IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Súlyos pénzeket tudok így spórolni. Meg is lepõdök ,hogy utána sokkal drágábban árulják ugyanazokat a komponenseket .
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Isten áldja a pogányokat!
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Ezek a kokpitok stabilan állnak nem mozognak. Max az ülésbe építenk egy kis szerkezetet ami a hajtómû vibrálást szimulálja.
Az ami mozog az kb +-20 fokos bedöntést, billenést ill. a komolybbak
elfordulást és nagyjábol 10 cm emelkedést sülyedést tudnak.
Ha érdekel a téma az SG forumonITT megtudhatsz tõbbet is.(Igaz ök autoszimeket épitenek de az elv ugyanaz.)Ha birod az angolnyelvet
ITTérdemes körulnézni.
Fülkés videók
Le is vezetem az állítást: a Maddox games támogatja a Team Daidalos-t a további hivatalos patchek készítésében (és nem csak engedélyek adásával hiszen Oleg és csapata viszgálja felül a fontosabb javításokat). Asszem minimum 2011-ig van tervük újabb il-2 patchek készítésére.
Mi a búbánatért erõsítenének ezen a 10 éves játékon még évekig (feltételezve, hogy a SoW az elõbbinek a konkurense lesz), ha a Storm of War már a kertek alatt lenne? Érzésem szerint 2010-ben nem lesz SoW. Sõt, ha belegondolunk, hogy egy szûk rétegnek játékot fejlesztõ céget (és kiadókat) hogyan érinthet(ett) a válság, nemigen folyt teljes gõzzel a munka az elmúlt 2 évben.
Nekem örök kedvenc marad, az biztos. (na már kezdek úgy írni, mintha temetném a játékot) 😄
Megjegyzem ez az egyetlen, ami mindíg fenn van a gépemen.
Egyenlõre még ki sem jött a BOB, úgyhogy még jó darabig az 1946 az etalon a dugattyús szimulátorok között, és ha Olegék valamit elcsesznek, akkor az is fog maradni.
Szerintem még korán van aggódni, úgyhogy fel a fejjel.
<#wink>#wink>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
il-2 -rol beszeljen vagy legalabb is jatszodjon .Az arcade tipusuakat azt igen!Mindenki azt nyomja. Szerintem csak az lehet gondolom,hogy az
Il-2-ben kell gondolkozni.....s ezt a romanok pedig nem tudnak
Ha jól értelmezem,akkor ha felakarok lépni a Twilek Ts-re,Neghwartól kell kérni meghívót? Mert,ha igen,akkor ezúton szeretnék kérni egyet.
Elõre is köszönöm
szerintem
Bar a kepek nem nagyon biztatoak.
"Warbirds Dogfights"
topikja sincs.
warbirds
szerintem
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Sajnos lusta disznó vagyok, szóval csak az alkatrészek vannak meg hozzá, még nincs összerakva a dolog 😊
Mi érdekel? Hogy hogyan kell megcsinálni? Vagy a kész cucc? Mert ha a hogyan elég, akkor a készítõjének a topikját be tudom linkelni.
Azért nem privátban írtam, mert hátha valakit még érdekel 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Nem rég néztem meg ezt a játékot kipróbálás céljából, egészen tetszik de azt nehezményeztem hogy ne tudok egérrel irányítani:/
Bár gtx260-at nem nagyon találtam 30-40körül, inkább 41ezertõl felfelé.
Hogyan kell használni a németek levegõ-levegõ rakétáit? Amiket elvileg lehet irányítani is..
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..