IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tud-e valaki jó felbontásban F4-U vagy P-47 gázkarról felülnézeti képet.
A Google sajnos nem segített 😞
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Viszont csak 3 márkát érdemes venni: Pioneer (megfizethetetlen), Panasonic (remek ár-érték viszony), Samsung (csak 2008-as vagy újabb modellek)
Jelentõs beégés csak a régebbieknél van, ha mégis van egy kicsi, akkor a Panáknál pár perc után elmúlik, a Samuknál meg van "fehérmosás" nevû menüpont ezek megszüntetésére.
A fogyasztásuk a képernyõtartalomtól függ: világosnál több, sötétnél kevesebb.
De ITT egy remek fórum errõl a témáról, én is ezek alapján vettem Pana plazmát, és nem bántam meg!
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Csak az a baj, hogy 1G-nél nagyobb erõket nem tud szimulálni. :-PPP
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Az extrákkal majd 8000 dolcsi
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Itt is megrendelheted:IL-2 1946
Eredeti il-2 lemezt keresek,lehet ezt még kapni vhol? Nagyon szerettem ezt a játékot régen, és szeretnék újra "repülni"! Ha tudnátok segíteni...köszi!
Szóval mûszerek nem lesznek, csak egy "vázat" szeretnék, ahol mindennek ( hotas, pedál, tv, 5.1, stb ) van helye, minden állítható, minden kézre esik... ott vagyok bajban, hogy én sokat játszok autós szimulátorokkal is ( szerebcsére azért az jobban megy ) és bizony a kettõt együtt kéne megoldani valahogy... valami olyan módon, hogy a tv, az 5.1 és az ülés fix, és ezek közé sínen keresztbe elmozgatható keret van, amin rajta van a pedál, és a hotas, illetve a G25, és annak a pedálja... így amikor amihez kedvem van, azt a kütyüt húzom be az ülés a tv, és az 5.1 közé... nem lesz egyszerû kivitelezni... kábelek, mozgathatóság, állíthatóság... és akkor még az ArmA-ról nem is beszéltem... valami olyan rész is kéne rá, ahol kényelmesen hozzáférek az egérhez és a billentyûzethez... 😄
Ez a tervezett költözés utánra marad, elvileg az új kecóban lesz egy külön kis szobám, ami játék kuckónak lesz kinevezve... az ajtaján egy hatalmas behajtani tilos táblával!!! 😄
Amíg ez realizálódik, addig megpróbálom megtervezni, és fából ( tetõlécbõl ) valami "látványtervet" csinálni... meglássuk, hogy sikerül... 😊
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pumaszallas.hu
Asszem Sharp volt a lelkem, fullhádé meg mindenavilágon, 6msec, bár papíron minden tehén fekete ...
A lényeg ... Képátmérõcentinként 128k HUF ... és volt belõle neki 274!!!
Mellesleg ez a monitor dolog ez kinek a pap kinek a papné ... Van aki soha nem ülne TN filmes LCD elé, van aki le sem szarja, csak menjen ... Ugyanez vonatkozik a projektorra is ... Vagy a CRT monitorokra ...
Mindenki olyat vesz amilyen neki tetszik, nem szabad arra figyelni hogy ez jobb vagy az jobb, mert mindegyik jobb valamiben mint a másik, és azt csak a vásárló tudja eldönteni, hogy neki melyik paraméter a fontos!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Mennyé mán. Magamat se viselem már el nem hogy másokat.
De alant írtam ,hogy van tapasztalatom a projektorral kapcsolatban és én már csak olyan vagyok ,hogy a saját tapasztalataimnak jobban hiszek. Szerintem nem jó de ez szigorúan a saját véleményem.
Tehát LED TV😊 És mehet a szim.
Na mindegy, samsung 2233rz vs acer h5360 közül egyértelmû gyõztes az utóbbi.
Akkor összejárunk Lacával meg Szepyvel, és mondjuk találkozunk Szolnokon, ahol csak ezért bérelünk egy lakást...<#idiota>#idiota>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Egyébkéntmeg arra is célozgathattam volna hogyha a haveroddal közösen vesztek DLP (szigorúan!) projektort akkor akár össze is lehet járni, mondjuk ahhoz akinél a jobb hangcucc / jobb gép van, és két projektort összetoldani. Hoppácska! 😄
Bakker ezen majdnem bepisiltem😊 Már meg ne haragudj😄
Ez komoly érv a beszerzését megfontolandó ,így 43 évesen😄D
Egyébként egyszerûen taszít a projektor... nem tudom neked megmondani miért, egyszerûen irritál... ( ráadásul tv-hez "picit" jobb áron tudok hozzájutni, mint ahogy a bóótba árulják... szóval minden más esélytelen! 😄 )
Ennek ellenére mondjuk valami ezer éves tv van otthon... nem is nézem... az sem izgat, hogy mutat a szobában... a led tv csak játék miatt kéne!! <#nyes>#nyes>
www.smart-bus.hu
Nameg abban is lehet gondolkodni , hogy egy 3kg-s projektor hordtáskával bárhova odacipelhetõ és van egy jó fehér fal , az már tökéletesen megteszi, különbözõ eseményekkor te lehetsz a király 😄 .
DE marad a TV😊)
www.smart-bus.hu
Nem tudják LCD-t a 120hz-t , tudom mert 120hz-es monitorom is van, hülyeség volt megvenni, de majd eladom mert própléjer monitorok kelendõk.
Ha évente 40k -t rászántál akkor az napi 8 órát jelent ,és 2000 lumennel még mindig jobb fényes szobában mint az LCD . 😊)
Az új monitorok már tudják a 120 at.
Évente plusz 40k az sok.
És akkor még a sötét szobáról nem beszéltünk ugye ami jó ha van ,hogy élvezhetõ legyen a képe.
Na mind 1 én nem preferálom mint mondtam,szerintem nem pc re mi több nem is TV zésre találták ki. De ha neked bejön akkor örülök😊)
Bár ha jól emlékszem nem véletlen ezt vettem meg.
Na és persze a jó sötét szoba. Hugoméknak már több mint tíz éve van projektoruk már a fene se tudja hányadik garnitúra de engem nem gyõzött meg.
De ezen nem veszünk össze,én maradok a led es TV nél.😊
Milyen távolságról lesz átlátható a kép teljes felülete?
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."