IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az up 2.0-ában már szerepelnek ezek a gépek sok másik mellett. az leszeded (kb 3 G😎 felrakod és annyi. egy alap 4.09 re kell feltenni úgy fog mûködni
izé úgy értem, hogy Posta Imre szavai után...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Épp az a lényeg hogy mindenki tudjon róla. Pogi linkje után eléggé világos miért... <#szomoru1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Én sajnos nem érek rá ezen a hétvégén.

Szerintem pusztán a választások elõtt megszokott újabb figyelemelterelõ megmozdulás, hogy legyen miért baszogatni néhány hétig a vezetést. Ha tényleg információgyûjtést akarnak csinálni, akkor már csinálják is, de nem így, hogy mindenki tudjon róla.

Zpogi
Én jövök,de csak meló után 6 fél 7 körül,és nem tudok sokáig maradni sem,mert dolgozom más nap 😞.

galimatika
Nos Uraim? Jön valaki holnap? Jó lenne tudni. Írjatok valami választ nekem plz!

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

Sziasztok! kérdésem az hogy: lehet-e B-17 -el vagy B-24-el repülni valahogy ?
Le kell töltenem valami file-t hozzá és ha le kell azt honnan töltsem...?
Köszi elõre is.
Balumann
Ha részletesebben is érdekelnek ezek, akkor meg Drábik János írását érdemes még elolvasni, ebben benne van Benjamin Freedman beszéde is, meg saját kutatásai, tényszerûbb, konkrétabb, stb.

Zpogi
Szerintem a Freedman videó elég sok kérdésre választ ad. Én most már mindent értek azt hiszem,csak egyik ámulatból esek a másikba,ha ez tényleg igaz....BRUTÁLIS.

millió kérdés kevés válasz de igazad van, térjünk vissza az IL-2 höz amirõl a topic szól...
bocs mindenkitõl az OFF-ért
Az sem lepne meg, ha direkt mondanák, hogy nem tudtak róla... jó kis feszültség keltõ információ ez...

Millió kérdést felvet ez, de ez már nagyon off...

www.smart-bus.hu

ebben sajnos lehet valami. de akkor mit ér a NATO ha egy tagország fölé berepül egy nem NATO tagország KATONAI gépe semmi kíséret és felügyelet nélkül elvileg rutinrepüléssel? 3 gépbõl 2 ittvolt, és ha a pilótákat akarnák képezni akkor ennek a gépnek a civil megfelelõjével is lehetne...
Nem kell látniuk, hogy nem az övék, ugyanis tudják, hogy az övék... gyakorlatilag úgy látom, hogy lókuki közünk van bármihez is...

www.smart-bus.hu

azok minek jöttek? én már csak a láccat kedvéért is a seggükbe nyomtam volna 2 gripen-t meg 2 mig-29est h lássák h nem az övék a légtér
Ugyan... velük vagyok... én tulajdonképpen lenni provokátor... írni össze nácik listája, továbbítani repülõre... <#duma><#vigyor>

www.smart-bus.hu

Érdekes dolog: amikor én két linket írtam egy bizonyos témáról, azonnal törölték a hsz-omat (Index, Origó)
Az egyik az auschwitzi áldozatok számának változását megjelenítõ táblák fényképe volt, a másik a '48-as krakkói Auschwitz-per eredeti felvétele...

Freedman beszédét is szoktam linkelni, sokaknak nem tetszik...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Zpogi
Érdekes videó,csak nehogy feljelentsenek érte.<#hehe>

Zpogi
Sosem lehet tudni.<#hawaii>

Her Laca
Mért bántanál meg bárkit is?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

TG Gida
<#eljen>

Isten áldja a pogányokat!

Zpogi
Befejeztem,még egyszer bocsánat,ha valakit megbántottam volna.

Zpogi
Volt egy honlap ami bemutatta képekben(megjegyzem elég megrázó képekben, lebombázott iskolák,halott gyerekek),hogy mit mûveltek palesztinával,kb három napig volt látható.Milyen érdekes nem? Ezt õk minek neveznék?

Én alábbiak minden részét ajánlanám:

David Cole

Benjamin H. Freedman

www.smart-bus.hu

Mert, ha negatív a véleményed, akkor fasiszta vagy! Mindegy mit mondasz, mindegy, hogy esetleg igazad van-e, aki róluk rosszat mond, az náci, fasiszta, jobbikos, magyarkodó, stb... Most már ugye törvény is védi a dolgaikat... büntetlenül már más véleményed sem lehet... éljen a demokrácia, éljen a szólásszabadság...

www.smart-bus.hu

Zpogi
És még ajánlanám a Zeitgeist 1.-2. és 3. részét megtekintésre.

Zpogi
Itt egy video,a témához kapcsolódik Mi lesz veled Magyarország?
Elõre is bocsánatot kérek az OFF-ért.

Her Laca
Miért lenne kényes?
Csak nincs róla információnk.És nem csak nekünk gyanítom😊 Mondjuk azt végképp nem értem,hogy hogyan jutott ez a sajtó tudomására.
Hiába Izrael úgy látszik már ne a régi. Ugye a múltkori kis bakijuk is arabéknál😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
<#nevetes2><#banplz>

Kiütöttelek... bocsi... 😊))

www.smart-bus.hu

Zpogi
Beírom még egyszer az elõbb eltûnt a hozzászólásom.
Elég kényes ez a téma,de én is egyet értek veled.
Ezt nekik:<#mf1><#action><#violent><#violent><#violent>

Bánom, hogy szombaton nem tudok csatlakozni hozzátok... pár sör mellett ezt jól kilehetne tárgyalni... csak sajnos tiltja a vallásom, hogy szombaton bármit is csináljak... <#kuss><#idiota><#ravasz1>

www.smart-bus.hu

Her Laca
Visszatérve Szepy kérdésére ennek tükrében a válaszom annyi ,hogy a tököm se tudja .

Her Laca
Menjünk csak bele!!!
<#violent><#violent><#violent>

Zpogi
Ha nem linkelted volna be akkor is Izraelre tippeltem volna,egyre jobban itt vannak<#vomit><#gun>,de ebbe most ne menjünk bele.<#kuss>

Nem is nagyon akarok ebbe belefolyni... valahogy olyan érzésem van, hogy vékonyka madzagok sokasága rángatózik politikusaink, meg az NBH buksikája felett...

Egyszerûen fel nem foghatom, hogy a viharba lehet olyan kémrepülõgépeket az ország légterébe engedni, amelyek ilyen elektromágneses felderítésre képesek... honnan a francból tudhatjuk, hogy mikbe hallgattak bele? Most jönnek a választások... azért a pofátlanságnak is van határa... szerintem..

www.smart-bus.hu

Her Laca
De biztos volt engedélyük ,hogy repkedjenek kicsit.
Mondjuk azt én sem értem,hogy egy nem Nato ország kémrepülõjét hogyan lehet beengedni az ország légterébe. Biztos az Usákok mondták ,hogy jó ha itten jönnek mennek egy kicsit.

www.smart-bus.hu

TG Gida
Mi van haver?Elgurult?

Isten áldja a pogányokat!

Her Laca
Miért kérded ezt Szepy ? É miért ilyetén felzaklatott állapotban.

Skies of fire-en én is szoktam repülni és ott is szokták resetelni a statokat szóval valószínû az történt. ilyenkor az oldalon se találod meg a nickedet csak miután újra beléptél és repültél ott
VALAKI ÁRULJA MÁR EL MI A FRANC FOLYIK EBBEN AZ ORSZÁGBAN????!!!! MI A 3,14-CSÁNAK VAN NEKÜNK LÉGIERÕNK, GRIPPENJEINK ÉS EGYÁLTALÁN MILYEN ORSZÁG EZ ÉS MI A RÁKNAK VAGYUNK MI TAGJA A NATO-NAK???!!!! EZEK LENNÉNEK A KÉRDÉSEIM NAGY TISZTELETTEL!!!!

Koszonom, ezt nem tudtam
spitvs109 szerver statisztikáját midnen hónapban elején nullázzák, lehet akkor, hogy neked ezek az elõzõ hónapban voltak

A Skies of fire,ott volt 12 legi gyozelmem, es a spit vs 109 mod ,itt egy hajot torpedoztam meg.- itt meg nem nagyon mozogtam, de ezek az adatok tenylegesen elrepultek.
Melyik szerverek?
Lehetséges magyarázat lehet pl, hogy egyszerûen stat reset történt. Másoké is eltûnt?
Esetleg bannoltak?

Szevasztok.Ket szerveren ahol regisztraltam magam ,vagyis a sztatom ahol van elment minden adatom kitorlodott minden,csak most vettem eszre.......semmi kulonost nem csinaltam, egy hete ,hogy nem repultem,es feltettem az UP-2on-t,csak ennyit.Nem hiszem hogy ezeknek lenne valami koze.Vagy ki tudja? Jart igy valaki?
galimatika
Tõlem ihatunk jövõhéten is egyet. Megbeszélhetjük. Én biztosan megyek most szombaton is. Bemelegítjük a helyet és talán ha leírjuk, hogy milyen fasza volt, talán jövõhéten még többen kedvet kapnak. Részemrõl OK!

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

Másképp kell kapcsolatba lépnem Galiba lányával. Bár egyes perverzeknek biztos van ötletük a megkötözött szívószálas akcióra is 😊

Galiba, jövõ héten nem lesz valami ilyesmi buli? Akkor ráérek, most szombaton sajna nem. Ráadásul asszony se lesz a közelben <#ravasz1>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Papa01
Értem, köszi szépen a választ! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb