IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...Akkor nem vagy a barim és öri hari éjted? ÉJTED?????? <#schmoll2>#schmoll2>
<#mf1>#mf1><#taps>#taps><#puszis>#puszis><#integet2>#integet2>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Csak hogy tiszta legyen a kép Laca azután fordult vissza, hogy oda csöditette az A6 os kolegáit és már meglöve könnyedén kivégzett ...valóban ha egyedül probált volna meg harcolni és lelõ akkor grat és kész de meg se próbálta!!!!
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
lelõttem, elhúztam, visszafordultam, nem tudott elkapni
erre nekiáll pampogni hogy biztos félek leállni harcolni ezért inkább elszaladok
na mindegy
GOOBY, pls
Isten áldja a pogányokat!
Majd,lesz itt még update,most jön ki az 1.3-as
Feltelepítettem,repülök Korea felett,pro-kontra,a Mig-ek brutálisak,az F-86-os fülkében nagyon észnél kell lenni,ha egy Mig van a közelben,de ha lõhelyzetben vagy a Sabre-val,akkor lehet "csipkézni" rendesen.
Korea MAP nagyon szép! Az F-84-esek is klasszak,multizni max csak haverokkal kulturáltan!
Összességében nekem bejön!
Az én gépemen 4 IL2 program van: van egy UP.1.7,van egy UP2.0 és most csináltam egy Mig Alley mappát abban van a Korea Mod 1.2
Tévedés meg ne legyen! Imádom a "dugattyús" repülést is,tegnap épp egy Swordfish-al hajóra vadásztam a "Csatorna" felett! Elõzõleg meg Avia B.534-el Cr.42 ellen.
Lavor vs A6 ,kicsit megfuttattam az AW-n. Nem álltam le dogolni oszt megorrolt rám. Drebil! Amúgy szeretlek na.😊 Fujd ki magad és felejtsük el.
Jelzem visszafordultam.Eredményt tudod.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nem gondoltam, hogy ilyen GYÁVA vagy (Tudom nem vagy olyan hülye hogy egyedül meg lelövesd magad...stb....stb)De miért ne tuttad volna egyedül fölvenni a harcot? Simán volt akkora elönyöd, hogy visszafordulhass és szembelövésre kényszerits stb stb!Ehelyett Genyázol nem néztem ki belöled csalodtam....!
no mindegy nálam leszerepeltél !!! GYÁVÁN VISELKEDTÉL ÉS NELEGYEN NAGY A SZÁD EZEK UTÁN ÉS A FORUMUNKBA SE IRJ HA MEGKÉRHETLEK!!
ÜDV : 77.PX_Drebil
1950-53-ban a Mig-15 Koreában szolgáló példányai általában zsír újak voltak,épphogy csak átestek a kötelezõ berepülésen és már mentek is a frontra.A Bis-t pl. a háború éveiben kezdték sorozatgyártani,de a legrégebb darabok sem voltak öregebbek 3-4 évnél.Rozsda semmiképpen nem kerülhetett rájuk pár hónap alatt,legfeljebb egy kis hidraulikaolaj képzelhetõ el itt-ott.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
egyébként jogos a felvetés... 😉
www.smart-bus.hu
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ez is jelenthet bármit,attól függ,hova rakod a vesszõket.-))
ezen mi nem volt világos?
Próbálj ki 500km/h feletti dogfight-ot,azok a srácok sem voltak piskóták! Ha neked nem tetszik,maradj a légcsvarnál,de mivel ez is IL2 progihoz kapcsolódik (szorosan) ezért neharagudj,ha nem a LO.fórumba írok.<#ravasz1>#ravasz1>
Mig-15 cockpit

Sugárhajtás<#levele>#levele>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Ez csak az én véleményem, akinek tetszik, annak jó szórakozást! Én személy szerint az elsõ 5 másdperc után visszasírtam a dugattyús motor hangját.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Nekem pölö nagyon is tetszik így ahogy van😊
Új jelszót lehet kérni minden további nélkül.
A jelenlegi század honlaphoz készült SG-s fórumunk jelszavai teljesen elvestek ugyan ezt a forumot be tudnám illeszteni az új honlapunkba és szeretném is de a külemét megkéne változtatni!Kellene valami drót ide az SG adminokhoz hogy adjanak új hozzáférést!Megköszönnék minden segitséget!
Üdv Drebil
De ilyet akarok én is a fókámra meg a késemre jeeee<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#worship>#worship>
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Apropó, te mikor szoktál repkedni? gondoltam repülhetnénk párszor együtt..
Nickem ata vagy 101/9_ata szokott lenni a lobbyn
neked mi a nicked?
Abban két messzer, ha jól emlékszem a Schwartz 6, ami egy G2-es, és egy G6-os repülései, és felújításukról szóló riport van.
A G2 est kurblizzák, a G6-os önindítóval indul.
"Indítás kéziforgattyúval (ha az elektromos indítómotor nem mûködik.)"
Tehát a messzeren volt önindító.
Nem akartam kritizálni a Steam csapatát,nem ismerem õket,nekem fõleg a Flight Simulator kiegészítõ gyártó cégekrõl van rossz véleményem,sokan ezért fanyalodnak inkább a to....tre.
a steames cuccaimat ki is írtam, szal nincs gond ha figyel az ember
GOOBY, pls
És igen, Olegék a tõlem be nem folyt pénz miatt csúsznak a Bob-bal. Üssetek 😄
Hát ez némelyik hazai bolttal is ugyanígy igaz.
Egyébként nekem az UBI-al negatív élményem van. Még anno a Pe-2-addon-nal bezárólagos Pacific Fighters verziót vettem meg letöltõs változatban. Alig sikerült letölteni, többször kellett új kódot kérnem amire napokat vártam. Amikor felraktam, az egész franciául beszélt, amit szintén kézzel kellett hekkelni, ráadásul valami plusz saját másolásvédelmi kutyaszar volt beleépítve...
(mások tapasztalata ettõl eltérhet)
A Steam szerintem megbízhtaó ilyen szempontból.