IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez az alap.
4.08 majd 4.09.
Majd ha ez meg van akkor le kell töltened az Ultrapack isten tudja melyiket (majd mondják a többiek) és abban ezek a gépek mind benne vannak.
Van egy JSGME dolog amiben tetszõlegesen tudsz váltani a mod ok között.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ez az addon ingyenes vagy fizetõs? Illetve (ez lehet buta kérdés) fel kell rakni egy másik IL2-õt, hogy tudjam használni a mod-ot? Vagy ki-be kapcsolható?
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
F86,meg migek meg ilyesmik. Ha szereted a korai lökös gépeket jó móka.
Mondjuk nem lehet ám húzni a botot 😊 Mert lekapcsolják a villanyt igen gyorsan.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
a flyonline.hu-n olvastam errõl a mod-ról: IL-2 Korea Mod pack 1.2
Érdeklõdni szeretnék, hogy ismeritek, és ha igen, mi a véleményetek róla?
Köszönöm a válaszokat!
Papa
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Mondta is ,hogy igazad volt fater sokkal kényelmesebb ,és jobb így az autó.
Most fényezik a vasat Jaguár fekete ,kicsit szín játszós,meg most vittem az új szélvédõt is. Még kipufogó kell alá és kész.
Meg persze még felkerülnek a brembó fékek ,de azt csak ha kész a fényezés.
Motor kész ,megy mint a barom,futómû meghekkelve stabil mint a telefon fülke.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Én a helyedben nem korlátoznám a lányodat. Menjen csak el nyugodtan és maradjon amíg kedve van. És hogy biztosan ne legyen semmi gubanc, Glo-t összekötözve rakjátok be egy sarokba szájában egy hosszú szívószállal hogy azért elérje a sörét és nem lesz semmi gond (as Hannibal Lecter)<#eplus2>#eplus2>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Igen, lenéz a lányom is, de csak korlátozott idõtartamra.
Szerintem kezdjük, olyan 16-17 óra magasságában, aztán majd meglátjuk....
Összegezve: E hét szombaton délután SG.HU IL2 Topic Találkozó Csepelen a volt Duna MGTSZ területén mûködõ magán klubban. A hely nagyon olcsó és igen hangulatos. Ha valakinek kérdése van írjon nyugodtan.
Ha valaki késõn tud csak jönni az se csüggedjen, mert én reggelig leszek. Ha valaki nem ismerõs a környéken, az hívjon elõtte telefonon.
A számom 20-777-92-75
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Pogi! Azonnal áruld el ,tudsz e JÓ áron szerezni alufelnit. A jó ár relatíve persze😊)
Fiam Calibrája most lesz kész és a közeljövõben szeretnénk venni rá valami nagyon szép és nagy felnit ,no meg ÍRTÓZATOSAN peres gumikat😊))
Még Laca melója is érdekelne, mert azon is gondolkodtam, de sehogyse tudtam rájönni <#fejvakaras>#fejvakaras>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Bizony, örökbecsû mondások ezek 😊)
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Én személy szerint a "csináld magad, ahogy tudod, legfeljebb lelõnek" 1személyes repülõszázad tagja vok.<#pardon1>#pardon1>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
GOOBY, pls
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Persze a NOD32 is csinál néha marhaságokat, pl. a full verziós fraps 2.0-át vírusnak nézi...
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
www.pcpilot.hu
Szombaton 14.00-lehet menni, és addig lesz nyitva, ameddig mi ott leszünk.
Egyszeri 300 Huf befizetése után korlátlan billiárd, darts és csocso használat.
Olcsó italok.
Ingyenes csócsálnivalók az asztalon és ha kell, akkor a comborám a büfés, így meleg kaja akár hajnalban is.
A hely zártkörû, vagyis csak annyian leszünk ahányan megyünk, nem kell osztozni senkivel semmin.
Ja, és az jön akinek kedve van. Ha ismer valakit akkor azért jöjjön, ha meg nem, akkor azért hogy végre megismerje a másikat.
http://album.reality.hu/panos/airrace09/f4u/
Tud-e valaki jó felbontásban F4-U vagy P-47 gázkarról felülnézeti képet.
A Google sajnos nem segített 😞
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Viszont csak 3 márkát érdemes venni: Pioneer (megfizethetetlen), Panasonic (remek ár-érték viszony), Samsung (csak 2008-as vagy újabb modellek)
Jelentõs beégés csak a régebbieknél van, ha mégis van egy kicsi, akkor a Panáknál pár perc után elmúlik, a Samuknál meg van "fehérmosás" nevû menüpont ezek megszüntetésére.
A fogyasztásuk a képernyõtartalomtól függ: világosnál több, sötétnél kevesebb.
De ITT egy remek fórum errõl a témáról, én is ezek alapján vettem Pana plazmát, és nem bántam meg!
Csak az a baj, hogy 1G-nél nagyobb erõket nem tud szimulálni. :-PPP
Az extrákkal majd 8000 dolcsi
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu