IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem az up2.0 ban kompletten benne van a héja kabinostúl, én multkor repkedtem vele
A fórumon adták a tippet hogy te tudhatsz valamit a Héja kabinbelsõrõl amit az IL-2-höz csinált valaki.Nem tudod hogy az letölthetõ-e valahonnan vagy mi van vele?
A fickó beül a tankszimulátorba, jön néhány gyalogos, legéppuskázza õket, jön vmi halftrack azt is kiszedi messzirõl, a PZ IV-est is kicselezi, de végül szembetalálja magát egy Tigrissel. Azzal már nem bír, rommá lövi a tankját, a pasas már csupa vér, csupa sérülés. Azzal van vége, hogy magatehetetlenül fekszik benn, nyilik a tank toronynyílása, és berepül rajta egy kézigránát. Moccani sem tud már, mikor a gránátból kitekeredik egy szalag, rajta pedig az áll: game over...
a 81-es elég erõs fegyverzettel rendelkezik (két Mg151/20 és 2 géppityu) Csak rettentõ xarul van a repmodell csinálva. Valóságban egyszerre fordult sõt jobban mint a legtöbb szovjet csoda (kivéve a Ratát és a csajkát ) csak a topspeeddel volt a baj....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Akkora nyomatékhatást modelleztek be Olegék neki mintha minim 2000 lovas moci lenne benne.... volt is pofázás a román il2 fórumokon a megjelenésekor...
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
honnan vagy?
Érdeklõdnék,hogy honnan tudnám letõlteni az új 4.09 patch-et amiben az Avia is megtalálható?
Üdv!
Zsolt
Én csupán a feltett kérdésedre reagáltam, mivel elég egyoldalúnak tûnt...
Én tõlem olyan inditatásúak vagytok ami jól esik, nekem kár kiírnod nagybetûvel! 😉
Más dolog, hogy errõl mi a magánvéleményem... az meg olyan ami nekem esik jól... nyilván ezt nem hangoztatom! 😉
Tehát abban megegyezhetünk, hogy ez egy játék. Asszem ennyi is a közös pont! 😄 😄
www.smart-bus.hu
Ne ideologizáljunk, mert butaság.
Az ott említetett online war-ok (Ilyushin OW és Virtual Eastern Front, Online Pacific Front) ugye már meghaltak?
Valaki hozzáértõ összefoglalhatná, hogy milyen war-ok woltak idõrendben, és mik azok amik ma is futnak még. 😊
ÉS NEM GYÖZÖM HANGSULYOZNI,HOGY MI AMERIKAI INDITTATÁSÚ SZÁZAD VAGYUNK!!! ÉS NEM RUSZKI!
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
Isten áldja a pogányokat!
Elképzelem hogy a 10 éves vérpistike beül a gépe elé, magára aggatja a cuccokat, felszáll, azután lövés éri a kabint, vérpistike ütést érez a jobb vállán, erre kirohan a szobából ordítva: APPUUUUUU MÁR MEGINT MEGLÕÕÕTTEK!!!! <#idiota>#idiota>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.smart-bus.hu
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
De mindent összevetve nekem az angolszász gépek jobban tetszenek és kész!
Isten áldja a pogányokat!
Valamely meghatározott berendezés, vagy berendezéstípus viselkedését vagy az ott uralkodó viszonyokat UTÁNZÓ modell
forrás: Idegen szavak, és kifejezések szótára
A Wings of prey, vagy a Blazing Angels na az árkád.
Nagyon várom a SoW-t, miután kijött majd mondok róla bõvebb véleményt.
Néztem róla a videót személy szerint nem nagyon tud meghatni, hogy ugrálnak a mûszerek, de ránézésre, gondolok itt pl a fény-árnyék hatásra, a fülke kidolgozottságára, nagyon szép lesz. Bár attól még lehet f*s a szimulációs rész.
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
"Oroszokat nem szeressük,bár el kell ismerni a hõsiességüket.
De Mit éreztek amikor a Balaton Mapon a drága édes 1000 éves megszentelt ,õseink vérével átitatott,anya földet bombázzátok ? 😄"
Ímé az alábbi sátáni kacaj tõrt fel belõlem, mely így hangzott: muhahaa!!! <#crazya>#crazya><#taps>#taps><#taps>#taps>
Ugye veszed a poént? <#eljen>#eljen><#wave>#wave>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
"Olyan mint a CS csak repkedünk"
ennél pontosabban én sem tudnám megfogalmazni <#worship>#worship>
Drebil:
ezzel azért nem értek egyet, mert ezt sosem várhatod el egy ilyen játéktól, maradjunk a realitások talaján, a mai technológia lehetõségeinél
viszont azt elvárhatod, hogy kicsit nehezebb legyen a repülés, pontosabb legyen a repmodell, sokkal több minden legyen lemodellezve (motorvezérlés stb), és így minél jobban közelítse meg a valóságot
pl a fájdalmas többG-s manõvereknél elõbb kezdjen feketedni, rázkódjon a fülke,ne tudj olyan könnyen célozni, ne tudd úgy húzni a botot, ilyesmikre gondolok
ki lehetne ezt találni ha összeülnének Olegék, csak éppen nem nagyon érdekli már ez õket
szerintem <#integet2>#integet2>
GOOBY, pls
Másrészt!!!
A sötét vs nem sötét oldal kérdésében nem kell meggyõzni.
Magyar ember messeren repült,(meg FÓKÁN)😄 és nem spit,lavor meg hasonló bohóságokon.Ezáltal a JÓ oldal az ,a gonosz meg a másik.
Mindamellett szeretném leszögezni,hogy számomra a magyar pilóták mellett mindig is az Angol illetve a Lengyel pilóták testesítik meg a Hõsöket. Fõként a lengyelek.Oroszokat nem szeressük,bár el kell ismerni a hõsiességüket.
De Mit éreztek amikor a Balaton Mapon a drága édes 1000 éves megszentelt ,õseink vérével átitatott,anya földet bombázzátok ? 😄
Ez olyan mint ha aról akarnálak meggyözni, hogy te álsz a sötét oldalon és nem én...😄!
Eltelt majdnem 10 év ,a technika fejlõdött minden adott hozzá,hogy egy a valóságot megközelítõ szimet csináljanak. Többmagos procik,több giga memória,és olyan videó kártyák amik már önmagukban is jobbak mint egykor egy PC volt. Nem hiszem ,hogy nagyon elrugaszkodnék a valóságtól az elvárásaimmal.