAR-t is sikerült vele követni a fordulóban,sõt fordulóban még el is találtam,füstölt,benzincsíkott húzott,de sajnos túl alacsonyra kerültünk és hirtelen átesett a gép.LaGG nem szeret földközelben fordulni,átpördül könnyen-amúgy tetszik ez a gép régóta a kedvenceim közt van,szép a formája.

TG Gida
OFF
Keresek egy könyvet:McGOWAN – HANDS : Ne sirass, törzsõrmester!
Ha esetleg valakinek megvan elektronikus formában, megoszthatná velem.
ON

Isten áldja a pogányokat!

Willenbrock
Rendszerkövetelmény megvan nálad egyébként?

Willenbrock
Lejjebb írtam hogy én is így jártam.Én visszainstalláltam az 1.11-et és ezután már mind a kettõ látszik a switcherben is.Úgy olvastam-ha jól értem-hogy installálás elõtt mindíg inaktiválni kell egyébként a modokat.

Jól látom, hogy a 1.12 telepítéskor lepusztította az 1.11-et? Hogy és miért? Most bakker nem tudok rámenni a "régebbi" szerókra, mert még nem frissítettek! De akkor a switcher-nek is mi értelme ha nem tudok váltogatni a verziók között <#conf><#conf><#conf><#duma><#boxer><#boxer><#kocsog>

szoval ez evel jar .Koszonom
Hali ! Tud valaki errõl a nightfighter modról?
Miben van ez, mert a 4.09 -ben ilyet nem láttam. Különben meg hsfx 4.1 használok.
http://www.youtube.com/watch?v=Zg76JI8mbzk
Her Laca
Az az 1.11 miatt van.Nekem is volt egyszer .

ketszer lefagyott a gepem a spit vs me109 szerveren <1i-2;4.08;4.09; up2.0> meg mi hianyzik? vagy szokott igy lenni?
Her Laca
Kérlek szépen😊) ,hogy mennyire hatásos.
Tegnap repkedtünk egy kicsit belterjesen. Nos Togyo századtárs 3-szór is lelõtt. És kb pont az alant látható képzést nyújtottam neki (egyrészt mert lusta vagyok,meg másrészt is). És látod megtanult Fókával harcolni!!!
Csak csöndesen jegyzem meg ,hogy eme teljesítményéhez nagyjából semmi közöm sincs😊 Pusztán önszorgalom. Na ez itten a kulcsa a dolognak!!!
Togyó az isten
<#violent><#violent><#violent>

Meg is jegyeztem magamban, hogy ez egy tipikus Laca-féle harcászati útmutató 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Értettem én, na <#love12><#pias>

Her Laca
<#mf1><#mf2><#eplus2><#nevetes2><#nevetes1>

Ezeket elfelejtettem hozzátenni😊

Mintha randi guru lennél, és az elsõ tanácsod arra, hogy hogyan vigyél ágyba meg egy nõt (jajj de szépen fogalmaztam) az lenne, hogy "Tépd le a bugyiját oszt' adj neki" 😄
Csak addig el is kell jutni 😊

Megyek is haza, rálépek a hadiösvényre 😄

Her Laca
"Inkább arra tanítsátok õket, hogy hogyan lehet lelõni az ellenfelet és túlélni az attrocitásokat 😊""

Ezt a tanácsot adtam a századunk tanulni vágyó srácainak,remélem itt is megfelelõ lesz.

"Akkor gyorsan leírom mit kell tudni.
Tehát a lényeg ,hogy az ellenséges gépet bekalibrálod a célkereszted egy bizonyos pontjára ,oszt jó hosszú sorozatokkal piszkálod ,amíg az darabjaira hullik ,avagy valamely funkciója amely összefügg a repüléssel meg nem szûnik. Röviden ennyit kell tudni asszem"

PhantomAss
ott a pont 😊
csak egy kis élcelõdés....<#worship>

GOOBY, pls

Kitudja.. ezekben a modokban már mindenre gondoltak <#nyes>

Viszont a hátsó lövészem tudta, mert meg se mukkant a géppuska..

Tényleg, azt még berakhatnák, hogy a hátsó géppuskás is rádiózzon má nekem, hogy "Vadász a 6 órában alacsonyan", és akkor tudnám h kicsit fel kell húznom a gépet, mert nem tudja ólommal kibélelni Szergejt. Plusz nem lepõdnék meg ha tûz alá vesznek hirtelen 😄

Chazz76
Lehet dezertálni akart a Nagy Honvédõ Seregbõl,csak ezt Güntherék nem tudták lent a géppityu mögött<#eplus2>

Látom okosítjátok a fiatalokat, hogy hogyan lehet beszopatni a saját csapattársakat, ha ellopják a killt 😄

Inkább arra tanítsátok õket, hogy hogyan lehet lelõni az ellenfelet és túlélni az attrocitásokat 😊

Múltkor mentem MDF szerón, 110-essel csapdostam vígan az AI pe2-eseket, mire jött 2x2 AI Yak, és elkezdtek darálni a semmibõl.. 2-t leszedtem, mire az egyik valahogy keresztbelõtt, és ellõtte a motort vastagfüstre. Borítottam hazairányra, persze amint 400 alá ment a sebességem kigyulladt a motor. Már láttam a repteret, mikor finalra fordultam elkezdett vadul lõni a légvédelem. Kerék nélkül hasratettem a gépet. A maradék AI Yak "elkísért" hazáig 😄
Aztán a légvédelem leszedte..

Az ukded3-nak nincs statja?

Phantom: Amelyik rendes ember meg nem délelõtt dolgozik, az délután vagy este (és akkor többet is keres) 😊

Megjegyzem: nem ma történt, hanem valamelyik hétvégén, és a postot ebédidõben írtam, most meg egy teára jöttem be.
Egyéb lényegre törõ megállapítás? 😊

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

PhantomAss
persze:
minden rendes ember dolgozik délelõtt 😄

GOOBY, pls

Humán Il-2 ellen, 0m, A6M2-21 Zero, rövid sorozat, Il-2 jobb vízszintes vezérsík leválik, Il-2 becsapódik, szerver üzenet: XY crashed!
Valami logikus magyarázat?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

átnyálaztam a fórumukat és elvileg a jelenlegi állás ez: http://www.warbirdsofprey.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6467

az 1.12-re meg azt mondták, hogy "probably before the weekend"

monduk jó lenne ha nem hetenként jönne ki mindig valmai új, már átestek a ló túloldalára

Her Laca
Most mi van? Ezt az 1.12 est nem lehet telepíteni?Pedig a BOB csak evvel megy ,viszont a spit vs BF meg az 1.11 el. Kezdem unni .

Willenbrock
Na már sikerült csatlakozni,az volt a baj hogy a zuti 1.2 felülírta az 1.11-et és úgy látszik a szerver még nem állt át 1.12-re.Azt hittem a kettõ külön települ és nem kavarnak be egymásnak.Az 1.11-el elõbb csatlakoztam,tehát mûködik.4.09,UP2.0 és tuti 1.11 patch-nekem így megy.De most eltûntek a warbirds szerverek,lehet hogy karbantartás van.

na azt nem tudom hogyan csináltad, hogy tegnap voltál fent, mert tegnap elõtt, fent voltam és közben írta (gondolom) egy admin, hogy csak azt szabad aktiválni mostantól és restartolta a servert, crt=2 beállítással

ma voltam fent, most raktam újra a rendszert windows 7-re, il2+4.09+UP2.0+UP2.0m a modok közül csak! warbirdsofpreyt szabad

Willenbrock
Az UP 2.0-ra a zuti 1.1 és 1.12 patcheket telepítettem rá.Ezek után kb. 20 féle dolgot lehet aktiválni a JSGME-ben,tegnapig a tougher bridge,train és az 1.1 volt aktiválva és beengedett mindíg.Most telepítettem a Zuti 1.2-t és most sem az 1.1 sem az 1.12-vel nem engedett be.De most akkor kipróbálom ezt a warbird patchet is.

a spit vs 109 mod serverre, ha feltelepítetted az UP2.0 javítást akkor a JSGME-ben csak a warbirdsofprey nevû mondot kell (lehet) aktiválnod

Willenbrock
Van zuti 1.1 és 1.11 is?Vagy ugyanazt jelenti mindkettõ?Mert a mod aktivátor 1.1 nek mutatja azt amivel tegnap is beléptem,ugyanakkor 1.11 et kér a szerver.Vagy az a gond hogy rátelepítettem már az 1.12-t is?De a mod aktivátorban ki lehet az 1.1-et is választani úgyhogy nem értem miért nem enged be?

Willenbrock
Nem tudom miért nem enged be a Spit vs 109 mod szerverre most.Az 1.1 van aktiválva,de feltettem az 1.12-t is hátha már az kell de azzal sem engedett be.Most melyik patchel megy ez a szerver?Jó lenne ha ezt is kiírnák a szerver oldalára,de csak annyit írnak hogy 4.09 meg UP2.0-vagy én vagyok vak?

lessz valaki olyan szives,hogy segitsen ki az 1.11 patch-el elore is koszonom
mi az a 1.11 patch? mit segit es hol kaphato? spit vs me109 mod v1.11-ben jatszom , van mikor akadozik de ketszer egeszen lefagyott a gep. Mit tehetek?
Willenbrock
Megesett az 1.11-es patch elõtt,nálam azóta nem volt fagyás.

nektek szokott lefagyni a gep teljesen? termeszetesen mod-ban up2.0 nekem mar masodszor csinalja
Willenbrock
De az ottani nick nem mindíg ugyanaz mint az itteni,szóval egyeseket biztos nem találsz meg...

Na, ukded3, 4000 méter(!), humán il2 headon, tûz<#violent>, leesik<#integet2>, meghal<#bdead>

És én csak egy emilben voltam <#mf1>

Her Laca
Bárkit megnézhetsz ,már ha érdekel miket bénulunk össze😊

mas pilotaknak az adatlapjait mint pl a tieteket lenezhetem? ,,,,,,,csak megkerdeztem..........vagy az olyan gyengeket mint en
MEGKAPTAM!!!! koszonom szepen. Tenyleg bena vagyok
Her Laca
Na ez nem jó így😊
Beírod a neved a keresõbe😊

Her Laca

Willenbrock
A fõoldalon a nick és jelszó az accounthoz,a regeléshez kell.Ha a statodat akarod megnézni akkor már nem a fõoldalon kell belépned hanem van itt a fõoldalon 3 szerver neve.Spit vs 109,Zeke vs Wildcat,Spit vs 109 Mod.A 3 közül arra kattintassz ahol repülni szoktál aztán utána beírod a nickedet a keresõbe és úgy láthatod a statodat.

tobb mint 48 0ra eltelt de allandoan probaltam,kezdjek egy ujabb regisztraciot?