IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"hanem úgy olvastam, hogy amikor a középsõ deadzone megszûnik, egybõl kemény lesz a bot, nem fokozatosan)"
Én FC, DCS, IL-2, és ROF alatt próbáltam eddig, de egyáltalán nem tapasztaltam ilyet. Tuti, hogy valami beállítási gond... ha gyári értéken hagynak mindent, akkor szinte megmozdíthatatlan a bot... picit játszani kell vele, elmegy rá pár nap, mert az alt+tab kombinációt nem nagyon szeresse a profiler sem, és általában a játékok sem.
Profiler belõ... ha nem jó, játékból kilép, állítás, majd vissza. Alt+Tab esetén hajlamos behülyülni az FFB pl IL-2 alatt. Amit szem elõtt kell tartani pl DCS alatt, hogy vagy profilerbõl állítgatunk, vagy játékon belül. Ha profiler beállítás után játékon belül is bemegyünk a joy beállításokhoz, akkor a profilert nem veszi figyelembe...
Szóval egy kis türelem, és egy pici érzék párosítással szerintem nagyon jól kalibrálható, és konfigurálható. Én 74.000.- Forintért vettem, és az eddigi tapasztalataim alapján megérte az árát.
www.smart-bus.hu
akkor ezekszerint te úgy érzed, megérte az árát
(a felkeményedés amúgy nem ffb effekt, hanem úgy olvastam, hogy amikor a középsõ deadzone megszûnik, egybõl kemény lesz a bot, nem fokozatosan)
zsoltfireman: a p51 fülkérõl tudnál egy képet linkelni?
GOOBY, pls
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Ebben is van valami, bár annyi félék vagyunk, hogy nehéz lenne mindenki számára egyformán jót csinálni. 😊 El bogarászok én vele, csak legyen sok rétû a dolog... fõleg ennyi pénzért! 😊
"a joyhoz: a legtöbben arra panaszkodtak, hogy középen van egy kis holtjátéka a botnak, de nem a deadzone miatt, és a ffb sem mûködik rendesen (hirtelen felkeményedik, de ez valszeg driver hiba)"
Ilyen holtjátéka van a G25-nek is. Ott orvosolható azzal, hogy 105-110%-ra állítják a driverban az FFB-t... majd kipróbálom itt is, hogy ez mûködik-e. Bár engem nem zavar az a kis FFB lyuk... sõt, az a minimális holtjáték kell is szerintem...
Az FFB felkeményedése meg szerintem kifejezetten jó, "élethû". Szerintem ( bár elég laikus vagyok ) teljesen normális a felkeményedés, hiszen mondjuk a bot oldalra döntésével a csûrõ lap légellenállása is nõ, így a tovább fordításhoz szükséges erõ is növekszik. Logikusnak tûnik, hogy emiatt a bot tovább döntéséhez több erõ kell. Így jobban érezhetõ a sebesség egy fordulóban, illetve jól érezhetõ, hogy mikor közelítünk az áteséshez, mert akkor teljesen puha lesz a bot, szinte minden erõhatás megszûnik. Jól beállított FFB esetén pedig a felkeményedés ellenére, ugyan úgy meg lehet tépni...
Egyébként, ha valakinek ez nem jön be, tulajdonképpen tetszés szerint kiválóan konfigurálható az FFB. A fent említett effektek elvileg kikapcsolhatók a damper, és a spring érték nullára állításával...
A forrósodással, és az FFB kikapcsolásával nem találkoztam. 😊
www.smart-bus.hu
Amikor kipróbáltam alig bírtam abbahagyni,nagyon klasszak a hang efektek is,mondom a fejlesztõ írta,hogy a Mig cockpit még építés alatt,az még nincs kész teljesen,nemsokára kidobják a v1.3-as Korea MOD-ot.
A Korea MOD P-51-es fülkéjét is érdemes megnézni,nagyon durva!
\Files\gui\game\ A régi buttons fájl elé tegyél egy mínusz jelet és mentsd
A SAS online buttons rakd a:
\MODS\STD\gui\game\ Az ottani button elé is rakj kötõjelet és mentsd.
Ennyi!
Az angol nyelvû pumaszállással nem webszerkesztési munka van. Az oldal alapja, menük, banner, kisebb menüpontok, stb már készen vannak, csak a nagyobb lélegzetvételû írások (Puma történelem, Puma életrajzok, VO101 történet) angol fordítására várok. Ha megvan, akkor pár klikkelés lesz csak.
www.pumaszallas.hu
www.pcpilot.hu
Akit érdekel a Korea MOD v1.2 telepítési leírása angolul:
Extract the Pack-Histomod-Corée-1.2.rar to your desktop.
You should end up with a folder named Pack-Histomod-Corée-1.2
Go in your game folder to \MODS\STD\com\maddox\il2\objects\
and backup your air.ini, stationary.ini, and technics.ini
In the Pack-Histomod-Corée folder, go to \com\maddox\il2\objects\
and find the air.ini, stationary.ini, and technic.ini
Copy and paste the lines in the Pack Mod Corée air.ini to the end of your air.ini
(which you have previously backed up):
F-80C air.F80C 1 NOINFO usa01 SUMMER
F-86A_Sabre air.F86A NOINFO usa01 SUMMER
F-86F_Sabre air.F_86F NOINFO usa01 SUMMER
F9F2_Panther air.F9 1 NOINFO usa01 SUMMER
F84G1-ThunderJet air.F_84G1 1 NOINFO usa01 SUMMER
F84G3-ThunderJet air.F_84G3 1 NOINFO usa01 SUMMER
KB_29P air.KB_29P 1 NOINFO usa01 SUMMER
MiG-15 air.MIG15 r01 SUMMER
F-51D air.F_51D 2 g01 SUMMER
Copy and paste the lines in the Pack Mod Corée stationary.ini to the
F9F2_Panther vehicles.planes.Plane$F9 1
F_86A_Sabre vehicles.planes.Plane$F86A 1
F_86F_Sabre vehicles.planes.Plane$F_86F 1
MIG15 vehicles.planes.Plane$MIG15 1
F_84G1 vehicles.planes.Plane$F_84G1 1
F_84G3 vehicles.planes.Plane$F_84G3 1
Copy and paste the lines in the Pack Mod Corée technics.ini to the Stacionary planes section of
your technics.ini
Description F9F2
Icon Plane
Class air.F9
PanzerType Car
PanzerSubtype 4
PanzerBodyFront 0.006
Explode WagonMetal
Description F86A
Icon Plane
Class air.F86A
PanzerType Car
PanzerSubtype 4
PanzerBodyFront 0.006
Explode WagonMetal
Description F_86F
Icon Plane
Class air.F_86F
PanzerType Car
PanzerSubtype 4
PanzerBodyFront 0.006
Explode WagonMetal
Description MIG15
Icon Plane
Class air.MIG15
PanzerType Car
PanzerSubtype 4
PanzerBodyFront 0.006
Explode WagonMetal
Description F_84G
Icon Plane
Class air.F_84G1
PanzerType Car
PanzerSubtype 4
PanzerBodyFront 0.006
Explode WagonMetal
Description F_84G
Icon Plane
Class air.F_84G3
PanzerType Car
PanzerSubtype 4
PanzerBodyFront 0.006
Explode WagonMetal
From the Pack-Histomod-Corée-1.2 folder, copy the three folders:
Avions Statiques
FM
Pack Mod Corée
and paste them into your MODS folder.
In your MODS folder, create a new folder called Korea Pack Sounds
From the Pack-Histomod-Corée folder, copy the Samples folder,
and paste it into your game folder into \MODS\Korea Pack Sounds\
From the Pack-Histomod-Corée folder, copy the presets folder
and paste it into your game folder into \MODS\Korea Pack Sounds\
Make a new subfolder in \MODS\Korea Pack Sounds\presets\ called sounds, so you then
have the path \MODS\Korea Pack Sounds\sounds\
Move the four .prs files from \MODS\Korea Pack Sounds\presets\ into \MODS\Korea Pack
Sounds\presets\sounds\
Go to your game folder, to \MODS\STD\gui\game\ and back up the buttons
file there.
Extract the SAS online buttons to your game folder into \MODS\STD\gui\game\
Rename the MODS folder without the minus sign,(if not already) to activate it.
Optional: Copy and paste the PainSchemes folder from Pack-Histomod-Core-1.2 to your
game folder.
Note that your UP 2.0 buttons is still located in \Files\gui\game\
When your game finds the SAS buttons in \MODS\STD\gui\game\ it will
use that buttons and ignore the UP 2.0 buttons in files\gui\game\
To revert back to the UP 2.0 buttons, you just have to rename the
folder \MODS\STD\gui\ with a minus sign, i.e. \MODS\STD\-gui\
To completely disable the Korea Pack Mod you need to:
Restore your backed up air.ini, stationary.ini, and technics.ini
Rename the folder Avions Statiques to -Avions Statiques
Rename the folder FM to -FM
Rename the folder Pack Mod Corée to -Pack Mod Corée
Rename the folder Korea Pack Sounds to -Korea Pack Sounds
Rename the folder \MODS\STD\gui\ to \MODS\STD\-gui\
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A com mappában lévõ ini fájlok tartalmát hozzá kell adni a már meglévõ (megegyezõ nevû) ini fájlok tartalmához. (UP2-ben van olyan mod, ami telepít neked ilyen fájlokat)
Nekem így mûködött.
Le tudnád írni szájbarógósan hogy melyik mappát hova kell bemásolni,csak a tartalmát kell-e vagy az egész mappát,mit kell felülíratni,mit nem stb? Nálam most eleve az UP2.0 hátterével indul aztán kilép,nem jó.
www.pcpilot.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pcpilot.hu
Sanyó szerintem biztosan többet tud ,csak titkolódzik.<#eplus2>#eplus2>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
na én itt kezdtem el nevetni. elõttem meg olyan volt a szemem mint (o.O) ebben a szmájliban 😊 elvégre örülök neki, hogy ez a siratófal és õ sírta el magát itt veszettül. páran találkoztunk innen Drebillel és pont ezért csöppet meglepett ez a megnyilvánulása, de hát egye fene. Neki éppen fáj az, hogy lelõtték. azt meg nem veszi észre hogy a hozzászólók egy bizonyos része ír csak "csíterspit" szemszögbõl. ez meg már nem a mi csõlátásunkat bizonyítja.no mindegy. azért sajnálom.
amugy meg egyre inkább kedzek félni, hogy ez csak egy animációkkal és effektekkel alaposan felturbózott il2 lesz
www.pcpilot.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Vagyunk mi ott minden,csak normális ember nem.Akkit érdekel,olvassa el,tanulságos.
DCS: Black Shark heliszimulátor
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Ja és fogalmam sincs mi az a DCS.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
én inkább úgy vagyok hogy mindenféle külön bogarászás nélkül mûködjön megfelelõen
a joyhoz: a legtöbben arra panaszkodtak, hogy középen van egy kis holtjátéka a botnak, de nem a deadzone miatt, és a ffb sem mûködik rendesen (hirtelen felkeményedik, de ez valszeg driver hiba)
a másik amit olvastam, hogy hosszabb idõ után (2-3 óra játék) a joy erõsen felforrósodik, volt akinél a ffb is kikapcsolt emiatt
ilyesmiket nem tapasztaltál?
bocs az off-ért srácok bár sztem azért titeket is érdekel😊
GOOBY, pls
Én egyelõre nagyon elégedett vagyok! Azért nem merek véleményt mondani, mert nincs hasonlítási alapom, mivel ez az elsõ hotas amit használok.
Ha esetleg van valami konkrét kérdésed, ( akár külföldi fórumban látott baki terén ) akkor szívesen elmondom, hogy adott dologban én mit tapasztaltam...
Én olyan júzer vagyok, aki a legvégsõkig magában keresi a hibát, ha valami nem mûködik. Én mindenrõl azt feltételezem, hogy az jól mûködik, csak én vagyok a hülye! 😄
Hozok is egy példát. Nekem DCS a kedvenc, ezért, ha van idõm elõször azt indítom, ha repkedésrõl van szó.
A DCS jól kezeli az FFB-t, tehát ezen a téren sokat vártam. Láttam nem egy videót, ahol trimm után a bot ott marad az ffb miatt, ahova trimmelték.
No, ez egy fontos dolog, egybõl ezt próbáltam... semmi... :S Trimmel, ott marad, elengedem a botot, erre visszadobja középre! Mondom ezt nem hiszem el... millió beállítást kipróbáltam... ki-be kapcsoltam a középre húzást... levettem, vagy éppen maxra tettem az FFB-t semmi...
Elkezdtem utána járni... a reakció fórumokon: "így szar a szoftver, úgy szar a szoftver, különben is fos logitech"
Alaposan elkenõdtem, aztán egyszer csak a hivatalos DCS fórumon találtam egy hozzászólást, amit érdekesnek találtam, de a gyenge angolom miatt nem tudtam kibogarászni, hogy mit akar az illetõ...
Belinkeltem a DCS topikba, és Repvez segítségével kiderült, hogy a csóka leragasztott valami érzékelõt és után jól mûködött... hmmm... fejvakarás, bot tapogatás, nézelõdés...
Majd nagy nehezen kiszúrom, hogy bot jobb oldalán van egy kis fekete "lyuk"! Na az az érzékelõ! Az érzékeli, hogy elengedtem a botot, és ezért dobja ki üresbe... kis darab fekete szigetelõ szalaggal letakartam, és azóta gyönyörûen mûködik az FFB-s trimm! 😄
Szóval ez is csak azt erõsítette meg bennem, hogy mint általában, itt is igaz, hogy a hõzöngõk, a szapulók jó részének fel sem merül a buksijában, hogy valamit esetleg õ csinál rosszul... ha valami nem mûködik egybõl, akkor az "szar", vagy "bugos fos"...
Én ezzel szemben a saját példáimon át úgy tapasztaltam, hogy, ha valami nem mûködik megfelelõen, akkor 90%-ban az bizony beállítási, vagy valami nüansznyi hiba miatt van, ergo júzer error! 😄
Így jártam a DCS vsync-l is! Millió ATI driver fel, le... vsync nincs... ATT fel, vsync nincs... külföldi fórumon millió buhera beállítás próbálgatása, ATI driverek szapulásának bemagolása után eredmény ugyan az... vsync nincs...
4-5 nap szenvedés után, próbaképpen kikapcsoltam játékon belül a "full screen" opciót... azóta bármilyen driverrel van vsync! 😄 😄 A franc sem hitte volna, hogy ennek bármi köze lehet a vsync-hez... hát volt! 😄
Ui: Mindenkitõl elnézést a sok DCS példáért... 😉
www.smart-bus.hu