IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

galimatika
Köszönöm Lacám! Rendes vagy, de péntekre már ígértek egy szakadt logitech-et. Azzal elkarcolok amíg szerzek megint egy x52-t. és ami a legfontosabb, hogy lehet, hogy már holnap lesz netem megint<#nyes><#nyes><#nyes>
Egyébként az Ultrapack 2.0 simán felment 4.09m-re. nem kell az 1.8
Este billentyûzettel kipróbáltam. Nagyon tettszenek a hangok.

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Az semmi😊 Még német pilóták is repültek Izraeli színekben😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
A háború után a csehek a náluk maradt gyártósorokon tovább gyártották a messzert Avia S-99, CS-99 néven, majd késõbb feljavítva Jumo motorral S-199, CS-199, néven. Ezekbõl kapott Izrael is, amikkel az elsõ arab-izraeli konfliktus alatt harcoltak is. Gyártották a Me-262-t is Avia S-92 néven.

www.pumaszallas.hu

szekelyland
Egész pontosan jumo motrot,asszem a jumo 213 gyengébb verzióját, aminek viszonylag kis fordulata és nagy nyomatéka van, ezért jó nagy ventillátort tettek rá, amitõl még életveszélyesebb lett, kis sebességnél szinte keresztbe repült a gép.

APropó, a múltkor láttam izraeli felségjelû messzert, amit a háborúban zsákmányoltal. Hát elég furán hatott a gép farkán a dávidcsillag.....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Zpogi
Olyanról már hallottam,hogy felújjított Messerekbe Merlyn motort,vagy a háború után a csehek a He 111-es motorját(Avia)tették bele,de hogy ez a förmedvény valóban létezett álmomban se gondoltam volna.

Her Laca
Annyi a változtatás,hogy egy merci agregátot tettek bele. Jól látható a kipufogó sor ami alul helyezkedik el. De voltak kísérletek például a P51 el való házasításra is,pontosabban átvettek a németek bizonyos ötleteket belõle.
Keresek is képet.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sziasztok

Nem lett tökéletes az a festés, fordított irányú a horogkereszt.

PhantomAss
fuj de randa
elvesztette a spit összes szépségét és a messzer gyilkológép formáját is

GOOBY, pls

Ha jól sejtem, ez egy zsákmányolt Spit akarna lenni. Itt van két kép az eredetirõl:

Már megpróbáltam de valamiért nem jó esetleg valaki más ötlet ?
Her Laca
Van egy yoj még a padláson Neghwaré volt, Saitek mittudomén mi
. Nem mûkszik a markolat tekerentyûje,de megnézem ,és ha javítható neked adom.

Her Laca
Van még nálam egy Saitek valami. Neghwaré volt de valami bibis mert nem mûkszik a markolat tekerentyûje. Lehozom a padlásról és megtekintem. Ha meg tudom csinálni neked adom.

Olyan aprólékos munka, hogy már elnagyoltnak tûnik!

Bár szerintem Picasso képeket az 5 éves unokaöcsém is tud festeni <#nyes>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Zpogi
Most már tudom,hogy miért nem voltál ezidáig.

Éjt-napallá téve dolgoztál,hogy össze heggeszthesd ezt a szörnyeteget.<#nyes><#papakacsint>

galimatika
Messerspit

galimatika
Szia Pogi!!!!
Talán végre rendezõdnek a dolgaim. Amint összekapom magam, már pattanok is a kabinba azt mehet a <#violent><#boxer><#gun><#taps>
Kb egy hét mire lesz pénzem visszakapcsoltatni itthon a netet, meg szerzek egy normális joy-t mert ezzel nagyon befürödtem. Hülye voltam, hogy eladtam Lacáét. Na mindegy.
Most egy céges laptop meg egy mobil net mindenem. De legalább ide tudok irogatni.

Willenbrock
Messerfire patch😄

MAgginak van egy ilyen skinje, csak õ a messerre vagy fókára rajzolt rá különféle sziluetteket, az ellenfél megtévesztése céljából <#nyes>

Zpogi
EZ meg milyen hybrid???<#wow1><#ejnye1>

Zpogi
Szia Galiba!<#wave>

Üdv újra itt!

galimatika
Viszont nem tudom feltölteni róla a képet. Sebaj.

http://kephost.com/images/9009.01.2010_14_03_39_ww.jpg

galimatika
[/url][/img]

galimatika
Megtaláltam a megoldást.[/url][/img]

galimatika
UHHH. Azt hittem elég csak a 2.0. Akkor leszedem a az 1.8-at is.
Köszönöm<#worship><#worship><#worship>

acidrain
"viszont most én szeretnék bocsánatot kérni azoktól akiket még decemberben ráizgattam a TrackIR témára"

Np <#wink>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

acidrain
4.09m re UP 1.8, arra 2.0 + Zuti mod.

acidrain
Jaja, engem le is lõttek, mint a sicc.
Érdekes volt, Tempest jön szembõl, én tüzelek az összes csõbõl, elmegy felettem, hátranézek húzza maga után a füstcsíkot. Rárepülök összes csõbõl ismét tûz, még vastagabb füstcsík, és zuhan.
100 méteren járhatott, mikor levettem róla a szemem, gondoltam akkor errõl ennyit, mindjárt írja a szerver, hogy "enemy aircraft destroyed".
Na az elmaradt.
Azután elkezdtem emelkedni, de miután a G6 nem a mozgékonyságáról híres lelõttek közben.
Legközelebb majd felmegyek TS re, úgy érdekesebb lesz, egyébként nagyon élveztem a repülést, jó volt látni, hogy Ti is ott vagyok a közelben.

galimatika
Ezt az Ultrapack 2.0-át mire kell rápakolni?

galimatika
Szerintem az IL2 könyvtár MODS mappájába.

Sziasztok!Szeretném felrakni a 3rdeye_Smoke modot ,de nem tudom honyan kell.Létszíves valaki mondja el hova kell bemásolni.
galimatika
Csak nem te is regisztráltál a tuningtippek hírlevélre<#vigyor>

TG Gida
Bocs az offért,de gondoltam itt is van néhány Oktán Pista.
Így tudsz moslék autóval,fillérekbõl szépségversenyt nyerni...

Isten áldja a pogányokat!

galimatika
Nem. Én is szoktam sírni<#zavart1> de inkább nem tépem fel a sebeket.
biztos tudjátok mire gondolok. <#boxer><#boxer>
viszont most én szeretnék bocsánatot kérni azoktól akiket még decemberben ráizgattam a TrackIR témára, de családi és pénzügyeim sajna katasztrófális állapotba kerültek. Az, hogy ide írok, már annak a jele, hogy talán van még remény a számomra. Mégegyszer elnézést mindekitõl, akit cserben hagytam.

"Bár nem minden tetszett mikor viszaolvasgattam."

A sok sírásra gondolsz? <#idiota>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

galimatika
Jelenleg se joy, se net, se il2. Csak adósság😞 nyálcsorgatva olvastam vissza a fórumon, milyen jókat repültök. Bár nem minden tetszett mikor viszaolvasgattam.
Remélem a tavasz hoz valami pénzügyi változást, mert már tele a hócipõ.
A joy egyébként meg van, csak éppen magától csûri a gépet ballra. Ha tökig kivágom a botot jobbra, akkor megy egyenesen😞

Nem azt mondtam Láden, hogy térítsd el a gépet hanem hogy - TÉRÍTSD MEG A NÉPET! <#ticking>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Végül is mirõl van szó? <#wilting>

De ha nem használod beszerzési áron megveszem tõled <#ravasz1><#hawaii>

És Te merre kódorogsz? Joy-od már van, azt mondtad.

galimatika
Szuper! Látom a hangulat a régi<#nyes>

Fel is töltöm Youtube-ra <#mf1>

Ehhez lenne eszetek, mi? 😄

Menjetek le a kantinba, aztán ismerkedjetek meg egy "ápolónõ"-vel, lesz nektek is bevetés hamar 😄

Chazz76
Természetesen HD felbontásban<#eplus2>

Gonosz Lacusch ON:

Meg egy tracket is...

Gonosz Lacusch OFF...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Chazz76
Mi volt?Mesélj!Kérünk egy bevetési naplót.😊)

Zpogi
<#nevetes1><#papakacsint>

Bocs Pogi, hogy nem tudtam jönni már este, de asszonypajtinak webcamolhatnékja támadt, és ez nem volt összeegyeztethetõ a játékkal. KHm.. nem bántam meg 😄

Akkor jöttem folytatni a sírást 😊))

Ma kicsit korán jöhettem, mert még este 9 körül sem láttam magyart a WC-n.
Mondom semmi gond, átmegyek a WC TS-ére. Ott meg két japán gyerek szórakozott de hamar leléptek. Egyedül maradtam. Már kezdett hiányozni a társaság amikor jött a Zeke Val nevû francia gyerek és olyan hülye kérdéseket duruzsolt a fülembe, hogy 1x nekimentem annak amit leakartam lõni, többször elvétettem a célt mert mindig akkor pofázott bele, + 1x le is lõttek. Persze miatta. A poén az, hogy õ is repült, de sosem arra amerre én, pedig folyton kérdezgetett hogy hol járok <#idiota>

Szerencsére elég késõ volt, hogy azt hazudjam neki, hogy nem tudom használni a TS mert alszanak mögöttem, így szépen kiléptem, bezártam a TS-t és végre nyugtom lett.

Végül jött Nuke, Pogi, acidrain meg így voltunk páran magyarok.

Richtofen koszonom elneztem a kuldesi nevet ....WILLENBRROCK-nak akartam irni hogy nallam is akadozik a 1.12 sot egyszer le is fagyott egeszen