IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pcpilot.hu
www.pumaszallas.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
2. Biztosan.
3. Igen, de nem teszem le a nagyesküt, de úgy tudom, hogy nagy eltérések a G1-G2 verziók között túlnyomásos kabintól eltekintve nem voltak, kivéve azt, hogy néhány G1-be építettek GM1-est is.
G1 teszt (német)
G2 teszt (finn)
Igazából a Pumák közt Kurfürst kolléga a nagy ász ebben a témában.
nem tud valaki win7 alá egy jó kis dvd-író programot? mert ha simán win7-el írok ki egy divx-et akkor van olyan hogy nem ismeri fel a lejátszó, vagy eltûnik a hangja.
-elméleti: az a magasság ahol teljes gázzal áteséshatáron lebegve 0m/s a varió
-gyakorlati: ezt szokták számon tartani általában. Az a magasság, ahol az elõzõ paraméterek mellett már 0,5m/s-ot tudsz csak emelkedni
-ép ésszel kihasználható: a gyakorlati csúcsmagasság határán 1 perc alatt 30 métert emelkedhetsz. Elfogy a türelem és hagyod a francba, mert ez csak szimulátor és nem az élet, nem múlik rajta semmi... 😊
2. Találkoztam már Airforce War-on 11500 méteren BF109G2-vel. Szükség törvényt bont, ha el kell kapni azt a rohadt felderítõt amit MiG-ek kísérnek akkor kiüli a kék oldali pilóta is azt a 35 percet amíg feljut oda.... 😊
3. Stimmel a G1 csúcsmagassága. És? A játékban G2-van. Ha nem esne le, a páratlan számú G sorozatú variációk magassági vadász változatok túlnyomásos kabinnal. (ha jól tévedek még a modolt játékok sem tartalmaznak páratlan számú Gustav-ot, bár modokban nem vagyok otthon)
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Kár, hogy nincs stat-ja.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Megbeszélhetnénk egy közöset.
Galiba a UKDed3-at próbáld ki sztem tö jó,nálam most az a favorit.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Pogi, ha tudsz ilyesmirõl csörgess meg légyszives, aztán valahogy lerázom az asszonyt <#smile>#smile>
csinálhatnánk ma is egyet<#smile>#smile>
szóval csak azt akarom mondani, hogy a pilóta is sokat számít
egyébként kb ugyanez van Alfred Price könyvében (az fw 190 szolgálatban), kb a spit IX egyenértékû volt az a6-os fókával
GOOBY, pls
Az meg, hogy csak 230-at ír ki 8000m-en az csak az IAS (mûszer szerinti sebesség), ami olyankor a kisebb légnyomás miatt meg se közelíti a TAS (valós sebesség) értékét. Van erre egy táblázat valahol, hogy milyen magasan milyen szorzóval kell az IAS-t venni ahhoz, hogy a TAS-t megkapd.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
"1942 júniusában a hornchuchi 64. repülõszázad megkapta az elsõ Spitfire IX-eseket. A Spitfire IX a Bf 109F és G MÉLTÓ ellenfelének bizonyult...A partraszálló csapatokat több mint 750 Spitfire-t,Typhoont és Hurricane-t felvonultató vadászerõ fedezte. 220 Bf 109-es és Fw 190-est vetettek be a hatalmas légierõvel szemben,s bár csak harmad annyian voltak,a német vadászgépek 100 ellenséges gépet megsemmisítettek. A legtöbb légi gyõzelmet a JG 2 pilótái aratták a Spitfire IX-esekkel harcoló RAF-repülõszázadok ellen. Kétséges,hogy a Jagdfliegerek EGYÁLTALÁN ÉSZLELTÉK-E A IX ÉS A KEVÉSBÉ HATÉKONY V-ÖS KÖZÖTTI KÜLÖMBSÉGET.
A másik dolog pedig az hogy a Bf 109G-1-es csúcsmagassága 13.895 méter volt,a játékban szerintem nem közelíti meg ezt az értéket,bár eddig még meg sem próbáltam eddig felemelkedni,de már 10k körül is alíg húz a motor,nemhogy majdnem 14k-n.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
ELKERÜLHETÕ LESZ MINDENFÉLE HÜLYE KÉRDÉS A CRACKEKRÕL!
LINK!!!
You tube-on néztem Bf 109-es videókat ahol fordulózgatnak a messzerek,látszólag szépen simán veszik a fordulókat nincsenek állandóan páraleválások meg remegések.IL-2 ben belekezd az ember egy sima fordulóba máris a szárnyvégnél páracsík,a gép pedig gyorsan sebességet veszt.FSX-ben kicsit élethûbbnek tûnik a manõverezés.Nem sírásnak szántam ezt csak egy észrevétel.
Na jó, komolyan ne vedd má' <#integet2>#integet2>

www.smart-bus.hu
A háromnézeti rajzok nem teljesen pontosak, a Messerschmitt Bf 109-nél pl F-tõl K-ig mindenhov az F széria rajzát teszi be (ráadásul egy nagyon gagyi rajzot, orr íve nem is törik meg ennyire a légcsavarnál). Nincs a G-6 jellegzetes púpja a kabin elõtt (13mm-es géppuska hevederek miatt), vagy a "kövér" meszák nagyobb sûrítõje miatti kövérebb orr (G-10 - K). A Seafire II-nél nem Merlin, hanem Griffon motoros oldalkép van, stb. Nincs is benne sok típus, és amik igen, azokról is rossz minõségû a rajz.
Ezek apróságnak tûnhetnek, de ha pont azért töltöd le, hogy a különbözõ típusok jellegzetességeit tanuld, akkor én nem ezt a doksit ajánlom 😊 Szerintem repülj sokat a játékban külsö nézettel (mindegy, hogy WoP vagy Il-2), úgy játék közben megtanulod.
www.pumaszallas.hu
Új logó by: berczely (Y)
-mennyire béna a messzerrel a srác, szinte célt repül nekik
(ha ez volt a céljuk akkor bocs)
-milyen büszkék a spitre (én nem lennék)
bocs ha vkit megbántok ezzel, csak az én véleményem
GOOBY, pls
TexQual=3
TexMipFilter=3
TexCompress=2
TexFlags.UseDither=1
TexFlags.UseAlpha=0
TexFlags.UseIndex=0
TexFlags.PolygonStipple=1
TexFlags.UseClampedSprites=0
TexFlags.DrawLandByTriangles=1
TexFlags.UseVertexArrays=1
TexFlags.DisableAPIExtensions=0
TexFlags.ARBMultitextureExt=1
TexFlags.TexEnvCombineExt=1
TexFlags.SecondaryColorExt=1
TexFlags.VertexArrayExt=1
TexFlags.ClipHintExt=0
TexFlags.UsePaletteExt=0
TexFlags.TexAnisotropicExt=1
TexFlags.TexCompressARBExt=1
TexFlags.TexEnvCombine4NV=1
TexFlags.TexEnvCombineDot3=1
TexFlags.DepthClampNV=1
TexFlags.SeparateSpecular=1
TexFlags.TextureShaderNV=1
HardwareShaders=0
Shadows=2
Specular=2
SpecularLight=2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3
Sky=2
Forest=3
LandShading=3
LandDetails=2
LandGeom=3
TexLarge=1
TexLandQual=3
TexLandLarge=1
VideoSetupId=17
Water=3
Effects=1
ForceShaders1x=0
PolygonOffsetFactor=-0.15
PolygonOffsetUnits=-3.0
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...