IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom full real-ben is lehet választani, hogy egérrel, vagy klaviatúrán akarod buzerálni a dolgokat.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Asszony rögtön elválna😊 Már így is bolondnak néz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Az eredeti neve PowerGlove, de egy Wiimote-al, egy script-el és egy Led-es kesztyûvel megoldható 😊
DCS Black Sharkhoz építette a srác eredetileg 😊
Én is elkezdtem, de ROF-hoz nem kell xD
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Olyan kéne ,hogy az ujjunkkal lehetne a kapcsolókat cseszegetni😊)
Valahol láttam ilyesmit ,valami házi buhera volt. Asszem helikoptert cseszegetett vele a gyerek.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mert elõnybe lesz az aki elméletben is otthon van. Lehet megtérül az a sok olvasással eltöltött idõ😊) El lehet kezdeni tanulni aki még nem tette volna meg. A Puma oldalnak meg fog nõni a látogatottsága😊))
Nem látom értelmét úgy szimulátorozni, hogy butítok benne mindent, mert nincs idõm és türelmem teljes pompájában begyakorolni és élvezni... akkor inkább ne legyek benne sikeres, de amit elérek, amit meg tudok valósítani benne, az segítség nélkül történjen...
Én úgy látom sokan azért nem szeretik a teljes szimulációkat, mert ott jobban kidomborodik az emberek közti tehetség különbség... minél komplexebb valami, annál jobban szûkül az a réteg aki kiemelkedõen teljesít benne, és annál nagyobbak a játékosok közti különbségek... sokan pedig nem a játék öröméért, nem a kihívásért, nem a fejlõdésért játszanak, hanem az azonnali sikerért... ha ez pedig nem sikerül, akkor vagy csal a másik, vagy szar maga a játék... gondolom ez ismerõs mentalitás...
ArmA-ban például nem értem meg, miért célkereszttel játsszák legtöbben a vs-t. Adott egy katonai szimuláció, amiben van normális ballisztika, erre célkereszttel meg külsõ nézettel kergetik egymást... egyszerûen nem fér a fejembe mi értelme van... ha erre lenne szükségem, akkor codoznék, bf-eznék... azoknak a grafikája is jobb...
Szóval ez a bumm a közepébe és minél elõbb lõjük egymást, lehetõleg csak a célzásra figyelve dolog nekem olyan, mintha a szexben kimaradna az elõjáték... beverem, tolok párat, oszt feliratkoztunk a pont táblára... de jóóóóó... 😄
RoF:
Na igen... jó darabig nem lesz benne komoly sikerélményem vs-ben, de egyszerûen akkora élmény a levegõben tartani azt a DVIII-t úgy, hogy lehetõleg se a szárnya ne törjön le, se a motor ne pörögjön túl, hogy önmagában már ez sikerélmény nekem... ha még be is tudok ülni valaki mögé az már kész gyönyör... ha el is találom, azt már fokozni sem lehet! 😄 De az is jól esik, ha túl élek egy összecsapást, és a végén épségben le tudok szállni... lehet, hogy meg sem húztam a ravaszt, de túléltem... bizony ez is jól tud esni... 😊
www.smart-bus.hu
Nem baj itt a nyár ,akkor úgyse a gép elõtt ülünk ,utána meg jön az õsz és ha az Isten ránk tojik még az idén jön a BOB.
És birizgálhatunk ezerrel,max az asszony elválik😊)
Ráadásul ha valóban jól csinálják meg akkor még ott lesz a német kontra szövi ellentét. Mire gondolok?
Arra ,hogy míg a német gépek aránylag a kor színvonalához mérten magas fokú automatizálással rendelkeztek (így a pilóta jobban tudott a harcra koncentrálni ugyi) addig pl az orosz vasakon kismillió dologra kellett figyelni ,állítgatni még a harc közben is. Na most képzeld el mi lesz ha a favorit lavor pusztán emiatt már nem tud annyira eredményes lenni😊)
Nem lesz elég rángatni a botot (mint KV is írta) hanem ,csak komoly ,megfontolt rapüléssel tud az ember eredményes lenni. Ez nekem mondjuk nagyon tetszene.
És persze lesznek majd akiknek ,nem lesz annyi türelmük,idejük ,hogy mindent elsajátítsanak õk a könnyebb fokozatokon fognak vitézkedni.
Bár ha belegondolok,most is ez van hiszen a lobbyn van max 4 szerver aminek a beállításait a magam részérõl jónak tartom, de a könnyített szervereken is jelentõs társaság gyûlik össze.
www.smart-bus.hu
Én is full realisztikán repkedek, ha tudok (Amivel tudok ...) de hangulatfüggõ, van mikor be-be kapcsolok segítégeket, fõleg tanulási célzattal 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
www.pcpilot.hu
Szóval nem eszik olyan forrón a kását <#eplus2>#eplus2>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Azt mondjuk megértem, hogy valaki nem akar órákat repülni a cél felé... ezt adom, bár én ArmA-ban képes voltam órákat kúszni a fûben, hogy aztán lõjek egyet! 😄
Szóval ezt a részét még meg is értem... de a többivel szerinted, szerintetek mi a baj?
www.smart-bus.hu
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Biztos lehet skálázni a dolgokat,hiszen nem érdekük ,hogy kiadnak egy játékot és azt csak pár százan tudják használni a világon.Én nem félek tõle,hogy nem tudunk játszani vele a már meglévõ gépeinkkel.
butál
De lesznek azok olcsóbbak is. Fõleg amikorra a bob a budget kategóriába csúszik.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
4 giga ram <#eljen>#eljen>
videókártya <#nemtudom>#nemtudom> majd meglátjuk hogy fut ebben a formában
Szerény kalkulációm szerint kb egy laza 250-300 ezer forintos gépfejlesztést kell eszközölni ha nem akarunk kompromisszumot.
150 ezer egy videó kártya. 50 ropi egy proci . 30 egy alaplap. 40-50 a ram.
Lehet kezdeni gyûjtögetni😊))
Ez így és eddig mind szép és yo, de várjuk meg amíg végre kijön és majd meglássuk a medvét. Pl: a teher autón az olajos kanna mellett a bringa kerekein a küllõk is kivannak dolgozva?? És ha igen, akkor minek és mibe fog ez majd nekem kerülni??? kezéccsókolom.
Szóval én még nem kapkodom el a lelkesedést látatlanba, mert baromira kíváncsi vagyok, hogy mennyi paksot kell ezért nekem megcsapolnom...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Nem veszett kárba Olegék szponzorálása éveken át ahogy látom😄
De az biztos ,ha megjelenik ballaghatunk számító gép kereskedésbe .
Úgy tûnik ez a szimulátor nagyon olyan lesz amit én is elképzeltem.Annak is örülök hogy ismét megerõsítették hogy folytatása is lesz a sorozatnak,így majd a késõbbi Messzereket is repülhetjük idõvel.Ígéretes az egész csak jelenjen már meg.
Mellesleg ez DX9 alá készül?
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
( köszönjük <#worship>#worship> )
www.smart-bus.hu
- a repülõgép motorok segédberendezései (olaj és hidraulikaszivattyú, dugattyúk), elektromos hálózat és azok rendszerei, mind a sérülésmdell részei
- egy üres teherautó másképp reagál a találatra, mint egy üzemanyaggal teljesen feltöltött
És ami a legfontosabb, klikkelhetó pilótafülke!!! 😊 Estére szeretném befejezni a fordítást.
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Na mindegy egy kicsit tovább tart😊
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A vinyómnak semmi baja!😄 Remélem
Kicsomagoltam külön is más tömörítõvel a dolgokat ,és ott is jelezte a problémát. Másoknál is volt hasonló ,lehet elveszett az éterben egy két csomag.