IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benne van igen, de éppen arról volt szó, hogy nem az eredeti mûszerekkel, hanem vmi más olasz gépét társították hozzá.

Háj!

szerintem az up2.0 ban kompletten benne van a héja kabinostúl, én multkor repkedtem vele

Willenbrock
Na ezt privibe akartam írni,akkor most már mindegy,így is jó lesz😊

Willenbrock
Helló!

A fórumon adták a tippet hogy te tudhatsz valamit a Héja kabinbelsõrõl amit az IL-2-höz csinált valaki.Nem tudod hogy az letölthetõ-e valahonnan vagy mi van vele?

Legalább 5 éve készen van már a teljes Héja kabinbelsõ. Lecso csinálta meg. De valahogy nem sikerült bekerüljön a programba. Sanyo hátha többet tud a dologról...

Willenbrock
A Héjához nem csináltak hiteles mûszerfalat?Most ugyanaz van hozzá mint a Macchihoz de van képem róla és máshogy nézett ki.

marosvasarhely
Ja, közben meg amíg jól mennek a dolgok, örömködik, hogy milyen valósághû a játék...
Volt egy ilyen sci-fi novella, azt hiszem még a régi Galaktikában olvastam.

A fickó beül a tankszimulátorba, jön néhány gyalogos, legéppuskázza õket, jön vmi halftrack azt is kiszedi messzirõl, a PZ IV-est is kicselezi, de végül szembetalálja magát egy Tigrissel. Azzal már nem bír, rommá lövi a tankját, a pasas már csupa vér, csupa sérülés. Azzal van vége, hogy magatehetetlenül fekszik benn, nyilik a tank toronynyílása, és berepül rajta egy kézigránát. Moccani sem tud már, mikor a gránátból kitekeredik egy szalag, rajta pedig az áll: game over...
Sziasztok.Feltettem a játékot a 4.08-as patchig minden jó volt,de amikor felraktam a 4.09m patchet akkor egy darabig tölt majd leáll.Erre van valakinek ötlete?
szekelyland
Laca ezt sztem úgy értette, hogy ha beletalálsz akkor egybõl robban
a 81-es elég erõs fegyverzettel rendelkezik (két Mg151/20 és 2 géppityu) Csak rettentõ xarul van a repmodell csinálva. Valóságban egyszerre fordult sõt jobban mint a legtöbb szovjet csoda (kivéve a Ratát és a csajkát ) csak a topspeeddel volt a baj....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Sanyo
Amivel kb. 2000 találattal is alig tudtunk egy Il-2-est leszedni. 😊

www.pcpilot.hu

Her Laca
Bár ez off de érdemes rápillantani.
Bugyborékolnék szivesen vele.
bugy bugy

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Maggi mondta róla.hogy egy repülõ lõszeresláda😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

szekelyland
Az iar 80 akkora elcseszett modellezés, h ha szélsõjobboldali román lennék is inkább 109essel mennék...

Akkora nyomatékhatást modelleztek be Olegék neki mintha minim 2000 lovas moci lenne benne.... volt is pofázás a román il2 fórumokon a megjelenésekor...

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

szekelyland
Te is keletebbi vagy az átlagnál?
honnan vagy?

aztan volt ma egy kis zur itt. az en velemenyem,hogy tenyleg ez csak egy jatek de azert egy csepp hazafiassagot csak bele lehet csoppenteni, ha en annak az orszagnak lennek a nagy hazafia amelyben elek akkor csak IAR-80/81-es repulnek,de az en hazafiassagom a lelkemben van es szivemben ,es megmaradok a keresztnel legyen az magyar vagy nemet
Her Laca

zsoltfireman
Sziasztok,

Érdeklõdnék,hogy honnan tudnám letõlteni az új 4.09 patch-et amiben az Avia is megtalálható?

Üdv!

Zsolt

Willenbrock
Mármint vörös oldalon csak lagg-vel.Az arányokat tekintve azért kék oldalon többet repülök.

Willenbrock
Kár lenne átpolitizálni egy játékot is.Ez a repülõgépekrõl szól,én pl. lagg-vel is repülök orosz oldalon mert tetszik az is meg a messzer is.Ennek nincs köze a hazafisághoz meg politikai beállítottsághoz-ez csak játék.Egyébként általában hanyagolom a vörös oldalt,mert tényleg nehéz vele azonosulni míg jelképesen játék szintjén is,ezért csak az lagg-val szoktam repülni.

Hogy miért kell minden magyarnak messerben repülni, azt Lacával beszéld meg, ahhoz nekem semmi közöm! 😊

Én csupán a feltett kérdésedre reagáltam, mivel elég egyoldalúnak tûnt...

Én tõlem olyan inditatásúak vagytok ami jól esik, nekem kár kiírnod nagybetûvel! 😉

Más dolog, hogy errõl mi a magánvéleményem... az meg olyan ami nekem esik jól... nyilván ezt nem hangoztatom! 😉

Tehát abban megegyezhetünk, hogy ez egy játék. Asszem ennyi is a közös pont! 😄 😄

www.smart-bus.hu

<#eljen><#vigyor3>

Her Laca
Ej de szép fogalomzavart sikerült megalkotnom<#mf1>

Her Laca
Bakker ! Nem gondoltam ,hogy vita robban ki abból ,hogy Drebil kollegát cseszegetem😊))Tudja õ jól ,hogy mi a komoly meg mi nem,õ is mindig odapiszkál ,én is😄 Na fejezzük be az ideológiai vitát ,mert egyrészt semmi értelme,másrészt meg úgyszintén. Repül mindenki avval amivel akar de attól még a 77 esek gonosz bolsevikkapitalisták😊))

Én az amcsikkal sem szimpatizálok jobban az oroszoknál, náciknál. Szerintem nem szabad a játékot történelmi, ideológiai síkon feszegetni. Miért kéne minden magyarnak 109-en repülni? Azért van az a kurva sok gép a játékban, hogy játsszunk vele. Csomó online század van aki nem a saját országa oldalán repül (amcsi JG gruppék pl, orosz figther squadok, stb)

Ne ideologizáljunk, mert butaság.

Az imént olvasgattram Sanyo írását a FlyOnline-on az Il-2 történetérõl.

Az ott említetett online war-ok (Ilyushin OW és Virtual Eastern Front, Online Pacific Front) ugye már meghaltak?

Valaki hozzáértõ összefoglalhatná, hogy milyen war-ok woltak idõrendben, és mik azok amik ma is futnak még. 😊

77PXDrebil
Nem sok a külömbség valóban de mivel ez az egész virtuális és igazi bombákat nem dobunk, nem értem miért kellene minden magyarnak messzerben repülni.És ha már ilyen érveket hoz fel akkor ezeknek az érveknek a másik felét is vegye figyelembe!

ÉS NEM GYÖZÖM HANGSULYOZNI,HOGY MI AMERIKAI INDITTATÁSÚ SZÁZAD VAGYUNK!!! ÉS NEM RUSZKI!

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

TG Gida
Vagy amikor húz egy 10G-t, ájultan zuhanna az asztal alá.<#eplus2>

Isten áldja a pogányokat!

acidrain
Drebil de akkor a sok vérpistike hogyan repülne? <#eplus2>

Elképzelem hogy a 10 éves vérpistike beül a gépe elé, magára aggatja a cuccokat, felszáll, azután lövés éri a kabint, vérpistike ütést érez a jobb vállán, erre kirohan a szobából ordítva: APPUUUUUU MÁR MEGINT MEGLÕÕÕTTEK!!!! <#idiota>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Nem szeretnék vitát, de a vörös csillag mennyivel jobb? Minimum egy kutya...

www.smart-bus.hu

77PXDrebil
Nana ez már személyeskedés!!😊 Nem azt akarnám, hogy megsérüljön aki játszik csak csipje meg egy kis fájdalom sokkal realisztikussabban repülnének az emberek de persze csak akkor lenne jó a buli ha mindenkinek aki belép ugyanazt érezze!!😄

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

77PXDrebil
Laca és az téged nem zavar, hogy akkikkel együt repülsz (a magyarokat nem számitva) olyan jelet viselnek a gépükön amilyet! És tisztában vannak e a jelentésével stb. Én nem repülnék velük az is biztos!

De mindent összevetve nekem az angolszász gépek jobban tetszenek és kész!

i robot
Fasza a sim elméleted. Én személy szerint imádnám ha head-on ba ellõném a mûszereidet és az úgy szimulálódna, hogy berobban a monitorod az arcodba. Biztos izgi lenne. <#mf1><#violent>

TG Gida
Szépnek szép,de mi értelme?Reméljük,hogy a repmodell legalább ilyen részletes lesz.

Isten áldja a pogányokat!

acidrain
Szimulátor:
Valamely meghatározott berendezés, vagy berendezéstípus viselkedését vagy az ott uralkodó viszonyokat UTÁNZÓ modell

forrás: Idegen szavak, és kifejezések szótára

acidrain
Árkád ide árkád oda, per pillanat nincs jobban leszimulált másokik vh-s repszim az 1946-nál (tudomásom szerint).
A Wings of prey, vagy a Blazing Angels na az árkád.

Nagyon várom a SoW-t, miután kijött majd mondok róla bõvebb véleményt.
Néztem róla a videót személy szerint nem nagyon tud meghatni, hogy ugrálnak a mûszerek, de ránézésre, gondolok itt pl a fény-árnyék hatásra, a fülke kidolgozottságára, nagyon szép lesz. Bár attól még lehet f*s a szimulációs rész.

Laca! Összefoglalva minden, szívembõl beszélsz... <#worship><#worship><#vigyor2>

www.smart-bus.hu

Sanyo

www.pcpilot.hu

személyi kultusz varázsa világos lõn, és a sötétségben vakság gyertyája lobban.
Nekem inkább "gyurcsánykókamszpszdszsztálinleninrohadtkomcsidögöljönmegmind" a sorrend, de inkább ne menjünk bele...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

"Magyar ember messeren repült,(meg FÓKÁN)😄 és nem spit,lavor meg hasonló bohóságokon.Ezáltal a JÓ oldal az ,a gonosz meg a másik."

"Oroszokat nem szeressük,bár el kell ismerni a hõsiességüket.
De Mit éreztek amikor a Balaton Mapon a drága édes 1000 éves megszentelt ,õseink vérével átitatott,anya földet bombázzátok ? 😄"

Ímé az alábbi sátáni kacaj tõrt fel belõlem, mely így hangzott: muhahaa!!! <#crazya><#taps><#taps>

Ugye veszed a poént? <#eljen><#wave>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Ebben van némi igazság...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

PhantomAss
Laca:
"Olyan mint a CS csak repkedünk"
ennél pontosabban én sem tudnám megfogalmazni <#worship>
Drebil:
ezzel azért nem értek egyet, mert ezt sosem várhatod el egy ilyen játéktól, maradjunk a realitások talaján, a mai technológia lehetõségeinél
viszont azt elvárhatod, hogy kicsit nehezebb legyen a repülés, pontosabb legyen a repmodell, sokkal több minden legyen lemodellezve (motorvezérlés stb), és így minél jobban közelítse meg a valóságot
pl a fájdalmas többG-s manõvereknél elõbb kezdjen feketedni, rázkódjon a fülke,ne tudj olyan könnyen célozni, ne tudd úgy húzni a botot, ilyesmikre gondolok
ki lehetne ezt találni ha összeülnének Olegék, csak éppen nem nagyon érdekli már ez õket
szerintem <#integet2>

GOOBY, pls

77PXDrebil
Mindíg odaképzelem Orbán Torgyán Gyurcsány meg az összes hasonszörü ############# -i gazember politikust és addig oldok amíg van mit!!!😄DD

Her Laca
Persze megértem én a Sötét oldal csábítását ,lévén ott azért több a "Lányos" gép,és hát Anakin is áttért ugye a könnyebb útra. De mint mondottam régebben ,megtérni soha nem késõ.😊))<#mf1>

Her Laca
Egyrészt! Nem vagyok megtért ,csak bízom Olegékben. Jó munkához mint tudjuk😊) Persze a rosszhoz még több.
Másrészt!!!
A sötét vs nem sötét oldal kérdésében nem kell meggyõzni.
Magyar ember messeren repült,(meg FÓKÁN)😄 és nem spit,lavor meg hasonló bohóságokon.Ezáltal a JÓ oldal az ,a gonosz meg a másik.
Mindamellett szeretném leszögezni,hogy számomra a magyar pilóták mellett mindig is az Angol illetve a Lengyel pilóták testesítik meg a Hõsöket. Fõként a lengyelek.Oroszokat nem szeressük,bár el kell ismerni a hõsiességüket.
De Mit éreztek amikor a Balaton Mapon a drága édes 1000 éves megszentelt ,õseink vérével átitatott,anya földet bombázzátok ? 😄

77PXDrebil
Hány éve is igérik a BoB ot szerintem még nem is voltak többmagos procik a piacon... de ne menjünk bele tényleg fölösleges egy megtért embert nehéz meggyözni ha nem lehetetlen..😊)

Ez olyan mint ha aról akarnálak meggyözni, hogy te álsz a sötét oldalon és nem én...😄!

Her Laca
Ezzel nem értek egyet. A szimulátor szimulál. Ugyi? Nem az a dolga ,hogy mindenben a valóságot szimulálja ,hanem a repülés élményét minél valóság közelibb állapotban mutassa meg. A halál szimulálása ,már túlmutat a játék kategórián. Vagy valami ilyesmi.

Her Laca
Elsõ találkozásomkor az IL2 vel egy stukával szerettem volna felszállni de voltak nehézségeim😊
Eltelt majdnem 10 év ,a technika fejlõdött minden adott hozzá,hogy egy a valóságot megközelítõ szimet csináljanak. Többmagos procik,több giga memória,és olyan videó kártyák amik már önmagukban is jobbak mint egykor egy PC volt. Nem hiszem ,hogy nagyon elrugaszkodnék a valóságtól az elvárásaimmal.