IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hehe nekem is Calibrám van😄
Azt a talit meg toljátok már el 3.ára mert akkor én is tudok menni.
Itt lakok Halásztelken úgyhogy Pogi bá piálhat is szállás van😄

A Béna.

Nincs mit, én is szoptam vele egy darabig, aztán jutott eszembe, hogy valaki már mondta korábban.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

ahova felraktad, ott HyperLobbyPro3/skins/default/skin.ini ezt megnyitod és átírod a pontokat.

amúgy rakhatnál ki képeket a kalibráról 😊
Hát ja. A film vége felé 01:40-nél pedig mintha valami szárnyágyús gép tüzelne, utána pedig leesik egy azonosítatlan valami. Ettõl függetlenül mintha többször is felbukkannának Il-2-õk a felvételen.
Her Laca
Már a lobby könyvtárában?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
A grafikai hibákat úgy szûntetheted meg, hogy megnyitod a Hyperlobby könyvtárban lévõ Skin mappát, megkeresed az épen használt skin.ini file-t, és mindenhol, ahol három pont van a hivatkozásokban, azt átírod kettõ pontra.

Eddíg XP-t használtál? Ahoz képest az egyik legidegesítõbb újítás ez a rendszergazdai jogosultságokat igénylõ dolog. Ha nem rendszergazdaként futtatod, akkor pl. a programok nem tudnak írni a C rendszermappáiba, nem tudnak fogadni billentyûparancsokat, ha eltaszkolsz róluk. A Teamspeaknek nem mûködik az adógombja, a TrackIR-nek a nézet reset pl. Ezeket az alkalmazásokat mindíg rendszergazdaként kell futtatni, szerencsére a parancsikonokon a jobb klikk - tulajdonságok - Speciális menüpontban bepipálható, hogy állandóan így indítsa.

Engem még az a kép elsötétülös megerõsítés is idegesített, az is kikapcsolható a Vezérlõpult - Rendszer és biztonság - Felhasználói fiók felügyelet alatt, ha lehúzod a csúszkát alulra.

www.pumaszallas.hu

Zpogi
A skin.ini fájlban az összes sorban át kell írni a 3(...)pontot 2(..)-re,és akkor jó lesz.

Más,kár,hogy nem jöttetek tegnap a találkára,tényleg nagyon hangulatos kis hely. Galibában,egy rendkívül szimpatikus,intelligens és jó fej srácot ismertem meg a barátnõjével egyetemben.Tök jót beszélgettünk,iszogattunk,csak nem tudtam sokáig maradni,mert ma is dolgozok,meg hát a család is hiányolt már.
Remélem a jövõhétre azért sikerül leszervezni még egy ilyen összejövetelt,ha igen én jövök.

Her Laca
Bakker egy csomó mindent pl a JSGME-t is rendszergazdaként kell futtatni ,különben nem nûkszik😊 Lacusch örök hálám,már kezdtem ideges lenni ,az pedig semmi jót nem jelent😊
Of.
Fiam Calibráját lefényezték. Gyönyörû lett.
Asszem öregségemre elveszem tõle,oszt megyek csajozni😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Ok idáig jó csak a grafikai hibák megmaradtak. Nincs pl X a jobb felsõ sarokban ,de végül is tudom hova kell bökni így mûködik. Köszi.😊

Her Laca
Azt mégis hogy?😊)
Feltelepítem de grafikai hibás ,no meg nem jegyzi meg az exe helyét.

Vistám van, ott rendszergazdaként kell futtatni a lobbyt.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Elnézve a film minõségét, a gyõzelmeket akár Messerek is arathatták.

Her Laca
Skacok.Ki használ Win 7 et ?
A lobby nem az igazi ,legalábbis nekem . Most telepítettem és problémás.
Van Win7 alá vagy a sima jó?

Meghökkentõ képsorok, amiket az idétlen zene csak még szürreálisabbá tesz. Szerintem.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Beszereztem az 1946-ot gondolom innentõl már egyszerûbb! 😊
VO101Tom
A Forgotten Battles nem elég (induláskor mi a játék verziószáma, amit bal alul ír ki?). Nemtom itt a fórumon hogy kereshetném meg a korábbi hosszászólásokat, feldobtam a pumaszállásra egy oldalt, amiben összeírtam mi kell hozzá (ahogy látod az 1946 DVD tartalmaz még pár kieg lemezt, ezek egy része meg sem jelent magyarországon):

GYIK - il2 verziók, modok

(ezt az UP2.0n full installt most találtam, ha nulláról rakod a modokat, mindenképp ezt tedd fel, nem kell hat különbözõ installal szarakodni. De elõtte legyen meg minden kieg és patch.

www.pumaszallas.hu

bele kell az il2-be. de szerintem van hozzá readme, meg a telepítõt ha megnyitod akkor általában ad valami infoót hogy ogyan is kéne.
Most már csak azt nem értem ,hogy telepítsem. Az enyém pontosan IL-2 Sturmovik Forgotten Battles (gyárilag magyar verzió) Nem tudom hányas verzió ez a bajom. Milyen patchet töltsek le és honnan és utána hogyan kell telepíteni az UP 2.0n-et bele a mappájába vagy külön mappába nem igazán vágom.
Mint ahogy azt se miért engedték be csak úgy õket.

"Talán mégis elkelt volna az a tubesi radar egyébként... "
Ebben az esetben lényegtelen szerintem. Õk nem beosontak, bejelentkeztek szabályosan. Hogy közben mit csináltak azt meg soha nem tudjuk meg.

Kösz a linket, nem is gondoltam a erre.
A Zengõre akarták. És ez már a második helyszín.
Annak idején ha igaz, Vári Gyula egy Cessna-val a déli határtól Dunaújvárosig repült, észrevétlenül. Nemtom hogy ez a radar megoldaná-e,
de ez csak nállunk képezi hiszti tágyát. Pl a Hollandusokat az sem zavarja ha napi 5 órán át dogolnak az f-16ok a kisváros fölött.
Ugyanez BP-n akkor is baj ha a Mig ek csak egy tisztelet áthúzást csinálnak.
VO101Tom
Nekem azon fut.

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
Nem igazán értek a radarokhoz,de a haditechnika topikban korábban olvastam hogy a hozzáértõk szerint szüksége van a hazai légvédelemnek egy ilyen modern radarállomásra.Ha jól emlékszem pl. Cifu is ezen a véleményen volt,és úgy látom eléggé vágja a katonai-mûszaki témákat,ezért jobban hiszek a hozzáértõknek ebben az ügyben mint némely "öntudatos polgárnak".

Köszönöm Szépen a segítséget! 😉 Még egy kérdésem lenne Windows 7 64bit alatt fut? Mert régen XP alatt nyomtam erre még nem raktam fel. 😊
Kedves kolléga. Amit nem engedtek a tubesbe felépíteni, azt csont nélkül megépítették itt, a Bükkben. Csak itt a kutya se nyikkant mert itt ezek szerint nem öntudatos polgárok, hanem néma droidok laknak akik ájultan bámulták a gyõzikét meg barátokköztöt meg mónikát miközben fákat csavarnak ki tõbõl meg ami ezzel jár. Ennyi.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

VO101Tom
Az beta patch volt. A végleges mögött nincs más jelölés, csak az "m". Az 1946 dvd 4.07, ezért kell elé a 4.08m is!

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Próbáld innen:Flyonline

Tudnátok adni egy 4.09 patch linket ami tényleg jó. A barátom(google) nem adott normálisat.
A radar meg már nagyon régen hiánycikk. Bár én nem ott lakok, de az ipari mennyiségben lerakott háztartási szemét, sokkal jobban rombolja a látképet mint egy épület. Azt pedig az ott lakók viszik oda.
Köszi. Visszaolvastam, de azt hittem hogy az a patch jó nekem. Ezekszerint a 4.09b1m már kaka.
Más téma: Amúgy a civil Gulfstream(Eitam) a mobil forgalmat is képes megcsapolni állítólag. így kampány idején az is jó lehet ha egy csúnya radi párt ellen irányul a lehallgatás. Lehet hogy ehhez nem elég a net.
Zpogi
A 4.09b1m az egy korábbi béta változat tehát nem jó,neked a 4.09m kell és arra telepítsd a z UP2.0-át. Ha egy kicsit vissza olvasgatsz pontosan le van írva a menete.

Willenbrock
Talán mégis elkelt volna az a tubesi radar egyébként...

Willenbrock
irányítnak😄 ezt jól leírtam irányítanak.

Willenbrock
De ha egyszer úgyis az "övék már az egész ország" akkor mi szükségük van egy ilyen tipusú felderítésre?Hisz õk irányítnak itthon mindent,a politikát,nemzetbiztonságot a Posta interjú szerint.Szerintem a légvédelmet és a vadászirányítás mûködését szondázták,vagy a hazai e-médiáról akartak képet kapni így választások elõtt.Bár arra vannak hekker módszerek is,de lehet hogy így gyorsabban egy átfogóbb képet kapnak az emberek politikai véleményeirõl.

Van egyébként TS szerveretek? És lehet ott kérdezõsködni?
Nos a helyzet ugyanaz.Felraktam a patch et.De nagyon sok gép pl:RE-2000 vagymi, elõnézet nélkül van. És megjegyezte a hibát a multiplay/dogfight is ugyanazt produkálja. Az up2.0 át én a 1946 gyökérbe instalálltam. Az lehet baj?
Meg a 4.09m patchet egy 4.09b1m.zip ként szedtem le. Bemásoltam a rakat dll-t és 4.09m nek látja a játék betöltéskor.
TG Gida
Gyere addig lockonozni!

Isten áldja a pogányokat!

Zpogi
Válaszoltak a kérdésedre(25514-es <#nezze>),csak ezek szerint nem olvasod a hozzászólásokat.

Her Laca
Mikor gyün már ki?????????<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

AZIL2 már haldoklik. Mondjuk a patch ek talán még visszahozzák egy csöppet de már vége. Köll ez a BOB na.

Sanyo
Storm of War eheti - Blenheim MKIV bombázó/navigátor munkahelye, egy olasz Cr 42 kötelék, és az õket támadó Gloster Gladiator. DirectX9 és bekapcsolt AA.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Nekem csak a jövõ héten jó, remélem nem gáz.

www.pcpilot.hu

galimatika
Akkor lehet csak hárman megyünk. Legalábbis remélem, hogy Lacának nem jött közbe semmi. Tel. számom lentebb leírtam. Akkor összecsörgünk, azt megbeszéljük a részleteket.

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

PhantomAss
hali
asszem az UP 2.0-t kell letölteni hozzá, ez egy gigantikus méretû mod-gyûjtemény a játékhoz, egyszerûen fel kell installálni:

Ultrapack 2.0

abban van repülhetõ 4motoros

GOOBY, pls

Ha az 1946 van meg neked, abban úgy tudom, még nem repülhetõ, de ha letöltöd a 4.08m és 4.09m es patcet,és erre felrakod az ultrapack 2.0-át, nagyon sok repülhetõ típusod lesz. B-24es, és a B-17nek vagy 6 vállfaja. Emellet még B-29, és sok már. Már nem tudom mik, de nagyn sok van.
Sziasztok!Már egyszer kérdeztem de sajnos senki nem válaszolt. 😞(( kérdésem az hogy: lehet-e B-17 -el vagy B-24-el repülni valahogy ?
Le kell töltenem valami file-t hozzá és ha le kell azt honnan töltsem...?
Köszi elõre is.
free-track(pont)net
Sajna nincs TIR re valóm.
Igy 3 távirányító led egy sapin, wiimote a monitor tetején,bluetooth, és kész a 6DOF átlag 98fps el. De azért szeretnék majd késõbb beruházni.
De az élmény amit a HAT kapcsolóval/egérrel szemben ad az megfizethetetlen.
VO101Tom
Mindenképp csak az ultrapack reinstallal kezdj, ha rendbejön, akkor nézõkép nélküli gép sem lesz már. Ha nem, akkor sajnos teljes gyalu.
A Freetrackot nem használtam, nem is tudom, hogy az a fej oldalra döntést, vagy a fej elmozdítását (nem a forgatását) egyátalán tudja-e? Hogy épül az fel? Hány led-el mûködik?

www.pumaszallas.hu

Köszi.Légyszi nyugtass meg hogy nem a full procedúrát kell elõlrõl, hanem csak az up2.0 át kell újra raknom hozzá.
Amúgy FreeTrack el nyomom, a TrackIR beállítás jó. Z-tengely bekapcsolva mégis csak nézelõdés van.
VO101Tom
A 6DOF-hoz nézd meg, hogy a TrackIR tengelyei aktívak legyenek.

Az elõnézet nélküli gép -én is belefutottam egyszer- install hiba. Nekem a Quick mission builder nem mûködött a reinstallig, mert alapból mindíg a legutolsó választott gépet hozza be - aminél meg lefagyott. UP2.0-nak több része van:
- 3,2GB-os alap UP 2.0
- UP 2.0m patch (ezt nemtom, hogy az 2.0n patch mellé is kell-e)
- MDS 1.13 patch (ezt nemtom, hogy az 2.0n patch mellé is kell-e)
- UP 2.0n patch

Aminél írom is, nem tudom, hogy az n patch ezeket külön tartalmazza-e, ezek így jöttek sorban, nekem így van feltéve. Ha igen, akkor nem kell feltenni, ha nem, akkor viszont csak ebben a sorrendben mûködik. Mielõtt patch-et felteszel, a jsgme.exe-ben ki kell szedni minden aktív komponenst.

www.pumaszallas.hu

Sziasztok.Felraktam 4.09 re az up2.0-át. De nem mûködik a 6dof csak 2.
Bármelyiket is választom a JSGME ben. Valamint a multiplay/dogfight ban nem lehet sehol arming ot választani amióta véletlen egy elõnézet nélküli"gépet" választottam. A gomb benyomódik de nem történik semmi.Minden más nagyon ott van.