IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
www.pcpilot.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
4GB_client,
6DOF_Tracker4GB,
H&P_Effects,
Hakenkruz_enabler,
Perfect_Map_Textures,
Safe_Dlls,
Tougher_Bridges és Trains,
Atm_ModV3.1,
Zuti 1.12,ha kell.
Ezekkel betudok lépni elég sok helyre,kivéve a Spit vs 109.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A 20'-as most olyan, mint a régiben volt a 17'-es
Én is észrevettem, hogy a lõszereknek más a hatékonysága, de nem csak a 20-ast vették le. A kiskalát spec szerintem felturbózták, mert miután kifogyott a 20-asom utána is füstösre tettem egy LAvort, sõt lepattintottam a szárnyát is(!).
Szóval a harc nem csak a 20-as kifogyásáig tart 😊
Isten áldja a pogányokat!
http://www.outerra.com/wgallery.html
www.pumaszallas.hu
Konkrétan a Spit vs 109-nek kell a 4.09m játékra feltett Ultrapack 2.0, Az Ultrapack 2.0m patch, és az MDS v1.12 javítás (Zuti 1.12). A JSGME.exe-t elindítva csak a 00_WarbirdsOfPrey komponens aktíválható. Ezeket mind megcsináltam, mégsem engedett be. Végül leszedtem az UV2 hang modot, és akkor megjavult. Ebben csak az volt nekem a furcsa, hogy az UV2 modot én nem installáltam, csak file-másolgatással tettem fel. Tehát tényleg a winyómon lévõ fileokba is belenéz, nem csak az installált cuccokba...
www.pumaszallas.hu
Tegnap Pogival repültünk a WC-n. Egy felszállással 6 gépet lõttem, de az utolsó kettõ nem azonnal esett le, hanem jóval késõbb írta ki, hogy "enemy aircraft destroyed". Magyarán megrongáltam õket és késõbb leszállhattak. A pontot megkaptam értük, és ezzel át is vettem a vezetést a serveren, de a statomon csak 4 gép lelövése szerepel.
Ja, meg elõtte kipróbáltam a jabo-t is. Vittem egy 500-ast. Hát persze, hogy nem találtam el semmit. Hirtelen azt se tudtam, hogy melyik gombra tettem a kioldást. Csak jóval a cél után jöttem rá, hogy a bal Alt-ra <#mf1>#mf1>
Ráadásúl a sok bénázás után meg vagy 3 gép lihegett rajtam. Alig menekültem meg elõlük. Nem nekem való a jabozás erre már rájöttem régen...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Mondjuk ismerek pár olyan online playert akik hasonló állapotban szoktak repülni 😄
Ezt megnyitva fogod látni az aktuális mod pack-ban lévõ repülõgépek listáját. Ha a IL-2 mappa\PaintSchemes\Skins könyvtárban nincs mappája, akkor pontosan ugyanezeket a neveket használva hozz létre egyet (Bf-109G-2_Trop, Bf-109G-10_Erla pl.), tegyél bele egy megfelelõ skint, és elvileg onanntól látni fogod az új festéseket is.
www.pumaszallas.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.smart-bus.hu
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Az IL manager PF -t ugyanugy masoltam
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Már írtam a feltöltõnek, de még mindig nem válaszolt.
A link
Köszi elõre is és bocs még 1x.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pumaszallas.hu
Holnap kiderül.
Mondtam is az elején ,hogy ÁLLÍTÓLAG😄D