IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt a talit meg toljátok már el 3.ára mert akkor én is tudok menni.
Itt lakok Halásztelken úgyhogy Pogi bá piálhat is szállás van😄
A Béna.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
amúgy rakhatnál ki képeket a kalibráról 😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Eddíg XP-t használtál? Ahoz képest az egyik legidegesítõbb újítás ez a rendszergazdai jogosultságokat igénylõ dolog. Ha nem rendszergazdaként futtatod, akkor pl. a programok nem tudnak írni a C rendszermappáiba, nem tudnak fogadni billentyûparancsokat, ha eltaszkolsz róluk. A Teamspeaknek nem mûködik az adógombja, a TrackIR-nek a nézet reset pl. Ezeket az alkalmazásokat mindíg rendszergazdaként kell futtatni, szerencsére a parancsikonokon a jobb klikk - tulajdonságok - Speciális menüpontban bepipálható, hogy állandóan így indítsa.
Engem még az a kép elsötétülös megerõsítés is idegesített, az is kikapcsolható a Vezérlõpult - Rendszer és biztonság - Felhasználói fiók felügyelet alatt, ha lehúzod a csúszkát alulra.
www.pumaszallas.hu
Más,kár,hogy nem jöttetek tegnap a találkára,tényleg nagyon hangulatos kis hely. Galibában,egy rendkívül szimpatikus,intelligens és jó fej srácot ismertem meg a barátnõjével egyetemben.Tök jót beszélgettünk,iszogattunk,csak nem tudtam sokáig maradni,mert ma is dolgozok,meg hát a család is hiányolt már.
Remélem a jövõhétre azért sikerül leszervezni még egy ilyen összejövetelt,ha igen én jövök.
Of.
Fiam Calibráját lefényezték. Gyönyörû lett.
Asszem öregségemre elveszem tõle,oszt megyek csajozni😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Feltelepítem de grafikai hibás ,no meg nem jegyzi meg az exe helyét.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A lobby nem az igazi ,legalábbis nekem . Most telepítettem és problémás.
Van Win7 alá vagy a sima jó?
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
GYIK - il2 verziók, modok
(ezt az UP2.0n full installt most találtam, ha nulláról rakod a modokat, mindenképp ezt tedd fel, nem kell hat különbözõ installal szarakodni. De elõtte legyen meg minden kieg és patch.
www.pumaszallas.hu
Ebben az esetben lényegtelen szerintem. Õk nem beosontak, bejelentkeztek szabályosan. Hogy közben mit csináltak azt meg soha nem tudjuk meg.
A Zengõre akarták. És ez már a második helyszín.
Annak idején ha igaz, Vári Gyula egy Cessna-val a déli határtól Dunaújvárosig repült, észrevétlenül. Nemtom hogy ez a radar megoldaná-e,
de ez csak nállunk képezi hiszti tágyát. Pl a Hollandusokat az sem zavarja ha napi 5 órán át dogolnak az f-16ok a kisváros fölött.
Ugyanez BP-n akkor is baj ha a Mig ek csak egy tisztelet áthúzást csinálnak.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pumaszallas.hu
Más téma: Amúgy a civil Gulfstream(Eitam) a mobil forgalmat is képes megcsapolni állítólag. így kampány idején az is jó lehet ha egy csúnya radi párt ellen irányul a lehallgatás. Lehet hogy ehhez nem elég a net.
Meg a 4.09m patchet egy 4.09b1m.zip ként szedtem le. Bemásoltam a rakat dll-t és 4.09m nek látja a játék betöltéskor.
AZIL2 már haldoklik. Mondjuk a patch ek talán még visszahozzák egy csöppet de már vége. Köll ez a BOB na.
www.pcpilot.hu
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
asszem az UP 2.0-t kell letölteni hozzá, ez egy gigantikus méretû mod-gyûjtemény a játékhoz, egyszerûen fel kell installálni:
Ultrapack 2.0
abban van repülhetõ 4motoros
GOOBY, pls
Le kell töltenem valami file-t hozzá és ha le kell azt honnan töltsem...?
Köszi elõre is.
Sajna nincs TIR re valóm.
Igy 3 távirányító led egy sapin, wiimote a monitor tetején,bluetooth, és kész a 6DOF átlag 98fps el. De azért szeretnék majd késõbb beruházni.
De az élmény amit a HAT kapcsolóval/egérrel szemben ad az megfizethetetlen.
A Freetrackot nem használtam, nem is tudom, hogy az a fej oldalra döntést, vagy a fej elmozdítását (nem a forgatását) egyátalán tudja-e? Hogy épül az fel? Hány led-el mûködik?
www.pumaszallas.hu
Amúgy FreeTrack el nyomom, a TrackIR beállítás jó. Z-tengely bekapcsolva mégis csak nézelõdés van.
Az elõnézet nélküli gép -én is belefutottam egyszer- install hiba. Nekem a Quick mission builder nem mûködött a reinstallig, mert alapból mindíg a legutolsó választott gépet hozza be - aminél meg lefagyott. UP2.0-nak több része van:
- 3,2GB-os alap UP 2.0
- UP 2.0m patch (ezt nemtom, hogy az 2.0n patch mellé is kell-e)
- MDS 1.13 patch (ezt nemtom, hogy az 2.0n patch mellé is kell-e)
- UP 2.0n patch
Aminél írom is, nem tudom, hogy az n patch ezeket külön tartalmazza-e, ezek így jöttek sorban, nekem így van feltéve. Ha igen, akkor nem kell feltenni, ha nem, akkor viszont csak ebben a sorrendben mûködik. Mielõtt patch-et felteszel, a jsgme.exe-ben ki kell szedni minden aktív komponenst.
www.pumaszallas.hu
Bármelyiket is választom a JSGME ben. Valamint a multiplay/dogfight ban nem lehet sehol arming ot választani amióta véletlen egy elõnézet nélküli"gépet" választottam. A gomb benyomódik de nem történik semmi.Minden más nagyon ott van.