IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MERT NEM AZ ÉLETED A TÉT!!!! AMIKOR KIADJÁK AZ ELSÕ ÉRZÉK INTERFACÉKAT ÉS ÉRZED A SEBESSÉGET A G HATÁST ÉS FÁLY HA ELTALÁLNAK AZ MÁR SZIMULÁTOR LESSZ!!!! ADDIG VALÓBAN ÁRKÁD!!
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
Laca ídõ kérdése és ugyan úgy árkádnak fogod érezni!Tudom nehéz de gondolj vissza, eleinte amikor elsõ évedet húztad az IL2 vel akkor is árkádnak montad volna!
Én direkt nem várok annyit a SoW tól, hogy aztán ne essek nagyot ha mégse jön ki belöle amit te elvársz!Kétélü dolog amit olegék csinálnak mert ebböl nagy bukfenc is lehet! Az olyanok mint te szerintem már túl sokat vártok töle! ÉS hidd el csoda azért nem lessz!
Tudom pesszimista vagyok!Vagy csak realista?
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ennyire egyszerû.
Az IL2 valóban egy árkád valami lett ,eljárt felette az idõ és ideje tovább lépni.Nekem ne mondja senki ,hogy ez szimulátor ,mert semmi köze hozzá(szerintem,és nem kívánok ezen vitatkozni senkivel)
Olyan mint a CS csak repkedünk . Jó volt ,szép volt de nekem már nem kellenek patch ek hozzá. Persze fel fogom telepíteni ,mert muszáj😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Oltárod is van vagy csak úgy imádkozol érte?😄D
Elsõ felszállásom F4F-3 al (midway) indulás után emelek Po szól japi torpedóvetõ víz szinten menekül! Csapkodjuk mind a ketten, tekereg a faszi mint angolna a szákban! A málsodik rácsapásnál hosszú sorozat japi pukkkk!Emelünk vissza indulunk Akagit nézni közben egy tesó pucol alattunk nyomába 2 zéró! Leboritunk uccu neki csak a szárnyatövit, hogy meg ne sántuljon!Az elsõ észre se vesz!Segitek rágyujtani a fiúnak erre elkezd elytõernyözni konkrétan két végén égeti a gyertyát!A másik észreveszi Po-t kezdödik a bibelõdés "Kicsit húzd jobra" tapad a zéró mint a félnapos turha csak velem nem számol, keresztezõn kapja és már sütheti a shusiját a szárnya fölött...!
Tovább nem részletezem 4 AK lel száltam le közepesen sérülten!
Tetszett...😄
GOOBY, pls
Betegek ezek??? Mi lett ebbõl a fasza játékból??? Star Wars??? Lassan már csak X-Wing-ekkel repülünk vagy AIM120-akat lövöldözünk majd az ellenfélre... <#idiota>#idiota><#fejvakaras>#fejvakaras><#guluszem1>#guluszem1>
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
De lehet is!😄 Én most számoltam össze hány 2GB nál nagyobb MOD ot töltöttem már le és le is döbbentem rendesen!
Csak abban reménykedek, hogy nem vesztem el a fonalat teljesen!
Szerintem keményen szelektálni kell és mindig legyen egy elkülönitett tiszta alap verzió amit bármikor elérsz!
Ja és remélem az új irányított rakéta fegyver csak vicc!
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
www.pcpilot.hu
Megfigyeltem, hogy ezen a fórumon valahogy folyton kihagyok vagy elírok ezt azt...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Egyik katona haverom mondta: "Tudnám mi a f@sznak védjük ennyire a dokumentumainkat, hogy melyik radarunk mit tud. Minden fent van az interneten, aki meg akarja tudni nem fog bejönni ide, hanem beírja a google-be, és hátradõlve elolvassa amit akar" 😊
Mondjuk ez a magyar sereg. Szergejéknél nagyban megy a játszma. Csak néha nem tudom minek ez a naaagy titkolódzás 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
amugy nem az amik elõl védekeznek így, hanem a nyílvánosság elõl
Amúgy nem értem miért szedték el a gurulópróbát lefotózók gépeit. Az amcsi kémmûholdak szerintem még a szegecseket is megszámolták amint kidugta az orrát a hangárból 😊
Favorite enemy <#eplus2>#eplus2>
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Pogi, hogy megy a repkedés? Ölöd rendesen a vörösöket? 😊
A másik kedvencem, hogy ha bomba oldás után lõnek robbanósra, akkor a bombád tök hatástalan a becsapódás után 😊