IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
<#mf1>
Gyereknek 150 paci alapból a vas.Tettünk rá egy tuning szívósort úgy fel van polírozva ,hogy a bolha seggre esik rajta,a kipufogót kicsit átalakíttattuk leömlõtõl szép nagy rozsdamentes csõ hátul van csak egy dob szépen behangolva. Csak ettõl már megtáltosodott😊 és még semmi chip nem volt megpiszkálva😊 Az biztos ,hogy más egy ilyet vezetni,múltkor egy Hondát VTS vagy VTI civic, csúnyán lehagytam. Lámpánál kiszállt a srác és érdeklõdött ,hogy milyen motor van ebbe😄
220 at már mentem vele .Szerintem volt még benne de nem mertem tovább hergelni. És ami a röhej az egész autó 1100 kg. A mostani vasak se könnyebbek.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

szekelyland
Ismerem. Itt errefelé is van egy, 2.2 -es turbó soros 5 henger (mini messzer motor <#mf1>) asszem 240 lovat lehet kikergetni belõle gyárilag, kissé jobb turbóval, nagyobb porlasztókkal s újabb szofttal pedig jajajajj.. az biza jó benzinnel és jó úttal a sebességmérõt megbotlasztotta a 0 alatt jobbról balra forgatva

Igen akkor még a mûanyagot csak a magnó elõlapján ismerték meg a kézifék fogantyúján.

Valahogy a mostani ûberszuper csillogó villógó halkan surrogó masinák nem tudják annyira megdobogtatni a szívemet, mint egy 2,8 as V6-os audi benzin moci hangja.... akkor még izomból nyomták le a sok lóerõt 3-4000 fordulaton.. Az uncsim most vett egy vadiúj 1,4 -es mocis renault clio symbolt.. assszem 100 lóerõ papíron hát ha 2-3000 fordulaton tartom úgy mozog mint nagyapám zsigulija, sztem 40 lóerõ sincs ebben a tartományban.. az a 100 lóerõ vhol 5500-6000 táján van a többi mese...
De hát hogy mondják az öregek: nyomatékkal versenyeket nyernek, lóerõvel eladást....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Her Laca
Ammá igaz😊 Manyag gázpedál ,Ford ba.
Nincs bovden ,rudazat. Elektronika minden,de ha az bekrepál hát ottmaradsz a leálló sávban😊
Van egy haverom,megszállott BMW -s. De csak az öregebb tipusok érdeklik. E36 os eredeti szerszámkészlettel,és elsõsegély csomaggal!!!!
Olyan az autó mintha most gördült volna ki a gyárból.
Meg van 5 ös cápája stb. Élmény nézni a vasakat.
Ja és minden van bennük ami a mostani megfizethetõ kategóriákban.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Nagyon akartam pár éve egy SAAB-ot😊
Amerikéból hoztak ismerõsök ,kinálták 2,5 milláért.
Jó ár volt érte ,de akkor vettük az új lakást,oszt nem az autó volt a leg fontosabb😞

A mostani autók nagy részével az a baj, hogy a tartósságuk, ugye...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Ha szereted az Audikat: faternek egy '92-es S4-ese (összkerék, 5 hengeres benzines turbó) van.
Még mindig tekintélyes látvány az úton.

A Saabomban azt szeretem, hogy szinte senki sem tudja, hogy mire képes. A nagyarcú TDI-k meg csak döbbenni szoktak... 😉

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Inkább úgy fogalmaznék,hogy azért most is jó autókat csinálnak,jobb futómûvek,kényelmesebb a vezethetõség a fékek is fejlõdtek,tehát nem gondolom,hogy a mostani autók rosszak. Ez is árfüggõ azért ,de az biztos,hogy egy tizenéves vasból sokkal jobb kocsit lehet jóval olcsóbban csinálni,mint ha egy új közép alsó kategóriást venne az ember.

PhantomAss
hát ja, sztem nincs olyan fiatal(és örökifjú), akinek a szívét ne dobogtatná meg egy Calibra😊
ha jól emlékszem ez volt az elsõ sorozatban gyártott autó, aminek a légelellenálási értéke 0,26 volt, ami ma is kiváló érték

GOOBY, pls

szekelyland
Hányas Calibra? Én is a 95 -2000 es kocsik rajongója vagyok, egy 1,8-as 125 lovas 95 -ös A4-esem van (nem fóka, hanem audi..) családi autónak ideális, szerintem egyik legszebb Audi a hasonló korosztályú A8 után persze... és lehet vele tekerni rendesen... az ilyen vacak Loganokat megy egyébb román xarokat ott hagyod le vele ahol éred... s fogyasztás is jobb, 6.5 /100 nagymamásan 8-10/100 sportosan

És tényleg szerintem is jó és szép autókat csak 2000 elõtt csináltak

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Her Laca
Különben érdekes,hogy ezek az öreg autók mennyivel szebbek mint a mai járgányok.
Pl a calibra formája engem mindig megfogott.
És bizony a motorja is bitang,a fogyasztása sem eget verõ. 8-12 lityi attól függ mennyire kap el a versenyszellem😊 Cimbi 1,4 es román csodája is eszik vagy 8-9 et.
Ennek legalább tudja az ember melyik az eleje meg a hátulja.

Nekem meg Calibra padlólemezre épülõ svéd "csodám" van.

Zpogi
Nanebaszki,akkor szomszédok lettünk?<#vigyor3><#wave>

Hehe nekem is Calibrám van😄
Azt a talit meg toljátok már el 3.ára mert akkor én is tudok menni.
Itt lakok Halásztelken úgyhogy Pogi bá piálhat is szállás van😄

A Béna.

Nincs mit, én is szoptam vele egy darabig, aztán jutott eszembe, hogy valaki már mondta korábban.

ahova felraktad, ott HyperLobbyPro3/skins/default/skin.ini ezt megnyitod és átírod a pontokat.

amúgy rakhatnál ki képeket a kalibráról 😊
Hát ja. A film vége felé 01:40-nél pedig mintha valami szárnyágyús gép tüzelne, utána pedig leesik egy azonosítatlan valami. Ettõl függetlenül mintha többször is felbukkannának Il-2-õk a felvételen.
Her Laca
Már a lobby könyvtárában?

VO101Tom
A grafikai hibákat úgy szûntetheted meg, hogy megnyitod a Hyperlobby könyvtárban lévõ Skin mappát, megkeresed az épen használt skin.ini file-t, és mindenhol, ahol három pont van a hivatkozásokban, azt átírod kettõ pontra.

Eddíg XP-t használtál? Ahoz képest az egyik legidegesítõbb újítás ez a rendszergazdai jogosultságokat igénylõ dolog. Ha nem rendszergazdaként futtatod, akkor pl. a programok nem tudnak írni a C rendszermappáiba, nem tudnak fogadni billentyûparancsokat, ha eltaszkolsz róluk. A Teamspeaknek nem mûködik az adógombja, a TrackIR-nek a nézet reset pl. Ezeket az alkalmazásokat mindíg rendszergazdaként kell futtatni, szerencsére a parancsikonokon a jobb klikk - tulajdonságok - Speciális menüpontban bepipálható, hogy állandóan így indítsa.

Engem még az a kép elsötétülös megerõsítés is idegesített, az is kikapcsolható a Vezérlõpult - Rendszer és biztonság - Felhasználói fiók felügyelet alatt, ha lehúzod a csúszkát alulra.

www.pumaszallas.hu

Zpogi
A skin.ini fájlban az összes sorban át kell írni a 3(...)pontot 2(..)-re,és akkor jó lesz.

Más,kár,hogy nem jöttetek tegnap a találkára,tényleg nagyon hangulatos kis hely. Galibában,egy rendkívül szimpatikus,intelligens és jó fej srácot ismertem meg a barátnõjével egyetemben.Tök jót beszélgettünk,iszogattunk,csak nem tudtam sokáig maradni,mert ma is dolgozok,meg hát a család is hiányolt már.
Remélem a jövõhétre azért sikerül leszervezni még egy ilyen összejövetelt,ha igen én jövök.

Her Laca
Bakker egy csomó mindent pl a JSGME-t is rendszergazdaként kell futtatni ,különben nem nûkszik😊 Lacusch örök hálám,már kezdtem ideges lenni ,az pedig semmi jót nem jelent😊
Of.
Fiam Calibráját lefényezték. Gyönyörû lett.
Asszem öregségemre elveszem tõle,oszt megyek csajozni😊

Her Laca
Ok idáig jó csak a grafikai hibák megmaradtak. Nincs pl X a jobb felsõ sarokban ,de végül is tudom hova kell bökni így mûködik. Köszi.😊

Her Laca
Azt mégis hogy?😊)
Feltelepítem de grafikai hibás ,no meg nem jegyzi meg az exe helyét.

Vistám van, ott rendszergazdaként kell futtatni a lobbyt.

Elnézve a film minõségét, a gyõzelmeket akár Messerek is arathatták.

Her Laca
Skacok.Ki használ Win 7 et ?
A lobby nem az igazi ,legalábbis nekem . Most telepítettem és problémás.
Van Win7 alá vagy a sima jó?

Meghökkentõ képsorok, amiket az idétlen zene csak még szürreálisabbá tesz. Szerintem.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Beszereztem az 1946-ot gondolom innentõl már egyszerûbb! 😊
VO101Tom
A Forgotten Battles nem elég (induláskor mi a játék verziószáma, amit bal alul ír ki?). Nemtom itt a fórumon hogy kereshetném meg a korábbi hosszászólásokat, feldobtam a pumaszállásra egy oldalt, amiben összeírtam mi kell hozzá (ahogy látod az 1946 DVD tartalmaz még pár kieg lemezt, ezek egy része meg sem jelent magyarországon):

GYIK - il2 verziók, modok

(ezt az UP2.0n full installt most találtam, ha nulláról rakod a modokat, mindenképp ezt tedd fel, nem kell hat különbözõ installal szarakodni. De elõtte legyen meg minden kieg és patch.

www.pumaszallas.hu

bele kell az il2-be. de szerintem van hozzá readme, meg a telepítõt ha megnyitod akkor általában ad valami infoót hogy ogyan is kéne.
Most már csak azt nem értem ,hogy telepítsem. Az enyém pontosan IL-2 Sturmovik Forgotten Battles (gyárilag magyar verzió) Nem tudom hányas verzió ez a bajom. Milyen patchet töltsek le és honnan és utána hogyan kell telepíteni az UP 2.0n-et bele a mappájába vagy külön mappába nem igazán vágom.
Mint ahogy azt se miért engedték be csak úgy õket.

"Talán mégis elkelt volna az a tubesi radar egyébként... "
Ebben az esetben lényegtelen szerintem. Õk nem beosontak, bejelentkeztek szabályosan. Hogy közben mit csináltak azt meg soha nem tudjuk meg.

Kösz a linket, nem is gondoltam a erre.
A Zengõre akarták. És ez már a második helyszín.
Annak idején ha igaz, Vári Gyula egy Cessna-val a déli határtól Dunaújvárosig repült, észrevétlenül. Nemtom hogy ez a radar megoldaná-e,
de ez csak nállunk képezi hiszti tágyát. Pl a Hollandusokat az sem zavarja ha napi 5 órán át dogolnak az f-16ok a kisváros fölött.
Ugyanez BP-n akkor is baj ha a Mig ek csak egy tisztelet áthúzást csinálnak.
VO101Tom
Nekem azon fut.

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
Nem igazán értek a radarokhoz,de a haditechnika topikban korábban olvastam hogy a hozzáértõk szerint szüksége van a hazai légvédelemnek egy ilyen modern radarállomásra.Ha jól emlékszem pl. Cifu is ezen a véleményen volt,és úgy látom eléggé vágja a katonai-mûszaki témákat,ezért jobban hiszek a hozzáértõknek ebben az ügyben mint némely "öntudatos polgárnak".

Köszönöm Szépen a segítséget! 😉 Még egy kérdésem lenne Windows 7 64bit alatt fut? Mert régen XP alatt nyomtam erre még nem raktam fel. 😊
Kedves kolléga. Amit nem engedtek a tubesbe felépíteni, azt csont nélkül megépítették itt, a Bükkben. Csak itt a kutya se nyikkant mert itt ezek szerint nem öntudatos polgárok, hanem néma droidok laknak akik ájultan bámulták a gyõzikét meg barátokköztöt meg mónikát miközben fákat csavarnak ki tõbõl meg ami ezzel jár. Ennyi.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

VO101Tom
Az beta patch volt. A végleges mögött nincs más jelölés, csak az "m". Az 1946 dvd 4.07, ezért kell elé a 4.08m is!

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Próbáld innen:Flyonline

Tudnátok adni egy 4.09 patch linket ami tényleg jó. A barátom(google) nem adott normálisat.
A radar meg már nagyon régen hiánycikk. Bár én nem ott lakok, de az ipari mennyiségben lerakott háztartási szemét, sokkal jobban rombolja a látképet mint egy épület. Azt pedig az ott lakók viszik oda.
Köszi. Visszaolvastam, de azt hittem hogy az a patch jó nekem. Ezekszerint a 4.09b1m már kaka.
Más téma: Amúgy a civil Gulfstream(Eitam) a mobil forgalmat is képes megcsapolni állítólag. így kampány idején az is jó lehet ha egy csúnya radi párt ellen irányul a lehallgatás. Lehet hogy ehhez nem elég a net.
Zpogi
A 4.09b1m az egy korábbi béta változat tehát nem jó,neked a 4.09m kell és arra telepítsd a z UP2.0-át. Ha egy kicsit vissza olvasgatsz pontosan le van írva a menete.

Willenbrock
Talán mégis elkelt volna az a tubesi radar egyébként...

Willenbrock
irányítnak😄 ezt jól leírtam irányítanak.

Willenbrock
De ha egyszer úgyis az "övék már az egész ország" akkor mi szükségük van egy ilyen tipusú felderítésre?Hisz õk irányítnak itthon mindent,a politikát,nemzetbiztonságot a Posta interjú szerint.Szerintem a légvédelmet és a vadászirányítás mûködését szondázták,vagy a hazai e-médiáról akartak képet kapni így választások elõtt.Bár arra vannak hekker módszerek is,de lehet hogy így gyorsabban egy átfogóbb képet kapnak az emberek politikai véleményeirõl.

Van egyébként TS szerveretek? És lehet ott kérdezõsködni?
Nos a helyzet ugyanaz.Felraktam a patch et.De nagyon sok gép pl:RE-2000 vagymi, elõnézet nélkül van. És megjegyezte a hibát a multiplay/dogfight is ugyanazt produkálja. Az up2.0 át én a 1946 gyökérbe instalálltam. Az lehet baj?
Meg a 4.09m patchet egy 4.09b1m.zip ként szedtem le. Bemásoltam a rakat dll-t és 4.09m nek látja a játék betöltéskor.
TG Gida
Gyere addig lockonozni!

Isten áldja a pogányokat!

Zpogi
Válaszoltak a kérdésedre(25514-es <#nezze>),csak ezek szerint nem olvasod a hozzászólásokat.