IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Kell a 1946.
Ez az alap.
4.08 majd 4.09.
Majd ha ez meg van akkor le kell töltened az Ultrapack isten tudja melyiket (majd mondják a többiek) és abban ezek a gépek mind benne vannak.
Van egy JSGME dolog amiben tetszõlegesen tudsz váltani a mod ok között.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Papa01
Hûha! 😊 Érdekel bizony! 😊

Ez az addon ingyenes vagy fizetõs? Illetve (ez lehet buta kérdés) fel kell rakni egy másik IL2-õt, hogy tudjam használni a mod-ot? Vagy ki-be kapcsolható?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
Ismerjük Papa😊
F86,meg migek meg ilyesmik. Ha szereted a korai lökös gépeket jó móka.
Mondjuk nem lehet ám húzni a botot 😊 Mert lekapcsolják a villanyt igen gyorsan.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Papa01
Sziasztok!

a flyonline.hu-n olvastam errõl a mod-ról: IL-2 Korea Mod pack 1.2
Érdeklõdni szeretnék, hogy ismeritek, és ha igen, mi a véleményetek róla?

Köszönöm a válaszokat!
Papa

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
Tudod hogy van ez😊 A látványért mindent. Bár hosszas rábeszélésemre a kölök megszüntette az ültetést és inkább nagyobb felniket tesz alá.
Mondta is ,hogy igazad volt fater sokkal kényelmesebb ,és jobb így az autó.
Most fényezik a vasat Jaguár fekete ,kicsit szín játszós,meg most vittem az új szélvédõt is. Még kipufogó kell alá és kész.
Meg persze még felkerülnek a brembó fékek ,de azt csak ha kész a fényezés.
Motor kész ,megy mint a barom,futómû meghekkelve stabil mint a telefon fülke.

Negatív... (200+ km)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Az "írtózatosan peres" gumiknak leginkább Pogi fog örülni... (fix kuncsaft felni egyengetésre)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

"Igen, lenéz a lányom is, de csak korlátozott idõtartamra."

Én a helyedben nem korlátoznám a lányodat. Menjen csak el nyugodtan és maradjon amíg kedve van. És hogy biztosan ne legyen semmi gubanc, Glo-t összekötözve rakjátok be egy sarokba szájában egy hosszú szívószállal hogy azért elérje a sörét és nem lesz semmi gond (as Hannibal Lecter)<#eplus2>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

sziasztok! meghalt otthon a modemem, nincs netem, most a suliból irok ugyhogy cseszhetem az online repülést:S hétfõn meg kiszedik a mnadulám, pihizjni kell majd, ugyhogy most jó ideig megint nem repülhetek, jó szar is a a hangulatom

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

galimatika
...felni az engem is érdekel. Majd dumálunk.

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

galimatika
Szóval! Igen, most szombaton lesz a buli. Lehet jönni mindenkinek. Innen a fórumról bárkit szívesen látunk.
Igen, lenéz a lányom is, de csak korlátozott idõtartamra.
Szerintem kezdjük, olyan 16-17 óra magasságában, aztán majd meglátjuk....

Összegezve: E hét szombaton délután SG.HU IL2 Topic Találkozó Csepelen a volt Duna MGTSZ területén mûködõ magán klubban. A hely nagyon olcsó és igen hangulatos. Ha valakinek kérdése van írjon nyugodtan.
Ha valaki késõn tud csak jönni az se csüggedjen, mert én reggelig leszek. Ha valaki nem ismerõs a környéken, az hívjon elõtte telefonon.
A számom 20-777-92-75

Her Laca
Én meg egy mezei burkoló😊
Pogi! Azonnal áruld el ,tudsz e JÓ áron szerezni alufelnit. A jó ár relatíve persze😊)
Fiam Calibrája most lesz kész és a közeljövõben szeretnénk venni rá valami nagyon szép és nagy felnit ,no meg ÍRTÓZATOSAN peres gumikat😊))

Zpogi
Én csak egy mezei gumis vagyok,meg a szakmámból adódóan(karosszérialakatos)alu felniket javítok.

Tényleg Pogi, mit dolgozol? 😊

Még Laca melója is érdekelne, mert azon is gondolkodtam, de sehogyse tudtam rájönni <#fejvakaras>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

"A nemzetközi helyzet fokozódik" -minden serveren- 😊)) "Az élet nem habos torta!" 😊)) -le is lõttek párszor-

Bizony, örökbecsû mondások ezek 😊)

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

acidrain
Hajó? Milyen hajó?<#vigyor1>
Én személy szerint a "csináld magad, ahogy tudod, legfeljebb lelõnek" 1személyes repülõszázad tagja vok.<#pardon1>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Na látod mennyivel civilizáltabb így 😊

Mármint miért nem?

És ezzel az aláírással miért tiltottak még innen ki e?

Hát én már SZART érek??? 😊

Zpogi
Bocs fiúk,de eltudnánk tolni egy héttel ezt az ivászatot,mert elküldtek egy embert tõlünk és most felborult a beosztás,de a jövõhétre rendezõdnek a dolgok.

PhantomAss
symantec gyárilag az IBM-nél nem talált semmit, de te tudod, én nem akarlak rábeszélni, lehet mégis vírusos 😊

GOOBY, pls

Ez most szombat? És a lányodat hozod-e? <#ravasz1>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Ezért nem használok Avast-ot. (Tudom, Te érzelmileg kötõdsz az Avas-hoz...<#idiota>)
Persze a NOD32 is csinál néha marhaságokat, pl. a full verziós fraps 2.0-át vírusnak nézi...

Nesu
A 2/1_vszd_Keresztespók virtuális reülõszázad

ÚJ HAJÓZÓKAT TOBOROZ

Légy te is egy a sok Honvédõ hajózó közül !!!

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu
A 2/1_vszd_Keresztespók virtuális reülõszázad

ÚJ HAJÓZÓKAT TOBOROZ

Légy te is egy a sok Honvédõ hajózók közül !!!

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Szóval azt mondjátok, hogy Bástya elvtársat nem akarja megölni senki!? <#schmoll2><#ticking>

PhantomAss
Szepy, vállalati gép sem jelez vírust, sztem ok

GOOBY, pls

Sanyo
Az oldal forrásában nem látok semmi nem odavalót, a nod32 nálam sem jelez semmit.

www.pcpilot.hu

NOD32 4.0 semmit sem jelzett.

mit hadználsz?
trójait jelzett most is, de nem kísérletezem tovább.

hát ez kegyetlen. kvajó ez a kép. semmi vírus nincs benne amúgy 😊
galimatika
OK. Pár részlet, ami segíthet a döntésben.
Szombaton 14.00-lehet menni, és addig lesz nyitva, ameddig mi ott leszünk.
Egyszeri 300 Huf befizetése után korlátlan billiárd, darts és csocso használat.
Olcsó italok.
Ingyenes csócsálnivalók az asztalon és ha kell, akkor a comborám a büfés, így meleg kaja akár hajnalban is.
A hely zártkörû, vagyis csak annyian leszünk ahányan megyünk, nem kell osztozni senkivel semmin.
Ja, és az jön akinek kedve van. Ha ismer valakit akkor azért jöjjön, ha meg nem, akkor azért hogy végre megismerje a másikat.

kösz a vírust...

galimatika
Lassan meg kéne beszélni a részleteket a szombatra. Mikor és hol találkozzunk? És persze, hogy ki jön egyálltalán?

F4U
http://album.reality.hu/panos/airrace09/f4u/
Hali Mindenkinek!

Tud-e valaki jó felbontásban F4-U vagy P-47 gázkarról felülnézeti képet.
A Google sajnos nem segített 😞
szekelyland
Dehogynem!! Mikor az asszony kivet vele a tizedikrõl...

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

visszavontem. túl gyorsan kérdeztem 😊
ha szétszerelitek az x52 joyát akkor elõrõl ezt a "kézvédõ" keretet le kell szedni??
Jó. Jobb képe van, mint az LCD-knek.
Viszont csak 3 márkát érdemes venni: Pioneer (megfizethetetlen), Panasonic (remek ár-érték viszony), Samsung (csak 2008-as vagy újabb modellek)
Jelentõs beégés csak a régebbieknél van, ha mégis van egy kicsi, akkor a Panáknál pár perc után elmúlik, a Samuknál meg van "fehérmosás" nevû menüpont ezek megszüntetésére.
A fogyasztásuk a képernyõtartalomtól függ: világosnál több, sötétnél kevesebb.

De ITT egy remek fórum errõl a témáról, én is ezek alapján vettem Pana plazmát, és nem bántam meg!

Her Laca
Ja hát kérem😊) Ha az igények magasak ugye 😊)

Pár hiperben lehetett látni mostanság. Én személyesen egy hónapja láttam a budakalászi kórában. Akkor volt belõle egy stóc.
Nem rossz!

Csak az a baj, hogy 1G-nél nagyobb erõket nem tud szimulálni. :-PPP
Her Laca

szekelyland
De az 5000 dolcsis az a fapados, abban se hang csak egy 19-es monitor semmi extra nincs benne. Olyat én is csinálok, s legalább környezetbarát lesz, gyalult, lakkozott fenyõbõé, persze tulipánmintás mert ugyebár mi székelyek tartunk a hagyományokhoz... szék megvan hozzá, 
Az extrákkal majd 8000 dolcsi

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

😊))) armázni jó lenne... 😊

www.smart-bus.hu

Köszönöm!
VO101Tom
ilyesmit? 😊

www.pumaszallas.hu