IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megvettem ezt az IL2:BoS-t viszont az istennek nem tudom működésre bírni benne a G940 force feedback-jét. Tud erre valaki valami megoldást? FF nélkül kicsit érdekes egy FF-s bottal repülni.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Most ki kell majd várni a bírósági tárgyalást.
Mondjuk én csak azt nem értem miért vár a tag eddig. Én vettem volna fel kölcsönt és mindenkinek visszafizettem volna már régen minthogy bíróságra járkáljak.
Mindegy, így jártam. Csak az bosszant hogy már rég lehetne új kártyám de fél év alatt nem tudtam venni ilyen hülyeségek miatt.
Figyeljetek ha a hardveraprón vásároltok, csak személyes átvétel! ne bízzatok senkiben, akkor sem ha ezer pirosa van!
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.08.26. 08:21:28
GOOBY, pls
"Me 210 shot down B-24 Liberator, over Hungary"
Közben tovább olvastam. Nagyon durva.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.08.25. 17:02:16
egyelőre kivárok aztán meglátom mi lesz. Annyira nem kapkodok most már a vásárlással, főleg hogy megint ki kéne adnom egy százast.
Meg ugye kiváncsi leszek a dx 12 teljesítményekre is....
Meglátjuk.
GOOBY, pls
Az igen, ezt nem hittem volna... újabb érv nekem, hogy PH-n csak eladó legyek! 😊
Nem a 3.5Gb a gond, hanem az, amilyen pofátlanul sumákoltak vele... újat biztos nem vennék belőle.
www.smart-bus.hu
A feljelentés megtörtént (255 pozitívja volt, évek óta üzletelt az aprón, csak ajánlott minősítése volt a tagnak...hát megszívtam. Már kitiltották, jelenleg kb. tíz feljelentés van ellene. Hosszú ügy lesz...)
A 970 nekem nagyon bejön (3.5 giga ide vagy oda), 780ti sem rossz de kb. ugyanannyiért adják, akkor már legyen több vram és újabb fejlesztés... a 980 meg nem tud annyival többet mint amennyivel többe kerül.
(90k körül ha kifogok egy asus/msi 970-est akkor az nekem megéri.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.08.25. 10:39:51
GOOBY, pls
Előre utalni csak annak szabad, aki rég óta tag és sok a pozitív értékelése! Jelentsd fel a rendőrségen... macerás, de általában sikerrel zárul a történet. Ja és PH-n jelentsd a tagot, hogy tudják tiltani!
Nem tudom hol nézed, de iPon-on 106K a Giga GTX970. Januárban volt utoljára 100K alatt, azóta sajnos minden drágult.
Mondjuk 970-t elvből nem vennék, de te tudod... 😊 Akkor már inkább 780Ti, vagy 980...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.08.25. 10:09:11
www.smart-bus.hu
Azt hittem majd az új radeonok kicsit leviszik az árakat, hát egy fillért sem ment le az ára. Ugyanannyiba kerül sőt drágább mint fél éve. Tudom az árfolyam is bejátszik..
Gépházat, hűtőt vettem, most egy 256-os ssd-t akarok és egy gpu-t még.
Akkor 2-3 évig nem nyúlok hozzá.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.08.25. 08:18:16
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Viszont , hiába lesz a procim erős ha mellette még mindig csak a 4850es lesz VGA-nak. A 2 egyszerre nem megy. és most idénre amd vonalon kiszúrtak velem, mert a középkategória csak átnevezés lett igy nem éri meg ,mert szinte fejlesztés nem történt a 7850es vonal óta rajtuk. igy a köv genes verzióig várok velük.NV oldalon meg az árazással nem vagyok kibékülve.
105K-ért sok esetben gyakorlatilag hozza egy 980 szintjét 1080p-n. A szimek NV pártiak tézis is csak azért alakult ki, mert akinek gyenge CPU-ja van, azoknál jobban megy az elvileg azonos teljesítményű NV kártya, mivel az NV driverei kevésbé terhelik a CPU-t DX9/11 alatt. Mivel nekem erős CPU-m van, és meg is van húzva, így ebből semmit nem érzek... a BoS alatt is jó 10-15%-l gyorsabb mint a 780 volt, pedig ott aztán még a 4.4GHz-s 4770K sem hajtja ki 100%-ra a 290X-t! 😊
www.smart-bus.hu
Mi vitt rá erre? Amúgy erős tudom, de nem gagyizik? Meg ugye a szimek NV pártiak.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.08.24. 17:50:22
Mert a teljes liberalizmus , máshogy nézve ugyan az lenne mint a káosz.Ott is mindenki azt csinálhat amit akar.
DE ahogy Leon is mondta, váltsunk témát mert ez elég vékony jég .
Mikor is lesz a Savaria napok és milyen programok lesznek?
GOOBY, pls
Van egy igen jó barátom, néha itt is fel szokott tűnni. Jó pár évet lehúzott egy ifjúsági drogcentrumban, na nem ápoltként. Javaslom majd beszélgess el vele.
A továbbiakban ha kérhetem - fejezzük be ezt a témát. Olyan, mint a politika - előbb-utóbb veszekedés lesz.
A drogokat sem kellene MINDET liberalizálni. De pl. ha a marihuanát legalább fogyasztói szinten, kis mennyiségben nem büntetnék, akkor nem halna és nyomorodna meg agyilag annyi kölyök a szutykos, szintetikus dizájner-szaroktól. Azok ugyanis legálisak úgymond és így könnyen és olcsón hozzájutnak. Ha ugyanezt megtehetnék a mariskával, akkor azt vennék és nem lenne semmi probléma.
Az hogy eleve tilos mert úgyis elbaszod, az meg a 6 év körüli hülyegyerekhez való viszony. Felnőtt emberekről van szó, akiket ha úgy kezelnek, mint a hülyegyereket, akkor olyanok is lesznek. Nem azért ilyen idióta a társadalom, mert nem vagyunk többre képesek, hanem azért, mert generációk óta nem engednek semmit a "vezérek". Nem csoda, hogy nem fejlődött semmit.
Ezt pedig azoknak sok-sok szeretettel, akik pofátlanul nem jönnek ....
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.08.23. 20:50:54
www.pumaszallas.hu