IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Ez korrekt. Van egy haverom õt valószínû érdekli. Beszélek vele aztán szólok ,hogy mi a helyzet.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
25.000 Ft-ot szeretnék kapni értük,az alaplap 2009 decemberi és 3 év gari van rá,a prohardvare-n vettem Giannitól,a procihoz és a ramhoz nincs gar jegyem,nálam müködtek,de ha bármi probléma lenne velük,egy hónapig(ennyi idõ alatt kiderül,ha van bajuk) vissza adom a pénzt.

Az enyém is. Gondolkodom 1 lcd monitoron, még 1 ideig, hátha esik még az ára.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Csak nekem van ez vagy másnak is????

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Nekem egy 9 éves síkképernyõs CRT-m van, 19"-es. Addig nem veszek másikat, amíg kielégítõ a képe.

jah, a mostani már néha néha összehúza a képet, és ütögetni kell. cseréljem lcd-re? anyira még nem zavar...

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

sziasztok! nem akarok senkit untatni, csak nagyon vázlatosan ok okozat. sportoltam én sokat, kajakoznék, nagyon szeretem, csak az utobbbi egy évben egy csomó betegség rám szakadt, a sportnak lõttek, most fogják a mandulám kiszedni, áprilistól újrakezdek. ez életforma, és rengeteg dõt emészt fel. Szeretek makettezni, meg csináltam régen sok komoly siklórepcsiket papirból, meg jeteket is😊
barátaim a való életben nincsenek, az emberekben magam körül szinte végképp csalodtam közös téma nincs. Csajozás? én? én? tényleg nem láttatok még, sztem 27 évesen is ugyanigy leszek, mint 17 évesen, cseszhetem... nyaranként nappal lent a dunán, és este minennap 8-tól 10 ig 11-ig akarok sturmovikozni, mert nagyon megszerettem.

ja, ujabb kérdés. Ti milyen monitort használtok? nekem régifajta öreg, 42 centi széles van, de láttam most leárazva 30 ezerért 20 colos lapos monitort. megéri? menyivel jbb a képminõség, és élvezetesebb a játék laposmonitoron? ti ilyen szándékból cseréltetek? megéri?

Her Laca
Mennyire gondolsz?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
Igen 99%,hogy jövök,tényleg jó lenne már összefutni.

galimatika
Pogi! Te akkor jössz ugye? Jó lenne már találkozni.

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

ok.
sajnos igyse müködik tovabra is fen áll hogy fell villan az ablak majd eltünik azt kész.
Neten se találtam semmit.
Na mindegy minden esetre köszönöm.
Zpogi
Ha tudsz angolul akkor kérdezd meg itt.
Ez a hivatalos honlapja az Ultrapack-nak.

ok köszi.
Zpogi
Nekem ott van,én úgy próbáltam a hiba keresést,hogy pl beírtam a gogliba "il2 problem ati 1650" elég sokat olvasgattam mire megoldódott a problémám. Ha esetleg nem jó ez a fájl próbáld meg így.
Küldöm a fájlt.

[email protected]
És ezt a fáljt siman csak a fõkönyvtárba kell berakni?
Zpogi
Ha adsz egy elérhetõséget akkor elküldöm email-on.

Zpogi
Van egy eladó félkonfigom,ha valakit esetleg érdekel<#zavart1>.
Alaplap:Asus M4N78
CPU:AMD Athlon 64 X2 6000+
RAM:4x512mb Geil ultra 800MHz dualkit

az a atilogx az hol van?
Meglatjuk.😄
akkor most frissitsek?
Zpogi
Lehet,hogy ehez a kártyához nem jó az általam írt driver.

Zpogi
Nekem is Ati kártyám van,bár ilyen problémám nem volt(én inkább lassulást tapasztaltam),viszont azt olvastam ill.csináltam,hogy feltettem a 9.10 drivert és az atioglxx nevû fájlt bemásoltam az il2 mappájába aztán feltettem az akkor legfrissebb drivert(9.12) most 10.2 van fent,nem tudom megoldja-e a problémádat,egy próbát megér.

Nézelõdtem de igazából nem találtam rá megoldást.
Ati Radeon x1650
Zpogi
Itt már nézelõdtél,hátha találsz rá megoldást.
Egyébként milyen videokártyád van?

galimatika
Más kiutat én se látok. A lányomnak már vettem egyet, már csak a páromnak kell szerezni valamit. Úgyhogy vagy még egy laptop, vagy egy technofób barátnõ a megoldás<#eplus2>

Ati Radeont használok és valaki azt monta hogy kicsit hátrébb le van irva valahol a megoldás csak mire azt az ember ki kikeresei😊
Zpogi
Hm,ez érdekes...

igen. De az elötte lévõ ultra packok se mükdötek.
Az ill 2 õ akkor is csak stockal müködöt.
Azt monta valaki hogy a Video kartyam a baj valójaban.
Zpogi
CSAJOZNI! SPORTOLNI!

CSAJOZNI ! CSAJOZNI ! CSAJOZNI !

Zpogi
Ja,és amikor fekraktad elõtte inaktiváltad a modokat a JSGME mod váltóban?

cliens.
Zpogi
Amikor feltelepítetted a 2.0n-t melyik lehetõséget választottad?
1. Cliens vagy 2.Dogfight server?

Her Laca
Mondom a megoldást!
Mivel nálunk hasonló problémák merültek fel a géphasználat miatt,ezért fogtam magam és a lányomnak vettem egy laptopot,a fiamnak egy másik gépet így engem hála az égnek békén hagynak.
Bár az asszony az én gépemen könyvel néha,úgy hogy gondolkodom még egy laptop beszerzésén. Mondjuk az áram számla az nem kicsi😊)
Messerharcos!
Túlzásba azért nem kell vinni a számítógép elõtt ülést! Édesanyádnak igaza van😊
17 évesen azért vannak jobb elfoglaltságok is mint IL2 -õz ni.😊 Legalábbis nekem volnának ötleteim😄

Üdv.
Egy olyan gondom lenne hogy van ez az Ultra Pack 2.0N
Minden szabályosan fent van de mégis Ha modot használok az ill2- õnél egy MSDOC Felvillan majd eltunik és ennyi.Viszont ha a Stockot-kot berakom akkor meg müködik.Egy kis segitseget kérnék ha nem baj.
Köszönöm.

1/2_vszd_Wolfenstein😊
galimatika
Szerintem ha végre összehozunk egy találkozót, utánna már könnyebben meg lehet mozdítani az embereket.

Eddig négyen tuti megyünk!!!

Én sajna nem mehetek. Anyám miatt állandóan haptákban állok. Nem tudhatom mikor csörren meg a telefon, h menjek hozzá legalább beszélgetni. Nagyon sokszor van maga alatt. Talán ha jobban lesz.

galimatika
Korán reggel ennyi szóismétlést<#levele>rossz olvasni amit írtam, brrrrr

galimatika
Ami pediglen a jövõhét szombatot illeti, lebeszéltem a helyet. Csak a mienk arra a napra. Javasolnám, hogy beszéljünk meg egy helyet ahol találkozunk és megközelítjük az ívót.
Ha esetleg valaki késõbb jönne, érte el tudok ugrani.
Aki jön annak esetleg elküldöm a tel számom, hogy tudjon hívni.

Én elõbb megtanultatom a fiammal a leckét, és ha mindennel kész van, onnan szabad a vásár este 8-ig. Aztán elzavarom, mert én is akarok játszani.

Biztosan negyed napra gondolt, csak megbotlott a nyelve.<#mf1>

mondjuk az elsõ 2 órában még õ is jól türi hogy gémelek, a maradék 6 órában szakad el a cérna... xD

ezt nagyn ismerem, azt képzeljétek el, hogy a mutterotok olálkodna állandóan körüöttetek, és miközben harcolni próbáltok, mindenféle hülyeségeket kérdez, és veszekszik, miért nem tanulsz, és kérdezgeti, mikor jösz el a géptõl.....
TILOS átengegni a gépet, bárkinek is<#email>
mondjuk valszeg csak nekem 17 évesen probléma a mutter😊
ha 18 leszek, elköltözök hogy nyugodtan sturmovikozhassak! xD xD xD

galimatika
Tegnap végre sikerült odaülnöm a géphez. Lacával ketten repültünk. Le is szedtünk egy-egy spit-et annek rendje és módja szerint, mikor jön a párom, hogy kéne neki egy negyed órára a gép. Mondom ok, annyit kibirunk. Ez volt kb délután négy fele. Legközelebb este negyed tízkor jutottam géphez<#falbav>
Konklúzió: Ha egyszer tied a gép, semmi pénzért ne állj fel mellõle, mert aztán a kedves familia kitalál neked mindenféle fakultatív programot.

jah, a kérdés, érdemes lehajtani egy kevés vodkát repülés elõtt hogy lazább legyen az ember repülés közben, mint a papos viccben?
ha vki nemismeri, leirom, marha jó😄

sziasztok! marha jó volt az a mapp ukdeden tényleg, mert nem kelett fél órákat repkedni ahoz hogy ellenséget találjon az ember. mindenesetre én most is elég marha voltam jópárszor, meg amikor célpontot találok, felmegy az adrelalinszintem rohadtul, oszt elkezdek össze vissz mellélõni, meg minden hülyeséget csinálni, igy esett meg hogy még egy c-47-est is alig tudtam eltalálni. amugy utána korea map volt, a sabreval nem tudtm semmit se kezdeni, mire végre ellenséget találtam orosz b-29-eseket, anyira gyorsan mentem, alig volt idõm célozni, és semmi bajuk se let nekik, 1000-el átvágtam csak köztük....

Nem imádkozni kell, hanem nagyon lassan adni a gázt, mint tudod. Adjunk önbizalmat a kollégának. Szóval lassan azzal a gázzal, fél szem a hõmérõn, és a sebesség a minden. Lelassulni tilos !

Még nincs. Már szóltam Neg-nek, most várok rá.

Willenbrock
Azért van különbség ránézésre is,pláne a fülkék-és remélem a fizika és motorkezelés terén is.Ami nekem is hiányzik általában ezekrõl a képekrõl az az összefüggõ felhõréteg.Mindíg csak kisebb-nagyobb különálló felhõket lehet látni,de olyan hogy teljesen zárt összefüggõ felhõréteg nem igazán van.Pedig filmeken sokszor látni hogy paplanként borítja az egész látómezõt egy nagy felhõréteg aminek a széle sem látszik.

"Oh oh, are you ok Daniel?" Hát ezen beszartam! XDDD

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb