IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Letöltöttem már innen
de egy jó pár crc hibaüzenetet kapok miközben kicsomagolja.
Már ujra töltöttem egy párat a 7 bõl de csak nem akar jó lenni és kezd a t..m ki lenni vele.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Már majdnem megvettem a Steamen, mert eddig ott volt legolcsóbb. Pedig jobb szeretem dobozosan.
ABlitzben bekapcsoltam a level stabot, és meghaltam. Ja, felszállás után meg kiugrott a személyzet <#nemtudom>#nemtudom>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
www.pcpilot.hu
elvileg így 😊
A 4.09 re a mostani állás szerint csak az UP2.0 fullt kell rakni ugyi?
Na meg a pach et .
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
"És képzelje tisztelt hadbíróság, az a gonosz P-47, amit lelõttem a szárnyát, átváltozott fókává, és esküszöm, ez a szítiszta igazság, én ártatlan vagyok!!!!! "
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Ahogy igentanult barátom mondaná:"Mérték a vödör,tartózkodás az asztal alatt!"
Hogyaszongya...Nazdarovje(asszem)
Bocs Ata, de nem bírtam ki, remélem nincs harag <#worship>#worship><#worship>#worship><#integet2>#integet2>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A SZESZ ARNYEKABAN.....Elj sokaig!
Na igen.. kedvenc mondásom: Sétáltam hazafelé, de olyan kanyargós volt az utca.. aztán meg egyszercsak felcsapódott a beton és lenyúzta a képemet!
..gesundheit..<#pias>#pias>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Mekkora kis pöts volt. Kirúgott azért, mert 5 v 7 volt a kékek javára a mérleg, és nem voltam hajlandó orosz géppel repülni 😄
(Mellesleg én voltam a második aki bement a szeróra..)
Mondjuk azóta nem volt ilyen problémám.
Ha már német, akkor EZ mindent visz, annak ellenére, hogy a konzervdobozokról szól.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Attól még lehet fikázni a szervert a lobbyn, kis bojkott sose árt.....
Orosz verzió😊
Kínai verzió😊
A 11 edik másodpercnél ! Bakker ott több a katona a téren mint amennyivel mi rendelkezünk😊
Ja és a német😊) ez se maradjon ki😊
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Régi vicc:
Pasi disszidál oroszországból, majd 20 év múlva visszatér. Sétál moszkvában, majd egy ismerõs cipészmûhelyt fedez föl. Bemegy, a cipész rögtön megismeri. A cipõjéért jön ugye? Kérdi. Holnapra meglesz.
Erre ismerek egy találó mondást:"Nincs rossz nõ,csak kevés pia!"<#pias>#pias>
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Ez mondjuk túlzás, de majdnem.
GALIBA !!!
Boldog szülinapot! Már ha még el tudod olvasni.<#nevetes1>#nevetes1>
Ja és nem kell sírni a 3x évekért. Nekem már 51.
Aki szerint öreg vagyok azt lelövöm!
MK-108 rulez.
www.smart-bus.hu
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
www.smart-bus.hu