IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem örök kedvenc marad, az biztos. (na már kezdek úgy írni, mintha temetném a játékot) 😄
Megjegyzem ez az egyetlen, ami mindíg fenn van a gépemen.
Egyenlõre még ki sem jött a BOB, úgyhogy még jó darabig az 1946 az etalon a dugattyús szimulátorok között, és ha Olegék valamit elcsesznek, akkor az is fog maradni.
Szerintem még korán van aggódni, úgyhogy fel a fejjel.
<#wink>#wink>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
il-2 -rol beszeljen vagy legalabb is jatszodjon .Az arcade tipusuakat azt igen!Mindenki azt nyomja. Szerintem csak az lehet gondolom,hogy az
Il-2-ben kell gondolkozni.....s ezt a romanok pedig nem tudnak
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ha jól értelmezem,akkor ha felakarok lépni a Twilek Ts-re,Neghwartól kell kérni meghívót? Mert,ha igen,akkor ezúton szeretnék kérni egyet.
Elõre is köszönöm
szerintem
Bar a kepek nem nagyon biztatoak.
"Warbirds Dogfights"
topikja sincs.
warbirds
szerintem
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Sajnos lusta disznó vagyok, szóval csak az alkatrészek vannak meg hozzá, még nincs összerakva a dolog 😊
Mi érdekel? Hogy hogyan kell megcsinálni? Vagy a kész cucc? Mert ha a hogyan elég, akkor a készítõjének a topikját be tudom linkelni.
Azért nem privátban írtam, mert hátha valakit még érdekel 😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nem rég néztem meg ezt a játékot kipróbálás céljából, egészen tetszik de azt nehezményeztem hogy ne tudok egérrel irányítani:/
Bár gtx260-at nem nagyon találtam 30-40körül, inkább 41ezertõl felfelé.
Hogyan kell használni a németek levegõ-levegõ rakétáit? Amiket elvileg lehet irányítani is..
Sok sikert hozzá.
Csak azért, mert ami most van, az egy p4 2.4-es, és a hd2600pro kártyát nem szerette, azt cseréltem le ami most va (7600 gt).
Akkor driver problémáim voltak az atival.
Az ati fórumot olvasva, nem biztos, hogy jó az nekem, bár olcsóbb lenne azzal a konfigurációval. A driverrel szara...kodnak még mindíg, és a dx11-et sem tudnám kihasználni igazán szerintem.
Engem érdekelne ez az "ir glove".
Köszi
erõs kártya, de nem annyival, amennyivel drágább, gyakorlatilag az a néhány fps nem éri meg a többletpénzt
260-ast lehet kapni 33 körül garisat, a 275-ös min egy tizessel drágább
azt a pénzt viszont sztem érdemesebb a prociba fektetni
megaztán néhány nap és itt a fermi, a dx11-es nvidia...
GOOBY, pls
Nézd én nem merek mondani semmit.😊Biztos jók az Atik,de én már öreg vagyok a vele járó járulékos nyûgökhöz.
Magam nem fogok Ati kártyát venni még ha cigány gyerekek potyognak is az égbõl ez biztos😊
GTS 250 is jó GTX260 is.de a GTX275 az az igazán nyerõ szerintem.
Az már nagyon komoly egy kártya. Ezekhez mind elég egy 3,3,5 gigás proci .
Én a helyedben egy AM3 as lapot vennék ,bele egy négymagos processzort ez négymagos
Vagy olcsóbban három magosat .Négy giga memória és kész.
Ha elég egy olcsóbb videó kártya akkor kb 100 ezerbõl ki is jössz.
Az nem sok egy új gépért szerintem.
Ati ban nem tudok neked mit mondani ,de majd biztos mások referálnak.
én gtx 260-al tolom, c2d e8400 3.6 ghz, 4gb ram, és 1920x1200 maxon van minden
szal a gtx 260 nem rossz ehhez a játékhoz
GOOBY, pls
Pc vásárlás elõtt állok, invel úgy néz ki a mostani teljesen meg akar halni. Szóval, úgy emlékszem, Te vettél egy ati kártyát, és nem volt jó, azán becserélted egy nvidiára ugye?
Melyik ati volt az? Vagy mindegyikkel gáz volt? Tudom, hogy vannak itt olyan atisok, akiknek semmi gond nincs velük, az IL-2 alatt.
Én egy 5770-et néztem ki, vagy helyette egy gtx260-at. Persze a hozzá passzoló alaplapokkal, processzorokkal(4 magos) együtt.
Az csak elég lesz egy motoros kütyühöz.
Meg mikor veszekszek a "wingman"-emmel, mert állandóan ráfekszik a pedálokra és nem tudok oldalkormányozni ... (wingman = kutya)
Ilyen gombos paneljei vannak a Thrustmaster-nek is, azok asszem olcsóbbak is ... Thrustmaster MFD pack
Mondjuk nekem az X-52 programozhatósága elég volt a DCS Black Shark legfontosabb funkcióihoz ... Szóval szvsz elég lesz a BOB-hoz is 😊
De néha megfenyeget,ha túlzásba viszem😊)
Amúgy arra lettem figyelmes, hogy mindent az asszonytól válásra vezetsz vissza. Nagyon várod Te már a BOB-ot <#nyes>#nyes>
Ezek nem butaságok ,ha ilyen komplex lesz a vezérlés.