IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sintér: Ez biza sima kilences volt, mivel megnéztem az ellenfél gépkiosztását, sokszor használom a TAB-ot. Nagyon a lényegen nem változtat, mivel az egész sorozat el van egy kicsit írva.
Múltkor egy AI sebzett szárnyú, olajcsíkot húzó spit követett távolról kb. egy órán át, de még ez után is változatlanul duruzsolt a motorja.
www.pumaszallas.hu
A 2-3000 nagyon kevés, még a (ehez képest) gagyi Discoveris Time Warp-ban is 10-20000 fps-el veszik fel a filmjeiket.
www.pumaszallas.hu
Az imént voltam fent a -4.09- szerveren, ahol nem lehet modokat használni. Nos egy A9 es fókával repülök velem szembe egy magasságon egy sima kilences spit jön felém. Elkezdem lenyomni a fóka orrát, hogy ne keljen lõnöm, õ is így tesz, de sorozza közben a levegõt mögöttem. Utánafordulok (külsõ kamerából), s mit látok? A számláló ami mutatja a távolságot 1.00 fõlé biztos hogy nem ment kb. olyan 0.55-ig, majd elkezdett csökkenni. Azaz egy szembetámadásnál piszok gyorsan megfordul (pedig nem is láttam, hogy fel vagy lekapná, de még azt sem, hogy orsózott volna) és gyorsabban jött felém, mint én távolodtam volna. Totál elvette a kedvem a játéktól, szervertõl. Amúgy Kamp vagy Kemp-nek hívták az ürgét, s a szerver is kiürült 5 perc alatt...
Ez most Oleg csodálatos világa vagy segítségre szorul ez a csóka?
Super Slow Motion Bullets Impacts
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
passz holnaptra....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Én is éppen ma, amikor hazaértem és kiszálltam a kocsiból éreztem, hogy milyen kellemes szél fúj az arcomba, tele a rigók dalaival és az olvadó hó csepegése okozta neszekkel. Éreztem a békét és nem tudom, talán ezért is, de átvillant az agyamon azok a fiatal emberek és katonák akikre magasztosan azt szoktuk mondani hogy hõsi halált haltak. És azonnal az a következõ gondolatom támadt, hogy hazugság az egész! Õk nem hõsök, hanem áldozatok! A habárúban mindenki áldozat aki szenved! Mert nem csak azok szenvednek akik a frontokon harcolnak függetlenül attól, hogy túlélik vagy meghalnak, hanem azok is akik hazavárják õket. És azok az anyák ép úgy hõsök, akik épp ésszel képesek elveszteni a gyermekük halálát, az öregségük zálogát, mint azok akiket hiába várnak.
Szóval ezeken gondolkoztam mikor bejöttem a kertkapun, hogy azok a fiatal katonák vajon hogyan éltek vagy élhettek meg vagy élnek meg ma is(Irak) egy ilyen szép pillanatot - amiben ma részem volt - abban a tudatban, hogy aznap vagy másnap vagy bármikor meg is halhatnak.
De hogy ne legyünk túl csöpögõsek én a ma esti henteléshez ezzel hozom magam hangulatba <#eplus2>#eplus2>
Engem mindig megrendít ,hogy a magukat megadó katonák,legyenek azok bármely nemzethez tartozóak is, mennyire törékenyek. Nem tudom értitek e ,amit mondani akarok?😊)
Aha, szóval ahogy azt jobb helyen szokás mondani, "olyan vagy mint a ...-om egész nap csak lógsz, este meg mész a ...-ba mi?" <#mf1>#mf1> Hát ma este repülsz, vagy repülsz! <#eplus2>#eplus2>
Isten áldja a pogányokat!
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
"Further refinement of the Western front planes FMs"....
De meglássuk ma este....
Szepy... Ma estére van felszállási engedély, és a egész nap csak lógattam a ... ú.h. nem leszek fáradt...
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Mennyi meló lenne a Balaton map domborzatát rendesen helyrerakni?
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A much better installer, less prone to errors. It will also check for Administrator rights and will disable any activated addons prior installation.
It upgrades the HSFX switcher to latest 4.11 HSFX.
Updates & fixes to Cannon's BoB (fixed misplaced objects, deleted the duplicate airfield, and other improvements)
Fixed the spawn points in ItalyAfricaGreece map and also used new textures for roads, water, sand, etc.. (It is Really Awesome!) Thanks to boomer
Includes a new On-line version of the Crete map by Viking (lightened for On-line usage) and the usage of much nicer textures for a number of other maps. By Boomer
It adds the new mixx_Zapolare's map by Avia skins and Russian community.
Include's Bender's and Bombsaway awesome texures!
It sorts the map list in a more proper way by KDN.
Further refinement of the Western front planes FMs and updates also some canopies mostly for Spits and Hurries. Thanks to Kwiatek
Now the MDS 1.12 is compatible with the auto radiators of P-51s. By HaDes
Fixes the Yak-3N when selected under French nationality by SAS~Cirx.
It also contains the new H111-6t plane from HSFX and its updates to Beau MKI classes.
It also removes the "light" version of loadout from the Typhoons , by HaDeS
Updates a number of FMs including the Avengers, Beaufighters, A-20B, by Kwiatek.
Adds a wide range of executables to suit any need. The best IMHO is the 512MB executable for client and the 1.2GB for DF server.
The 00_WarBirdsOfPrey addons use the 6DoFTrackIR version of the 512MB executable. If however fo any reason someone doesn't have the memory to use the 512MB executable he can Enable After the 00_WarBirdsOfPrey addons the 6DOF executable that suits his needs, e.g Exe_256MB_6DOF
Updates the USL_ADDONS to use MDS 1.12 and 6DOF_TrackIR 512MB version.
Az agyam eldobom. Már megint változtatnak.....azért köszönöm.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Bocsánat,hogy rontom az ünnepi hangulatot,csak halkan szólok,hogy kijött egy újabb patch a UP 2.0-hoz:UP 2.0n
www.smart-bus.hu
Nehogymá én legyek a legfiatalabb a 18 évemmel!
Itt mindenki ilyen kölyök?
Galiba egészségére pedig iszok 1 kupica pálinkát 26-án este.