IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Eredmény: neki semmi baja, a mellette álló ütegnek sincs baja, de a kép jobb sarkában a teherautók legalább felrobbantak a becsapódástól.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Jól értetted én meg elfelejtettem. Akkor vettem észre, hogy nem inaktiváltam, amikor már feltelepítettem. Valszeg ez volt a baj. Szóval azt mondod, hogy vissza rakod a 1.11 és minden ok, nem ütik egymást?
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Keresek egy könyvet:McGOWAN – HANDS : Ne sirass, törzsõrmester!
Ha esetleg valakinek megvan elektronikus formában, megoszthatná velem.
ON
Isten áldja a pogányokat!
Miben van ez, mert a 4.09 -ben ilyet nem láttam. Különben meg hsfx 4.1 használok.
http://www.youtube.com/watch?v=Zg76JI8mbzk
Tegnap repkedtünk egy kicsit belterjesen. Nos Togyo századtárs 3-szór is lelõtt. És kb pont az alant látható képzést nyújtottam neki (egyrészt mert lusta vagyok,meg másrészt is). És látod megtanult Fókával harcolni!!!
Csak csöndesen jegyzem meg ,hogy eme teljesítményéhez nagyjából semmi közöm sincs😊 Pusztán önszorgalom. Na ez itten a kulcsa a dolognak!!!
Togyó az isten
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ezeket elfelejtettem hozzátenni😊
Csak addig el is kell jutni 😊
Megyek is haza, rálépek a hadiösvényre 😄
Ezt a tanácsot adtam a századunk tanulni vágyó srácainak,remélem itt is megfelelõ lesz.
"Akkor gyorsan leírom mit kell tudni.
Tehát a lényeg ,hogy az ellenséges gépet bekalibrálod a célkereszted egy bizonyos pontjára ,oszt jó hosszú sorozatokkal piszkálod ,amíg az darabjaira hullik ,avagy valamely funkciója amely összefügg a repüléssel meg nem szûnik. Röviden ennyit kell tudni asszem"
Viszont a hátsó lövészem tudta, mert meg se mukkant a géppuska..
Tényleg, azt még berakhatnák, hogy a hátsó géppuskás is rádiózzon má nekem, hogy "Vadász a 6 órában alacsonyan", és akkor tudnám h kicsit fel kell húznom a gépet, mert nem tudja ólommal kibélelni Szergejt. Plusz nem lepõdnék meg ha tûz alá vesznek hirtelen 😄
Inkább arra tanítsátok õket, hogy hogyan lehet lelõni az ellenfelet és túlélni az attrocitásokat 😊
Múltkor mentem MDF szerón, 110-essel csapdostam vígan az AI pe2-eseket, mire jött 2x2 AI Yak, és elkezdtek darálni a semmibõl.. 2-t leszedtem, mire az egyik valahogy keresztbelõtt, és ellõtte a motort vastagfüstre. Borítottam hazairányra, persze amint 400 alá ment a sebességem kigyulladt a motor. Már láttam a repteret, mikor finalra fordultam elkezdett vadul lõni a légvédelem. Kerék nélkül hasratettem a gépet. A maradék AI Yak "elkísért" hazáig 😄
Aztán a légvédelem leszedte..
Phantom: Amelyik rendes ember meg nem délelõtt dolgozik, az délután vagy este (és akkor többet is keres) 😊
Egyéb lényegre törõ megállapítás? 😊
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Valami logikus magyarázat?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
az 1.12-re meg azt mondták, hogy "probably before the weekend"
monduk jó lenne ha nem hetenként jönne ki mindig valmai új, már átestek a ló túloldalára
És én csak egy emilben voltam <#mf1>#mf1>
Beírod a neved a keresõbe😊