IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1950-53-ban a Mig-15 Koreában szolgáló példányai általában zsír újak voltak,épphogy csak átestek a kötelezõ berepülésen és már mentek is a frontra.A Bis-t pl. a háború éveiben kezdték sorozatgyártani,de a legrégebb darabok sem voltak öregebbek 3-4 évnél.Rozsda semmiképpen nem kerülhetett rájuk pár hónap alatt,legfeljebb egy kis hidraulikaolaj képzelhetõ el itt-ott.
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
egyébként jogos a felvetés... ;)
www.smart-bus.hu
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
Ez is jelenthet bármit,attól függ,hova rakod a vesszõket.-))
ezen mi nem volt világos?
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Õsanyánk egy ocska ####### !
Próbálj ki 500km/h feletti dogfight-ot,azok a srácok sem voltak piskóták! Ha neked nem tetszik,maradj a légcsvarnál,de mivel ez is IL2 progihoz kapcsolódik (szorosan) ezért neharagudj,ha nem a LO.fórumba írok.<#ravasz1>#ravasz1>
Mig-15 cockpit

Sugárhajtás<#levele>#levele>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Ez csak az én véleményem, akinek tetszik, annak jó szórakozást! Én személy szerint az elsõ 5 másdperc után visszasírtam a dugattyús motor hangját.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Õsanyánk egy ocska ####### !
Nekem pölö nagyon is tetszik így ahogy van:)
Új jelszót lehet kérni minden további nélkül.
A jelenlegi század honlaphoz készült SG-s fórumunk jelszavai teljesen elvestek ugyan ezt a forumot be tudnám illeszteni az új honlapunkba és szeretném is de a külemét megkéne változtatni!Kellene valami drót ide az SG adminokhoz hogy adjanak új hozzáférést!Megköszönnék minden segitséget!
Üdv Drebil
De ilyet akarok én is a fókámra meg a késemre jeeee<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#worship>#worship>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Apropó, te mikor szoktál repkedni? gondoltam repülhetnénk párszor együtt..
Nickem ata vagy 101/9_ata szokott lenni a lobbyn
neked mi a nicked?
Abban két messzer, ha jól emlékszem a Schwartz 6, ami egy G2-es, és egy G6-os repülései, és felújításukról szóló riport van.
A G2 est kurblizzák, a G6-os önindítóval indul.
"Indítás kéziforgattyúval (ha az elektromos indítómotor nem mûködik.)"
Tehát a messzeren volt önindító.
Isten áldja a pogányokat!
Isten áldja a pogányokat!
Nem akartam kritizálni a Steam csapatát,nem ismerem õket,nekem fõleg a Flight Simulator kiegészítõ gyártó cégekrõl van rossz véleményem,sokan ezért fanyalodnak inkább a to....tre.
a steames cuccaimat ki is írtam, szal nincs gond ha figyel az ember
GOOBY, pls
És igen, Olegék a tõlem be nem folyt pénz miatt csúsznak a Bob-bal. Üssetek :D
Hát ez némelyik hazai bolttal is ugyanígy igaz.
Egyébként nekem az UBI-al negatív élményem van. Még anno a Pe-2-addon-nal bezárólagos Pacific Fighters verziót vettem meg letöltõs változatban. Alig sikerült letölteni, többször kellett új kódot kérnem amire napokat vártam. Amikor felraktam, az egész franciául beszélt, amit szintén kézzel kellett hekkelni, ráadásul valami plusz saját másolásvédelmi kutyaszar volt beleépítve...
(mások tapasztalata ettõl eltérhet)
A Steam szerintem megbízhtaó ilyen szempontból.
www.smart-bus.hu
Ennyire hülyének ne nézzetek! -.-"
Arra gondoltam, hogy a modokat rá. (Ultra Pack 2.0 stb...)
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen sorrendben kell feltenni a cuccokat, hogy tudjak játszani a szerókon?
Illetve tegnap is próbáltam de akkor nem indult el a game vagy 95%-nál befagyott. :S<#help>#help>
Nagyon várom a hozzáértõ segítségeket!
Én nyomom az FS9,FSX-et is,és az ehez kapcsolódó kiegészítõk 80%-a nem kézzel fogható(dobozos verzió),hanem letöltõs,én ilyenekért nem szívesen adok ki pénzt! Utánna meg kezdõdnek a problémák,ha reklamálni akarsz valamiért,örülhetsz,ha szóba álnak veled.
Tehát, ezeknél a 1930-40 es években tervezett gépeknél figyelembe vették mind a normál, mind a legeltetõ tartást azaz a front üzemeltetést! Így általában több indítási módszert beépítettek! Mivel generátor ugyebár minden motoron volt a müszerek fütés stb. üzemeltetéséhez egy indító motor beépítése sem lehetett nagy gond! De ugye a tajgán nem sok apa kocsi szaladgászik és ha kitelepülünk egy tábori reptérre és egy mégis akad, akkor sem lehet egyszerre elindítani 10-30 gépet egy bevetéshez! Ezért alkalmazták a patronos illetve a kurblis megoldást! Akkumulátor természetesen mindegyiken volt a kissebb motorral rendelkezõ gépeket el is indították vele!(felderítõ és futárgépek)
Itt kell felhívnom a figyelmet a tömeg-tér viszonyokra(tudom jó az ídõ a tömeg kimegy a térre kac-kac)
pl. FW190 egy üléses vadászgép: nagy tömegü nagy teljesítményü motor kis sárkányszerkezet a biztos indításhoz a korabeli aksik túl nagyok lettek volna a szükös helyre nem fért volna és a sulya sem semmi, a tábori töltésrõl pótaksik szállításáról nem is beszélve! Tehát a drága helyet és sulyt inkább fegyver üzemanyag páncél elhejezésére használták!
B17 négymotoros bombázó: hely terhelhetõség van bõven és tulkép csak az egyik motort kell "külsõ"(Aksi) segitséggel indítani a többit már a belsõ hálózatról lehet életre kelteni!Erre már érdemes a megfelelõ áramforrást felpakolni!
Késõbb nagyobb gépeknél illetve sugarasoknál úgynevezett segédhalytómüvet alkalmaztak ami egy kis tömegü és könnyen beindítható halytómü volt(kis áramigénnyel) ami elöállította a megfelelõ áramot vagy sürítettlevegõt a nagy moci berittyentésére!
Nos ugyanez a problematika a harckocsiknál is fenn ált!!
Remélem tisztába kerültek a dolgok!
Hogy ezek mekkora patkányok basszus!
Az 1946 az ubinál 9.95$ míg steamen 9.99€
Ubi store közli, hogy bekaphatom területileg ( IL-2 Sturmovik: 1946 is Country restricted on your IP. )
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
de lehet kamu, még nem próbáltam
GOOBY, pls
Egyszer meg 2 <#kocsog>#kocsog> tapadt rám,vadul próbáltak leszedni de a végén mind a 2 a földbe manõverezett,aztán a chatbe beírták nekem hogy ne nyomkodjam a print screent,nem tudom mit is csinál pontosan a print screen,mert persze sose nyomkodom.