IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
amugy honnan tudod megénzni, hogy hány találatod volt? azt hol irja?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pumaszallas.hu
Ennél már csak egy jobbat láttam ,valami német ász nevét vette fel az illetõ , a neve nem jut eszembe (inkább nem merem leírni)de 352 légi gyõzelme volt😄D Mármint a németnek😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
(Ami a WarCloudson nem feltétlenül a bénaság jele)
az egyiknek igy is azthiszem elkaptam a motorját, mert mikor kiugrottam, láttam áló légcsavarrl siklik lefele, bár én is csak vaktába tudtam célozni az üldözés miatt, ugyhogy mázli ha elkaptam.
honan lehet tudni hogy a futok nem nyiltak ki?
CSak teljes gazzal tudsz eljutni a toronyig.....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
"Delta 351, legiforgalom 10 oraban 6 merfold tavolsag"
Delta 351:
"Torony, adjon mas informaciot. Digitalis karoram van.. "
Javitasi muhely naplozasai:
Problema: Valami meglazult a pilotafulkeben
Megoldas: Valamit megszoritottunk a pilotafulkeben
Problema: Hidraulikus foluadek szivargas nyomai a jobboldali fofutomun
Megoldas: Hidrulikus folyadek szivargasanak nyomai eltuntetve
Problema: Fedelzeti radio hangereje hihetetlenul hangos
Megoldas: Fedelzeti radio hangereje hihetore csokentve
Problema: ELpusztult rovarok a szelvedon
Megoldas: Meg vannak rendelve az uj, elo bogarak
Problema: Automata pilota szinttartasi uzemmodban 200 lab/perces sullyedest idez
Megoldas: Nem tudtuk reprodukalni a problemat a foldon
Problema: Bal belso fofutomu majdnem cserere szorul
Megoldas: Bal belso fofutomu majdnam kicserelve
Problema: Tesztrepules OK, automata landolas kicsit razos
Megoldas: Erre a gepmodellre nem telepitettek automata landolo rendszert...
"Alfa 3 , ellenseg az 5 oradban!! "
"Itt Alfa 3, nyugalom meg csak 3:15 nalam..."
Március 18 . án Harc a vörös Báróval premier a Viasat Historin.
Itt a leírása
"A Brit Királyi Légierõ, a RAF és a Vörös Nyilak két volt pilótája (akik ma a The Blades légibemutató-csapat polgári pilótái) útra kelnek, hogy felderítsék a légi hadviselés kezdeteit az I. világháborúban. Felfedezik, hogy mindössze négy év alatt hogyan alakultak át a repülõgépek törékeny repülõ masinákból a ma is ismert harci gépekké; rájönnek, hogy a mai modern légi hadviselés összes aspektusa - a felderítéstõl a nagy magasságú bombázásig - már csaknem száz évvel ezelõtt is megfigyelhetõ volt úttörõ ellenfeleik munkájában. Pilótáink eredeti repülõkkel és másolatokkal repülve hasonló kihívásokkal szembesülnek, mint az I. világháborús pilóták; szimulált I. világháborús felderítésben, éleslövészeten és bombázásokban vesznek részt, majd legvégül korhû repülõgépben ülve közelharcot vívnak - kamerapuskákkal.""
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Torony: Azonosítsa magát!
Titán: Találd ki, ki vagyok...
Torony (lekapcsolja az összes fényt): Jó, te meg találd ki, hol vagyok...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Elõtte meg a fél tárat kilõttem egy La-5-re,mindíg éppen csakhogy nem találtam el,ennyire nem szoktam bénán célozni,tiszta ideg lettem,a végén földbe csapódott-engem akart a domboldalba vinni.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Milyenek a finnek?
+15°C:
- Spanyolországban az emberek téli kabátot és kesztyût húznak.
- A Finnek kifekszenek napozni.
+10°C:
- A Franciák hiábavalóan próbálják bekapcsolni a központi fûtést.
- A Finnek virágokat ültetnek a kertben.
+5°C:
- Az Olasz kocsik nem indulnak.
- A Finnek még kabriókat használnak.
0°C:
- Megfagy a desztillált víz.
- A Vantaa folyó vize kicsit sûrûbbé válik.
-5°C:
- A Californiaiak a fagyhalál küszöbén állnak.
- A Finnek még egy utolsó roston sütést rendeznek a szabadban a tél beállta elõtt.
-10°C:
- A Britek fûteni kezdenek.
- A Finnek hosszú ujjú pólót vesznek.
-20°C:
- Az Ausztrálok elmenekülnek Mallorcáról.
- A Finnek Szentiván éjjét ünneplik. Beköszönt az õsz.
-30°C:
- A Görögök halálra fagynak, és eltûnnek a Földrõl.
- A Finnek elkezdenek házon belül mosni.
-40°C:
- Párizs összeroppan a hideg súlya alatt.
- A Finnek sorban állnak a Hot Dogos standok elõtt.
-50°C:
- A jegesmedvéket kimenekítik az Északi Sarkról.
- A Finn hadsereg elhalasztja a téli túlélõ gyakorlatát a gyenge idõjárásra hivatkozva.
-60°C:
- Korvatunturi (A Télapó otthona) befagy.
- A Finnek kivesznek egy filmet, és otthon maradnak.
-70°C:
- A pót-Télapó délre költözik.
- A Finnek kicsit idegesek lesznek, mert a Koskenkorva vodkájukat már nem tárolhatják a szabadban. A Finn hadsereg megkezdi a túlélõ gyakorlatot.
-183°C:
- Az ételben található mikróbák elpusztulnak.
- A Finn tehenek a gazdájuk hideg kezeire panaszkodnak.
-273°C:
- Minden atom alapú molekula mozgása leáll.
- A Finnek csak ennyit mondanak: "Basszameg, de hideg van ma odakint."
-300°C:
- Befagy a Pokol.
- A Finnek megnyerik az Euroviziós táncdal fesztivált...
Elvileg ez a hivatalos honlapja.
- 116°C Már a Fókáé se!
A hideg fogalma relatív ...
+ 20°C A görögök felveszik a pulóverüket (ha megtalálják azt)
+ 15°C A jamaicaiak bekapcsolják a fûtést (persze, ha van nekik).
+ 10°C Az amerikaiak reszketnek a hidegtõl. Az oroszok a kiskertekben
uborkát ültetnek.
+ 5°C Leheletünk már látszik. Az olasz autók felmondják a szolgálatot.
+/- 0°C Amerikában megfagy a víz. Oroszországban a víz sûrûbb lesz.
- 5°C A francia autók felmondják a szolgálatot.
- 15°C A macska köti magát, hogy veled aludjon az ágyban. A norvégek elõveszik a pulóverüket.
- 18°C Oslóban bekapcsolják a fûtést. Az oroszok a szezon végén utoljára utaznak a dácsára.
- 20°C Az amerikai autók nem indulnak el.
- 25°C A német autókat nem lehet indítani. A jamaicaiak kihaltak.
- 30°C A hatóságok napirendre tûzik a hontalanok kérdését. A macska a pizsamádban alszik.
- 35°C Túl hideg van ahhoz, hogy gondolkozz. A japán autókat nem lehet elindítani.
- 40°C A svéd autók felmondják a szolgálatot.
- 42°C Európában már nem mûködik a közlekedés. Az oroszok a fagylaltot az utcán eszik.
- 45°C Vannak még görögök?
- 50°C A szemöldökök megfagynak két pillantás között. Alaszkán a fürdõszobák kis ablakát fürdéskor bezárják.
- 60°C A fehér medvék délebbre vonulnak.
- 70°C A pokol is befagyott.
- 73°C A finnek menekítik a Mikulást Lappföldrõl. Az oroszok felveszik a füles sapkájukat.
- 80°C Az oroszok nem veszik le a kesztyûjüket még a vodka pohárba öntésekor sem.
- 114°C A spiritusz megfagy. Az oroszok igazán dühösek.
Jól tetted, hogy a client-et választottad. A másik a szervereket futtató progiknak kell.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Tisztelet a kivételnek, de õket meg szinte megjelenni sem engedik. Hajrá mónika só és más baromságok. Ezért nézek 1-re kevesebbszer tv-t.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Tom, ha irnál akk légyszi a megadott e-mailemre irj majd, itt nem találom meg a privát üzijeimet.... a multor vhonnan észrevettem, de most hiába keresem.
Nem vagyok egy múltba révedõ alak,de mintha hiányoznának az ilyen kvalitású színészek mostanság.
De inkább repüljünk 😊)
Egy világ omlott össze bennem.
Nem láttad a Tizedes meg a többieket?
Pótold!!
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
http://keepvid.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DPvXQJEY6-vk
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu