IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként az Ultrapack 2.0 simán felment 4.09m-re. nem kell az 1.8
Este billentyûzettel kipróbáltam. Nagyon tettszenek a hangok.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
APropó, a múltkor láttam izraeli felségjelû messzert, amit a háborúban zsákmányoltal. Hát elég furán hatott a gép farkán a dávidcsillag.....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Keresek is képet.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nem lett tökéletes az a festés, fordított irányú a horogkereszt.
elvesztette a spit összes szépségét és a messzer gyilkológép formáját is
GOOBY, pls

. Nem mûkszik a markolat tekerentyûje,de megnézem ,és ha javítható neked adom.
Bár szerintem Picasso képeket az 5 éves unokaöcsém is tud festeni <#nyes>#nyes>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Éjt-napallá téve dolgoztál,hogy össze heggeszthesd ezt a szörnyeteget.<#nyes>#nyes><#papakacsint>#papakacsint>
Talán végre rendezõdnek a dolgaim. Amint összekapom magam, már pattanok is a kabinba azt mehet a <#violent>#violent><#boxer>#boxer><#gun>#gun><#taps>#taps>
Kb egy hét mire lesz pénzem visszakapcsoltatni itthon a netet, meg szerzek egy normális joy-t mert ezzel nagyon befürödtem. Hülye voltam, hogy eladtam Lacáét. Na mindegy.
Most egy céges laptop meg egy mobil net mindenem. De legalább ide tudok irogatni.
http://kephost.com/images/9009.01.2010_14_03_39_ww.jpg
Köszönöm<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Np <#wink>#wink>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Érdekes volt, Tempest jön szembõl, én tüzelek az összes csõbõl, elmegy felettem, hátranézek húzza maga után a füstcsíkot. Rárepülök összes csõbõl ismét tûz, még vastagabb füstcsík, és zuhan.
100 méteren járhatott, mikor levettem róla a szemem, gondoltam akkor errõl ennyit, mindjárt írja a szerver, hogy "enemy aircraft destroyed".
Na az elmaradt.
Azután elkezdtem emelkedni, de miután a G6 nem a mozgékonyságáról híres lelõttek közben.
Legközelebb majd felmegyek TS re, úgy érdekesebb lesz, egyébként nagyon élveztem a repülést, jó volt látni, hogy Ti is ott vagyok a közelben.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Így tudsz moslék autóval,fillérekbõl szépségversenyt nyerni...
Isten áldja a pogányokat!
biztos tudjátok mire gondolok. <#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
viszont most én szeretnék bocsánatot kérni azoktól akiket még decemberben ráizgattam a TrackIR témára, de családi és pénzügyeim sajna katasztrófális állapotba kerültek. Az, hogy ide írok, már annak a jele, hogy talán van még remény a számomra. Mégegyszer elnézést mindekitõl, akit cserben hagytam.
A sok sírásra gondolsz? <#idiota>#idiota>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Remélem a tavasz hoz valami pénzügyi változást, mert már tele a hócipõ.
A joy egyébként meg van, csak éppen magától csûri a gépet ballra. Ha tökig kivágom a botot jobbra, akkor megy egyenesen😞
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Menjetek le a kantinba, aztán ismerkedjetek meg egy "ápolónõ"-vel, lesz nektek is bevetés hamar 😄
Meg egy tracket is...
Gonosz Lacusch OFF...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ma kicsit korán jöhettem, mert még este 9 körül sem láttam magyart a WC-n.
Mondom semmi gond, átmegyek a WC TS-ére. Ott meg két japán gyerek szórakozott de hamar leléptek. Egyedül maradtam. Már kezdett hiányozni a társaság amikor jött a Zeke Val nevû francia gyerek és olyan hülye kérdéseket duruzsolt a fülembe, hogy 1x nekimentem annak amit leakartam lõni, többször elvétettem a célt mert mindig akkor pofázott bele, + 1x le is lõttek. Persze miatta. A poén az, hogy õ is repült, de sosem arra amerre én, pedig folyton kérdezgetett hogy hol járok <#idiota>#idiota>
Szerencsére elég késõ volt, hogy azt hazudjam neki, hogy nem tudom használni a TS mert alszanak mögöttem, így szépen kiléptem, bezártam a TS-t és végre nyugtom lett.
Végül jött Nuke, Pogi, acidrain meg így voltunk páran magyarok.