IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Le kell töltenem valami file-t hozzá és ha le kell azt honnan töltsem...?
Köszi elõre is.
bocs mindenkitõl az OFF-ért
Millió kérdést felvet ez, de ez már nagyon off...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Az egyik az auschwitzi áldozatok számának változását megjelenítõ táblák fényképe volt, a másik a '48-as krakkói Auschwitz-per eredeti felvétele...
Freedman beszédét is szoktam linkelni, sokaknak nem tetszik...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Elõre is bocsánatot kérek az OFF-ért.
Csak nincs róla információnk.És nem csak nekünk gyanítom😊 Mondjuk azt végképp nem értem,hogy hogyan jutott ez a sajtó tudomására.
Hiába Izrael úgy látszik már ne a régi. Ugye a múltkori kis bakijuk is arabéknál😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Elég kényes ez a téma,de én is egyet értek veled.
Ezt nekik:<#mf1>#mf1><#action>#action><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
www.smart-bus.hu
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Egyszerûen fel nem foghatom, hogy a viharba lehet olyan kémrepülõgépeket az ország légterébe engedni, amelyek ilyen elektromágneses felderítésre képesek... honnan a francból tudhatjuk, hogy mikbe hallgattak bele? Most jönnek a választások... azért a pofátlanságnak is van határa... szerintem..
www.smart-bus.hu
Mondjuk azt én sem értem,hogy egy nem Nato ország kémrepülõjét hogyan lehet beengedni az ország légterébe. Biztos az Usákok mondták ,hogy jó ha itten jönnek mennek egy kicsit.
www.smart-bus.hu
Lehetséges magyarázat lehet pl, hogy egyszerûen stat reset történt. Másoké is eltûnt?
Esetleg bannoltak?
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Galiba, jövõ héten nem lesz valami ilyesmi buli? Akkor ráérek, most szombaton sajna nem. Ráadásul asszony se lesz a közelben <#ravasz1>#ravasz1>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..