IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Érdemes lehet azért megpróbálkozni a vitorlázórepüléssel?
Der Letzte Fug
amúgy mi van veled régen láttalak Ts+lobbyn nekem most valami nem oké a gépemmel de már hiányzik a repülés 😞
www.pumaszallas.hu
Ilyet nap mint nap lehet látni fõnököm. Nem feltétlenül cheta, a nagy lagg hibák tipikus tünete (akár szándékos is lehetett)
Lebowski, emlékszel amikor a fûrõl a felhõ fölé pattantak a lavorok meg egyéb ruszki csodák? Na az a BG serveren volt BG-s elõhívóval repülõkkel. Ezt nehéz lett volna letagadni, annyira feltûnõ volt, de egy életre gyanút fogtam azon a serveren. Többé nem láttam ennyire kirívó eseteket, de gyanúsakat már annál inkább és ez nem paranolyás képzelõdés volt!
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pumaszallas.hu
Matilda az emlékeim szerint nem volt BgAF tag.
Köszönöm elõre is .
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
1, a server megszünt,
2, többen eltûntek, vagy megváltoztatták a nevüket, vagy megtartották, csak már nem teszik elé a BG-t. A matilda nevû gyerek még most modok nélkül is úgy fordúl a p-51-el mintha spit lenne. Ha ezt szóváteszed neki, nem általik a pofádba röhögve azt mondani hogy a p-51-el könnyû.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Köszi a múltkori reptetést meg a csokikat nem felejtettem el ám <#crazya>#crazya><#worship>#worship>
Merre repkedsz mostanában?
www.pumaszallas.hu
De Il2 -ni azt tudunk😊 (jelzem ez játék) mégpedig elég jól.
Ebben levakarjuk a virtuális égrõl az igazi pilótákat.
Különben vannak igazi pilóták is az Il2 zõk között csak õk nem fórumoznak.
Popey biztos.TB grippen ,meg még sokan vitorlával mennek ,mentek.
Nálunk Flora Õ 70 éves és repül😄Hegymen valamikor vadász pilótának készült ,asszem motoros vizsgája megvolt. Szóval elõfordul azért olyan ember is a körünkben aki nem csak látott ,hanem esetleg vezetett is szárnyas gépet.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Tényleg, csak kíváncsiságból kérdezem, kiknek van/volt szakszolgálati engedélye a topik olvasók közül?
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Bár ma jó napom van, futhatsz még egy kört a kettesért 😊
Erre a bot meg a pálcika markolgatásra nagyon rá vagy te izgulva ... Nincs ebben semmi rossz, manapság már elég jól tolerálják a másságot, de nem biztos, hogy a megfelelõ topikban keresed a hozzád illõ társaságot ... Amennyiben nem sikerül megtalálni, és mégis úgy gondolod hogy itt majd talán összefutsz vele, abban az esetben el kell hogy keserítselek ...
Bár én úgy érzem, hogy az ebben a topikban összeverõdött társaság igen segítõkész, szóval szükség esetén majd megmutatják neked az utat!
Én nem képzelem pilótának magam ... de nem is hazudom magam annak ... Pedig megtehetném ... ez az internet 😊 Lehet hogy pilóta is vagyok ... sosem fogod megtudni az igazságot ...
Viszont az eddigi hozzászólásaid nem igazán villogatják a benned szunnyadó értelem "nagyságát" ... sõõõt ...
Ne haragudj, az eddigi szint alapján még azt is kétlem, hogy Robi 50-est tologathatsz egyedül ... nemhogy gépet vezess 😊
Tudom kapitalizmus van, pénzért mindnet meg lehet kapni ... De van pár dolog, amit szellemi képességekhez is kötnek ... És még a papírrepülõ sincs ingyen ...
Szóval, kedves Kárlosz, ha hitelt szeretnél adni a szavaidnak, akkor villantsd meg legalább az értelem egy piciny szikráját, mert ez eddig kevés!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Szal írhattok bármit teljesen mindegy mert a szándék nem volt rossz csak egyesek elfordították ....túl reagálták
a lényeg, ha nincs értelmes IL2-höz,vagy a felmerült témákhoz való hozzászólasod, akkor légy oly szíves és kerüld ezt a topikot.
carlosfly!
Mélyen meghajlok a nagyságod ,tapasztalatod nem utolsó sorban udvarias szavaid elõtt ,nem gondoltam volna ,hogy "IGAZI" pilóták is érdeklõdnek az IL2 topic iránt.
DE! Mér nem mész el abba a retkes lábujjú , pöcegödröt lapátoló édes jó tudod hova! Hogy mersz sértegetni itt bárkit is gyökér gyerek?
Irgum ,burgum.
Hétvégén kell melóznom ,hazajövök és ilyeneket kell olvasnom ,látnom.
Ideges lettem.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Ha mindent sikerült feltenni, és elindult a lobby, akkor ez egy plusz kör lesz, a JSGME.exe beállítása, melyik szerverre miket engedélyezz.
www.pumaszallas.hu
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Az ilyenekkel nem kell foglalkozni ... Olyanok mint a netes fegyvermesterek/informatikusok és társaik ... gugli meg wiki be van téve könyvjelzõnek, aztán úgy osztják az észt, mintha az õ seggükbõl fújna a passzát szél 😊
ignore és kész 😊
Igazi gépek ... ja ... valszeg takarítja õket, és mikor megsajnálják a pilóták, akkor elviszik egy körre xD
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
caslosfly, "Hát igen ez valo neked ebbõl is latszik mennyi vagy 😊 Fogd meg a kis saitek pálcikádat és il2-õz csak 😊 Én kinõttem magam szerencsére az igazi gépekig nekem jobban megfelel ha igazi repcsivel repülök neked meg jó az il2 is 😊"
én csak két napja kezdtem el ideirni, és pár hete ovasgatom a fórumot, egyetlen egyvalamit nem értek, itt mindenki szereti a sturmovikot, ha teszerinted egy dedós játék, mert szavaidból ezt veszem ki, és te "igazi gépeken repülsz", AKKOR TE MIÉRT JÖSZ EGY IL-2 FÓRUMRA? miért olvasod, HA EGY DEDÓS JÁTÉK MEG NEM MENÕ? és miért beszélsz lealacsonyitó lealázó hangnemben olyanokkal, akik neked semmit se ártottak??? ha csak rosz napod van, az megbocsátható, de ha ettõl érzed jól magad, részvétem😊
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...