IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Lehet hogy azért mert tényleg most jöttek ki a gyárból?<#ravasz1>
1950-53-ban a Mig-15 Koreában szolgáló példányai általában zsír újak voltak,épphogy csak átestek a kötelezõ berepülésen és már mentek is a frontra.A Bis-t pl. a háború éveiben kezdték sorozatgyártani,de a legrégebb darabok sem voltak öregebbek 3-4 évnél.Rozsda semmiképpen nem kerülhetett rájuk pár hónap alatt,legfeljebb egy kis hidraulikaolaj képzelhetõ el itt-ott.

szekelyland
Hát ha közben a repteret vulcholná az ellen akkor nehezen képzelem el magam a gép orrán kezemben a Cillit -el és a spongyával, amint hazafias nótákat dúdolva önfeledten fényezni a szélvédõt és a kulát lapátolni a fülkébõl...

...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Her Laca
A földi személyzet takarítson bakker.Ha már tankolnak és ,javítanak ,belefér egy kis törölgetés is. Nem?:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

szekelyland
jó, de ha élsz a zuti féle újratankolás, javítás adta lehetõséggel, akkor mennyire hangulatos lenne a revire ráragadt ebédtre elfogyasztott majd visszatérõ zöldborsó maradványa meg egy kevés barnássárga elszínezõdés a pilóta ülésén....<#idiota>

...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Her Laca
Mért ? Ujj géppel senki sem repült? És ha elõtte kilõtték alólad a másikat? D

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Kend össze a monitort! :D

egyébként jogos a felvetés... ;)

www.smart-bus.hu

Nekem az összes cockpittal az a bajom, hogy olyan mintha most jött volna a gyárból és bevetés elõtt szedték volna ki a "csomagból". Sehol egy karcolás, egy olajfolt, egy zsírcsík.. Pedig hangulatosabbá tenné egy kis rozsda :)

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

Chazz76
A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindnyájan belelegyeztek én nem ellenzem.
Ez is jelenthet bármit,attól függ,hova rakod a vesszõket.-))

77PXDrebil
Azzal kezdtem HOGY "A jelenlegi század honlaphoz készült SG-s fórumunk"

ezen mi nem volt világos?

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Õsanyánk egy ocska ####### !

zsoltfireman
Bizony jó a Jet Era is!
Próbálj ki 500km/h feletti dogfight-ot,azok a srácok sem voltak piskóták! Ha neked nem tetszik,maradj a légcsvarnál,de mivel ez is IL2 progihoz kapcsolódik (szorosan) ezért neharagudj,ha nem a LO.fórumba írok.<#ravasz1>

Mig-15 cockpit

acidrain
Én is maradok a légcsavarosnál. <#eljen>
Sugárhajtás<#levele>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

acidrain
én is azt hittem hogy ennek a pórumnak a küllemérõl van szó<#rolleyes>

Hát ez biztos szép és érdekes, de ha már a lökös gépekre gerjednék arra ott LO. Ja, hogy ott nincs Sabre meg mig15?

Ez csak az én véleményem, akinek tetszik, annak jó szórakozást! Én személy szerint az elsõ 5 másdperc után visszasírtam a dugattyús motor hangját.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

77PXDrebil
Laca nem ezt a fórumot akarom megváltoztatni hanem a honlapunkon futó forumét!Valóban ha én lettem volna eddig az admin simán adnának új jelszót de nem én voltam hanem Osiris!!!!És ugyebár az õ E-mailjára hiába kérek jelszót ahoz nem férek hozzá!!!!! A forumnak meg csak a szineit és a fejlécét kell vátoztatni!! Remélem érthetõ voltam! Az SG seknek már írtam de választ még nem kaptam egy hét alatt sem, most írtam nekik másodszor!!!

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Õsanyánk egy ocska ####### !

Her Laca
Mért akarod te az SG fórum küllemét megváltoztatni?Mi a bajod vele?
Nekem pölö nagyon is tetszik így ahogy van:)
Új jelszót lehet kérni minden további nélkül.

77PXDrebil
Srácok OFF kérdés ill. kérés!

A jelenlegi század honlaphoz készült SG-s fórumunk jelszavai teljesen elvestek ugyan ezt a forumot be tudnám illeszteni az új honlapunkba és szeretném is de a külemét megkéne változtatni!Kellene valami drót ide az SG adminokhoz hogy adjanak új hozzáférést!Megköszönnék minden segitséget!

Üdv Drebil

zsoltfireman
zsoltfireman
Errõl beszéltem,de én idáig nem boldogulok a feltelepítésével!

Korea MOD

Ez beteg! <#mf1>

De ilyet akarok én is a fókámra meg a késemre jeeee<#taps><#taps><#taps><#worship>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Üdv!
Bf-109E vs. Hurricane

Remélem tetszik. :) :D

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Willenbrock
Az a poén hogy éppen az õ gépeik ugráltak össze-vissza,én már akkor is arra gondoltam hogy valakinek a netkapcsolata miatt szaggat a szerver,és nem arra hogy valaki csal éppen.De úgy tûnik õk magukból indultak ki.

szekelyland
akkor értem miért olyan nagy a külömbség il2-ben a g2 és a g6 között, a g6 ban a 200 kilós aksi meg az 50 kilós indítómotor, ugye?

szekelyland
Azért nem megy hogy maradj csak az il2-nél, eccer azt kell megtanulni <#idiota>
Apropó, te mikor szoktál repkedni? gondoltam repülhetnénk párszor együtt..
Nickem ata vagy 101/9_ata szokott lenni a lobbyn
neked mi a nicked?

acidrain
Ez is abból a filmbõl van

acidrain
Nem tudom láttátok-e a One Summer two Messerschmitts címû DVD-t.

Abban két messzer, ha jól emlékszem a Schwartz 6, ami egy G2-es, és egy G6-os repülései, és felújításukról szóló riport van.
A G2 est kurblizzák, a G6-os önindítóval indul.

Az UP nem hivatalos mod, szóval nincs a gépekrõl hivatalos leírás. De találni mindrõl, csak a google kell hozzá ;)

Hat en is remelem s ha nem annyi, meg annyit kerdeznek,hogy ezeknek az ujjan betett gepeknel az UP 2.0-vel nincs semmi leirasuk mint az alap jatekban aszem AIRCRAFT GUIDE
Her Laca
Biztos lesz aki tudja rá a választ de ITT tuti megválaszolnak minden kérdést.

egy kerdesem volna egy jatekrol de nem az il-2,remelem nem lessz harag hisz ez is repulos.A LOCK ON MODERN AIR COMBAT,valakitol kaptam felraktam es egy darabig megy majd lefagyes kiirja LOCK ON exe...blablabla,DONT SEND, SEND ERROR REPORT kimegyek es annyi.Megvettem az eredeti jatekot a LOCK ON GOLD benne a FLAMING CLIFFS is es csoda!A FLAMINGS CLIFFS-et felinstalaltam 20 percig gondolkozott a gep el sem indult annak annyi volt ,sebaj neki jatszani a LOCK ON-nal,1 nap utan ugyanaz a problema,lefagyas....stb.Mg egyszer levettem a jatekot valami szerverrol ugyanugy csinalt.A gepigemyem tutti hogy jo,ennel kemenyebb jatekok mennek service pack2 van,egy jatek amihez nagyon ragaszkodok meg,es NEM MEGY.Itt a forumon sok kerdesre vallaszt kaptam ammi segitett is,de erre mar csak remelem.Nem tudom ha jart meg valaki igy ezzel ajatekkal de halasan megkoszonnem ha segitene es megegyszer elnezest kerek hogy mas jatekot avattam be e forumba......most ez jutott az eszembe es ....probalkozok.MEG EGYSZER KOSZONOM.
Ezek szerint szegény Pumásoknak (az igaziaknak) sose mûködött. Mert Tobak Tibi bácsi azt írta, hogy kurblizták a madarakat...
Her Laca
A Film+ on most volt a Végsõ visszaszámlálás:) Gondolom mindenki tudja mirõl szol. Megint meggyõzõdtem róla,hogy az F14 számomra A repülõgép. Egyszerûen gyönyörû.

TG Gida
A következõ sort találtam a DB605 kezelési utasításában:

"Indítás kéziforgattyúval (ha az elektromos indítómotor nem mûködik.)"

Tehát a messzeren volt önindító.

Isten áldja a pogányokat!

TG Gida
Én úgy tudom,hogy sok gépben volt egy kis teljesítményû benzinmotor,amit egyszerûen be lehetett indítani egy könnyû akkuval,majd errõl indították a nagy motort.

Isten áldja a pogányokat!

zsoltfireman
Hát igen,ez így van a boltban is sok esetben.
Nem akartam kritizálni a Steam csapatát,nem ismerem õket,nekem fõleg a Flight Simulator kiegészítõ gyártó cégekrõl van rossz véleményem,sokan ezért fanyalodnak inkább a to....tre.

PhantomAss
de a steames verzióról lehet biztonsági mentést csinálni, a program felajánlja, hogy kiírhatod dvd-re, fel is darabolja ha kell
a steames cuccaimat ki is írtam, szal nincs gond ha figyel az ember

GOOBY, pls

Valahol valakinek, de biztosan nem nekem, van egy biztonsági mentés DVD-m, meg talán egy torrent fájlom is amirõl kategórikusan kijelentem, hogy soha nem használtam, az elég megbízható, és nem kér másolásvédelmi kódot sem :)

És igen, Olegék a tõlem be nem folyt pénz miatt csúsznak a Bob-bal. Üssetek :D

"Utánna meg kezdõdnek a problémák,ha reklamálni akarsz valamiért,örülhetsz,ha szóba álnak veled."

Hát ez némelyik hazai bolttal is ugyanígy igaz.

Egyébként nekem az UBI-al negatív élményem van. Még anno a Pe-2-addon-nal bezárólagos Pacific Fighters verziót vettem meg letöltõs változatban. Alig sikerült letölteni, többször kellett új kódot kérnem amire napokat vártam. Amikor felraktam, az egész franciául beszélt, amit szintén kézzel kellett hekkelni, ráadásul valami plusz saját másolásvédelmi kutyaszar volt beleépítve...
(mások tapasztalata ettõl eltérhet)

A Steam szerintem megbízhtaó ilyen szempontból.

Her Laca
UP 2 bõl egy van. Milyen sorrendet szeretnél tudni?

Ha ennyire ne, akkor mennyire lehet? A választ max arra kaphatsz, amit, és ahogy kérdezel. Nem tudom a többiek, hogy vannak vele, de szerintem senki nem gondolat olvasó közülünk...

www.smart-bus.hu

PLS!
Ennyire hülyének ne nézzetek! -.-"
Arra gondoltam, hogy a modokat rá. (Ultra Pack 2.0 stb...)
Her Laca
Hát kedves Feketecápa, ahogy az a számozásból is látszik ugye elõbb a 4.08 majd 0 4.09 es patch et kell feltelepíteni az alap Il2 1946 ra.

Hy all!
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen sorrendben kell feltenni a cuccokat, hogy tudjak játszani a szerókon?
Illetve tegnap is próbáltam de akkor nem indult el a game vagy 95%-nál befagyott. :S<#help>
zsoltfireman
Valakinek sikerült a Koreai Pack-ot feltennie?
Nagyon várom a hozzáértõ segítségeket!

zsoltfireman
Nos,én pont errõl és az ehez hasonlókról beszélek!
Én nyomom az FS9,FSX-et is,és az ehez kapcsolódó kiegészítõk 80%-a nem kézzel fogható(dobozos verzió),hanem letöltõs,én ilyenekért nem szívesen adok ki pénzt! Utánna meg kezdõdnek a problémák,ha reklamálni akarsz valamiért,örülhetsz,ha szóba álnak veled.

77PXDrebil
Tudom hogy nem illik de azért egy kis OKOSSÁGOT osztok ez ügyben!

Tehát, ezeknél a 1930-40 es években tervezett gépeknél figyelembe vették mind a normál, mind a legeltetõ tartást azaz a front üzemeltetést! Így általában több indítási módszert beépítettek! Mivel generátor ugyebár minden motoron volt a müszerek fütés stb. üzemeltetéséhez egy indító motor beépítése sem lehetett nagy gond! De ugye a tajgán nem sok apa kocsi szaladgászik és ha kitelepülünk egy tábori reptérre és egy mégis akad, akkor sem lehet egyszerre elindítani 10-30 gépet egy bevetéshez! Ezért alkalmazták a patronos illetve a kurblis megoldást! Akkumulátor természetesen mindegyiken volt a kissebb motorral rendelkezõ gépeket el is indították vele!(felderítõ és futárgépek)
Itt kell felhívnom a figyelmet a tömeg-tér viszonyokra(tudom jó az ídõ a tömeg kimegy a térre kac-kac)

pl. FW190 egy üléses vadászgép: nagy tömegü nagy teljesítményü motor kis sárkányszerkezet a biztos indításhoz a korabeli aksik túl nagyok lettek volna a szükös helyre nem fért volna és a sulya sem semmi, a tábori töltésrõl pótaksik szállításáról nem is beszélve! Tehát a drága helyet és sulyt inkább fegyver üzemanyag páncél elhejezésére használták!

B17 négymotoros bombázó: hely terhelhetõség van bõven és tulkép csak az egyik motort kell "külsõ"(Aksi) segitséggel indítani a többit már a belsõ hálózatról lehet életre kelteni!Erre már érdemes a megfelelõ áramforrást felpakolni!
Késõbb nagyobb gépeknél illetve sugarasoknál úgynevezett segédhalytómüvet alkalmaztak ami egy kis tömegü és könnyen beindítható halytómü volt(kis áramigénnyel) ami elöállította a megfelelõ áramot vagy sürítettlevegõt a nagy moci berittyentésére!

Nos ugyanez a problematika a harckocsiknál is fenn ált!!

Remélem tisztába kerültek a dolgok!

Kössz a válaszokat.

Hogy ezek mekkora patkányok basszus!
Az 1946 az ubinál 9.95$ míg steamen 9.99€
Ubi store közli, hogy bekaphatom területileg ( IL-2 Sturmovik: 1946 is Country restricted on your IP. )

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

PhantomAss
én úgy tudtam, hogy ezt már vmelyik peccsben szabályozták, meg van adva milyen idõközönként tudsz prntscreent nyomni
de lehet kamu, még nem próbáltam

GOOBY, pls

i robot
Állítólag az egy csalás. Mert ha nyomkodod olyan mintha laggolna a géped és más azt látja ide oda ugrálsz. Én már többször lettem ez végett üldözõbõl üldözött.

szekelyland
Nem mondtam hogy nincs akkumulátor, csak azt nem motorindításhoz használták, hanem rádió, navi, mûszerfal, mûködtetésére, amihez jóval kisebb aksi is elég, meg aztán menet közben a generátor adta az áramot.

Willenbrock
Ilyen se volt mostanában,<#kocsog>P-47 essel 2X is leszedtek a Totalize pályán,egyszer szembõl mert nem eléggé tértem ki.
Egyszer meg 2 <#kocsog> tapadt rám,vadul próbáltak leszedni de a végén mind a 2 a földbe manõverezett,aztán a chatbe beírták nekem hogy ne nyomkodjam a print screent,nem tudom mit is csinál pontosan a print screen,mert persze sose nyomkodom.