IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
Torrent miért nem jó? Ha meggondolnád magad, ezt a torrent file-t használd. Full UP 2.0, nem az 1.8 frissítés, ma is mûködik, kipróbáltam, 2.3M-val szedi most.

www.pumaszallas.hu

galimatika
OK ok. Vali alkalmat összehozunk a közeljövõben. Már elég régóta lógatjuk a levegõben ezt az ivászatot.

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

Sanyo
Kösz, javítottam.

www.pcpilot.hu

Her Laca
Urak. Tudna valaki egy linket adni ahonnan (nem torrent) letölthetem az UP 2.0 FULL-t
Letöltöttem már innen
de egy jó pár crc hibaüzenetet kapok miközben kicsomagolja.
Már ujra töltöttem egy párat a 7 bõl de csak nem akar jó lenni és kezd a t..m ki lenni vele.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

A budakalászi hiperben is láttam kb ugyanilyen diszkont áron az Il-2 1946-ból egy nagy stócot. Hátha valaki hasznát tudja venni az infónak.
Richtofen köszi az infot! <#worship>
Már majdnem megvettem a Steamen, mert eddig ott volt legolcsóbb. Pedig jobb szeretem dobozosan.

Van benne egy elgépelés. Feljõ vs felhõ 😊

ABlitzben bekapcsoltam a level stabot, és meghaltam. Ja, felszállás után meg kiugrott a személyzet <#nemtudom>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Sanyo
4.08 -> 4.09 -> UP2.0 -> UP2.0m -> UP2.0n
elvileg így 😊

Her Laca
Na bekrepált az Il2 õm😞(
A 4.09 re a mostani állás szerint csak az UP2.0 fullt kell rakni ugyi?
Na meg a pach et .

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

szekelyland
de ugyanaznap, egy bevetésen 4 humán spitet lõttem le, most utána kell nézzek, hogy ez a konyak a sör vagy bor érdeme, rég nem volt ilyen nyerõ szériám

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

szekelyland
Hát igen olyan jó volt az elõretartás gondoltam nem hagyom ki.....

"És képzelje tisztelt hadbíróság, az a gonosz P-47, amit lelõttem a szárnyát, átváltozott fókává, és esküszöm, ez a szítiszta igazság, én ártatlan vagyok!!!!! "

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Zpogi
Ez se rossz:Dõl a fa!

Zpogi
Köszönöm az invitálást,megbeszélhetünk egy idõpontot a közeljövõben,bár így 2x-es apukaként kicsit nehéz elszabadulnom.
Ahogy igentanult barátom mondaná:"Mérték a vödör,tartózkodás az asztal alatt!"
Hogyaszongya...Nazdarovje(asszem)

OK Kosz Vigyazni fogok erre az Ata uriemberre
Atával mi a ált. a WC-n, UKded3-on, meg esetleg a Grij meg CH servereken repülünk. Nagyon jól összeszoktunk és összedolgozunk, de Atával érdemes vigyázni, mert ha kicsit iszik olyan agresszív, hogy még engem is lelõ <#nyes>

Bocs Ata, de nem bírtam ki, remélem nincs harag <#worship><#worship><#integet2>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Szekelyland igazat adok neked..........milyen szerveren repulsz? ;Maroknyi szekely repul mint a szikla ---nepek harcanak fenylo kek egen---Repulos szekely himnusz
koszonom Barataim , en is gondoltam erre,de meg azert is bemegyek arra a kidobos szerverre .hogy megmutassam mit tud a PUMA hadosztaly meg az ertekes vadasz gepeink.......Apropo GALIBA baratom valami ver atomlesztes volt most hamarjaban, vagy nezz egy jo hosszu szeles vasznu filmet:
A SZESZ ARNYEKABAN.....Elj sokaig!
Hát amikor megszervezed.. és a lányodat is hozod 😄

😄

Na igen.. kedvenc mondásom: Sétáltam hazafelé, de olyan kanyargós volt az utca.. aztán meg egyszercsak felcsapódott a beton és lenyúzta a képemet!

galimatika
Galiba kurva másnapos. Én tartom a szavam. Már csak a mai meg a holnapi napot kell kihúznom. Veletek mikor iszok? Pogi! Te nem is laksz olyan messze. Ugorj át valamelyik nap hogy hírét vidd, hogyan mulatnak a csepeli zsiványok.

..gesundheit..<#pias>

uk szervereken az admniok kis hatalommániás pöcsök. mi nem egyszer vitatkoztunk velük. kp-nak valamelyik nick-két bannolták is. csupán azért mert nem nyelte le a pitiségüke.nameg ugye kp az kp 😄
Holnapig még ráér, de Galiba ne feledd amit ígértél és itt a jópélda is ennél alább ne add! <#crazya>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Te Galiba, nem kéne neked mattrészegnek lenned? <#pias><#pias><#pias><#nevetes1><#hawaii>

Én már vitatkoztam az ukded3-mon az adminnal 😄
Mekkora kis pöts volt. Kirúgott azért, mert 5 v 7 volt a kékek javára a mérleg, és nem voltam hajlandó orosz géppel repülni 😄
(Mellesleg én voltam a második aki bement a szeróra..)

Mondjuk azóta nem volt ilyen problémám.

galimatika
Itt a tavasz látom! A harcedzett pilóták kiugrálnak a kabinból és futnak a szoknyák után<#law>

Marlene inkább németül jó... (igaz, a néni a "másik oldalon" volt)

Ha már német, akkor EZ mindent visz, annak ellenére, hogy a konzervdobozokról szól.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca

Her Laca

Her Laca
Engem a spit vs en szokott kirugdalni az admin valami RAAF akárki amikor lelövöm😊 Ja meg Gidát!

szekelyland
Ne izgasd fel magad, valszeg vmelyik admint lelõtted és ez ártott az ego-jának. Nem kell foglakozni ezzel, a lényeg hogy lelõtted õket, és hogy tehetetlenségükben kirúgtak azzal csak növelik a sikerélmányedet. Amúgy nem kell noob szerverre menni, ott van a Spit vs 109 , spit vs 109 mod, ukded3, warclouds, ott ritkább az ilyesmi.

Attól még lehet fikázni a szervert a lobbyn, kis bojkott sose árt.....

Her Laca
Ez most OFF lesz.
Orosz verzió😊
Kínai verzió😊
A 11 edik másodpercnél ! Bakker ott több a katona a téren mint amennyivel mi rendelkezünk😊

Ja és a német😊) ez se maradjon ki😊

Ha Amerikában beperelhetik a McDonalds-ot minden a felszedett kilókért, akkor én meg beperlem a Heinekent minden ronda nõért akivel lefeküdtem! <#nyes>

Ha esteleg valaki akar dobozos il-2 sturmovik 1946-ot, Pesten a Westendben a Media Marktban töméntelen mennyiségben láttam kipakolva 995 Ft-ért.

Az se mindig kell. A nõ nélkül töltött idõvel egyenesen arányosan is szépülnek.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Mindig 2 hét.
Régi vicc:
Pasi disszidál oroszországból, majd 20 év múlva visszatér. Sétál moszkvában, majd egy ismerõs cipészmûhelyt fedez föl. Bemegy, a cipész rögtön megismeri. A cipõjéért jön ugye? Kérdi. Holnapra meglesz.

Zpogi
"Apám mondta: Minden fiatal lány szép."

Erre ismerek egy találó mondást:"Nincs rossz nõ,csak kevés pia!"<#pias>

samsung123
honnan veszed hogy 2 hét mulva BoB? szerintem több hónap még az!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Apám mondta: Minden fiatal lány szép.
Ez mondjuk túlzás, de majdnem.

GALIBA !!!

Boldog szülinapot! Már ha még el tudod olvasni.<#nevetes1>
Ja és nem kell sírni a 3x évekért. Nekem már 51.
Aki szerint öreg vagyok azt lelövöm!
MK-108 rulez.

Her Laca
Orosz lányok szépek!! Mindig is azok voltak. Ne keverd a nagy szovjetunióval az oroszokat😊)

Her Laca
Jelen állapotában engem picit sem érdekel.😊 Mondjuk a véleményem meg másokat hagy hidegen.<#mf1>

Én nem rohanok sehova... most így is dömping van! 😄 ( DCS, IL-2, FC, ROF ) Ha lenne idõm sem tudnám mihez kapjak... 😊 Ráadásul két hét múlva itt a BoB! <#ravasz1>

www.smart-bus.hu

samsung123
én is megakartam...de 17 euróért most megéri!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Még pár hét a dobozos... én megvárom azt... 😊

www.smart-bus.hu

samsung123
A WINGS OF PREY FÉLÁRON! a steamen! kiadtak azóta vagy 3 giga patchet részletes simnehézség állítás, jobb repmodell, jobb sérülésmodell, így nagyon megéri!

Ilyent meg nem basz.am.A sima 4.09 szerveren voltam ,fel ora alatt 4-et lelottem,ket La=7-est allandoan kergettem egyszoval szorakoztam.Amikor az otodiket is elkaptam kidobott a szerver: Connection host terminated ,kicked szerver --valami ilyensmi jelent meg.Mi a banat toke ez?---------Fw-190 A9 -el voltam-jo kis gep,
TG Gida
Sajna ezt nem tudjuk<#kacsint>

Isten áldja a pogányokat!

Willenbrock
Wow!Ezek orosz csajok?Eddig az a tudat élt bennem hogy 90%-uk olyan testes kesehajú paraszlányforma durva arcvonásokkal.Képeken leginkább olyanokat láttam,õk viszont nagyon perfektül néznek ki.

Koszonom koszonom.Tenyleg Fokarol van szo, nagyon erzekeny gep minden kis mozdulatra .A valosagban is igy volt?
Minden gép máshogy viselkedik kis sebességnél. Nem egyforma az áteségsi sebességük, és máshogy vesztik a sebességet vertikális manõverekben. És az sem mindegy, hogy hogyan bánsz a bottal. Finom mozdulatokkal vezetve az amúgy könnyen átesõ gépek is nagyon sokáig "megtarthatók". Ki kell tapasztalni, hogy az adott típus meddig húzható, és nem fogsz átesni 😉