IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

77PXDrebil
Azt is elárulom miért lessz árkád és miért nem szimulátor se ez se az!

MERT NEM AZ ÉLETED A TÉT!!!! AMIKOR KIADJÁK AZ ELSÕ ÉRZÉK INTERFACÉKAT ÉS ÉRZED A SEBESSÉGET A G HATÁST ÉS FÁLY HA ELTALÁLNAK AZ MÁR SZIMULÁTOR LESSZ!!!! ADDIG VALÓBAN ÁRKÁD!!

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

77PXDrebil
EGY HÍVÕ EMBER!

Laca ídõ kérdése és ugyan úgy árkádnak fogod érezni!Tudom nehéz de gondolj vissza, eleinte amikor elsõ évedet húztad az IL2 vel akkor is árkádnak montad volna!

Én direkt nem várok annyit a SoW tól, hogy aztán ne essek nagyot ha mégse jön ki belöle amit te elvársz!Kétélü dolog amit olegék csinálnak mert ebböl nagy bukfenc is lehet! Az olyanok mint te szerintem már túl sokat vártok töle! ÉS hidd el csoda azért nem lessz!

Tudom pesszimista vagyok!Vagy csak realista?

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

Her Laca
Nem utolsó sorban ,remélem,hogy a rep modellek igenis a valóságot fogják tükrözni,eltûnnek a csodálkozásra késztetõ manõverek stb. Még ha kevés gép is lesz ,de újra kell tanulni repkedni velük. És az biza idõigényes egy feladat lesz.😊) Na én ezeket várom el a BOB tól így elsõ szuszra.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Il2 nél jobb lehet csak. Ha jobb akkor én azzal fogok repkedni.
Ennyire egyszerû.
Az IL2 valóban egy árkád valami lett ,eljárt felette az idõ és ideje tovább lépni.Nekem ne mondja senki ,hogy ez szimulátor ,mert semmi köze hozzá(szerintem,és nem kívánok ezen vitatkozni senkivel)
Olyan mint a CS csak repkedünk . Jó volt ,szép volt de nekem már nem kellenek patch ek hozzá. Persze fel fogom telepíteni ,mert muszáj😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

77PXDrebil
Laca BoB azért nem a szent grál!😄DD

Oltárod is van vagy csak úgy imádkozol érte?😄D

Her Laca
Karácsony elõtt itt lesz a BOB, meg közben jön a nyár ,amikor úgy se a pc elõtt töltjük az idõt,úgy hogy addig valahogy elvagyunk evvel is.

77PXDrebil
Tegnap este zeke vs wildcat en nyomtuk Po val!

Elsõ felszállásom F4F-3 al (midway) indulás után emelek Po szól japi torpedóvetõ víz szinten menekül! Csapkodjuk mind a ketten, tekereg a faszi mint angolna a szákban! A málsodik rácsapásnál hosszú sorozat japi pukkkk!Emelünk vissza indulunk Akagit nézni közben egy tesó pucol alattunk nyomába 2 zéró! Leboritunk uccu neki csak a szárnyatövit, hogy meg ne sántuljon!Az elsõ észre se vesz!Segitek rágyujtani a fiúnak erre elkezd elytõernyözni konkrétan két végén égeti a gyertyát!A másik észreveszi Po-t kezdödik a bibelõdés "Kicsit húzd jobra" tapad a zéró mint a félnapos turha csak velem nem számol, keresztezõn kapja és már sütheti a shusiját a szárnya fölött...!
Tovább nem részletezem 4 AK lel száltam le közepesen sérülten!
Tetszett...😄

Her Laca
ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍGGGGGGGGGYYYYYYYYVVVVVAAAAAAAANNNNNN!!!!

PhantomAss
mára már (hacsak nem moddal játszol) az alap il2 úgyis egy arcade játék lett sztem...ez már nem oszt nem szoroz

GOOBY, pls

77PXDrebil
Megnéztem a filmecskét a harpoon korai verziója viz célok elleni irányitott bomba vagy mi..

DonZorro
Irányított rakéta fegyver??? <#conf><#csodalk><#ijedt>

Betegek ezek??? Mi lett ebbõl a fasza játékból??? Star Wars??? Lassan már csak X-Wing-ekkel repülünk vagy AIM120-akat lövöldözünk majd az ellenfélre... <#idiota><#fejvakaras><#guluszem1>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

77PXDrebil
Don Zorro teeeljesssen kiakadt!

De lehet is!😄 Én most számoltam össze hány 2GB nál nagyobb MOD ot töltöttem már le és le is döbbentem rendesen!

Csak abban reménykedek, hogy nem vesztem el a fonalat teljesen!
Szerintem keményen szelektálni kell és mindig legyen egy elkülönitett tiszta alap verzió amit bármikor elérsz!

Ja és remélem az új irányított rakéta fegyver csak vicc!

DonZorro
Elegem van már ezekbõl az idióta MOD-csomagokból (itt egy mod, ott egy mod, hopp, most egy patch az új modhoz). Már megint nem megy ez a retek! <#gonosz3>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

TG Gida
Végre nem a fókát rontják tovább.

Isten áldja a pogányokat!

Sanyo
Patch 4.10 hírek, az AI végre nem lát át a felhõn, új irányított rakétafegyverek, egymástól függetlenül kezelhetõ gázkar, hûtõzsalu és keverékszabályzás.

www.pcpilot.hu

lemaradt a "ha"

Megfigyeltem, hogy ezen a fórumon valahogy folyton kihagyok vagy elírok ezt azt...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Az nem én vagyok. Én legfeljebb csak akkor torzítom el a nevem a sötét oldalra tévedek <#eplus2>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Lehet ezt forgatni, de nem ezt mondtam... ha így neked jó...

www.smart-bus.hu

igazad van, nem is tudom mi a fenének titkolóznak!

Nem hiszem, hogy egy 5. generációs vadászgép a csecsen és a tálib harcosok megregulázására lenne kifejlesztve... ergo, sokra nem mennének az információkkal... ( szerintem )

www.smart-bus.hu

azoktól védik, akik potenciális ellenségek és a forrásuk az internet, a táliboktól a csecsenekig akárki

A véleményem a cikk kommentjei között...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Hmm.. Szergejék és Tyereskováék szerintem pont leszarják, hogy a fõfõk mit ügyeskednek a hangárban 😊

Egyik katona haverom mondta: "Tudnám mi a f@sznak védjük ennyire a dokumentumainkat, hogy melyik radarunk mit tud. Minden fent van az interneten, aki meg akarja tudni nem fog bejönni ide, hanem beírja a google-be, és hátradõlve elolvassa amit akar" 😊
Mondjuk ez a magyar sereg. Szergejéknél nagyban megy a játszma. Csak néha nem tudom minek ez a naaagy titkolódzás 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

védik, nem védekeznek 😊

hiszi a piszi, sztem még csak a féknyomát se látták, ugyanis még senki nem rajzolt semmit, hogy na így néz ki

amugy nem az amik elõl védekeznek így, hanem a nyílvánosság elõl

Kicsit se hasonlít amerikai társaihoz <#nyes>

Amúgy nem értem miért szedték el a gurulópróbát lefotózók gépeit. Az amcsi kémmûholdak szerintem még a szegecseket is megszámolták amint kidugta az orrát a hangárból 😊

Her Laca

Elõbukkannak itten az álnevek..

Favorite enemy <#eplus2>

szekelyland
Te a tegnap LtHawes néven voltál fent?

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Bucser
A 4 perces szerintem jobb 😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Her Laca
Nem ismered??? Az a legjobb amikor még 2-2 rata is rájuk van akasztva és nem szabad leoldani.Bakker azokat a dogokat nem lehet elfelejteni. <#taps>

TB3 dogfight? Ott csak PK-ra lehet utazni a zöldborsós lézerkardokkal 😄

77PXDrebil
Szia Tegnap este coop missiót inditottam! Marhultunk egyet, a régi jó TB3 dogfightet nyomtuk nagy röhögések közepette..!Bocsi a csalódásért! Egyébként a Lobbyn hirdettem a bulit magyaroknak!

Nekem is volt gondom a zuti 1.11-el, mivel az 1.12-est raktam fel, eltûnt az 1.11. De, a warbirdsofprey-t ha aktiválom, elvileg tartalmazza az 1.11-est, így az beenged az 1.11-es szerverekre.
Valószínû Drebil egy magán dogfight-ot indított, vagy kiképzés volt, és jelszavas volt a belépés. De nem is javaslom, hogy bemenj, mert ott max 10 másodperc az élet, és azt sem tudod honnan kentek le 😄

Én szerintem nem deaktiváltam az 1.11-et mikor felnyomtam az 1.12-t, és nekem látszik mindkettõ. Viszont hogy mûködik-e azt nem tudom. Az 1.12-vel mûködik, mert az ukded3-ra beengedett múltkor.

Pogi, hogy megy a repkedés? Ölöd rendesen a vörösöket? 😊

Jól fest az ütegnél a srác, kicsit hasonlít az inkvizíciós máglyahalálra 😄
A másik kedvencem, hogy ha bomba oldás után lõnek robbanósra, akkor a bombád tök hatástalan a becsapódás után 😊

koszi megprobalom
77.px_drebil......nem tudtam bemenni ide,pedig sok a magyar
elso gyozelmem..........egy hajo . ju-88-al torpedoztam meg a leszallast elcsesztem megvan az elso 30 pontom ,nem sok, de fo a jatek elvezete
kamaszaki
Köszi. 10%-ára kellet állítani.

Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.

Zpogi
Az attól függ melyik moddal játszol.Általában a motor teljesítmény 10%-ára kell állítani,vagy keress olyat,hogy Open/Close Bomb Bay.

Zpogi
Próbáld meg,hogy bekapcsolod a mod-váltóban a Safe_dlls-t.

kamaszaki
A bombafedelet mivel lehet kinyitni pl: b-29-esen?

Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.

Her Laca
Van az sokszor fordítva is.

már boldog, boldogtalan kék oldalon repül, elõbb például 16-26 volt az arány

Her Laca
Fóka!!

Willenbrock
LaGG-vel csináltam magamnak -180 pontot.Remek helyzetek,lelõtt 109-es vezérsík,már bukdácsol,mert megsértettem,erre a csapattag belémjön 1000-el-egy koreai-BOOOH!.Persze nekem írták a büntetést.Egy Bf 110 est kb 2X eltaláltam de nem esett le.JU-88 ast addig lõttem míg ki nem fogyott a lõszer,helyes rátartás volt,találnia kellett,de úgy ment tovább mintha csak kiskaliberû géppuskával lõttem volna.Mennyi lehetõség és mind hiába-mára fel***tam az agyamat ma már nem szállok fel.

Her Laca
Nemsokára átállítják azt is. Nem kell elfelejteni ,de ha fagy nálad akkor próbáld máshol ,sima 4.09 vagy mással.Ha ott is fagy akkor nem ártana kiporszívóznod a számító gépedet,lehet túlmelegszik valamelyik alkatrész.

koszonom, de az igazsag az hogy nem akarom elvesziteni a spit vs me109 szervert de meg azt nem tudom hogy mindenkinel igy van?.....de ha azt mondod hadjam beken ezt a szervert akkor rad hallgatok.Valahogy ugy gondoltam el hogy kedvenc szerveretek.Lehet tevedek,dehat ez a szerver sokat van emlitve a forumon