IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy kicsit el melankolikaztam mar szinte er a vigyorgas, de tenyleg harom igaz valos szo: volt , van, es lessz
acidrain
Nem kell elkeseredni. AZ Il 2 beírta magát a játékok "történelemkönyvébe" és ahogy Laca is írta :IL2 volt ,van ,lesz.
Nekem örök kedvenc marad, az biztos. (na már kezdek úgy írni, mintha temetném a játékot) 😄
Megjegyzem ez az egyetlen, ami mindíg fenn van a gépemen.
Egyenlõre még ki sem jött a BOB, úgyhogy még jó darabig az 1946 az etalon a dugattyús szimulátorok között, és ha Olegék valamit elcsesznek, akkor az is fog maradni.
Szerintem még korán van aggódni, úgyhogy fel a fejjel.

<#wink>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Nekem még jóideig nem lesz a BOB-ra való gépre lóvém, szóval nekem kispénzû gémernek biztosan az il2 marad a top játék 😊 Még 3-4 évig biztosan 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

De Tenyleg igy van na. Ez az egyeduli hely ahol tudok beszelgetni e jatekrol.Itt az en kornyezetemben az itten elokrol ,meg senkit nem halottam , hogy az
il-2 -rol beszeljen vagy legalabb is jatszodjon .Az arcade tipusuakat azt igen!Mindenki azt nyomja. Szerintem csak az lehet gondolom,hogy az
Il-2-ben kell gondolkozni.....s ezt a romanok pedig nem tudnak

Hallanad siros reszegen hogy dicserem a jatekot! El sem gondolod haver.A gep a masodik felesegem ...- a felesegem szerint , es ez csak egy jatekot ismer IL_-2
AH dehogy ittam , csak elgondolkoztam ha gepet kell cserelnem mennyi penz kell itt, lehet akkor a siras utol er.....a legnagyobb baj ...hol van az a sok penz?
Az IL2 mindig is ittmarad, már most se egy új játék de még mindig rengeteg híve van szerte a világban és ez így is fog maradni remélhetõleg még jópár évig
TG Gida
Mi van ecsém?!Sírós részegre ittad magad?<#pias>

Isten áldja a pogányokat!

Her Laca
Ne keseredj el😊) IL2 volt ,van ,lesz😊) Ha lesz BOB szerintem a fórumot átnevezzük IL2BOB ra 😄

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Gyerekek kemeny idok jonnek !Most 2 eve amikor vettem a gepet a leg erossebb volt ott az uzletben.Dehat mar eltelt az a 2 ev , tegnap letoltottem a WOP demojat ,csak customban fut , tavolrol messze all az IL-2 grafikai minosegetol, epp valahol olvastam a netten hogy 512 mb video kartyaVAL csak kozepes erejet adja ki[ az enyem Nvidia 8400 255 mb]......hat uraim!!!!! Mar hova?. Szep lassan kozeledik a BOB , hat varjuk , biztos hogy varjuk elobb utobb csak meg vesszuk mert mi az egykori tortenelmi dugattyus repules virtualis utodjai vagyunk es hal Isteenek vagyunk elegen koszonhetoen ennek az oreg jo jateknak amit ugy hivnak, hogy IL-2.Tehat jon a BOB , megjelenik ........elmulik legkevesebb 2 ev sorra veszitsuk el repulos tarsainkat e forumon , kezdodik egy uj fejezet , egy uj fejezet foleg azoknak akik meg birjak penzileg.Akik pedig nem meg kapaszkodunk az Il-2 szervereiben meg ahannyan maradtunk.Sok ismeros nev hianyozni fog, dehat udvozolhetjuk oket egy ujabb forumon, de jatek kozben....??????...ki tudja? EN nem sok ideje vagyok koztetek de valahogy szivemhez nott ez a forum itt sok kerdesemre vallaszt kaptam es segitseget, akkarmi mi is volt az , en kerdeztem...;gyerekek baj van;.....mindenki tanakodott tanacsot adott segitett , mig belepett LACA ..ITT VAN NI ezt tedd fel es persze Richthoffen es meg sok mas barat.Minden nap szinte minde oraban mig itthon vagyok olvasom a forumot, ha nem is szolok bele veletek vagyok, es szeretnem ha ez tobb evig igy maradna. Lehet hogy csak almodozom.....szinte mar latom is egy jo par honap mulva egy jo repules utan az il-2 on forumolvasas.......de...tiszta uj pofakkal,nem erdekel lehet jobb volt OFFline-ban, mindegy az az a fo hogy itt valamikor barataim voltak olyanok akikkel ugyanazt a nyelvet beszeljuk de nem ugyan ott lakunk koszonheto ezt a tortenelem egyik fekete pontjanak.Lehet hogy egy keveset igen elore gondolkoztam...de en igy gondolom el, minden esetre maradok az Il-2 szerelmese es tovabb is hozzatok fordulok segitsegert..........meg amig meg kaplak.Jo ejt es jo pihenest...-:egy ket gyermekes apuka .Marosvasarhely
acidrain
Hagyjuk 😞

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Negwar
TS-infó Ricsi fõoldalon.

\"This is a good day to die!\"

Zpogi
Srácok!

Ha jól értelmezem,akkor ha felakarok lépni a Twilek Ts-re,Neghwartól kell kérni meghívót? Mert,ha igen,akkor ezúton szeretnék kérni egyet.

Elõre is köszönöm

alma2
rise of flight

szerintem

alma2
volt negyed oram megnezni. kb mint ha 3-4 ember fejlesztene, a grafika szornyu, egyszeru. Trackirt, g940 tamogat, erezhetoen "komoly" szimulatornak szantak, minimalis gepigennyel. Szoval valaki szaki essen neki, elemezze ki. 1 Gb a telepitoje 😊

szerintem

Mi az a ROF ?
Her Laca
JUJ😞((

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

alma2
Senki nem izgult ra ?
Bar a kepek nem nagyon biztatoak.
"Warbirds Dogfights"
topikja sincs.

warbirds

szerintem

DummyBoy

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

VO101Tom
Engem érdekel. Linkeld be plíz.

www.pumaszallas.hu

DummyBoy
Üdv!

Sajnos lusta disznó vagyok, szóval csak az alkatrészek vannak meg hozzá, még nincs összerakva a dolog 😊

Mi érdekel? Hogy hogyan kell megcsinálni? Vagy a kész cucc? Mert ha a hogyan elég, akkor a készítõjének a topikját be tudom linkelni.

Azért nem privátban írtam, mert hátha valakit még érdekel 😊

Willenbrock
És érdemes a Hyperlobbi nevû szerverkeresõ progit is telepíteni,mert ezzel találhatod meg a legnagyobb szervereket.

Willenbrock
Igen az online repüléshez a sima IL-2 1946 kell,de ha online módon akarsz repülni akkor patcheket kell rátelepíteni.Hogy melyiket az attól függ milyen szerveren akarsz repülni.A 4.08m patchel kell kezdeni mindenképpen.

Matthew Baker
ja meg letöltesz pár módot meg felpeccseled

Új logó by: berczely (Y)

Ok. Köszi szépen. Üdv!
Ez még a "hõskorból" való, amikor még nem kellett serial, meg punkbuster, meg az ilyen sza..ok. Csak felinstallálod, felteszed a hyperlobbyt, és keresel szervert, mai az izlésednek megfelel.
Sziasztok ! Meg szeretném kérdezni, online repüléshez elég az eredeti dvd, mert vettem ezt a 995ft-os 1946-ot, de a tokban csak a dvd van semmi serial vagy valami papírdarab. Üdv!
Her Laca
És mi evvel a problémád? Vegyél olyat.

ZTM
Gondolkoztam rajta de én ilyen olcsó szart akarok venni ami kifér 3000Ft-ból😊

Her Laca
Jó a meglátásod. Vegyél joy-t hozzá.

ZTM
Sziasztok!
Nem rég néztem meg ezt a játékot kipróbálás céljából, egészen tetszik de azt nehezményeztem hogy ne tudok egérrel irányítani:/

Nohab
Kilövöd és a bombairányzék gombjaival kell valamit cincogni, vagy valami ilyesmi.
TG Gida
Kilövöd és a bombacélzó gombokkal irányítod.

Isten áldja a pogányokat!

Oké, köszi a véleményedet😊 Csak azért kérdeztem, mert rémlett, hogy Te, hogy jártál. Én még leragadtam az egymagosoknál, és mikor már kétmagos, meg ddr2 vagy 3-as memória kell, akkor már csak nagyon laikusan tudom megállapítani, hogy most mi a jó😊
Bár gtx260-at nem nagyon találtam 30-40körül, inkább 41ezertõl felfelé.
Kéne egy kis help.

Hogyan kell használni a németek levegõ-levegõ rakétáit? Amiket elvileg lehet irányítani is..

Her Laca
Dehogy lesz. Én azért javasoltam az AMD procit mert azért olcsóbb és játékok alatt szerintem nincs igazán különbség a két platform között.

Her Laca
Na 😊 Akkor hajrá!! Egy biztos,egy GF el nagy problémáid nem lesznek.
Sok sikert hozzá.

akkor végül is, amit az alant írtam, amd processzorosba is belemegy ez a nvidia gtx260-as kártya, és nem lesz "akadás" vagy probléma, hogy a kártya nvidia, a proci meg amd? VAgy egyáltalán nem szertik egymást.
Csak azért, mert ami most van, az egy p4 2.4-es, és a hd2600pro kártyát nem szerette, azt cseréltem le ami most va (7600 gt).
Akkor driver problémáim voltak az atival.
Egy intel core quad8300-at néztem, egy asus p5p43td pro alaplapot, ami 16 gigáig bõvíthetõ, ebbe bele menne 4 giga ddr3-as 1600-as ram. És ehhez jönne akkor a gtx260.
Az ati fórumot olvasva, nem biztos, hogy jó az nekem, bár olcsóbb lenne azzal a konfigurációval. A driverrel szara...kodnak még mindíg, és a dx11-et sem tudnám kihasználni igazán szerintem.
hali !
Engem érdekelne ez az "ir glove".
Köszi
PhantomAss
jól mondod, de ha hozzászólhatok, sztem a gtx275 nem éri meg annyira
erõs kártya, de nem annyival, amennyivel drágább, gyakorlatilag az a néhány fps nem éri meg a többletpénzt
260-ast lehet kapni 33 körül garisat, a 275-ös min egy tizessel drágább
azt a pénzt viszont sztem érdemesebb a prociba fektetni
megaztán néhány nap és itt a fermi, a dx11-es nvidia...

GOOBY, pls

Her Laca
Ez pl négymagos

Az elõbbit elszúrtam.

Her Laca
Szia.
Nézd én nem merek mondani semmit.😊Biztos jók az Atik,de én már öreg vagyok a vele járó járulékos nyûgökhöz.
Magam nem fogok Ati kártyát venni még ha cigány gyerekek potyognak is az égbõl ez biztos😊
GTS 250 is jó GTX260 is.de a GTX275 az az igazán nyerõ szerintem.
Az már nagyon komoly egy kártya. Ezekhez mind elég egy 3,3,5 gigás proci .
Én a helyedben egy AM3 as lapot vennék ,bele egy négymagos processzort ez négymagos
Vagy olcsóbban három magosat .Négy giga memória és kész.
Ha elég egy olcsóbb videó kártya akkor kb 100 ezerbõl ki is jössz.
Az nem sok egy új gépért szerintem.
Ati ban nem tudok neked mit mondani ,de majd biztos mások referálnak.

PhantomAss
bocs a belepofázásért
én gtx 260-al tolom, c2d e8400 3.6 ghz, 4gb ram, és 1920x1200 maxon van minden
szal a gtx 260 nem rossz ehhez a játékhoz

GOOBY, pls

Szia herr laca!

Pc vásárlás elõtt állok, invel úgy néz ki a mostani teljesen meg akar halni. Szóval, úgy emlékszem, Te vettél egy ati kártyát, és nem volt jó, azán becserélted egy nvidiára ugye?
Melyik ati volt az? Vagy mindegyikkel gáz volt? Tudom, hogy vannak itt olyan atisok, akiknek semmi gond nincs velük, az IL-2 alatt.
Én egy 5770-et néztem ki, vagy helyette egy gtx260-at. Persze a hozzá passzoló alaplapokkal, processzorokkal(4 magos) együtt.
Her Laca
Igen,kb hatvan funkciót lehet gond nélkül ráaplikálni.
Az csak elég lesz egy motoros kütyühöz.

DummyBoy
Az enyém is jókat röhög, mikor repkedek ... fõleg mikor még bézbólsapira voltak ledek applikálva a FT-hez ...

Meg mikor veszekszek a "wingman"-emmel, mert állandóan ráfekszik a pedálokra és nem tudok oldalkormányozni ... (wingman = kutya)

Ilyen gombos paneljei vannak a Thrustmaster-nek is, azok asszem olcsóbbak is ... Thrustmaster MFD pack

Mondjuk nekem az X-52 programozhatósága elég volt a DCS Black Shark legfontosabb funkcióihoz ... Szóval szvsz elég lesz a BOB-hoz is 😊

Her Laca
Dehogy is😊) Megértõ a drágám. Múltkor amikor elromlott az elõzõ Xem,csak rám nézett és mondta😊) "Tudom mész venni egyet."
De néha megfenyeget,ha túlzásba viszem😊)

Tudom, de ez már nagyon függõknek való. Amennyit ezek érnek abból már kijön egy PPL tanfolyam 😊

Amúgy arra lettem figyelmes, hogy mindent az asszonytól válásra vezetsz vissza. Nagyon várod Te már a BOB-ot <#nyes>

Her Laca
Jelzem a saiteknek vannak ezek a külön Panelek.
Ezek nem butaságok ,ha ilyen komplex lesz a vezérlés.