IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten áldja a pogányokat!
meg vagytok elégedve? külföldi fórumokat olvasgatva elég vegyes a kép, nem mindenkinek jött be
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Próbáltam volna rákérdezni a dologra ezen a fórumon, de természetesen a regisztrációs felület is csak franciául van.
Nemértem hogyan gondolják egyáltalán hogy kiadnak egy modot angol nyelvû readme nélkül. Nem tudják hogy ezek hogy a nyelvük már régen nem világnyelv?
Én nem akarok semmit csak repülni amíg lehet
Én nem akarok semmit,nem keresem a bajt
Én nem akarok semmit csak együtt lenni veled
És játszani ezt az IL-2-nek hívott szart
Na béke veletek!Tibet legyen szabad!
<#vigyor3>#vigyor3>
Elõször is elnézést mindenkitõl ezért a kis intermezzo ért .
Nem szándékoztam belemerülni ,de a végén sajnos elborult az agyam.
Tanulság! Ne vegyük túl komolyan ezt a játékot ,mert ez fog kisülni belõle.
Ez játék,semmi több, idõsödõ (ez rám vonatkozik) gyerek szórakozása.
Remélem Drebil is megnyugszik és belátja a tévedését.
És ahogy pilóta sem vagyok ,úgy Über Fürer Ász Csávó sem.
Bucser! A5 ben ültem ,de végül is mindegy nem😊 Egyik sem jobb a másiknál.
Fordulózni meg nem fogok,jelzem tök jól szórakoztam amíg üldözött (fogalmam sem volt ,hogy ki) szinte láttam ahogy rátapad a revire és azt várja mikor hibázok.😄 Bevittem egy nagyváros fölé és ott keringtem a kémények között ,hátha elveszít szem elõl. A történet kezdetén egyszer ez bejött. És végezetül nem szoktam párviadalt vívni AW-n ,bár van amikor belemegyek minden marhaságba,de ez hangulat függõ.A slotban ülve a lobbyn beírtam a chetbe,hogy sztálin elvtárs várja a hazafiakat ,hogy megvédjék a drága anyaföldet,na most ha ez párviadalra való felhívás ,akkor én értelmezem rosszul a dolgokat. Akik ismernek tudják ,hogy egy picit se aggódok a miatt,hogy lelõnek. Jót mosolygok rajta és kész.
Utoljára ,még egyszer ! JÁTÉK. Se nem pilóták nem vagyunk,se Ászok,se semmik. Maximum kivívhatjuk a játszótársak megbecsülését az ügyességünkkel de ettõl aszt hiszem sem többek sem kevesebbek nem leszünk.
Uff.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Egyébként most akkor laca A6-ban volt vagy A5-ben? Mert te konzekvensen A5-rõl beszélsz Laca meg A6-ról. Nem lehet, hogy te voltál vaksi és valaki mást követtél mint kellett volna? (vagy szimnplán lag áldozata lettél?)
A következtetések levonása elõtt elõbb szerintem vizsgáld meg a körülményeket, mert ez most eléggé gyerekesre sikerült.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ha 1v1-ezni akarsz Drebil, arra ott a dog. Mentek szépen A5 vs La5, ugyanarról a magasságról 10km távból indulva ki tudja leszedni a másikat. Oszt csókolom.
Annak idején mi is csaliztunk be így lengyel balekokat. Nekem egyszer még az is bejött, hogy felszállásra várakozva beírtam chatbe, hogy kijött egy új cheat, és ha megnyomják a Ctrl-E kombót akkor látni az ellenséges gépeket a mapon. 3 orosz dobta el a kabintetõt egyszerre 😊
De volt, hogy egyikünk dogolni hívta az utolsó ellent 3K-ra a szektorba, aztán persze az ellen 5K-n jött be, mi meg 7K-ról leszedtük..
Ezt én hírszerzésnek hívom, csali információnak, amire ha rámegy az enemy akkor vessen magára. Annak idején ennél sokkal komolyabb dolgok mentek a 2 oldal között 😊
(Pl mit szólnál hozzá, ha TS-en átmenne valamelyikünk a szobátokba "Enemy channel"-t hallgatni) 😊
Megetted Drebil, Lacát akkor se ítélném el, ha esetleg õ hívta volna oda a másik gépet, de mivel õ A5-ösben ült ezért elképzelni sem tudom miért lett volna rá szüksége. Mondjuk az külön érdekes, hogy meglõtt La5-ttel tartottad a max sebességet Laca után, de nem tartalak cheaternek, ez Oleg munkáját dícséri.
Felesleges itt acsarkodnotok, majd legközelebb Te lövöd le õt 3 másik társaddal, és helyreáll a rend 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Hello,
Mint írtam én az UP2.0-ra tettem fel,de itt megtalálod a számításod:
Korea MOD 1.2 english version
Másodszor,van egy readme benne,lépésrõl-lépésre le van írva minden!
Én is ezt használtam,mivel nem kaptam segítséget.
UP.2.0-ra megy a Korea MOD v1.2
Akkor ne gyere ide, senki nem tartja oda torkodhoz a kést, hogy írj erre a fórumra.
Szedjél nyugtatót!
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Biztos tudod, de, ha esetleg mégsem: A nagybetû használata ( ha nem jelzed külön, hogy kiemelés ) kiabálást jelent! 😊
www.smart-bus.hu
Csak elolvasod.
1 .Én nem hívtalak ki párviadalra!
2 Azt se tudtam ki ül a lavorban( legközelebb írd ki )
3 jelzem neked nem is ott kellett volna lenned
4 Én nem tartom magam semmire ,de !!! a 77 esek közül 1vs1 ben mindenféle testhelyzetben lelövök bárkit . EZ BIZTOS!
5 És le..rom ,hogy neked tetszik e ,vagy sem ,hogy lelõnek ez játék ,és éppen én így játszottam
Persze akkor amikor 4 en dogoltatok egymagam ellen vagy öt percig (mert m eltalálni azt nem tudtatok) ai tudott ötödikként elkapni az jópofa dolog volt.
De ez mind mellékes. Gondolkodj el azon amit írtál ,mert egyrészt nem jogos(még ha úgy gondolod is) .
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Függetlenül attól, hogy kinek van igaza, jelenleg az egészbõl egy külsõ szemlélõdõnek annyi jön le, hogy idejöttél "árulkodni" meg "siránkozni".
Lehet, hogy neked van igazad, de ezzel akkor is magad alatt vágtad a fát.
Egyáltalán nem volt korrekt húzás ezt a dolgot úgy vadidegenek elé citálni, hogy mi ebbõl csak két, homlokegyenest eltérõ külön véleményt látunk.
És még a végén mérgedben az egész fórumot szapulod... érdekes reakció...
Isten Veled!
www.smart-bus.hu
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
1, A gondom akövetkezõ! a. Laca Hivott, hogy küzdjünk meg! Nem elösször de most sikeresen egymásra is találtunk! Mint írta meg is lött (Sima La5 volt ami azért nem nevezhetõ csiternek)aztán, lenyomta és menekült, én természetesen megyek utána két okból is. 1, Mert azt hittem azért vagyunk ott, hogy megküzdjünk (mivel ez volt a felhívás)! 2.Azért mert ha kiállok mögüle és elvesztem szemelöl, akkor nekem reszeltek. Remélem a gyengébb elméjüek is felfogták idáig!
Nos Laca menekül (az A5 a sima La5 nél azért min 20-30 km/h val gyorsabb) szépen távolodott is! Elvonszolt (Kurszki map) Kromy-tól Orelig! Ott csodák csodályára egy A6 os aminek onnan 10 szektorra kellett volna lennie, szépen meglött hátulról miközben Lacát szépen láttam magam elött!! Elszált az egyik magasságim és megluggatta a szárnyam ezért elkezdtem manöverezni, de már nem ment valami jól! Erre Laca is visszafordult és amíg a másikat figyeltem kivégzett!!! Remélem még ez is érthetõ !!
Sokmindent el lehet rólam mondani de nem vetitek ilyesmiben! Nem vagyok jó vadászpilóta ha lelönek lelönek elviselem nem ez a gondom!
A Problémám lényege az, hogy Laca ezt már nem elöször játsza el Mármint a gyere játszuk le ketten, aztán "véletlenül" odakerül még valaki és besegit neki! Aztán dicsekszik, hogy Õ az Über Fürer Ász Csávó és mindenki csak......Talán kevesebb pálesz és kissebb arc kellene és lenne még egy jó ismerõsöd a virtuális repülésben! Inorgra nem raklak mert nem csitelsz de a bizalmamat és a megbecsülésemet elvesztetted!
2,Az a gáz ezzel a forummal bocs Siratófalal mert ez az (a technikai segitségeken kívül)csak ocsárolásra szolgál! És ez nektek való elismerem és nem nekem!!! (Tisztelet a kivételnek)
Ugyhogy Tespedjetek csak az önsajnálatban magatokban én nem aszisztálok!
Reagálni fölösleges nem jövök be többet!!
Isten veletek!!!
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
<#nevetes2>#nevetes2>Isten áldja a pogányokat!
Vagy az a baj, hogy Laca kihasználta a gépe elõnyeit, és nem ment bele olyan szituba amibõl Te jöttél volna ki jobban? Vagy miaszösz? 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Vulching volt?
Kereked kint volt?
Villantottál a navifénnyel?
Vagy azt várnád el, hogy bokszoló menjen földharcba egy birkózóval? (Csak hogy küzdõsport példával éljek...)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Jelzem még az elején meglõttelek . De én nem láttam senkit ,csak azt ,hogy felhúzod. De had ne magyarázkodjak,le lettél lõve oszt sanyi. A t..öm kivan már ezzel. Elhiszem ,hogy felbasztad magad ,én is szoktam de ez nem ok arra ,hogy ország világ elé vidd a problémát. Evvel csak magadnak csinálsz negatív reklámot.
Na befejeztem.
...Akkor nem vagy a barim és öri hari éjted? ÉJTED?????? <#schmoll2>#schmoll2>
<#mf1>#mf1><#taps>#taps><#puszis>#puszis><#integet2>#integet2>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Csak hogy tiszta legyen a kép Laca azután fordult vissza, hogy oda csöditette az A6 os kolegáit és már meglöve könnyedén kivégzett ...valóban ha egyedül probált volna meg harcolni és lelõ akkor grat és kész de meg se próbálta!!!!
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
lelõttem, elhúztam, visszafordultam, nem tudott elkapni
erre nekiáll pampogni hogy biztos félek leállni harcolni ezért inkább elszaladok
na mindegy
GOOBY, pls
Majd,lesz itt még update,most jön ki az 1.3-as
Feltelepítettem,repülök Korea felett,pro-kontra,a Mig-ek brutálisak,az F-86-os fülkében nagyon észnél kell lenni,ha egy Mig van a közelben,de ha lõhelyzetben vagy a Sabre-val,akkor lehet "csipkézni" rendesen.
Korea MAP nagyon szép! Az F-84-esek is klasszak,multizni max csak haverokkal kulturáltan!
Összességében nekem bejön!
Az én gépemen 4 IL2 program van: van egy UP.1.7,van egy UP2.0 és most csináltam egy Mig Alley mappát abban van a Korea Mod 1.2
Tévedés meg ne legyen! Imádom a "dugattyús" repülést is,tegnap épp egy Swordfish-al hajóra vadásztam a "Csatorna" felett! Elõzõleg meg Avia B.534-el Cr.42 ellen.
Lavor vs A6 ,kicsit megfuttattam az AW-n. Nem álltam le dogolni oszt megorrolt rám. Drebil! Amúgy szeretlek na.😊 Fujd ki magad és felejtsük el.
Jelzem visszafordultam.Eredményt tudod.
Nem gondoltam, hogy ilyen GYÁVA vagy (Tudom nem vagy olyan hülye hogy egyedül meg lelövesd magad...stb....stb)De miért ne tuttad volna egyedül fölvenni a harcot? Simán volt akkora elönyöd, hogy visszafordulhass és szembelövésre kényszerits stb stb!Ehelyett Genyázol nem néztem ki belöled csalodtam....!
no mindegy nálam leszerepeltél !!! GYÁVÁN VISELKEDTÉL ÉS NELEGYEN NAGY A SZÁD EZEK UTÁN ÉS A FORUMUNKBA SE IRJ HA MEGKÉRHETLEK!!
ÜDV : 77.PX_Drebil