IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy egyik kezem a joy-on, a másik a klaviatúrán..
Gondolom full real-ben is lehet választani, hogy egérrel, vagy klaviatúrán akarod buzerálni a dolgokat.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Sõt, a BOB-hoz kijön majd 20-30 féle kabin is, a mûszerfalakkal együtt. Nem lesz óccsó játék <#eplus2>

Her Laca
Beöltözünk😊Kesztyû,pilótasapka azTR hez,okszigénmaszk gumicsõvel csatlakoztatva a butéliához,pedál ,joy ,gázkar ,Wii, meg még három monitor.
Asszony rögtön elválna😊 Már így is bolondnak néz.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

DummyBoy
Szólj, ha kell majd róla infó xD

Az eredeti neve PowerGlove, de egy Wiimote-al, egy script-el és egy Led-es kesztyûvel megoldható 😊

DCS Black Sharkhoz építette a srác eredetileg 😊

Én is elkezdtem, de ROF-hoz nem kell xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Her Laca
Mért? Ha egérrel lehet kattintgatni akkor csak annyi lesz ,hogy repülés közben nem a tájat hanem a mûszer falat nézegeted😊))
Olyan kéne ,hogy az ujjunkkal lehetne a kapcsolókat cseszegetni😊)
Valahol láttam ilyesmit ,valami házi buhera volt. Asszem helikoptert cseszegetett vele a gyerek.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sõt, ha kijön, akkor sokan búcsút mondhatunk a jó kis együgyû Saitek3D joy-oknak, mert a sok bizgentyû, buzerálnivaló kapcsoló miatt szükség lesz az x50-re legalább 😊

Her Laca
Bizony ki fog domborodni az emberek közötti különbség!
Mert elõnybe lesz az aki elméletben is otthon van. Lehet megtérül az a sok olvasással eltöltött idõ😊) El lehet kezdeni tanulni aki még nem tette volna meg. A Puma oldalnak meg fog nõni a látogatottsága😊))

No igen... türelem és idõ... ha ez nincs, akkor nem szimulátorozom... szerintem...

Nem látom értelmét úgy szimulátorozni, hogy butítok benne mindent, mert nincs idõm és türelmem teljes pompájában begyakorolni és élvezni... akkor inkább ne legyek benne sikeres, de amit elérek, amit meg tudok valósítani benne, az segítség nélkül történjen...

Én úgy látom sokan azért nem szeretik a teljes szimulációkat, mert ott jobban kidomborodik az emberek közti tehetség különbség... minél komplexebb valami, annál jobban szûkül az a réteg aki kiemelkedõen teljesít benne, és annál nagyobbak a játékosok közti különbségek... sokan pedig nem a játék öröméért, nem a kihívásért, nem a fejlõdésért játszanak, hanem az azonnali sikerért... ha ez pedig nem sikerül, akkor vagy csal a másik, vagy szar maga a játék... gondolom ez ismerõs mentalitás...

ArmA-ban például nem értem meg, miért célkereszttel játsszák legtöbben a vs-t. Adott egy katonai szimuláció, amiben van normális ballisztika, erre célkereszttel meg külsõ nézettel kergetik egymást... egyszerûen nem fér a fejembe mi értelme van... ha erre lenne szükségem, akkor codoznék, bf-eznék... azoknak a grafikája is jobb...

Szóval ez a bumm a közepébe és minél elõbb lõjük egymást, lehetõleg csak a célzásra figyelve dolog nekem olyan, mintha a szexben kimaradna az elõjáték... beverem, tolok párat, oszt feliratkoztunk a pont táblára... de jóóóóó... 😄

RoF:

Na igen... jó darabig nem lesz benne komoly sikerélményem vs-ben, de egyszerûen akkora élmény a levegõben tartani azt a DVIII-t úgy, hogy lehetõleg se a szárnya ne törjön le, se a motor ne pörögjön túl, hogy önmagában már ez sikerélmény nekem... ha még be is tudok ülni valaki mögé az már kész gyönyör... ha el is találom, azt már fokozni sem lehet! 😄 De az is jól esik, ha túl élek egy összecsapást, és a végén épségben le tudok szállni... lehet, hogy meg sem húztam a ravaszt, de túléltem... bizony ez is jól tud esni... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Jelzem mostanában mióta intenzívebben repülök a ROF al ,az IL2 kezd egyre együgyûbbnek hatni. Mi több, már kedvem sincs sokszor (és aki ismer az tudja ,hogy ez nagy szó!!) elindítani a játékot.
Nem baj itt a nyár ,akkor úgyse a gép elõtt ülünk ,utána meg jön az õsz és ha az Isten ránk tojik még az idén jön a BOB.
És birizgálhatunk ezerrel,max az asszony elválik😊)

Her Laca
Alapvetõen lesz egy réteg aki mint Sanyó ,avagy jómagam is csak a legrealisztikusabb beállításokat fogja preferálni.De lássuk be ehhez majd rengeteg idõt "munkát" kell belefeccõlni ,hogy jól is csináld.
Ráadásul ha valóban jól csinálják meg akkor még ott lesz a német kontra szövi ellentét. Mire gondolok?
Arra ,hogy míg a német gépek aránylag a kor színvonalához mérten magas fokú automatizálással rendelkeztek (így a pilóta jobban tudott a harcra koncentrálni ugyi) addig pl az orosz vasakon kismillió dologra kellett figyelni ,állítgatni még a harc közben is. Na most képzeld el mi lesz ha a favorit lavor pusztán emiatt már nem tud annyira eredményes lenni😊)
Nem lesz elég rángatni a botot (mint KV is írta) hanem ,csak komoly ,megfontolt rapüléssel tud az ember eredményes lenni. Ez nekem mondjuk nagyon tetszene.
És persze lesznek majd akiknek ,nem lesz annyi türelmük,idejük ,hogy mindent elsajátítsanak õk a könnyebb fokozatokon fognak vitézkedni.
Bár ha belegondolok,most is ez van hiszen a lobbyn van max 4 szerver aminek a beállításait a magam részérõl jónak tartom, de a könnyített szervereken is jelentõs társaság gyûlik össze.

És birizgálni a kapcsolókat.... 😄

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Én is ezt gondolom. Azzal lehet sokat eladni, ha nem csak a fõ "kõszimes" közösséget célozzák meg kizárólagosan, hanem a "pistikéket" is ...

Én is full realisztikán repkedek, ha tudok (Amivel tudok ...) de hangulatfüggõ, van mikor be-be kapcsolok segítégeket, fõleg tanulási célzattal 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Sanyo
Eszméletlenül várom ezt a szimulátort és végig gépészkedni akarok repülés közben. 😊

www.pcpilot.hu

Én meg nem hiszem. Biztos hogy lesz benne ki/be kapcsolgatható nehézségi fokozat ahogy az il2-ben is, hogy a 10 éves akcióra éhes vérpistike is jól érezze magát. Ha jobban megnézed a lobby ilyen serverekkel van tele.
Szóval nem eszik olyan forrón a kását <#eplus2>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

monnyuk, lehet hogy titeket is le fog majd izzasztani dogolás közben a mûszerek figyelése, különbözõ kapcsolók állítgatása 😊 mert most ugye, nyomod neki aztán ha overheat, motor 105% hûtõ nyitva, lehûl és csóközön😊
Én is így gondolom, de vajon miért elrettentõ ez? Számomra pont akkor van benne kihívás ( legyen az bármilyen szimulátor ), ha minél inkább közelít a valósághoz...

Azt mondjuk megértem, hogy valaki nem akar órákat repülni a cél felé... ezt adom, bár én ArmA-ban képes voltam órákat kúszni a fûben, hogy aztán lõjek egyet! 😄

Szóval ezt a részét még meg is értem... de a többivel szerinted, szerintetek mi a baj?

www.smart-bus.hu

galimatika
ÓÓÓ, efelõl nincs kétség.

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

Her Laca
Én azt látom,gondolom ,hogy jóóól meg fogja osztani a mostani Il2 õs társadalmat.Szerintem sokakat el fog rettenteni a teljes realisztikus mód.

galimatika
"....változatos repkedéseknek..." ezt akartam írni.<#zavart1>

galimatika
Ha ez tényleg ilyen aprólékos lesz, akkor nagyon változatos rekedéseknek nézünk elibe. Már látom hányan fognak visszafordulni egy küldetésrõl mert elkurták a gép motorját. Nagyon kiváncsi vagyok már rá.

Willenbrock
Spit vs 109mod szerveren a téli Leningrád pályán akkora laggok vannak...meg fél óra alatt 3X kifagyott,ehh...

Matthew Baker
<#idiota><#idiota>

Új logó by: berczely (Y)

Matthew Baker
Megy a messzer ezerrel

Új logó by: berczely (Y)

Sanyo
10 év múlva lesz budget... 😄

www.pcpilot.hu

asszem azt h laptopon játszok vele mint az IL-2vel elfelejthetem pedig nincs rossz gépem... 2 mag, 4 giga ram... de sztem ami ma létezik minden kevés hozzá ahogy a videókon kinéz. max Asus Mars SLI meg i7 es proci de még azokkal is necces
Legyen igazad Laca. Legalább minimál grafikával játszható legyen. A csili-vili meg majd a fokozatos fejlesztések után apránként hozzájöhet.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Her Laca
Én úgy értettem ,hogy a kompromisszumok nélküli futtatáshoz kell majd szerintem brutál gép.
Biztos lehet skálázni a dolgokat,hiszen nem érdekük ,hogy kiadnak egy játékot és azt csak pár százan tudják használni a világon.Én nem félek tõle,hogy nem tudunk játszani vele a már meglévõ gépeinkkel.

brutál

Ajánlott minimum a bob-hoz. <#buck>
butál

Majd meséljetek milyen a progi, mert ennyi pénzt nem tudok rá áldozni.<#rinya>
De lesznek azok olcsóbbak is. Fõleg amikorra a bob a budget kategóriába csúszik.

acidrain
+ nem árt valami komolyabb tápegység, ami elbírja a cuccokat

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

acidrain
4mag <#eljen>
4 giga ram <#eljen>
videókártya <#nemtudom> majd meglátjuk hogy fut ebben a formában

Zpogi
Köszi a fordítást Sanyó!

Már csak kb 230-at kell aludni és kipróbálhatjuk.

Her Laca
Pedig Szepy testvér ,már most borítékolom ,ahhoz,hogy ez tökéletesen fusson meg kell venni a legjobb videó kártyát amit kapni lehet,kell egy 4 magos proci,és minimum egy 4gb ram. De inkább 8. Ezt optimalizálhatják ,de annyira összetett ,hogy kb az lesz a vége mint anno az IL2 nél volt. Emlékszem amikor megjelent nem volt olyan gép az ismeretségi körömben ami tökéletesen tudta volna futtatni. Viszont kb annyira elõre mutató is a dolog,tehát elképzelhetõ ,hogy a megjelenés után még 8 év múlva is nyüstölni fogjuk.
Szerény kalkulációm szerint kb egy laza 250-300 ezer forintos gépfejlesztést kell eszközölni ha nem akarunk kompromisszumot.
150 ezer egy videó kártya. 50 ropi egy proci . 30 egy alaplap. 40-50 a ram.
Lehet kezdeni gyûjtögetni😊))

Köszi a lefordítást.

Ez így és eddig mind szép és yo, de várjuk meg amíg végre kijön és majd meglássuk a medvét. Pl: a teher autón az olajos kanna mellett a bringa kerekein a küllõk is kivannak dolgozva?? És ha igen, akkor minek és mibe fog ez majd nekem kerülni??? kezéccsókolom.

Szóval én még nem kapkodom el a lelkesedést látatlanba, mert baromira kíváncsi vagyok, hogy mennyi paksot kell ezért nekem megcsapolnom...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
Mondtam én ,hogy jóóóóóóóóóóóóóóó lesz ez😊)
Nem veszett kárba Olegék szponzorálása éveken át ahogy látom😄
De az biztos ,ha megjelenik ballaghatunk számító gép kereskedésbe .

Willenbrock
Kösz a cikket,gyorsan elkészültél vele.
Úgy tûnik ez a szimulátor nagyon olyan lesz amit én is elképzeltem.Annak is örülök hogy ismét megerõsítették hogy folytatása is lesz a sorozatnak,így majd a késõbbi Messzereket is repülhetjük idõvel.Ígéretes az egész csak jelenjen már meg.

acidrain
Köszönöm. Hát ez nagyot fog szólni, ha 1X kiadják (mármint az olvasottak alapján).

Kurva jól hangzik, csak aztán optimizálják tényleg rendesen, mert, ha ekkora részletesség mellet elcsesznek valamit, akkor mehetünk a NASA-hoz gépet kunyerálni... 😄

Mellesleg ez DX9 alá készül?

www.smart-bus.hu

Sanyo
Storm of War - Checksix-fr.com interjú. Többször átnéztem hibák, elírás vagy magyartalan fogalmazás miatt, ettõl függetlenül maradhatott benne ilyesmi. Ha ilyet láttok, szóljatok. 😊

www.pcpilot.hu

Aaaaaaaaaaaaa... anyúúúúúúúú... akarooooooooooooooom.... 😄 Siess!!!! 😄

( köszönjük <#worship> )

www.smart-bus.hu

Sanyo
Dolgozom a magyar fordításon. Néhány apróság:

- a repülõgép motorok segédberendezései (olaj és hidraulikaszivattyú, dugattyúk), elektromos hálózat és azok rendszerei, mind a sérülésmdell részei
- egy üres teherautó másképp reagál a találatra, mint egy üzemanyaggal teljesen feltöltött

És ami a legfontosabb, klikkelhetó pilótafülke!!! 😊 Estére szeretném befejezni a fordítást.

www.pcpilot.hu

Zpogi
Egy kis érdekesség,Tomcsi linkelte a dongó fórumra:Su-33

Sanyo
checksix-fr.com interjú, amint fellövik az angol fordítást, neki tudok állni a magyarnak. 😊

www.pcpilot.hu

Her Laca
Az 1.8 at is most szedtem le ftp rõl az hibátlanul felment.
Na mindegy egy kicsit tovább tart😊

Her Laca
A lehetõ leggyorsabb netem van amit ez a nyüves T-online ad. Hogy rohadna meg ,már rég váltanék upc re de ebben az utcában sajnos az nincs😞

szekelyland
wireless netet használsz? annál szokott el-el maradni pár csomag. Torrentbe azért jobb tölteni, mert tudsz adni ellenõrzést neki és a hiányzó csomagokat újratölti

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Her Laca
Ne idegesíts😊))
A vinyómnak semmi baja!😄 Remélem
Kicsomagoltam külön is más tömörítõvel a dolgokat ,és ott is jelezte a problémát. Másoknál is volt hasonló ,lehet elveszett az éterben egy két csomag.

PhantomAss
lehet hogy a vinyód rossz vagy a kábel ha soxor kapsz crc-t

GOOBY, pls

Her Laca
Nem torrentelek😊
De mindegy lehúzom az 1.8 at a 2.0 ra való az megvan és megcsinálom úgy😊