IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. A6M2-21-el repültem szépen nyugisan sehol senki, majd kifogyott az egyik kiskaliberû gépfegyver. Nem lõttem semmit csak kifogyott. Röviddel utána a másik is. Gyorsan letettem, nehogy valami más is bedögöljön.
2. J2M3-mal repültem és egy seafire-rel ollóztam, elég közel egymáshoz. Az egyik metszésnél látom, hogy az egyik szárnya leszállt az ellenfélnek, pedig nem is lõttem. Megnéztem kívülrõl a gépem, de semmi trauma nem látszott rajta. Egy sor kérdõjellel próbáltam meg nemzetközileg is érthetõ módon megtudni, hogy mi volt, de nem jött válasz.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Szepy ismered?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Bár ha belegondolunk,akkor furcsa<#confused>#confused>
Na most lehet a ricsi ilyetén behatással lenne az online IL2 közösségre,no meg a lobbyra?<#conf>#conf><#ravasz1>#ravasz1><#phone>#phone>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Új logó by: berczely (Y)
Ha 5% vagy 95%-nál ha megáll, akkor a peccselésekkel van gond.
- 1946 DVD
- 4.08m patch
- 4.09m patch
- Ultrapack 2.0 MOD (van oylan UP2.0 torrent, ami UP 1.8-ról frissíti csak, természetesen azzal is lefagy)
- Ultrapack 2.0m patch
- Ultrapack MDS v1.12
ha ezk így fent vannak, mennie kell.
www.pumaszallas.hu
Nos igen WOP-ban erre a részre még gyúrni kell, azt tudom hogy az IL-2ben elég komoly joy beállítási lehetõségek vannak ... Amitõl igazán félek az, hogy lehet hogy nyerek vele az egyik oldalon, de mit vesztek a másikon? ez a jó kérdés 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Az Il2 ben nagyon sokrétûen tudod állítani a joyt. A magassági ,az oldalkormány ,no meg a csûrõket is tetszés szerint lehet beállítani.
Mindegyikhez tartozik tíz csúszka amelyek egyenként 0-100 ig skálázódnak. Alapból 10-tõl indul és 100 a vége tízes osztásonként az egyes csúszkáknak.
Valahogy így néz ki ,hogy az elsõ 10,a második 20 a harmadik 30 stb állnak a csúszkák.
Én magamnak 45 rõl indítom és a vége 96. Így sokkal érzékenyebb, hamarabb reagál a mozdulatokra.
Van aki máshogy állítja,ez szokás kérdése szerintem.
www.smart-bus.hu
Új logó by: berczely (Y)
De próbálom leküzdeni a rossz beidegzõdéseket ... De igen, nagy általánosságban kevés az elétartás, valamint a manõvereket kell még szoknom ... Az elétartással az a legnagyobb bajom jelenleg, hogy rossz szögbõl támadok, és a megfelelõ elétartáshoz kikerül a látószögbõl a gép (kitakarja a cockpit ...), ami sokszor öngól, mert elfordul és már kereshetem is megint ... ha csak meg nem talál õ hamarabb ...
Single-ben gyakorlok ész nélkül, de sokat segítenek az itt és a különbözõ doksikban olvasgatott dolgok is.
Kövezzetek meg, de pl: a megfelelõ elõtartás mértékét úgy szoktam gyakorolni, hogy bekapcsolom a "célzás segítõt" (Megelenít egy kis keresztet, hogy hová kell elõtartani ...) majd addig nem lövök amíg ez el nem tûnik (Hála istennek nincs kint folyamatosan ...) majd elkezdem kergetni az enemy-t és amikor úgy gondolom oké, akkor lövök ... ekkor megjelenik a kereszt megint, és látom mennyit tévedtem ...
Tényleg off ez itt egy kicsit, de végülis 2-ik vh-s repülés, talán elfér 😊 Ráadásul az elméleti rész ugyanaz, csak a kivitelezéshez másik exe-t kell elindítani 😊
De akkor egy technikai kérdés: IL2-ben van rá szükség, hogy egy gép normális "vezethetõségéhez" lentebb kelljen venni a joy alap érzékenységét? Volt már ilyemsire szükségetek?
Én egyszer szívtam meg ezt, amikor Pogi átállt a sötét oldalra valami dogszerón.. és én nem tudtam róla 😊
Gyanús volt a gép, kérdeztem ki jön szembe, mondta, hogy õ az. Aztán felvillant a 6 ágyú, én meg elpárologtam 😄
Hátulról az orosz gépeket úgy szoktam megkülönböztetni, hogy a többségük jóval "hasasabb" a német gépeknél..
Bombereknél már ettem meg a kefét én is, mikor Pe2-nek néztem a szeró egyetlen 110-esét 😄
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Mögé lõsz? Ez a legáltalánosabb hiba. Úgy tudsz segíteni a dolgon,hogy amikor úgy érzed jó az elé tartásod akkor kb megkétszerezed . Ez eleinte nagyon nehezen fog menni mert az ösztönöd mást sugall de ha látod ,hogy eredményes a dolog rá fogsz szokni.
Nem véletlen itt kérdezek ... Megpróbálom jelenleg is ezt a taktikát követni, már amikor van rá lehetõség, párszor kihúzott már a szarból ... Bár azon nem segít hogy nem tudok lõni, azon majd a gyakorlás xD
De amikor nem tud az ember gyakrolni, akkor néha jól jönnek az ilyen elméleti dolgok 😊
Pumaszállás letöltései már itt figyelnek a gépemen 😊 Azokat olvasgatom bõszen, csak párszor sajna beleszaladtam, hogy fél órára felugrottam picit repkedni, és eccer csak elõttem termett egy UFO ...
Mire elég közel kerültem, hogy kiderítsem a felségjelzést, addigra lelõttek ... Ezért gondoltam, hátha van ilyen ...
Bár pl: a Hardball IL2 viewer-ben és az IL2 Wingman-ben vannak képek a gépekõl, nem mindig a legszerencsésebb szögbõl ... ettõl függetlenül onnan jutott eszembe ... hátha 😊
Mégegyszer köszi!
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Igaz nem repülõ de nagyon klassz dolgokat lehet látni.
Ugyanis hatomból nehezen látnám😄
Én szárnyprofil alapján szoktam különbséget tenni, a nem-német gépeknél a szárnytõ sokkal szélesebb. A spit-nél meg jó elöl van a szárny.
Ha már a hûtõket számolod akkor jó eséllyel csak másodperceid vannak hátra 😄
Nem szégyellem, Mig3-mmal repültem az 1-es hurrik ellen. 2AK alatt nem szálltam le. De hogy ez a nyamvadt Mig3 milyen könnyen átesik..
Ja, és egyszer lõttek le, az is AI volt 😄
Viszont vagy 3-szor belekenõdtem a talajba önhibámból.. valahogy nem éreztem a magasságot alacsonyan, és a jól megtépett fordulónál 2-szer is lebillentem. Egyszer meg simán jött a domboldal 😄
Ha az 1946-al játszanál, egyszerûbb lenne a beazonosítás.
Shitfire-t meg a Lavort a legegyszerûbb kiszúrni, sárkányszerkezetet nem is kell figyelni, ha még csak egy pontnak mert messze van akkor is kiszúrod, mivel ufószerûen derékszögben kanyarodik.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Biztos le lehet valahonnan tölteni õket.
Ez is pumaszállás.
DE pl ITT is nézelõdhetsz.
xD Igen, ez nem IL-2 hanem "valami Wings of Prey" xD Bocs, hogy ide offolok vele, de úgy gondoltam hogy 2-ik vh-s repülõs témában itt érdemes kérdezni 😊
A játékban meg tudom oldani én is 😊 Engem olyan érdekelt volna, amit akkor is tudok nézegetni, mikor nem "játszok" xD
Valami olyasmire mint az IL2 Compare és társai, csak repülõgépformákkal 😊
Nagyjából meg tudom õket különböztetni, de ha olyan szerverre keveredek, ahol valaki nem a "sztár"gépekkel repül, akkor azonnal gondban vagyok ... Ezért akartam csinálni magamnak egy kis adatbázist a 2 oldal gépeibõl 😊
www.smart-bus.hu
Bár lrhrt ott is van ilyesmire lehetõség.
www.pumaszallas.hu