IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali Mindenkinek!

Tud-e valaki jó felbontásban F4-U vagy P-47 gázkarról felülnézeti képet.
A Google sajnos nem segített 😞
szekelyland
Dehogynem!! Mikor az asszony kivet vele a tizedikrõl...

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

visszavontem. túl gyorsan kérdeztem 😊
ha szétszerelitek az x52 joyát akkor elõrõl ezt a "kézvédõ" keretet le kell szedni??
Jó. Jobb képe van, mint az LCD-knek.
Viszont csak 3 márkát érdemes venni: Pioneer (megfizethetetlen), Panasonic (remek ár-érték viszony), Samsung (csak 2008-as vagy újabb modellek)
Jelentõs beégés csak a régebbieknél van, ha mégis van egy kicsi, akkor a Panáknál pár perc után elmúlik, a Samuknál meg van "fehérmosás" nevû menüpont ezek megszüntetésére.
A fogyasztásuk a képernyõtartalomtól függ: világosnál több, sötétnél kevesebb.

De ITT egy remek fórum errõl a témáról, én is ezek alapján vettem Pana plazmát, és nem bántam meg!

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Ja hát kérem😊) Ha az igények magasak ugye 😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Pár hiperben lehetett látni mostanság. Én személyesen egy hónapja láttam a budakalászi kórában. Akkor volt belõle egy stóc.
Nem rossz!

Csak az a baj, hogy 1G-nél nagyobb erõket nem tud szimulálni. :-PPP
Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

szekelyland
De az 5000 dolcsis az a fapados, abban se hang csak egy 19-es monitor semmi extra nincs benne. Olyat én is csinálok, s legalább környezetbarát lesz, gyalult, lakkozott fenyõbõé, persze tulipánmintás mert ugyebár mi székelyek tartunk a hagyományokhoz... szék megvan hozzá, 
Az extrákkal majd 8000 dolcsi

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

😊))) armázni jó lenne... 😊

www.smart-bus.hu

Köszönöm!
VO101Tom
ilyesmit? 😊

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Kiadták újra,tekintettel a nagy érdeklõdésre.
Itt is megrendelheted:IL-2 1946

Sziasztok,jó estét!
Eredeti il-2 lemezt keresek,lehet ezt még kapni vhol? Nagyon szerettem ezt a játékot régen, és szeretnék újra "repülni"! Ha tudnátok segíteni...köszi!
Igen, de nem olyat mint te! 😞 Nem akarom, hogy típus specifikus legyen, mert elég sok mindennel reptetnek a gépek! 😄 Nem írom, hogy én repülök, mert sokszor csak utas vagyok, és lesek bambán! 😄

Szóval mûszerek nem lesznek, csak egy "vázat" szeretnék, ahol mindennek ( hotas, pedál, tv, 5.1, stb ) van helye, minden állítható, minden kézre esik... ott vagyok bajban, hogy én sokat játszok autós szimulátorokkal is ( szerebcsére azért az jobban megy ) és bizony a kettõt együtt kéne megoldani valahogy... valami olyan módon, hogy a tv, az 5.1 és az ülés fix, és ezek közé sínen keresztbe elmozgatható keret van, amin rajta van a pedál, és a hotas, illetve a G25, és annak a pedálja... így amikor amihez kedvem van, azt a kütyüt húzom be az ülés a tv, és az 5.1 közé... nem lesz egyszerû kivitelezni... kábelek, mozgathatóság, állíthatóság... és akkor még az ArmA-ról nem is beszéltem... valami olyan rész is kéne rá, ahol kényelmesen hozzáférek az egérhez és a billentyûzethez... 😄

Ez a tervezett költözés utánra marad, elvileg az új kecóban lesz egy külön kis szobám, ami játék kuckónak lesz kinevezve... az ajtaján egy hatalmas behajtani tilos táblával!!! 😄

Amíg ez realizálódik, addig megpróbálom megtervezni, és fából ( tetõlécbõl ) valami "látványtervet" csinálni... meglássuk, hogy sikerül... 😊

www.smart-bus.hu

Willenbrock
Te is akarsz kokpitet építeni?Én is ezt tervezem,de ahogy ismerem magamat jó ha nyár végére lesz belõle valami😊A bot alapja már megvan:egy törött fémbõl készült sétálóbot lesz amin még a markolat is hasonlít egy Messzeréhez.Csak gombok és felpattintós fedél kell rá+festés aztán be lehet kötni a helyére.

VO101Tom
Én azt olvastam róla, hogy rohadt sokat fogyaszt. Nem is lesz hosszú életû technológia, az lcd is, de fõleg a led tv sokkal jobb nála.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Aha, ok. Nekem 3-méterrõl vetít 2m képátlóval. Filmekhez teljesen jó, próbáltam játékra is, de nekem nem az igazi. Nem is kifejezetten a kép miatt, hanem a hotas, a klaviatura, az asztal miatt. Nincs külöön szobám erre, kabint meg nem építek a nappali közepére. A kanpéról úgysem lehet repülni. A monitor helyére betett HD TV sokkal jobban tetszett (ismerõsnél próbáltam, állat nagyon).

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Számítógépezéshez nem az igazi mert beleéghet az állókép,úgytudom,bár elvileg van már beleépítve valamilyen védelem ennek kivédésére.

A plazma tv-krõl mi a vélemény? Nem nézek tv-t se ilyet se olyat, csak kérdem.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

...merthát elsõdlegesen a hangfalakat illik elhelyezni, amikhez ha túl közel ülsz nincsen basszus . Szóval közel faltól falig vetítek, ami jelen esetben 4.3 méter .

2méter széles és pont a fejem fölött van a projektor. Jövõhéten átrendezem a szobám. Nekem szempont hogy ne lógjon be a TV az arcomba / ezáltal ne takarja el a hangfalakat.

VO101Tom
Mekkora a projectorod kivetített képátlója? Miylen közel ülsz hozzá? Csak azért kérdem, mert ha egy 105cm-es TV elõtt ülsz 1m-re, vagy egy 2,5m-es képátlót nézel három méterrõl, a látószög kb ugyanakkora.

www.pumaszallas.hu

DummyBoy
Én most láttam a pesti kirándulásomon fasza TV-t ...

Asszem Sharp volt a lelkem, fullhádé meg mindenavilágon, 6msec, bár papíron minden tehén fekete ...

A lényeg ... Képátmérõcentinként 128k HUF ... és volt belõle neki 274!!!

Mellesleg ez a monitor dolog ez kinek a pap kinek a papné ... Van aki soha nem ülne TN filmes LCD elé, van aki le sem szarja, csak menjen ... Ugyanez vonatkozik a projektorra is ... Vagy a CRT monitorokra ...

Mindenki olyat vesz amilyen neki tetszik, nem szabad arra figyelni hogy ez jobb vagy az jobb, mert mindegyik jobb valamiben mint a másik, és azt csak a vásárló tudja eldönteni, hogy neki melyik paraméter a fontos!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Her Laca
Jól beszél kollega😊

Her Laca
És el kell viselnem egy másik családot ha kedvük szottyan filmet nézni?😊))
Mennyé mán. Magamat se viselem már el nem hogy másokat.
De alant írtam ,hogy van tapasztalatom a projektorral kapcsolatban és én már csak olyan vagyok ,hogy a saját tapasztalataimnak jobban hiszek. Szerintem nem jó de ez szigorúan a saját véleményem.
Tehát LED TV😊 És mehet a szim.

Hát , replayek visszanézésének meg lehet adni a módját , nem?

Na mindegy, samsung 2233rz vs acer h5360 közül egyértelmû gyõztes az utóbbi.

Megvan!
Akkor összejárunk Lacával meg Szepyvel, és mondjuk találkozunk Szolnokon, ahol csak ezért bérelünk egy lakást...<#idiota>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

No ezért akarok játék kuckót... cockpit + G940 + 5.1 + TrackIr + bazi nagy led tv = spontán ejakuláció!!! 😄 😄

www.smart-bus.hu

~hangfal, meg ~képfal. : ))

Mi van akkor? 😄

www.smart-bus.hu

Na jó , hogy õszinte legyek , én meg utálom az lcd-t. Az tuti hogy mozgásban, feketében tuti jobb a DLP technológia.

Egyébkéntmeg arra is célozgathattam volna hogyha a haveroddal közösen vesztek DLP (szigorúan!) projektort akkor akár össze is lehet járni, mondjuk ahhoz akinél a jobb hangcucc / jobb gép van, és két projektort összetoldani. Hoppácska! 😄

Her Laca
"Nameg abban is lehet gondolkodni , hogy egy 3kg-s projektor hordtáskával bárhova odacipelhetõ és van egy jó fehér fal , az már tökéletesen megteszi, különbözõ eseményekkor te lehetsz a király 😄 ."

Bakker ezen majdnem bepisiltem😊 Már meg ne haragudj😄
Ez komoly érv a beszerzését megfontolandó ,így 43 évesen😄D

Örülök, ha otthon vagyok... eszem ágában nincs sehova cipelni semmit! 😊) Alig várom az új kecót, lesz egy játék szobám... belakom, jön a cockpit, és belülrõl magamra zárom úgy 20-30 évre!!!! 😄

Egyébként egyszerûen taszít a projektor... nem tudom neked megmondani miért, egyszerûen irritál... ( ráadásul tv-hez "picit" jobb áron tudok hozzájutni, mint ahogy a bóótba árulják... szóval minden más esélytelen! 😄 )

Ennek ellenére mondjuk valami ezer éves tv van otthon... nem is nézem... az sem izgat, hogy mutat a szobában... a led tv csak játék miatt kéne!! <#nyes>

www.smart-bus.hu

Nekem mindig az afrikai gyerek jut az lcd tévérõl az eszembe, aki most még CRT-ket szerel szét, de nemsoká már hozzájut a szoba gyöngyéhez a wájdszkrin tévéhez 😄.

Nameg abban is lehet gondolkodni , hogy egy 3kg-s projektor hordtáskával bárhova odacipelhetõ és van egy jó fehér fal , az már tökéletesen megteszi, különbözõ eseményekkor te lehetsz a király 😄 .

Her Laca
OK😊 Elhiszem neked.
DE marad a TV😊)

Én is a led TV-t részesítem elõnyben... meg is kezdtem a spórolást rá... asszem orgazmus közeli állapot lesz úgy röpködni... 😄

www.smart-bus.hu

17ezerért én építettem fix vásznat, fényzáró függönybõl amit 4 oldalról kifeszítettünk. Ebben a nemkevés USA postaköltség is bennevan.

Nem tudják LCD-t a 120hz-t , tudom mert 120hz-es monitorom is van, hülyeség volt megvenni, de majd eladom mert própléjer monitorok kelendõk.

Ha évente 40k -t rászántál akkor az napi 8 órát jelent ,és 2000 lumennel még mindig jobb fényes szobában mint az LCD . 😊)

Her Laca
17 ezerért nem kapsz normális vásznat.
Az új monitorok már tudják a 120 at.
Évente plusz 40k az sok.
És akkor még a sötét szobáról nem beszéltünk ugye ami jó ha van ,hogy élvezhetõ legyen a képe.
Na mind 1 én nem preferálom mint mondtam,szerintem nem pc re mi több nem is TV zésre találták ki. De ha neked bejön akkor örülök😊)

Vászon , 17ezer ft. Lámpa 3/4 évente 30k , és akkor a monitort sem használtad soha. LCD még 120hz-t sem képes kibökni. A DLP simán tudja a 120-at, a késleltetése pedig microsec-ben mérhetõ.

Her Laca
Én azt hittem hogy a 223 BW az majdnem ugyan az mint a 226BW.
Bár ha jól emlékszem nem véletlen ezt vettem meg.

Her Laca
Szerintem meg nem😊 Az ára az egy dolog,de akkor ott a vászon még ami megint csak nem olcsó,és akkor még van az izzó amit néha azért cserélni kell.
Na és persze a jó sötét szoba. Hugoméknak már több mint tíz éve van projektoruk már a fene se tudja hányadik garnitúra de engem nem gyõzött meg.
De ezen nem veszünk össze,én maradok a led es TV nél.😊

Hmmm, mekkorák lesznek a képpontok 1280x720-ban ekkora képméretben?
Milyen távolságról lesz átlátható a kép teljes felülete?

acidrain
Simán. mielõtt felraktam a JSGME-ben inkatívvá tettem az összes Mod-ot, feltelepítettem az il2 könyvtárba, a végén pedig az 1 est választottam.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

A mezei 4.09m-el megy, de az up2.0-nak mindíg valami gondja van. Hol ezt az effekteket hiányolja, hol a repülõgépet, amivel repülnék.
És, simán felment? Mert nekem offline valami baja van. "effect/smokes/Gun.eff" gondja van. Gondolom, simán az il2 könyvtárba kell megadni az utat neki. És, a client(1-es) vagy a dog fight(2-es)-ot kell beütni, mikor kász van?
... 2- 2.5 méteres képpel semmi nem versenyzik. Fõleg nem az LCD, aminél a DLP mérföldekkel jobb tech.

De épphogy olcsó monitort érdemes venni és 720p DLP projektort.

acidrain
Én már feltettem

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."