IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TexQual=3
TexMipFilter=3
TexCompress=2
TexFlags.UseDither=1
TexFlags.UseAlpha=0
TexFlags.UseIndex=0
TexFlags.PolygonStipple=1
TexFlags.UseClampedSprites=0
TexFlags.DrawLandByTriangles=1
TexFlags.UseVertexArrays=1
TexFlags.DisableAPIExtensions=0
TexFlags.ARBMultitextureExt=1
TexFlags.TexEnvCombineExt=1
TexFlags.SecondaryColorExt=1
TexFlags.VertexArrayExt=1
TexFlags.ClipHintExt=0
TexFlags.UsePaletteExt=0
TexFlags.TexAnisotropicExt=1
TexFlags.TexCompressARBExt=1
TexFlags.TexEnvCombine4NV=1
TexFlags.TexEnvCombineDot3=1
TexFlags.DepthClampNV=1
TexFlags.SeparateSpecular=1
TexFlags.TextureShaderNV=1
HardwareShaders=1
Shadows=2
Specular=2
SpecularLight=2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3
Sky=2
Forest=3
LandShading=3
LandDetails=2
LandGeom=2
TexLarge=1
TexLandQual=3
TexLandLarge=1
VideoSetupId=17
Water=2
Effects=2
ForceShaders1x=0
PolygonOffsetFactor=-0.15
PolygonOffsetUnits=-3.0
Mellesleg HD4xxx ( ha az van ) szériához a 9.8-s drivert használd. És használj IL-2 managert... 😉
www.smart-bus.hu
(az il2mappa\il2setup.exe Video fülön nem próbáltál valamit átállítani utána visszaállítani, hátha visszaírja alapra?)
TexQual=3
TexMipFilter=3
TexCompress=2
TexFlags.UseDither=1
TexFlags.UseAlpha=0
TexFlags.UseIndex=0
TexFlags.PolygonStipple=1
TexFlags.UseClampedSprites=0
TexFlags.DrawLandByTriangles=1
TexFlags.UseVertexArrays=1
TexFlags.DisableAPIExtensions=0
TexFlags.ARBMultitextureExt=1
TexFlags.TexEnvCombineExt=1
TexFlags.SecondaryColorExt=1
TexFlags.VertexArrayExt=1
TexFlags.ClipHintExt=0
TexFlags.UsePaletteExt=0
TexFlags.TexAnisotropicExt=1
TexFlags.TexCompressARBExt=1
TexFlags.TexEnvCombine4NV=1
TexFlags.TexEnvCombineDot3=1
TexFlags.DepthClampNV=1
TexFlags.SeparateSpecular=1
TexFlags.TextureShaderNV=1
HardwareShaders=1
Shadows=2
Specular=2
SpecularLight=2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3
Sky=2
Forest=3
LandShading=3
LandDetails=2
LandGeom=2
TexLarge=1
TexLandQual=3
TexLandLarge=1
VideoSetupId=2
Water=3
Effects=2
ForceShaders1x=0
PolygonOffsetFactor=-0.15
PolygonOffsetUnits=-3.0
AirIntensity=High
GroundIntensity=High
CampaignLength=Long
MissionDistance=50
www.pumaszallas.hu
Új logó by: berczely (Y)
www.pumaszallas.hu
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Más. A Killiánon (Szolnokon) viszont volt egy MIG-21-es hajtómû, valamint több dugattyús motor is kiállítva a tanszéken. De annak is már több évtizede. ( sjanos)
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Beszéltem a Közlekedési kar igazgatójával, de õ sem tud semmit a DB motorról, viszont szerinte nem pesten, hanem a nyíregyházi egyetemen van az a motor. Megadta a tanszékvezetõ számát és egy idõs professzorét aki annak idején a repülési szak vezetõje volt. Rohács Józsefnek hívják az urat. Kaptam két tel. számot is, de már csak holnap fogom hívni.
Folyt. Köv.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
video
Pont ilyesmire gondoltam!!!
<#worship>#worship>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ezen a linken a
JG53 oldalán le lehet tölteni egy pdf file-t, mely segíthet az azonosításban.
Így elindul a program,de nem tudom,hogy mûködik-e játék közben.
Olyankor kb.600m-nél kicsit lenyomom a gépet, szerencsés esetben eltûnök az orra alatt, majd finoman felhúzom. (Persze ez a távolság az adott szituációtól függ, a 600m két, gyorsan közeledõ gép esetén érvényes)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Isten áldja a pogányokat!
Isten áldja a pogányokat!
A jsgme.exe átpakolássza a játék fájlait. Ha közben megy a gém, a megynitott dolgokat nem tudja áthelyezni, és emiatt inkonzisztens állapotban marad kilépés után.
Letöltöd, és regisztrálsz simán. Utána belépsz az email cím/jelszóddal, amit megadtál. Majd, mikor csatlakozik, végigfuttat egy keresést,hogy milyen játékok vannak fenn nálad, amit támogat.
Sajna már nem emlékszem, hogy magától megtalálja, vagy kézzel kell megadni enki. De, úgy emlékszem magától találja meg.
Aki nem HyperLobby-n keresztül megy be, az nem is látszik a HL létszámban. Szóval a szerver attól még tele volt.
A másik probléma titokzatos, valami megsérülhetett a játékod fájlaiban. Az alapjátéknak is van néhány stabilitási problémája, a modok ezen csak ronthattak .<#buck>#buck>
Ezt leszámítva lehet, hogy egy próbát megér és majd megkereslek.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Kell egy alap 4.09 és arra fel kell tenni a saját mod ját. Van egy kis progi amivel be lehet lépni a háborúba ,azt is le kell tölteni.
Viszont ha meghalsz akkor 10-15 percig nem mehetsz vissza,és fix reptered van ,no meg Emillel kezdesz és ahogy fejlõdsz (légi gyözelem,stb ) úgy kapsz modernebb gépeket,persze a kornak megfelelõeket.
Ha lesz idõm ,meg neked is ts en elmondom,kb 20 perc alatt el lehet a formaságokat intézni ,de nagyon megéri.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Néztem azt az oldal amit írtál. Próbáltam moddal és mod nélkül is csatlakozni. Mindkét esetben annyit kellett várni, hogy inkább feladtam. Vagy figyelni kéne, hogy mikor kezdõdik a köv. kampány? Abból kösz nem kérek.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.smart-bus.hu
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..