IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Nézd a Wikipédiában például ,de ITT is találsz képeket.
De nagyon nem kell vacakolnod egy kis idõ után felismered a gépeket.
Érdemes például a hûtõket nézni,a szárnyprofilt. Attól függ honnan nézed éppen. Spiten egy nagy és egy kis hûtõ,messeren két egyforma nagy. Na ilyesmiket figyeljél.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

DummyBoy
Üdv urak!

Lenne egy érdekes kérdésem ... Létezik valahol olyan hely (adatbázis, pdf, esetleg weboldal ...) ahol a különbözõ gépek sziluettjeit - formáját meg lehet nézni? Ismerkedni - tanulgatni szeretném, hogy egyszerûbben és biztosabban meg tudjam különböztetni a gépeket ...

Tudtok valami ilyesmirõl?

Elõre is köszi!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Legyen szerencséd!!!
<#eljen>
Mikrofont is vegyél, ha a régi még rossz.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

tuti kapsz egy jó joyt az a vége 😊 vagy új vagy javított de mindenképpen megcsinálják 😊
galimatika
lehet mellém állt a szerencse! Délelõtt elvittem a szakadt x52-t a garanciapapírokkal a rajta lévõ címre és se szó se beszéd bevették. Ha nem tudják javítani akkor csere<#eplus2>

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

Vistában oldalsávot kell engedélyezni.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Már hogy ne lenne. Ötletem az van . Például a polcról.
Veszel négy darab kávédarálót.Tescoban van elektromos is. Majd elballagsz valamely makettboltba és vásárolsz egy 1:48 as Liberator makettet. Szépen összerakod majd ráaplikálod a már megvásárolt kávédarálókat.
Remélem segítettem.
Jelzem máskor azért egy laza heló ,vagy szevasztok vagy valami hasonlót nem lenne butaság a mondandód elé biggyeszteni.
Maradok tisztelettel.
Herr

Sanyo
Minden B-24 négymotoros. 😊

www.pcpilot.hu

galimatika
Este legalább addig eljutottam, hogy a SkiesofValor szeróra be tudtam lépni egy kicsit repkedni.
Ma folytatom a bûvölést.

galimatika
Allaircraftarcade.com Szerintem. Van ott minden.

Matthew Baker
4 motoros B-24

Új logó by: berczely (Y)

Zpogi
A 11. oldal vége felé olvass vissza,ott le van írva.De nem fog mûködni a Spitvs109mod szerver. Én csak a samples könytárat másoltam be végül a motor hangok és a szél kivételével. Csinálj egy biztonsági másolatot a régi fájlokról aztán csak azokat másolgasd,ha fel akarsz menni a spitvs109-re.

Van vmi trükk a telepítésben?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Willenbrock
Tetves UP2.0 2X fagyott ki ma éjjel,eléggé fel tud húzni.

nekem arról nincs ötletem, hogy az micsoda 😊

Zpogi
Tessék itt van:UV2 Soundmod

Willenbrock
Te robbantál fel párszor a Dieppi repülõtéren felszálláskor?Elõször én is megszívtam,mert meredeken lejt a széle és rossz irányba kezdtem.

Matthew Baker
Valakinek nincs ötlete honnan tudnék leszedni dupla kávédarálós Liberator-t?

Kosz Laca ujra megy
Willenbrock
Spit vs 109mod szerveren szép új pályák vannak.Ha jól látom a régiek át vannak dolgozva,és vannak újak is pl. Olaszország 1944 tél stb.
A lövedékek tényleg mintha gyengébben sebeznének,2-3 tempesttel harcba keveredtem,2-t elég rendesen eltaláltam,füstöltek de egyik kilépett mikor fölényem lett felette,a másikat meg leszedte egy hosszúorrú fóka mielõtt újra rácsaphattam volna.

szekelyland
a Win7 default vekkerje az....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Her Laca
INNEN töltsétek le a restoraiton packot az helyreállít mindent majd tegyétek fel újra a switchert.
Utána jó lesz mindenkinek

A mat manager v2.36 latom nallad megvan ,en is letoltottem es bemasoltam ajatekba , de nem indul valami Unable to locate exe il-2 ir ki You sspecify FB or PF instalation patch Mit jelent ez es hol tevedtem?
VO101Tom
Igen, a légierõ kiválasztásánál a none ezen segít, de ha a szerveren nincs engedélyezve a skin letöltés opció, akkor a többiek úgysem látják a skined.
A Spit vs 109-en ráadásul az egyéni skin és felségjel tiltott, és ha jól emlékszem legutóbb már a felségjel kiválasztás is lockolva volt, csak az engedélyezetteket lehetett választani. A skinekkel nemtom hogy áll, hogy csak tiltott, vagy egyátalán nincs engedélyezve az sem.

www.pumaszallas.hu

Az activated modban jobb felen fent csak a 00_warbirdsofprey switcher van oda biggyeszve ,regebb indult igy , most lottek a spit vs 109 szervernek
Olyan jó kis órát honnan lehet letölteni?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Zpogi
Amikor a repülõ választásnál vagy az Air Force-nál válaszd a "None" opciót és akkor nem rak rá jelzést.

Zpogi
Így kellene kinéznie:

Willenbrock
A többi modot inaktiváltad?

Willenbrock
Még egy kérdés:Mikor fellépek a szerverre az alapértelmezett jelzéseket nem tudom kikapcsolni pedig az offline játék beállításaiban kikapcsoltam õket.Ezt nem lehet valahogy megoldani,mert vannak skinek amiknek a kersztjei pl nem egybevágóak az alapértelmezettel és úgy elég hülyén néz ki.

00_warbirdsofprey switcher - evel inditottam mindig a spit vs 109 -t es MENT , most kidob timeout o ,kezd mar az idegemre menni ez asok valtozas
Willenbrock
Alvás az úgy van amikor sikerül😊eddig úgy dolgoztam h 3 nap mûszak után 3 pihenõ.Éjszakás-nappalos 2 hetente váltakozott,már rég felborult az alvási rendem emiatt😞De áprilistól új munkahelyem lesz,8 órás munkaidõvel,akkor megint szabályozottaban fogok aludni.
Grat a 6-os gyõzelemhez,nekem talán 2 volt a max egy felszállásból,de mindíg csak a spit vs 109 szervereken repülök.

Willenbrock
Kösz majd kipróbálom.

Zpogi
Újra telepítettem az UP 2.0-t meg a 2.0 clientpatch-et és a MDS 1.12 patch-et + a WarBirdsOfPrey-Switcher-t,és most már beenged a Spitvs109mod szerverre.

Her Laca
Egy nagy sárga G betû az ikonja. Azt indítsd el.

galimatika
Elindítottam, de tök üres. És még a mikrofon is beszart<#falbav>

Zpogi
Az IL2 mappájában van egy JSGME nevû fájl,azt indítsd el és aktiváld a modokat ami szimpatikus.Ill. ha a Spitvs109mod-on akarsz reppenni akkor amit Laca írt.

galimatika
<#zavart1>mi az a JSGME?<#zavart2><#zavart1>

Sanyo

www.pcpilot.hu

Matthew Baker
És mivel lehet átkonvertálni?

Zpogi
A Spit vs 109mod Timeout-val kidob,de szerintem engem is a UV2 mod miatt,bár én csak bemásoltam a hangfájlokat a motorhangok kivételével a Samples könyvtárba.

Her Laca
Mire gondolsz? A játékban nincsenek videók ,Trac-et ment el azt lehet aztán átkonvertálni .

Zpogi
Nekem ezek vannak bekapcsolva:
4GB_client,
6DOF_Tracker4GB,
H&P_Effects,
Hakenkruz_enabler,
Perfect_Map_Textures,
Safe_Dlls,
Tougher_Bridges és Trains,
Atm_ModV3.1,
Zuti 1.12,ha kell.
Ezekkel betudok lépni elég sok helyre,kivéve a Spit vs 109.

Her Laca
WarBirdsOfPrey-Switcher-t kell csak engedélyezni.

Zpogi
Lehet,hogy hülye kérdés,de engedélyezted a JSGME mod switcher-ben a Zuti modot?

Matthew Baker
Hogy lehet kiszedni a játékból a videókat?

engem is ugyanugy dob ki a Spit vs 109 Time out
galimatika
Felraktam minden mod-ot, de csak a WarClouds-ra enged be. Azt meg nem szeretem. Spit vs 109mod tim out-al kidob, a többi meg még mindig az MDS 1.12-t keresi, pedig felraktam.

megkaphatnam az uv2 hang modot valakitol?