IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Ja ott. Tegnap G2 vel harcoltam három P40 el és bizony nem volt elég egy ,két rácsapás gépenként. Aztán ma emillel rácsaptam egy spitre,jóóóóóóól meglõttem (ennyitõl máskor szétesik) de csak füstös lett. Utána még forgolódtunk és pattogott rajta a mogyoró ,de komolyabb kárt nem tudtam tenni benne. Aztán leesett persze. Na emiatt kezdtem nézegetni ,és én is azt tapasztaltam ,hogy a sima 4.09 ben hatékonyabban esnek szét a vasak.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

galimatika
OK! Minden tiszta! Világos leírás. Köszi Tom!

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

galimatika
Dehogy inaktiváltam. Ezek szerint kellett volna. Ok. Hazaértem kipróbálom.

VO101Tom
Ide pár napja leírtam a menetét, ezt nézd végig.

www.pumaszallas.hu

Az mds 1.12 felrakása elõtt inaktiváltál minden modot? Mert azt elvileg úgy kell..

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

galimatika
Én viszont elakadtam. Az U2.0 után felraktam azt a mds 1.12-t vagy mi szöszt, de nem tudok belépni egy szeróra se ami ezt a mod-ot kéri. Mit csináltam már megint rosszul?

galimatika
Igen Igen!!! kétszer annyi lõszer kell az U2.0-ban mint a sima 4.09-ben.
A 20'-as most olyan, mint a régiben volt a 17'-es

Ezt az UI2.0-nál tapasztaltad?

Én is észrevettem, hogy a lõszereknek más a hatékonysága, de nem csak a 20-ast vették le. A kiskalát spec szerintem felturbózták, mert miután kifogyott a 20-asom utána is füstösre tettem egy LAvort, sõt lepattintottam a szárnyát is(!).

Szóval a harc nem csak a 20-as kifogyásáig tart :)

TG Gida
Sajnos az UV2-vel nem enged be a spitre,pedig sokkal jobbak azok a hangok.

Isten áldja a pogányokat!

VO101Tom
Pontosítok, nem csak repülõs engine, hanem összfegyvernemi :)

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Most vagy elfelejtettem lõni ,vagy visszavettek a német 20 ok hatékonyságából. Konkrétan a spit vs109 en vettem észre. Nosza kipróbáltam offline és biza van benne valami.Tuti találatok kicsit porzik és ennyi. Visszaraktam 4.09 re ugyanazokkal a gépekkel ,egy szárnytalálat ,esik a szárny. Többször megismételtem.Eredmény ugyanaz. Valakinek hasonló észrevétel?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Új repülõs engine készülget, még eléggé kezdeti stádiumban van, de így elnézve nagyon ígéretes cucc:

http://www.outerra.com/wgallery.html

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ilyen belépés után azonnali "timeout: 0" hibával a spit vs 109 szerveren találkoztam, nálam az ok az volt, hogy a szerveren engedélyezett mod beállítások mellett még más cucc is fel volt téve. A szerver crt=2 beállítás miatt nagyon komoly file ellenõrzést végez, hogy az engedélyezettõl eltérõ mod ne legyen fent.

Konkrétan a Spit vs 109-nek kell a 4.09m játékra feltett Ultrapack 2.0, Az Ultrapack 2.0m patch, és az MDS v1.12 javítás (Zuti 1.12). A JSGME.exe-t elindítva csak a 00_WarbirdsOfPrey komponens aktíválható. Ezeket mind megcsináltam, mégsem engedett be. Végül leszedtem az UV2 hang modot, és akkor megjavult. Ebben csak az volt nekem a furcsa, hogy az UV2 modot én nem installáltam, csak file-másolgatással tettem fel. Tehát tényleg a winyómon lévõ fileokba is belenéz, nem csak az installált cuccokba...

www.pumaszallas.hu

w77d
gyerekek az miért van hogy egyes gépeknek van kidolgozott sérülésmodellje másoknak meg nincs?? Pl a Hurricane sárkányán egészen a felrobbanásáig egy lyuk sem keletkezik, míg pár gép meg simán lehet ementáli...

És mikor alszol??? <#integet2>

Tegnap Pogival repültünk a WC-n. Egy felszállással 6 gépet lõttem, de az utolsó kettõ nem azonnal esett le, hanem jóval késõbb írta ki, hogy "enemy aircraft destroyed". Magyarán megrongáltam õket és késõbb leszállhattak. A pontot megkaptam értük, és ezzel át is vettem a vezetést a serveren, de a statomon csak 4 gép lelövése szerepel.

Ja, meg elõtte kipróbáltam a jabo-t is. Vittem egy 500-ast. Hát persze, hogy nem találtam el semmit. Hirtelen azt se tudtam, hogy melyik gombra tettem a kioldást. Csak jóval a cél után jöttem rá, hogy a bal Alt-ra <#mf1>
Ráadásúl a sok bénázás után meg vagy 3 gép lihegett rajtam. Alig menekültem meg elõlük. Nem nekem való a jabozás erre már rájöttem régen...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
Úgy ,úgy:)) A legfontosabb a jókedv !

A pilóta meg be van szívva :D

Mondjuk ismerek pár olyan online playert akik hasonló állapotban szoktak repülni :D

VO101Tom
Elvileg (én még nem próbáltam, de fórumon olvastam) elsõnek keress meg egy file-t: IL-2 mappa\Files\com\maddox\il2\objects\air.ini
Ezt megnyitva fogod látni az aktuális mod pack-ban lévõ repülõgépek listáját. Ha a IL-2 mappa\PaintSchemes\Skins könyvtárban nincs mappája, akkor pontosan ugyanezeket a neveket használva hozz létre egyet (Bf-109G-2_Trop, Bf-109G-10_Erla pl.), tegyél bele egy megfelelõ skint, és elvileg onanntól látni fogod az új festéseket is.

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
Nekem tegnap este 3 gyõzelmem volt a spit vs 109Mod szerveren.Normandia map néha brutálisan beszaggat,biztos a dél-amerikai kapcsolatok miatt.3.gyõzelem egy tempest ellen volt ha jól láttam,egy-két manõver után lõhelyzetbe kerültem,erre egy felhõben dugózni kezdett lefelé.Utána mentem,földközelig csinálta,aztán mikor kivette belõle emelkedõfordulóba kezdett,ekkor 1 elegáns elétartással lelõttem a szárnyát.

Willenbrock
UP 2.0-ban hol vannak a Bf 109G-10 Erla,G2-Trop skines mappái?Mert a skins mappában nem látom õket.

No, akkor már ketten vagyunk orrkirályok (bár hozzád képest én inkább csak orrherceg vagyok)...<#nyes>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

A gyõzelem, az gyõzelem... nem kell megmagyarázni! :) Én még fel sem bátorkodtam szerverre... még gyakorlok! :)

www.smart-bus.hu

Skies of fire. MA este 4-et sepertem le az egrol :spit/ la-7/ ta-152/ 1 db ismeretlen. Igy mar van 6 legigyozelmem, igaz egy honap utan, a kinti nezest egyaltalan nem hasznalom ,es csak azert vagyok e szerveren mert itt nem csak profi pilotak vannak es igy nekem is tobb eselyem van,hogy egy-ket gepet neha le durrantsak.Veszem ezt gyakorlasnak hogy idovel kemenyebb szerverre latogassak.Ezt a.....6 airkillt nem is tudom mennyire lehet ertekelni?
Her Laca
1 perc 25 nél nézzétek:) pont akkora heftim van:) mekkorát röhögtem:DDD

Mar tobbszor megjartam! Bemegyek egy szerverre ,kis ido mulva kidob :Connection terminated.The communications with the remote is lost.Reason:Timeout:0. Mi a franc ez?
acidrain
IL 2 Last beta effects Ez kész! <#eljen><#idiota>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

A www.Pumaszallas Programletoltesek-bol letoltottem a Il-2 mat managert v2.36 a felsegjelekkel es bemasoltam oda ahava instalaltam az il -2 tehat a jatekba.Iditaskor ezt adja ki: Unable to locate il2 exe oe pf exe.You need specify FB or PF instalation patch. Hol tevedtem?

Az IL manager PF -t ugyanugy masoltam inditaskor kiirja : Already running . Megkerlek segitsetek , inkabb a nemetet ertem mint az angolt

szekelyland
Még régebb beszéltem volt egy AAA-s gyerekkel, hogy lehet-e ilyesmit tenni, de úgy látszik most jöttek rá hogy kellene csinálni

...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

galimatika
Ez is OFF, de hátha valaki nem ismeri. Budapest utcái képekben.

galimatika
Keress egy telefont, amin van TrackID funkció, hátha felismeri.

Elõre is bocs az Off miatt, de vki nem tudja véletlenül a szám címét?
Már írtam a feltöltõnek, de még mindig nem válaszolt.

A link

Köszi elõre is és bocs még 1x.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Bárcsak lenne! Akárhogy is, kamerát vigyél hátha... <#buck>

VO101Tom
Légrády Lajost (roncskutatós srác, mesza megszállott :) megkérdeztem errõl, mert valahonnan nekem is rémlett, hogy régebben mesélt hasonlókat. Azt mondta, hogy a mûszaki egyetemen a D épület környékén volt egy DB motor, repülési helyzetben (lógó hengersorral ugye), de a hengerek le voltak szerelve róla. Egy villanymotor hajtotta meg, és a komresszorát vizsgálgatták, valahova elvezették a levegõt belõle. Azt nem tudta viszont, hogy a mai napig ott van-e.

www.pumaszallas.hu

galimatika
Ha a közlekedési karon van egy DB moci, azt azért megsasolnám.
Holnap kiderül.

Her Laca
Na akkor egy legendával kevesebb:))
Mondtam is az elején ,hogy ÁLLÍTÓLAG:DD

galimatika
A fentartás vezetõ nem tud semmilyen DB motorról. Jelenleg egy honda agregátoruk van. Elmondása szerint, mivel annak idején a mûszaki egyetemen végeztek aerodinamikai vizsgálatokat a BF109 B típushoz ezért szerinte a Közlekedési Karnak lehet, hogy van még DB motorja. E felõl pedig a dékánt kell megkérdezni. Õ holnap lesz. Folyt. Köv.

galimatika
Egy hiánypótló Mod.

galimatika
Ez fasza kis videó!

Ha valakinek gondjai lennének a célzással, ez talán segít.

Nohab
Az a 411-es volt.
Nohab
Tudnék még válaszolni, csak a topik érdekében inkább nem teszem. :)
De ezt azért berakom: "Ilyen állat márpedig nincs."
Sokáig én is úgy tudtam, de nem, magyar volt.
Részt vett a tervezési munkákban egy bizonyos Horthy István is...

424 wiki

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
A vasúttörténeti parkban nagyon sokat megfordultam ,lévén a rendezvények szervezésében nejemék cége is részt vett. Sok embert megismertem,igazán hozzáértõeket is. Bevittek a szerelõ csarnokba ,mászkáltam a gépek alatt ,vittek egy két próbakörre. Elmagyaráztak jó pár dolgot,én meg csak tátottam a számat:))

Meg ne mutasd Olegnek, mert még rosszabb lesz a Mesza. :-(

Egyébként a 424-es nem amcsi mozdony volt? Az amcsik a háború alatt áthoztak egy csomó mozdonyt Európába hadiszállítani, amit nem érte volna meg visszavinni. Úgyhogy szétosztották az újjáépítéshez, mi is kaptunk belõlük, hogy pótoljuk azt, amit az oroszok elvittek.
"A hanyatlás talán inkább 1945 után kezdõdött ezen a téren."

Hát inkább!

Trianon máig fájó és örök sebet ütött rajtunk, de mégis közvetlenül utána kevesebb mint 6 éven belül még is képesek voltunk talpra állni. Pedig elvesztettük ásványkincseinket és az országunk jelentõs vagyonát mind lélekben, mind anyagiakban. Magyarán lefejezték megcsonkítottak minket de mégis felálltunk. '45 volt a kegyelem döfés amit a mai napig nyögünk!

Willenbrock
Igaz a híres kandó-rendszer és a 424-es típus a két háború között terjedtek el,és ezek is nemzetközi sikerek lettek.A hanyatlás talán inkább 1945 után kezdõdött ezen a téren.

Willenbrock
Mozdonygyártás terén(is) a monarchia idõszakában mentek legjobban Magyarország dolgai.Kb trianonnal kezdõdött a lassú hanyatlás pár évtizedes fényes korszak után.A szoci idõkben nem is volt olyan sok orosz típus ahogy tudom,az M62-n kívül más nem is jut eszembe(nekem azok is tetszenek amúgy)A többi típus akkor is európai licenszekbõl készült.Off vége

Nohab
Sajnos ezt nem nagyon hiszik el ott keleten.
Nohab
Herr Laca: Ha tényleg érdekelnek, akkor egyszer érdemes elnézni a gõzösversenyre, amit szeptember 3. hétvégéjén körül rendeznek. Mû az egész, de a gépeket nagyon jól szemügyre lehet venni. Például nyugodtan felmehetsz a "konyhára" (pedig hivatalosan tiltott) és kérdezõsködni. :)

Solt: Lehet az is közrejátszott ebben, hogy a mocskos kapitalista gépet, hagyjuk elrohadni, vagy vágjuk szét a jobb orosz tervezésû gépekért féle gondolatmenet. Az amerikai hadi mozdonyokkal is keményen bántak, de nagyon jól bírták.

Willenbrock: Szinte a második világháborúig magas szinten állt a színvonal. Sõt még azután is készült rengeteg remek sorozat, nem is keveset exportáltunk. De a visszatért kapitalizmus kinyírta a magyar mozdonygyártást.
Hiteles forrás, hogy mennyire jó gép is volt a Fóka