IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
De nagyon nem kell vacakolnod egy kis idõ után felismered a gépeket.
Érdemes például a hûtõket nézni,a szárnyprofilt. Attól függ honnan nézed éppen. Spiten egy nagy és egy kis hûtõ,messeren két egyforma nagy. Na ilyesmiket figyeljél.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Lenne egy érdekes kérdésem ... Létezik valahol olyan hely (adatbázis, pdf, esetleg weboldal ...) ahol a különbözõ gépek sziluettjeit - formáját meg lehet nézni? Ismerkedni - tanulgatni szeretném, hogy egyszerûbben és biztosabban meg tudjam különböztetni a gépeket ...
Tudtok valami ilyesmirõl?
Elõre is köszi!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
<#eljen>#eljen>
Mikrofont is vegyél, ha a régi még rossz.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Veszel négy darab kávédarálót.Tescoban van elektromos is. Majd elballagsz valamely makettboltba és vásárolsz egy 1:48 as Liberator makettet. Szépen összerakod majd ráaplikálod a már megvásárolt kávédarálókat.
Remélem segítettem.
Jelzem máskor azért egy laza heló ,vagy szevasztok vagy valami hasonlót nem lenne butaság a mondandód elé biggyeszteni.
Maradok tisztelettel.
Herr
Ma folytatom a bûvölést.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Új logó by: berczely (Y)
A lövedékek tényleg mintha gyengébben sebeznének,2-3 tempesttel harcba keveredtem,2-t elég rendesen eltaláltam,füstöltek de egyik kilépett mikor fölényem lett felette,a másikat meg leszedte egy hosszúorrú fóka mielõtt újra rácsaphattam volna.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Utána jó lesz mindenkinek
A Spit vs 109-en ráadásul az egyéni skin és felségjel tiltott, és ha jól emlékszem legutóbb már a felségjel kiválasztás is lockolva volt, csak az engedélyezetteket lehetett választani. A skinekkel nemtom hogy áll, hogy csak tiltott, vagy egyátalán nincs engedélyezve az sem.
www.pumaszallas.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Grat a 6-os gyõzelemhez,nekem talán 2 volt a max egy felszállásból,de mindíg csak a spit vs 109 szervereken repülök.
www.pcpilot.hu
4GB_client,
6DOF_Tracker4GB,
H&P_Effects,
Hakenkruz_enabler,
Perfect_Map_Textures,
Safe_Dlls,
Tougher_Bridges és Trains,
Atm_ModV3.1,
Zuti 1.12,ha kell.
Ezekkel betudok lépni elég sok helyre,kivéve a Spit vs 109.