IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a lényeg, ha nincs értelmes IL2-höz,vagy a felmerült témákhoz való hozzászólasod, akkor légy oly szíves és kerüld ezt a topikot.
carlosfly!
Mélyen meghajlok a nagyságod ,tapasztalatod nem utolsó sorban udvarias szavaid elõtt ,nem gondoltam volna ,hogy "IGAZI" pilóták is érdeklõdnek az IL2 topic iránt.
DE! Mér nem mész el abba a retkes lábujjú , pöcegödröt lapátoló édes jó tudod hova! Hogy mersz sértegetni itt bárkit is gyökér gyerek?
Irgum ,burgum.
Hétvégén kell melóznom ,hazajövök és ilyeneket kell olvasnom ,látnom.
Ideges lettem.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Ha mindent sikerült feltenni, és elindult a lobby, akkor ez egy plusz kör lesz, a JSGME.exe beállítása, melyik szerverre miket engedélyezz.
www.pumaszallas.hu
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Az ilyenekkel nem kell foglalkozni ... Olyanok mint a netes fegyvermesterek/informatikusok és társaik ... gugli meg wiki be van téve könyvjelzõnek, aztán úgy osztják az észt, mintha az õ seggükbõl fújna a passzát szél 😊
ignore és kész 😊
Igazi gépek ... ja ... valszeg takarítja õket, és mikor megsajnálják a pilóták, akkor elviszik egy körre xD
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
caslosfly, "Hát igen ez valo neked ebbõl is latszik mennyi vagy 😊 Fogd meg a kis saitek pálcikádat és il2-õz csak 😊 Én kinõttem magam szerencsére az igazi gépekig nekem jobban megfelel ha igazi repcsivel repülök neked meg jó az il2 is 😊"
én csak két napja kezdtem el ideirni, és pár hete ovasgatom a fórumot, egyetlen egyvalamit nem értek, itt mindenki szereti a sturmovikot, ha teszerinted egy dedós játék, mert szavaidból ezt veszem ki, és te "igazi gépeken repülsz", AKKOR TE MIÉRT JÖSZ EGY IL-2 FÓRUMRA? miért olvasod, HA EGY DEDÓS JÁTÉK MEG NEM MENÕ? és miért beszélsz lealacsonyitó lealázó hangnemben olyanokkal, akik neked semmit se ártottak??? ha csak rosz napod van, az megbocsátható, de ha ettõl érzed jól magad, részvétem😊
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A sorrend meg a kovetkezo: 4.06 alap >4.071>4.08m>4.09m (a 4.09b-t le kell venni, tiszta 4.08 m re kell tenni ) majd up2.0 es up 2.0 patch majd zuti 1.12 es kesz
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
megint megpróbálkozok, elõbb utobb csak sikerül😊
Ööö, ez a gond szerintem. Tedd újra aszerint amit írtam kettõvel lejebb.
Az IL-2 játékhoz patchek között csak a 4.08m és 4.09m patcheket tedd fel, ez vonatkozik arra, hogy "merged". Pár éve, amikor a Pacific Fighters kieg lemezt külön játékként is kiadták, azóta a csak PF-hez való patchek a jelölés nélküliek, az IL-2 "összes" változathoz pedig az "m"-ek. Ezt ne keverd össze. (MODok nem követik ezt, ott van minden féle, fajta jelölés)
Ha a lobby nem találja meg magától, akkor te is beírhatod az útvonalat. csak ne gépeld el. (indításkor a Ctrl és a Shiftet együtt nyomva klikkelsz a connectre, akkor megint feldobja az exe választó ablakot)
Futó programokat a feladatkezelõben látod, ctrl alt del után. Elvileg az il2 mappa / il2fb.exe indítja a játékot, pecstõl és modtól függetlenül. Az UP feltesz egy JSGME.exe-t, abban tudod a mod komponenseket váltani, azt nem csinálja autoatikusan. Ez szerver csatlakozásnál írja ki ha a komponensek nem stimmelnek.
www.pumaszallas.hu
(ki ne rakjon az sg floodolásért 😊
www.pumaszallas.hu
ugy csináltam, ahogy megtaláltam a dolgokat a neten, a 4.07 volt alap, arra 4.08, arra 4.09béta vagy mi, és arra a 4.09 m, a bétát nem tudom kelett volna-e törölni, és ha kell, hogy kell.
azt nem tudom, hogy futó program e az exe, ha rákkatintok, semmi se történik. a hyperlobbi a keresés során semmit se talál. a játékot pedig, berakom a lemezt, rámegyek hogy start, és onnantól kezdve nem jönn semmi, semmi se történik, nem jelenik meg új ablak
Az il2fb.exe a futó programok között sincs?
Bejön az indítóképernyõ és megáll 5 vagy 95%-on, vagy semmi sincs?
www.pumaszallas.hu
vagyis ma delben lesz.....
www.pumaszallas.hu
Szepyvel ebben külön véleményen vagyunk, szerintem a Compare hasznos. A gépek végsebességével kapcsolatban szokta a legtöbb kritikát kapni, de a játékban van pár paraméter (légcsavar állásszög, üzemanyag mennyisége, hûtõ állítása, gép vezetése, amit a compare nem mér. Tegnap két F-4-essel repültünk az egyik szerveren. TB, akivel géppárban voltam, panaszkodott, hogy én 80%-on emelkedtem, õ 100%-al alig ért utól. Végigtárgyaltuk ki milyen beállításokkal (hûtõ, fegyver, üzemanyag, ívelõ, trimm) repül, minden ugyanaz. Egy dolog maradt csak, a golyó. Én igyekszem mindíg figyelni, és pedállal középen tartani (légtérfigyelés mellett ez nehéz azért). Miután a golyót középre lépte, és folyamatosan ott tartotta, egybõl utolért. Ezzel is lehet pár km/h-t nyerni, veszteni. Vannak gépek, amiknek a hûtõjét kinyitva-becsukva a gép sebessége változik, van típus, amelyiké nem. Van gép, amelyik 110% + teljesítménynövelõ adalékkal sem melegszik túl, van ami igen. Lehet-e trükközni a légcsavar állásszög, supercharger és üza keverék beállításokkal, ezek sincsenek benne.
Én nem repültem rajtuk, de egy idõben divatban voltak az online mapokon oszlopokkal kijelölt pályákon való körversenyek. Annak is azért volt sikere, mert a "beszúrom a gázt és nyomom neki" mellett sok aprósággal lehetett trükközni, és megtanulni hogy hozz ki 100%-ot a gépbõl.
www.pumaszallas.hu
mit csesztem el enyire?!
De ezt szervere válogatja.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
én álltalában zuhanásból eltalálom az ellenséget, de csak alig pár lövéssel, minimálissal, egy laggnak vagy la-nak attól semmi baja se lesz, ezrét utána visszaemelkedik, amedig lehet, és kisebb magaságból ujjra rázuhanok, ekkor szoktam tudni a szárnyába juttatni egy 20mm-est<#nyes>#nyes> aztán utána már olyan alacsonyan vagyok hogy nem érdemes emelkedni, ekkor szoktam elkezdeni utánafordulgatni, ugy hogy ha orsozik, nem orsozok, ha emelkedik nem emelkedek, megvárom még szépen visszajön, hogy utolérjem, és utána telibe elkapom 100 méterrõl.
ha van olyan hülye hogy fordulozzon, általában vége. na ez a g-6-al nem müködik. mindenesetre godnolom, ez humán ellen nem fog müködni, és vhogy megkéne tanulnom zuhanásból jobban célozni, de hiába gyakorlom, gyengén megy, fõleg ha már akkor fordulgat alattam a ruszki. általában egy ilyen akció után az ellenségés rámragad persze, de azt egy két hurokkal és orsoval lerázom, bár néha kicsit belémharapnak😊 gondolom, ez se igy müködik online. szóval, a quick missionban nagyon sokat fogom még a rácsapást gyakorolni, hogy hatékonyabb legyen😊 a legjoban azt szeretem, ha üldözöm a ruszkit, ekezd emelkedni, mikor én vagyok a gyorsabb, aztán beérem, és a levegõbe szinte megálló gépét, ami lassan borit felém, keményen megsorozom balról jobbra<#eplus2>#eplus2>
gondolom emberi ellenfél ilyen alapot se hibázik, maximum én xD
Ha fejlõdni akarsz, azt csak online és humánok ellen teheted meg. Offline csak megragadsz egy szinten és lövésed sem lesz, hogy mire vagy képes minden tekintetben.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Ge fiuk, mi a baj a modokkal?? Nem ertelek titeket. Nekem egy csak egy szal up 2.0 van egyebb semmi es minden szerverre tudok csatlakozni, csak a JSGME-be ki ill bekapcsolom az adott szerverre szukseges modokat. Es nem akadozik a gepem pedig nem urhajo, egy gyenge kozeposztalyos cucc.
Spargarepa, sztem a p-47 gonoszabb, bár változatfüggõ ez is, én személy szerint egyikkel se tudok normálisan repülni, de a p-39-el legalább quick missionban lõttem le iar-80-asokat, mert a p-39 380 fölött nehezebben esik át, 340 alatt pedig nagyon könyen, mig a p-47 420 alatt nekem mindig átesett. és vhogy máshogygy is esik át, ettõl független, nem tudok repülni vele, csak külsõnézetben számitógépes average ellenség ellen, az meg nem repülés igazán😊
www.pumaszallas.hu
megkeresem torrenten magam, ugy biztos megnyitja no meg letölti😊
amugy csak próbaképp végig kipróbáltam többször is quick missionban az összes gépet, de pl a mai napig nem tudom, hogy lehet a mustangot irányitani, meg a p-74-et, egyedül bilentyûzettel tudtam repülni vele, hogy folyamatosan nyomkodtam a magassági kormányt, meg néha trimmeltem, de ha egy picit jobban meghuztam már esett át. ugyanez a p-39-el, ratával. a joyt is próbáltam huzogatni folyamatosan, de ha egy picit roszul huztam már estem át, és nagyon lassan fordult. el nem tudom képzelni, hogy mi a francot csinálhatnak a jenkik a monitor elõtt😊 õk is léptetgetnek-nyomogatnak, rángatnak, huzogatnak, szenvednek, vagy csak én nem ismerek valami nagy titkot?😊 mondjuk anyira nem lényges, ugyis messával repülök a legtöbbet, csak ugy elgondolkodtam a dolog után😊
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
kövezzetek meg, de így is lehet IL2-zni.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
a pumaszállást nyitja meg, és ott az az ultrapack nincs, leszedtem a compare-t is.
a 4.09m-et pedig épp töltöm😄