IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ti feltettétek már az up 2.0 "n" patchét?
http://ultrapack.il2war.com/index.php?topic=1536.0
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Mondjuk rá tudnám tenni a 106centis Pana plazmára az Il-2-t, de akkor sok mindent arrébb kellene pakolnom... 😊
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A színeivel el kellett babrálnom de miután beállítottam annó azóta nagyon szép.
De csak átmenetnek szánom,a célom egy nagy Full HD tv-t beállítani.
A BOB ra tartogatom a váltást.Na meg kell akkor egy Fermi is mellé!
Fiam vett egy 120cm es Samut azon netezik ,filmet néz ,minimálisan játék,de nagyon meggyõzõ. Igaz csak egy passzív ati 4550 es kari van a gépében de amire használja azt full HD ban szépen viszi a dolog.
Monitort már nem vennék többet szerintem értelmetlen.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ikonos szervereken még csak-csak, de egy full real szerveren elég zavaró tud lenni az azonosításban.
Nekem 5ms-os, TN paneles Samu 223BW-m van, anno drágán is vettem, de az Il-2 kivételével jónak mondható a használhatósága(na meg a színhûsége sem éppen világklasszis).
Jelentõs elõnye, hogy nagyon kicsi helyet vesz el az asztalról.
Hátránya az utánhúzás meg az input lag. Ezekkel tudomásul kell venni.
ITT egy kink, ahol különbözõ monitorokat lehet összehasonlítani.
Kevés az igazán jó repszimes monitor...
Most vettem egy 22"-os LGwide-ot 40 ezer forintért.. ha nagyon utánakeresnék lehet lett volna 30 körül is.
Õszintén szólva nem cserélném vissza.
Ráadásul a nagyobb felbontás (1920*108) nem igényel annyival nagyobb gépigényt. egyel alacsonyabbra vettem az AA-t és nincs gond.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Semmi kompromisszum, ha kevés a pénz rá akkor várni kell és gyûjteni.
Én annó amikor váltottam hosszas keresgélés,nézelõdés után vettem meg a samut.
Az eladók hülyének néztek már😊 Bementem a médiába ,mivel ott ki van állítva majdnem minden márka és órákat töltöttem el nézelõdéssel.
Sõt amikor megvettem ,mondtam a srácoknak ,hogy szeretném kipróbálni ,volt egy kis huza-vona de aztán belátták,hogy ha kiadok közel 80 ropit akkor had ne kelljen sétálgatnom vele utólag.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
il-2-ben, ezt megkapod kesobb is, meglatod az a kicsi szoros valami minden bajodat helyre hozza.Ha en meg lennek egyszer 17 eves? Jomagam is kb 3 honapja vagyok itt online-n, minden kerdesre vallaszt kaptam, most mar csak tekerem a joyt es persze tanulok.En is eloszor a leg kemenyebb szerverekkel kezdtem, nem volt semmi eselyem, nem is lattam ki lott le,hidd el ott csak profik vannak.Egy ideig meg el tengek lengek a gyengebb szervereken Skies of fire---Valor; sima 4.09, de semmi esetre sem hasznalom a kinti nezest, mindamelett ,hogy engedve van, veszem ezt gyakorlasnak,es a masik meg , hogy itt vannak meg velem egy szintuek vagy gyengebbek persze erosebbek is.Vannak olyanok , hogy a hatuk moge kerulsz es eszre sem veszik---azt nincs hogy elszalaszd.Mondok egy peldat a 4.09 szerveren altalaban egy olyan 70-80-szazalekban kidob az admin es gondolom is hogy miert, itt egyszer egy felora alatt 5-ot lottem le, kettot kergettem itt mar volt egy tarsam is ,tehat kergettuk mig eszrevettem alattam egy La-5 -ost repult a repter fele , beertem , ahata moge kerultem ,es csak neztem hogy a fule botjat sem mozditja.Gondolom egy bravuros leszallasra keszult,dehat 200-300 meterren voltunk, a kerekeit sem engedte ki----en sokat nem vartam ,meg az elso sorozatnal is csak billegtette a szarnyait....elrobbant a levegoben.Keves ido utan kidobtak, aznap este kerdeztem is a fiukat itt , en sem tudtam pontosan mi lehetett.Szerintem a muki megjegyezte a nevem.Tenyleg ez igaz.
Kétségtelen, hogy hátránya is van. Csak natív felbontásban ad éles képet (alacsony felbontásnál vagy homályos, vagy összehúzza a képet 1 képpont/pixelre). Windowsban, Il-2nél, filmeknél ez nem faktor, de néhány játék alá erõs vas kell már ezeken a felbontásokon. Van még a mozgó alakok utánhúzása (a pixelek "tehetetlensége" miatt), illetve a kontrasztarányát is jobbank mondják a crt-nek (háttérvilágítás miatt). Ezek létezõ problémák, és érdemes utánanézni, vétel elõtt kipróbálni (anélkül soha ne vegyél monitort), mert vannak jók, amiknél ezek alig észrevehetõk, de sok szart is kapni. Keress teszteket és leírásokat a neten. Nem érdemes "bombaüzletbe" beleugrani tájékozódás nélkül, a monitor nagyon kényes téma, hiszen állandóan azt nézed. Pixelhibás, foltos, homályos cuccal utólag már nem tudsz kezdeni semmit. Még a boltban is necces, ha nem gyártáshibás, használtan meg teljesen esélytelen.
www.pumaszallas.hu
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
barátaim a való életben nincsenek, az emberekben magam körül szinte végképp csalodtam közös téma nincs. Csajozás? én? én? tényleg nem láttatok még, sztem 27 évesen is ugyanigy leszek, mint 17 évesen, cseszhetem... nyaranként nappal lent a dunán, és este minennap 8-tól 10 ig 11-ig akarok sturmovikozni, mert nagyon megszerettem.
ja, ujabb kérdés. Ti milyen monitort használtok? nekem régifajta öreg, 42 centi széles van, de láttam most leárazva 30 ezerért 20 colos lapos monitort. megéri? menyivel jbb a képminõség, és élvezetesebb a játék laposmonitoron? ti ilyen szándékból cseréltetek? megéri?
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Neten se találtam semmit.
Na mindegy minden esetre köszönöm.
Ez a hivatalos honlapja az Ultrapack-nak.
Küldöm a fájlt.
És ezt a fáljt siman csak a fõkönyvtárba kell berakni?
Alaplap:Asus M4N78
CPU:AMD Athlon 64 X2 6000+
RAM:4x512mb Geil ultra 800MHz dualkit
akkor most frissitsek?
Ati Radeon x1650
Egyébként milyen videokártyád van?
Az ill 2 õ akkor is csak stockal müködöt.
Azt monta valaki hogy a Video kartyam a baj valójaban.
1. Cliens vagy 2.Dogfight server?
Mivel nálunk hasonló problémák merültek fel a géphasználat miatt,ezért fogtam magam és a lányomnak vettem egy laptopot,a fiamnak egy másik gépet így engem hála az égnek békén hagynak.
Bár az asszony az én gépemen könyvel néha,úgy hogy gondolkodom még egy laptop beszerzésén. Mondjuk az áram számla az nem kicsi😊)
Messerharcos!
Túlzásba azért nem kell vinni a számítógép elõtt ülést! Édesanyádnak igaza van😊
17 évesen azért vannak jobb elfoglaltságok is mint IL2 -õz ni.😊 Legalábbis nekem volnának ötleteim😄
Egy olyan gondom lenne hogy van ez az Ultra Pack 2.0N
Minden szabályosan fent van de mégis Ha modot használok az ill2- õnél egy MSDOC Felvillan majd eltunik és ennyi.Viszont ha a Stockot-kot berakom akkor meg müködik.Egy kis segitseget kérnék ha nem baj.
Köszönöm.
1/2_vszd_Wolfenstein😊
Eddig négyen tuti megyünk!!!