IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A lányomra meg most haragszok. Nem tárgyalok vele.
Néha a TS-en is átszûrõdik a friss pipa és alkohol illat 😄
Minek alkalmából részegeskedsz? Pisti csávó végre elvitte otthonról a lányod? 😄
www.pumaszallas.hu
Dogszervereken, fõleg ha esélyes, hoyg üldöznek mindíg hasra teszem a gépet, 50m-en belül megáll - igaz, jól ki kell lebegtetmi.
www.pumaszallas.hu
De legalább jókat röhögünk 😊
Richthofen kollégával a WC-n repültünk a felvidéki mapon és Nyitrából szálltunk fel. Röviden leírnám a repteret. Egy közönséges mezõ volt, amit félkörben a folyó, egy kiserdõ és maga a város határolt, ráadásúl bakhátas volt, azaz minden oldala lejtett, amitõl ha túlfutottál a reptéren, nem hogy lassúltál, hanem éppen hogy felgyorsúltál a környezõ tereptárgyak irányába. Én rendszerint a folyóban kötöttem ki ha éppen nem törtem ki a futót. Szóval ez a tisztásnak nevezett valami, a hagyományos reptérnek maximum a 2/3 hosszúságával rendelkezett amit törés nélkül csak nagyon nehezen lehetett megúszni.
Hát ezen kezdtem magam felbaszni ami már a repülésemen is kezdett látszani. Az volt az utolsó csepp, amikor tökéletes besiklást követõen földetéréskor 1xûen felrobbantam! Csak néztem ki a fejembõl, hogy wtf! De legalább végignéztem, hogy a többiek hogyan szállnak le és legalább láttam, hogy nem csak bennem van a hiba.
Ja meg még a legelején elsõ felszálláskor elkaptam egy B-24-est és irdatlan megsoroztam több rácsapásból is minden csõbõl beleértve a MK108-at is. És mi történt? Leeset? A lósz@rt mama! Orrán száján dõlt a benzin, de akkor sem füstöl és lángra sem kapott míg én nekem kikelett ugranom, mert kilõtte a motorom. Jelzem, 59 találat érte 8% találati arány mellett.
5 perc múlva, az egyik csapattárs beírja a chat-be hogy: "WOW!!!" És látom, hogy õ kapta meg a csávót. Kérdem tõle mi a WOW? Azt mondja, elkapott egy B-24-est és egy lövéssel leszedte. Mondom nem az a Wow, hanem az, hogy közel 60db nehézfegyverzet találattól sem esett le.
Röviden nem az én napom volt.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
tegnap délelõtt megint micsoda csapat jött össze UKded3-mon 😊 Az afrikai mapon aláztuk F4/B-vel a hurrikat. Közben meg hallgattuk az "Enemy channelt" 😊))
Aztán az Ardennekben a kétfedelûektõl nyüzsgõ pályán a map egyetlen egyfedelû típusával, az E4-essel lõttem 2 Blenheimet is, közben anyámmal telefonáltam és barátnõm nõvérééknek tartottam kiselõadást a kutyák oltásairól 😄
Aztán persze meghaltam, mert a ködben folyónak néztem egy erdõt, ahova kényszerszállni akartam, szóval a multifunkción még dolgozni kell 😄
én kipróbáltam a "virágbolti" változatot, kb 1 napig kötött le, amíg kipróbáltam az összes gépet
utána töröltem és azóta sem raktam fel
akkora szarvashibák vannak benne, hogy nem nagyon tud érdekelni ebben a formában (persze lehet hogy kijavítják majd)
pl mindem messzernek ugyanaz a fülkéje az e-tõl a k sorozatig, de nem akarom sorolni
meg sztem a grafika sem olyan nagy szám
szépnek néz ki távolról, de ha jobban megnézed akkor már vegyes a kép
GOOBY, pls
De még meggondolom magam....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Aki még nem volt így, az vagy hazudik, vagy még sosem játszott ezzel a játékkal. Tulajdonképen csak ez a két eshetõség van - köztes állapot nincs! <#shakehead>#shakehead>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Persze ha vérszemet kapok, akkor laggolhat bármerre, akkor is lelövöm.
<#violent>#violent>
Van úgy, hogy nagyon összejön minden, érzem a gépet, jó az elétartás, és minden klappol, máskor meg úgy bénázok, hogy nem is akarom elhinni.<#wow2>#wow2>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.pumaszallas.hu
Elvileg P4 3200MHz, nvidia 7600 512MB és 2GB RAM a minimum gépigény ...
Ki kell próbálni ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Most lelõttem egy 134 killes szerb kapitányt,Mustanggal repült,én G-14 essel.Ilyen eredményes játékos és pint screenelt ebben biztos vagyok,mikor közelrõl rálõttem mindíg akkor hirtelen arrébcsúszott a gépe pedig nem volt most lagolás.Végül sikerült utolérni(!)a csatorna felett és akkor szétlõttem.
Ez teljesen új motor ... És az új peccsekben rendesen belevágtak a srácok ... öklömnyi lyukakkal a szárnyakon simán lehet dogolni ... Arcade-ban 😊
SIM módban azért már más a helyzet ... én nem ismerem az IL-2-t, hogy összehasonlítsam õket, de WOP fórumon sok régi IL-2es játékos van aki áttért a "sötét" oldalra 😊
Egy rakás cucc viszont az IL-2-bõl való, a Credits-nél szerepelnek is Olegék 😊
Ráadásul izomból fejlesztenek a srácok, nem ülnek a babérokon ... 1.0.2.8-al jött valami bug, pár napra rá már kész volt a hotfix, arra pár nap és jött is az új peccs 😊
Akkor lesz igazán nagy durranás, ha végre kijön a Mission editor és a QMB is hozzá 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Skandallum!<#banplz>#banplz> 😄D
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mert ha az ,akkor micsoda lehetõségek vannak itten kérem szépen😄
Egyébként a grafika tényleg nagyon szép ahol berlin felett repül a Schwalbe.
Lacusch már leírta a véleményét , azt én mérvadónak tekintem.
Ha megcsinálják Il2 szintre a repülést ,és a légi harcot ,azonnal megveszem,de addig még megnézni sem vagyok hajlandó😊)
Nekem csak egy hipotézisem van: hogy a négytollú propeller nem szerette a szinkronizált fegyvereket. Mivel a háromtollú légcsavart és szinkronizált fegyvereket használók (németek és oroszok) szoros korrelációt mutatnak. (Nyilván a land lease nyugati gépek nem számítanak az oroszoknál.)