IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
A 20'-as most olyan, mint a régiben volt a 17'-es
Én is észrevettem, hogy a lõszereknek más a hatékonysága, de nem csak a 20-ast vették le. A kiskalát spec szerintem felturbózták, mert miután kifogyott a 20-asom utána is füstösre tettem egy LAvort, sõt lepattintottam a szárnyát is(!).
Szóval a harc nem csak a 20-as kifogyásáig tart :)
Isten áldja a pogányokat!
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
http://www.outerra.com/wgallery.html
www.pumaszallas.hu
Konkrétan a Spit vs 109-nek kell a 4.09m játékra feltett Ultrapack 2.0, Az Ultrapack 2.0m patch, és az MDS v1.12 javítás (Zuti 1.12). A JSGME.exe-t elindítva csak a 00_WarbirdsOfPrey komponens aktíválható. Ezeket mind megcsináltam, mégsem engedett be. Végül leszedtem az UV2 hang modot, és akkor megjavult. Ebben csak az volt nekem a furcsa, hogy az UV2 modot én nem installáltam, csak file-másolgatással tettem fel. Tehát tényleg a winyómon lévõ fileokba is belenéz, nem csak az installált cuccokba...
www.pumaszallas.hu
Tegnap Pogival repültünk a WC-n. Egy felszállással 6 gépet lõttem, de az utolsó kettõ nem azonnal esett le, hanem jóval késõbb írta ki, hogy "enemy aircraft destroyed". Magyarán megrongáltam õket és késõbb leszállhattak. A pontot megkaptam értük, és ezzel át is vettem a vezetést a serveren, de a statomon csak 4 gép lelövése szerepel.
Ja, meg elõtte kipróbáltam a jabo-t is. Vittem egy 500-ast. Hát persze, hogy nem találtam el semmit. Hirtelen azt se tudtam, hogy melyik gombra tettem a kioldást. Csak jóval a cél után jöttem rá, hogy a bal Alt-ra <#mf1>#mf1>
Ráadásúl a sok bénázás után meg vagy 3 gép lihegett rajtam. Alig menekültem meg elõlük. Nem nekem való a jabozás erre már rájöttem régen...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Mondjuk ismerek pár olyan online playert akik hasonló állapotban szoktak repülni :D
Ezt megnyitva fogod látni az aktuális mod pack-ban lévõ repülõgépek listáját. Ha a IL-2 mappa\PaintSchemes\Skins könyvtárban nincs mappája, akkor pontosan ugyanezeket a neveket használva hozz létre egyet (Bf-109G-2_Trop, Bf-109G-10_Erla pl.), tegyél bele egy megfelelõ skint, és elvileg onanntól látni fogod az új festéseket is.
www.pumaszallas.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.smart-bus.hu
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Az IL manager PF -t ugyanugy masoltam
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Már írtam a feltöltõnek, de még mindig nem válaszolt.
A link
Köszi elõre is és bocs még 1x.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pumaszallas.hu
Holnap kiderül.
Mondtam is az elején ,hogy ÁLLÍTÓLAG:DD
De ezt azért berakom: "Ilyen állat márpedig nincs."
Részt vett a tervezési munkákban egy bizonyos Horthy István is...
424 wiki
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Egyébként a 424-es nem amcsi mozdony volt? Az amcsik a háború alatt áthoztak egy csomó mozdonyt Európába hadiszállítani, amit nem érte volna meg visszavinni. Úgyhogy szétosztották az újjáépítéshez, mi is kaptunk belõlük, hogy pótoljuk azt, amit az oroszok elvittek.
Hát inkább!
Trianon máig fájó és örök sebet ütött rajtunk, de mégis közvetlenül utána kevesebb mint 6 éven belül még is képesek voltunk talpra állni. Pedig elvesztettük ásványkincseinket és az országunk jelentõs vagyonát mind lélekben, mind anyagiakban. Magyarán lefejezték megcsonkítottak minket de mégis felálltunk. '45 volt a kegyelem döfés amit a mai napig nyögünk!
Solt: Lehet az is közrejátszott ebben, hogy a mocskos kapitalista gépet, hagyjuk elrohadni, vagy vágjuk szét a jobb orosz tervezésû gépekért féle gondolatmenet. Az amerikai hadi mozdonyokkal is keményen bántak, de nagyon jól bírták.
Willenbrock: Szinte a második világháborúig magas szinten állt a színvonal. Sõt még azután is készült rengeteg remek sorozat, nem is keveset exportáltunk. De a visszatért kapitalizmus kinyírta a magyar mozdonygyártást.